- 15 Aralık 2014
- 183
- 653
- 103
mühendisinoğlundan görüp e bebekten baby&me aldım ben ama pek memnun kalmadım. çamaşırları çok sertleştirdi. saf suyla yıkasam daha iyiydi yaniGünaydın kızlar çamaşır deterjanı ve biberon temizleyicisi olarak ne düşünüyorsunuz kafam çok karışık mühendisoğlunu takip ediyorum insanların yorumlar bir iyi bir kötü yönde oluyorBabys green deterjan ve biberon temizleyicisinde karar kıldım gibi ama hala emin değilim
Doktoruna danış istersen bazı gebeliklerde ilerleyen aylarda oluyormuş ilginç şekildeAy nasil korktum uyandgmda ya.. Allah hayirlara çıkarsın
Bu kadar kusmak sizce normal mi ya? Bu sıra bayağı artti bende
Amin inşallahTeşekkürler kızlar burası iyi ki var,bizi bizden başka anlayan yokmuş onu anladımAllah hepimizin yardımcısı olsun en iyi şekilde atlatalım bugünleri inşallah ...
Bende babys green düşünüyorum şuanlık baby me leke çıkarıcısı hepsiburada da çok öneriliyor ama kimyasal olabilir onu adam araştırmamışmühendisinoğlundan görüp e bebekten baby&me aldım ben ama pek memnun kalmadım. çamaşırları çok sertleştirdi. saf suyla yıkasam daha iyiydi yanio yüzden green clean almayı düşünüyorum bir de onu denicem bakalım.
avucum yanıyor gece ellerim şişiyor sabah kalkınca pofuduk bişe gibi oluyorlarKızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum ama sağ avucumun içi alev alev yanıyor soğuk suyun içinden çıkaramıyorumyarın doktora gidicem sorucam bunu bide ben yarın 32 çalışır raporu alıcam 31+6 oluyor ama iş yerinden cuma ganüne izin alamadım 1 gün erken alıcam raporu
emzirme atlati kullanıp sütyen kullanmasak olur mu canım ben de sadece atlet almayı düşünüyorum. uçları belli eder mi ondan çekiniyorumEmzirme atleti çok kullandım bende belin açılmadan emzirme saglaniyor. Normal atlet kullaninca üstten acsan atlet esneyip bozuluyor alttan acsan belini usutuyor insan. En güzeli emzirme atleti. Ben iki üç aydır giyiyorum hatta. Yeni aldiklarimi açmadım doğumda yeni kalsın diye. İlk oğlumdan kalanlari giyiyorum şuan
biberon temizleyecisi derkenGünaydın kızlar çamaşır deterjanı ve biberon temizleyicisi olarak ne düşünüyorsunuz kafam çok karışık mühendisoğlunu takip ediyorum insanların yorumlar bir iyi bir kötü yönde oluyorBabys green deterjan ve biberon temizleyicisinde karar kıldım gibi ama hala emin değilim
bende sadece kaynatıp yıkamayı düşünüyordum sadeceÇamaşır deterjanı baby meme sabun tozu aldım. Biberon ve emzikleri ben her gün karbonatlı suda kaynatıp içme suyu ile durulardim benm içime öyle sindi.
Decavıtte işe yarar ama eczacı size drun verdiği ilactakı vıtsmın oranları Decavıtte göre 3 4 kat fazla. Ben ilk Dr vıtsmın verecekti decavıt mı vereceksiniz hayır demıstı. İlk gebelikte ben decavıt kullandım sürekli yatmama ragmen halsizlik yorgunluk halı vardı.. Bunda evde 2 erkek cocuguna ragmen enerjim bitmiyor, kendi işlerimi hep kendim yaptım. Tarhana, konserve, menemenlık yemeklik receller her kışlık bıttı. Sımdı temızlıkteyım yavas yavas.. Bence kan hapı ve vitaminler etkili, ben sürekli et yıyom ama demır azalınca Dr 2 ye cıkardı.. Hersey yemek ile olmuyorDecavit Ise
yaramıyor mu ya doktora sorayım bakalım belki değiştirir ilacı
Ben baby me %100 bitkisel sabun tozunu kizima 1 yil kullandim. Cok da memnun kaldim. Bunda da aynisini kullanacam. Biberon temizleyicide baby me alacam. Oda bitkisel karbonattan yapiliyor sanırım .Günaydın kızlar çamaşır deterjanı ve biberon temizleyicisi olarak ne düşünüyorsunuz kafam çok karışık mühendisoğlunu takip ediyorum insanların yorumlar bir iyi bir kötü yönde oluyorBabys green deterjan ve biberon temizleyicisinde karar kıldım gibi ama hala emin değilim
Baby me biberon temizleyiciyi oneririm odz bitkisel karbonattan yapiluyor.Çamaşır deterjanı baby meme sabun tozu aldım. Biberon ve emzikleri ben her gün karbonatlı suda kaynatıp içme suyu ile durulardim benm içime öyle sindi.
Tabiki yariyor.Oda mantıklı canım karbonatta aklımda bulunsun sabun tozu işe yarıyor mu oda beğenilenler listesinde
Valla ben 40 derece de yikadim hep temiz oldu ve sertlesmedi. 90 da yıkarlarsa tabi sertlesirSabun tozunun yorumlari iyi diye aldım bende denemedim daha. Kıyafetleri ABC bebek sıvı deterjan i ile yikadm oda güzel
ben şu mühendisinoğluna güvenemiyorum nedense hep bi kuşku duyuyorummühendisinoğlundan görüp e bebekten baby&me aldım ben ama pek memnun kalmadım. çamaşırları çok sertleştirdi. saf suyla yıkasam daha iyiydi yanio yüzden green clean almayı düşünüyorum bir de onu denicem bakalım.
Kac derece yikadinmühendisinoğlundan görüp e bebekten baby&me aldım ben ama pek memnun kalmadım. çamaşırları çok sertleştirdi. saf suyla yıkasam daha iyiydi yanio yüzden green clean almayı düşünüyorum bir de onu denicem bakalım.
çok geçmiş olsun nasıl acıyordur şimdi o ya kıyamamGunaydin kizlar
Boyle bir resim paylasmak istemezdim ama sleppy natural bezini tekrar denemek istedim. Kızım icin alıp 3 gun kullandim. 2 gündür pisikle ugrasiyorum. Yavrumun resmen cani yaniyor. Birde dis cikariyor bezden mi disten mi bilmiyorum ama resmi görün bilin istedim. Pamuk oldugu icin kuru birakmiyor.
Dun daha kötüydü bu iyilesmis halicanım cok sıkkın
Eki Görüntüle 2296853
Acimaz mi cocuk dun yuruyemiyordu acidan. Bezin etkisi var bence. Dun geceden beri prima bagliyorum. Daha iyi oldu. Sleepy kuru bırakmıyor.çok geçmiş olsun nasıl acıyordur şimdi o ya kıyamam
off çok geçmiş olsunGunaydin kizlar
Boyle bir resim paylasmak istemezdim ama sleppy natural bezini tekrar denemek istedim. Kızım icin alıp 3 gun kullandim. 2 gündür pisikle ugrasiyorum. Yavrumun resmen cani yaniyor. Birde dis cikariyor bezden mi disten mi bilmiyorum ama resmi görün bilin istedim. Pamuk oldugu icin kuru birakmiyor.
Eki Görüntüle 2296853
Gunaydin kizlar
Eki Görüntüle 2296853
Zararı olmaz sadece anneye zarar bel ağrısı yapıyor . Zaten tam damar üstüne yerleşince kan akışını kestiğini hissediyorum hemen tansiyonum düşüyo.Kızlar günaydın herkese. Dün 31 haftalı nstye girdim. Kasılmaların var demiştim ya geçti ama doktor yine nst ye bağladı. 3 kere bağladı çünkü aç karnına gitmistimm. Birşeyler yiyince güzel sonucu aldık çok şükür. Sizlerde nstden önce mutlaka birşeyler yiyin. Çok çekti birde nst sırasında sirt üstü yattım hep bir zararı olmaz değil mi. Aynı anda çoklu nst de de rahatsız oldum açıkçası zararı olmasın diye
Ay kızlar.. Dün sabah çıkardım demiştim.. Bu sabah 5 gibi uyaniktim.. Midem kötü olmasn diye seftali yedim bi tane.. Ama bi öksürük tuttu beni.. Kokular mahvediyor ya beni.. Niye bilmiyorm hersey koktu sabah burnuma.. Oksure oksure en sonunda yine kustum... Ama zehir kustum.. Midemde afedersiniz tükürük bile kalmamistirdemin kalktm agzim zehir gibi uykumda da çok kötü ruyalar gördüm.. Eymene kötü bisey olcakmis gibi sanki içim hiç rahat değil
Teşekkür ederim. Her bebekte yapmayabilir. Ama ben artik kesin almam. Yenidogan cildi dahada hassasYaa bizim bile bi yerimizde bi yara olunca nasil kötü oluyoruz.. O nasil kivraniodur kim bilir.. Gecmis olsun.. Yaa bende sleepy alirim diodum.. Böyle görünce kafam da karışıyor
Biberonları yıkamak için canım normal deterjan kullanılmıyor ya kimyasal olduğu için ilkte kaynatılır ama pisken kaynatmak ne kadar temizler bilemedimavucum yanıyor gece ellerim şişiyor sabah kalkınca pofuduk bişe gibi oluyorlar
emzirme atlati kullanıp sütyen kullanmasak olur mu canım ben de sadece atlet almayı düşünüyorum. uçları belli eder mi ondan çekiniyorum
biberon temizleyecisi derken
bende sadece kaynatıp yıkamayı düşünüyordum sadece
Baby me de sles ve sls olduğunu okumuştum canım mühendisoğlunda istersen bir araştırBen baby me %100 bitkisel sabun tozunu kizima 1 yil kullandim. Cok da memnun kaldim. Bunda da aynisini kullanacam. Biberon temizleyicide baby me alacam. Oda bitkisel karbonattan yapiliyor sanırım .
Baby me biberon temizleyiciyi oneririm odz bitkisel karbonattan yapiluyor.
Tabiki yariyor.
Valla ben 40 derece de yikadim hep temiz oldu ve sertlesmedi. 90 da yıkarlarsa tabi sertlesir
Oyy kıyamam ya canı nasıl yanıyordur geçmiş olsun canımGunaydin kizlar
Eki Görüntüle 2296853
Canım biz montessori yatağı pierre cardin tercih ettik yatak odasına aldığımız beşik ve dolabı da caplonbaa markasını tercih ettik yılların firması ve çok kaliteli ürünler bakmanı öneririmİstanbul'da yaşayan anneler bebek odası yaptıysanız nereden aldınız ? Bayramdan sonra alacağım instagramda noktabebe, kanzbebe sayfalarını takip ediyorum oralara gidip bakmayı düşünüyorum. Alan, kurulan varsa tavsiye rica edeceğim .
kızlar sizlerden bazıları kıyafetleri yıkayıp ütülemiş ben de görünce nolur nolmaz diye eve gelince bebeğin kıyafetlerini yıkadım, mutlu mutlu fotosunu atıyorum aile grubuna kayınvalidem “ne gerek var sanki bayramdan sonra doğum yapacaksın yine kirlenecek” yazmış.annemlerin grubuna gönderdiğimde kendi annem de ütülemekle uğraşma ben yarın gelir ütülerim dedi. yine anne farkını anladım yanii. ayrıca belki erken doğum yapıcam nerden biliyoruz? kıyafetler hazır olmasa keşke hazırlasaydın derlerdi eminim... akşam akşam moralim bozuldu
Ben kendimi yazsam acirsnz herhal
Yeni tasindm bi suru esyam acikta kaldi banyo mutfak her tarafa dolap aldim bekliyorm ki esyalari yerlestireyim
Bi odam depo gibi
2 oglm var onlara oda almam lazim odalari gardroplari yok
Simdiye kadar bnm yatak odama sigdriyodm ama bebegin esyalarini sgdracak yer yok artik
Yeni tasindgm icin yapilacak alinacak o kadar cok sey varki nasil ustesinden gelcm bilemiyorm bi de 3 erkek yemk camasr bulask
Simdi bi de kişlik aldrdm esime domates patlican biber fasulye ve bunlarida yarin halletmem lazim
Hem annme hem kendime yapicam
Yani zavalli bebisime daha sira gelemedi ama gelecek ins
Kızlar günaydın herkese. Dün 31 haftalı nstye girdim. Kasılmaların var demiştim ya geçti ama doktor yine nst ye bağladı. 3 kere bağladı çünkü aç karnına gitmistimm. Birşeyler yiyince güzel sonucu aldık çok şükür. Sizlerde nstden önce mutlaka birşeyler yiyin. Çok çekti birde nst sırasında sirt üstü yattım hep bir zararı olmaz değil mi. Aynı anda çoklu nst de de rahatsız oldum açıkçası zararı olmasın diye
İstanbul'da yaşayan anneler bebek odası yaptıysanız nereden aldınız ? Bayramdan sonra alacağım instagramda noktabebe, kanzbebe sayfalarını takip ediyorum oralara gidip bakmayı düşünüyorum. Alan, kurulan varsa tavsiye rica edeceğim .
Canım ben İstanbul'da değilim ama ikeadan aldım . Kurulumu çok kolay eşim hemen halletti. Ayrıca ilerde ya bu dolap çocuğuma yetmiyor vs dersem gidip ikeadan 5 yıl sonra da onun yanına bir dolap alabilirim . Yani tamamlama imkanı her zaman var aynı zamanda dayanıklı da . Dolap içlerini kendin organize edebiliyorsun yani bir dolap alıyorsun içine raf eklet, çekmece eklet nasıl istersen alıp takıyorsun. Ergonomik olması benim çok hoşuma gitti. Biz şimdilik beşik ve sifonyer aldık . Sifonyer 3 çekmeceli aldık ama oldukça derin bebegim için şuan hiç bir kıyafete ihtiyacımız yok ve tüm malzemeleri sifonyer topladı. Dolap da alacağız ama arabada yerimiz yoktu o yüzden erteledik . Bayramda İstanbul'a gidince halledicez. Dolapların derinliği 50 cm civarı yani büyük askılar da oluyor . Biz her şeyi ordan halletmeyi düşünüyoruz ihtiyac halinde ikeadan bir dolap daha alırız diye düşünüyoruz. Farklı illerde mobilyacılar carsilarini gezdik ama ekonomik olarak bizi çok zorlayan fiyatlar vardıİstanbul'da yaşayan anneler bebek odası yaptıysanız nereden aldınız ? Bayramdan sonra alacağım instagramda noktabebe, kanzbebe sayfalarını takip ediyorum oralara gidip bakmayı düşünüyorum. Alan, kurulan varsa tavsiye rica edeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?