2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
mühendisinoğlundan görüp e bebekten baby&me aldım ben ama pek memnun kalmadım. çamaşırları çok sertleştirdi. saf suyla yıkasam daha iyiydi yani o yüzden green clean almayı düşünüyorum bir de onu denicem bakalım.

Ay nasil korktum uyandgmda ya.. Allah hayirlara çıkarsın
Bu kadar kusmak sizce normal mi ya? Bu sıra bayağı artti bende
Doktoruna danış istersen bazı gebeliklerde ilerleyen aylarda oluyormuş ilginç şekilde
Teşekkürler kızlar burası iyi ki var,bizi bizden başka anlayan yokmuş onu anladım Allah hepimizin yardımcısı olsun en iyi şekilde atlatalım bugünleri inşallah ...
Amin inşallah Aynen öyle canım
Bende babys green düşünüyorum şuanlık baby me leke çıkarıcısı hepsiburada da çok öneriliyor ama kimyasal olabilir onu adam araştırmamış

avucum yanıyor gece ellerim şişiyor sabah kalkınca pofuduk bişe gibi oluyorlar
emzirme atlati kullanıp sütyen kullanmasak olur mu canım ben de sadece atlet almayı düşünüyorum. uçları belli eder mi ondan çekiniyorum
biberon temizleyecisi derken
Çamaşır deterjanı baby meme sabun tozu aldım. Biberon ve emzikleri ben her gün karbonatlı suda kaynatıp içme suyu ile durulardim benm içime öyle sindi.
bende sadece kaynatıp yıkamayı düşünüyordum sadece

Decavit Ise
yaramıyor mu ya doktora sorayım bakalım belki değiştirir ilacı
Decavıtte işe yarar ama eczacı size drun verdiği ilactakı vıtsmın oranları Decavıtte göre 3 4 kat fazla. Ben ilk Dr vıtsmın verecekti decavıt mı vereceksiniz hayır demıstı. İlk gebelikte ben decavıt kullandım sürekli yatmama ragmen halsizlik yorgunluk halı vardı.. Bunda evde 2 erkek cocuguna ragmen enerjim bitmiyor, kendi işlerimi hep kendim yaptım. Tarhana, konserve, menemenlık yemeklik receller her kışlık bıttı. Sımdı temızlıkteyım yavas yavas.. Bence kan hapı ve vitaminler etkili, ben sürekli et yıyom ama demır azalınca Dr 2 ye cıkardı.. Hersey yemek ile olmuyor

Ben baby me %100 bitkisel sabun tozunu kizima 1 yil kullandim. Cok da memnun kaldim. Bunda da aynisini kullanacam. Biberon temizleyicide baby me alacam. Oda bitkisel karbonattan yapiliyor sanırım .
Çamaşır deterjanı baby meme sabun tozu aldım. Biberon ve emzikleri ben her gün karbonatlı suda kaynatıp içme suyu ile durulardim benm içime öyle sindi.
Baby me biberon temizleyiciyi oneririm odz bitkisel karbonattan yapiluyor.
Oda mantıklı canım karbonatta aklımda bulunsun sabun tozu işe yarıyor mu oda beğenilenler listesinde
Tabiki yariyor.
Sabun tozunun yorumlari iyi diye aldım bende denemedim daha. Kıyafetleri ABC bebek sıvı deterjan i ile yikadm oda güzel
Valla ben 40 derece de yikadim hep temiz oldu ve sertlesmedi. 90 da yıkarlarsa tabi sertlesir

ben şu mühendisinoğluna güvenemiyorum nedense hep bi kuşku duyuyorum

Gunaydin kizlar
Boyle bir resim paylasmak istemezdim ama sleppy natural bezini tekrar denemek istedim. Kızım icin alıp 3 gun kullandim. 2 gündür pisikle ugrasiyorum. Yavrumun resmen cani yaniyor. Birde dis cikariyor bezden mi disten mi bilmiyorum ama resmi görün bilin istedim. Pamuk oldugu icin kuru birakmiyor.
Dun daha kötüydü bu iyilesmis hali canım cok sıkkın

çok geçmiş olsun nasıl acıyordur şimdi o ya kıyamam

off çok geçmiş olsun

Yaa bizim bile bi yerimizde bi yara olunca nasil kötü oluyoruz.. O nasil kivraniodur kim bilir.. Gecmis olsun.. Yaa bende sleepy alirim diodum.. Böyle görünce kafam da karışıyor

İstanbul'da yaşayan anneler bebek odası yaptıysanız nereden aldınız ? Bayramdan sonra alacağım instagramda noktabebe, kanzbebe sayfalarını takip ediyorum oralara gidip bakmayı düşünüyorum. Alan, kurulan varsa tavsiye rica edeceğim .

Zararı olmaz sadece anneye zarar bel ağrısı yapıyor . Zaten tam damar üstüne yerleşince kan akışını kestiğini hissediyorum hemen tansiyonum düşüyo.

Hayrolsun diyeyim önce ama rüyalarını pek kale alma gebelikte çünkü ben pek rüya görmeyen bi insandım şimdi koltukta içim geçsin anında rüyalar rüyalar. Bir kısmı da felaket içerikli onu kafana takma.
Kusma konusunda da çok geçmiş olsun ben mide yanmam olunca soda içiyorum içerdeki asidik ortamı dengeledigi için rahatlatıyo ama eğer akşam geç yemissem bebeğim zaten baş aşağı duruyo ben uzaninca o da bi güzel ayaklarıyla midemi ittiriyor da ittiriyo o zaman mide bulantım oluyo. Sık sık az az ye , yatmadan en az 3 -4 saat önce ana yemeğini yemiş ol . Sabah da baş ucuna daha az kokan ya da tuzlu birşey koy uyanınca hemen at ağzına

Yaa bizim bile bi yerimizde bi yara olunca nasil kötü oluyoruz.. O nasil kivraniodur kim bilir.. Gecmis olsun.. Yaa bende sleepy alirim diodum.. Böyle görünce kafam da karışıyor
Teşekkür ederim. Her bebekte yapmayabilir. Ama ben artik kesin almam. Yenidogan cildi dahada hassas

Biberonları yıkamak için canım normal deterjan kullanılmıyor ya kimyasal olduğu için ilkte kaynatılır ama pisken kaynatmak ne kadar temizler bilemedim
Baby me de sles ve sls olduğunu okumuştum canım mühendisoğlunda istersen bir araştır
Oyy kıyamam ya canı nasıl yanıyordur geçmiş olsun canım
Canım biz montessori yatağı pierre cardin tercih ettik yatak odasına aldığımız beşik ve dolabı da caplonbaa markasını tercih ettik yılların firması ve çok kaliteli ürünler bakmanı öneririm

Acaba neresi erkenmiş 3 4 gün önce sancım oldu doktor Doğumu tetikleyebilir dedi hiçde erken degil bizde bi tutuştuk sonra. İlla bi terslik mi olması lazım yanı. Aman duyma sen olumsuzları valla

Aman gözünü seveyim yavaş yavaş yap hepsini Peşpeşe yaparsan haftaya bebeciğini görürsün mazallah.

Bende girdim bu hafta ilk nst me 31 hafta. Oğlumda da 32 de gitmiştim sıkıntı olmaz sanırım aklına kötü getirme cnm

Canim nokta bebeden oslo bebek odasi takimini aldik.. Haftaici satin aldik.. Ertesi hafta geldi.. Bizde sasirdik.. 20 25 gune gelir demişlerdi.. Simdilik kullanmadgm için bisey diyemiyorm ama görüntüsü filan gayet hoş duruyor.. Bi de odanın kokusu çok zor çıkıyor.. Sürekli cami açık tut.. Ben daha detayli temizlemedim ama cami açık tuttugum için o keskin kokusu çıktı allahtan.. Su, süt ve deterjan ile silincede cikiyomus ama havalandirmak da gerekliymis

Canım ben İstanbul'da değilim ama ikeadan aldım . Kurulumu çok kolay eşim hemen halletti. Ayrıca ilerde ya bu dolap çocuğuma yetmiyor vs dersem gidip ikeadan 5 yıl sonra da onun yanına bir dolap alabilirim . Yani tamamlama imkanı her zaman var aynı zamanda dayanıklı da . Dolap içlerini kendin organize edebiliyorsun yani bir dolap alıyorsun içine raf eklet, çekmece eklet nasıl istersen alıp takıyorsun. Ergonomik olması benim çok hoşuma gitti. Biz şimdilik beşik ve sifonyer aldık . Sifonyer 3 çekmeceli aldık ama oldukça derin bebegim için şuan hiç bir kıyafete ihtiyacımız yok ve tüm malzemeleri sifonyer topladı. Dolap da alacağız ama arabada yerimiz yoktu o yüzden erteledik . Bayramda İstanbul'a gidince halledicez. Dolapların derinliği 50 cm civarı yani büyük askılar da oluyor . Biz her şeyi ordan halletmeyi düşünüyoruz ihtiyac halinde ikeadan bir dolap daha alırız diye düşünüyoruz. Farklı illerde mobilyacılar carsilarini gezdik ama ekonomik olarak bizi çok zorlayan fiyatlar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…