2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya Bende bakarken Oslo bebek takımını beğendimmm hayırlı olsun bebişimizin takımı. Ne kadar tuttu toplam canım indirim yapıyorlar mı belki direk gider onu alırım.

Ben hep rüya goruyodum.. Yine görüyorum.. Insallah hayirlara çıkar

Ya mide konusunda yapiyorum hepsini ama yine ayni ya.. Öyle abarttgm bisey yok aslnda ama bu ara cok artti istifralar.. Doktora sordum şimdi.. Bakalim ne dicek

Teşekkür ederim canm inceleyeceğim hayırlı olsun bebişimizin takımı.

Anne sütü yağlı oluyor çıkmıyor biberondan. Bende uni baby aldım deneyeceğiz bakalım

Off yavrum kıyamam nasıl acımıştır :/

ayy geçmiş olsun canım ben de sleepy natural aldım ama bilerek az aldım eğer pişik yaparsa değiştireceğim. her bez her bebeğe faydalı olmuyor maalesef. unibaby kullanıyor ablam yeğenim çok alerjik her şeye alerjisi var ama unibaby iyi geldi ona.

Ya Bende bakarken Oslo bebek takımını beğendimmm hayırlı olsun bebişimizin takımı. Ne kadar tuttu toplam canım indirim yapıyorlar mı belki direk gider onu alırım.

Valla toplamda yatağı ve uyku setiyle beraber 4500tl tuttu.. Ben aslnda istemedim bu takimi.. Ailem alcagi için yüklü bi masraf olur dedim.. Buna benzeyen takimlari da var fiyatlari da güzel.. Ama annemler biseyi alirken illa en güzeli olcak mantigindalar.. Iclerine sinmedi öbürleri.. Ama bi tane daha takim vardi o da ayni osloya benziyodu sanrm 3500di yatak ve nevresimiyle.. İndirim yapılmadı indirimli fiyatlarmis oyle dediler.. Bizde ustelemedik acikcasi

Sağol canm, benimde ayırdığım bütçe ona yakın. Biraz daha araştırıp karar vereceğim bakalım .

Sağol canm, benimde ayırdığım bütçe ona yakın. Biraz daha araştırıp karar vereceğim bakalım .

Ama biz esimle bakarken fetih mahallesine baktık.. Orada bir oda gördük.. Foto cektirmediler.. 6000tlydi.. O odayi bebekte kullanir yetiskinde kullanir yaşlı da kullanir.. Öyle bir odaydi.. Resmen ben saglamim diyodu.. Iskeleti mdf, dışı ceviz, ayaklari masif ağaçtı.. Eğer butcem olsaydi onu kesin alirdim

Biberon temizleyici almadım
Çamaşır deterjanı olarak bunu aldım canım

Eklentiler

• IMG_6044.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 30
Bence degil bende bayramdan sonra yapacağım. Şuan bile ütü zor geliyor.

Ilk bebek oyle oluyor. Dogum tarihlerimiz ayni gun gozukuyor.

Gec bile kalmışsın. Çok zor oluyor

En azindan günde 1 kez ic bence
A evet ama burda 4 fun ilerde gözüküyor gun gun gebelik uygulamada aynı tarihe yeni 28.hafta yaziyor burası neden önden gidiyor ya da hangisi doğru acaba bide benim kontrollerin haladir ay da bir kez burda artık haftada iki kez domtor kontrolü yaziyor ben nedense erken dogum yapacak gibi hissediyorum.ama normal dogumdandakorkuyorum çocuk odası hazırlamak iatiyorum erken değildemi

Biberon temizleme de sabun mu kullanılıyor onu bilmiyorum
Bıberon temizlemeden asla deterjan kullanmadım.. Suyu ıyıce kaynattım tencerenin ıcıne bır sefer tuz öbur gün karbonat attım. Bıberon fır adına bıle gerek kalmazdı ben hergun yaptığım ıcın bıberon hep tertemizdi.. Ben cam alıyorum. Bıberona deterjan sürmeye korkarım.. 2 cocuk bu sekılde buyudü hatta steril makinesi hedıye gelmıstı. Buhara temızlıyo onu bile kullanmadım bu daha pratik. Tuz ve karbonat anında temızlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…