Ya Bende bakarken Oslo bebek takımını beğendimmm hayırlı olsun bebişimizin takımı. Ne kadar tuttu toplam canım indirim yapıyorlar mı belki direk gider onu alırım.Canim nokta bebeden oslo bebek odasi takimini aldik.. Haftaici satin aldik.. Ertesi hafta geldi.. Bizde sasirdik.. 20 25 gune gelir demişlerdi.. Simdilik kullanmadgm için bisey diyemiyorm ama görüntüsü filan gayet hoş duruyor.. Bi de odanın kokusu çok zor çıkıyor.. Sürekli cami açık tut.. Ben daha detayli temizlemedim ama cami açık tuttugum için o keskin kokusu çıktı allahtan.. Su, süt ve deterjan ile silincede cikiyomus ama havalandirmak da gerekliymis
Zararı olmaz sadece anneye zarar bel ağrısı yapıyor . Zaten tam damar üstüne yerleşince kan akışını kestiğini hissediyorum hemen tansiyonum düşüyo.
Hayrolsun diyeyim önce ama rüyalarını pek kale alma gebelikte çünkü ben pek rüya görmeyen bi insandım şimdi koltukta içim geçsin anında rüyalar rüyalar. Bir kısmı da felaket içerikli onu kafana takma.
Kusma konusunda da çok geçmiş olsun ben mide yanmam olunca soda içiyorum içerdeki asidik ortamı dengeledigi için rahatlatıyo ama eğer akşam geç yemissem bebeğim zaten baş aşağı duruyo ben uzaninca o da bi güzel ayaklarıyla midemi ittiriyor da ittiriyo o zaman mide bulantım oluyo. Sık sık az az ye , yatmadan en az 3 -4 saat önce ana yemeğini yemiş ol . Sabah da baş ucuna daha az kokan ya da tuzlu birşey koy uyanınca hemen at ağzına
40 derece. kıyafetlerin bir çoğunda 30-40 derece yazıyordu.Kac derece yikadin
Teşekkür ederim canm inceleyeceğim hayırlı olsun bebişimizin takımı.Biberonları yıkamak için canım normal deterjan kullanılmıyor ya kimyasal olduğu için ilkte kaynatılır ama pisken kaynatmak ne kadar temizler bilemedim
Baby me de sles ve sls olduğunu okumuştum canım mühendisoğlunda istersen bir araştır
Oyy kıyamam ya canı nasıl yanıyordur geçmiş olsun canım
Canım biz montessori yatağı pierre cardin tercih ettik yatak odasına aldığımız beşik ve dolabı da caplonbaa markasını tercih ettik yılların firması ve çok kaliteli ürünler bakmanı öneririm
avucum yanıyor gece ellerim şişiyor sabah kalkınca pofuduk bişe gibi oluyorlar
emzirme atlati kullanıp sütyen kullanmasak olur mu canım ben de sadece atlet almayı düşünüyorum. uçları belli eder mi ondan çekiniyorum
biberon temizleyecisi derken
bende sadece kaynatıp yıkamayı düşünüyordum sadece
Gunaydin kizlar
Boyle bir resim paylasmak istemezdim ama sleppy natural bezini tekrar denemek istedim. Kızım icin alıp 3 gun kullandim. 2 gündür pisikle ugrasiyorum. Yavrumun resmen cani yaniyor. Birde dis cikariyor bezden mi disten mi bilmiyorum ama resmi görün bilin istedim. Pamuk oldugu icin kuru birakmiyor.
Dun daha kötüydü bu iyilesmis halicanım cok sıkkın
Eki Görüntüle 2296853
ayy geçmiş olsun canımGunaydin kizlar
Boyle bir resim paylasmak istemezdim ama sleppy natural bezini tekrar denemek istedim. Kızım icin alıp 3 gun kullandim. 2 gündür pisikle ugrasiyorum. Yavrumun resmen cani yaniyor. Birde dis cikariyor bezden mi disten mi bilmiyorum ama resmi görün bilin istedim. Pamuk oldugu icin kuru birakmiyor.
Dun daha kötüydü bu iyilesmis halicanım cok sıkkın
Eki Görüntüle 2296853
Amin canım inşallah cümlemiz içinTeşekkür ederim canm inceleyeceğim hayırlı olsun bebişimizin takımı.
granül sabununda yok canım,diğer şişe olanda varBaby me de sles ve sls olduğunu okumuştum canım mühendisoğlunda istersen bir araştır
Ya Bende bakarken Oslo bebek takımını beğendimmm hayırlı olsun bebişimizin takımı. Ne kadar tuttu toplam canım indirim yapıyorlar mı belki direk gider onu alırım.
Biberon temizleme de sabun mu kullanılıyor onu bilmiyorumgranül sabununda yok canım,diğer şişe olanda var
Teşekkür ederim. Her bebekte yapmayabilir. Ama ben artik kesin almam. Yenidogan cildi dahada hassas
Sağol canm, benimde ayırdığım bütçe ona yakın. Biraz daha araştırıp karar vereceğim bakalım .Valla toplamda yatağı ve uyku setiyle beraber 4500tl tuttu.. Ben aslnda istemedim bu takimi.. Ailem alcagi için yüklü bi masraf olur dedim.. Buna benzeyen takimlari da var fiyatlari da güzel.. Ama annemler biseyi alirken illa en güzeli olcak mantigindalar.. Iclerine sinmedi öbürleri.. Ama bi tane daha takim vardi o da ayni osloya benziyodu sanrm 3500di yatak ve nevresimiyle.. İndirim yapılmadı indirimli fiyatlarmis oyle dediler.. Bizde ustelemedik acikcasi
ay ben bunu çamaşır deterjanı için soruyorsun sandımBiberon temizleme de sabun mu kullanılıyor onu bilmiyorum
Sağol canm, benimde ayırdığım bütçe ona yakın. Biraz daha araştırıp karar vereceğim bakalım .
Yok kuzum biberon için söyledim biberon temizleyicisinde yazıyor babys green yine biberon temizleyicisi düşünüyorum bakalımay ben bunu çamaşır deterjanı için soruyorsun sandımbiberon temizleyici için hangisi öneriliyor bilmiyorum
6 binnn güzel paraAklım kalır üzülürüm bakmayayım hiç
Biberon temizleyici almadımGünaydın kızlar çamaşır deterjanı ve biberon temizleyicisi olarak ne düşünüyorsunuz kafam çok karışık mühendisoğlunu takip ediyorum insanların yorumlar bir iyi bir kötü yönde oluyorBabys green deterjan ve biberon temizleyicisinde karar kıldım gibi ama hala emin değilim
A evet ama burda 4 fun ilerde gözüküyor gun gun gebelik uygulamada aynı tarihe yeni 28.hafta yaziyor burası neden önden gidiyor ya da hangisi doğru acaba bide benim kontrollerin haladir ay da bir kez burda artık haftada iki kez domtor kontrolü yaziyor ben nedense erken dogum yapacak gibi hissediyorum.ama normal dogumdandakorkuyorum çocuk odası hazırlamak iatiyorum erken değildemiBence degil bende bayramdan sonra yapacağım. Şuan bile ütü zor geliyor.
Ilk bebek oyle oluyor. Dogum tarihlerimiz ayni gun gozukuyor.
Gec bile kalmışsın. Çok zor oluyor
En azindan günde 1 kez ic bence
Bıberon temizlemeden asla deterjan kullanmadım.. Suyu ıyıce kaynattım tencerenin ıcıne bır sefer tuz öbur gün karbonat attım. Bıberon fır adına bıle gerek kalmazdı ben hergun yaptığım ıcın bıberon hep tertemizdi.. Ben cam alıyorum. Bıberona deterjan sürmeye korkarım.. 2 cocuk bu sekılde buyudü hatta steril makinesi hedıye gelmıstı. Buhara temızlıyo onu bile kullanmadım bu daha pratik. Tuz ve karbonat anında temızlıyoBiberon temizleme de sabun mu kullanılıyor onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?