Ben sadece gyno ferro sanol kullanıyorum. Bir ay önce test sonucumu aldığımda her şey yolundaydı. Ama bir haftadır halsizlik var yetersiz mi gelmeye başladı acaba. Doktor kontrolüm de bayramdan sonraDecavıtte işe yarar ama eczacı size drun verdiği ilactakı vıtsmın oranları Decavıtte göre 3 4 kat fazla. Ben ilk Dr vıtsmın verecekti decavıt mı vereceksiniz hayır demıstı. İlk gebelikte ben decavıt kullandım sürekli yatmama ragmen halsizlik yorgunluk halı vardı.. Bunda evde 2 erkek cocuguna ragmen enerjim bitmiyor, kendi işlerimi hep kendim yaptım. Tarhana, konserve, menemenlık yemeklik receller her kışlık bıttı. Sımdı temızlıkteyım yavas yavas.. Bence kan hapı ve vitaminler etkili, ben sürekli et yıyom ama demır azalınca Dr 2 ye cıkardı.. Hersey yemek ile olmuyor
Ben anladım ki kaynanaların dediklerini duymazdan gelince hayat çekilir hale geliyor yoksa her söyledikleri olay kaynanam bebeği yıkamaya ben kimseye vermem ben yıkarım.dio tepki vermiyorum artık yıldımkızlar sizlerden bazıları kıyafetleri yıkayıp ütülemiş ben de görünce nolur nolmaz diye eve gelince bebeğin kıyafetlerini yıkadım, mutlu mutlu fotosunu atıyorum aile grubuna kayınvalidem “ne gerek var sanki bayramdan sonra doğum yapacaksın yine kirlenecek” yazmış.annemlerin grubuna gönderdiğimde kendi annem de ütülemekle uğraşma ben yarın gelir ütülerim dedi. yine anne farkını anladım yanii. ayrıca belki erken doğum yapıcam nerden biliyoruz? kıyafetler hazır olmasa keşke hazırlasaydın derlerdi eminim... akşam akşam moralim bozuldu
Gunaydin kizlar
Boyle bir resim paylasmak istemezdim ama sleppy natural bezini tekrar denemek istedim. Kızım icin alıp 3 gun kullandim. 2 gündür pisikle ugrasiyorum. Yavrumun resmen cani yaniyor. Birde dis cikariyor bezden mi disten mi bilmiyorum ama resmi görün bilin istedim. Pamuk oldugu icin kuru birakmiyor.
Dun daha kötüydü bu iyilesmis halicanım cok sıkkın
Eki Görüntüle 2296853
Canım sarı kantoron yğı sür hemen o bölgenin acısını alıyor. Oğlum 2 sene boyunca diş dönemiishal ve pişikoldu tek care bu oldu mutlaka dene derimGunaydin kizlar
Boyle bir resim paylasmak istemezdim ama sleppy natural bezini tekrar denemek istedim. Kızım icin alıp 3 gun kullandim. 2 gündür pisikle ugrasiyorum. Yavrumun resmen cani yaniyor. Birde dis cikariyor bezden mi disten mi bilmiyorum ama resmi görün bilin istedim. Pamuk oldugu icin kuru birakmiyor.
Dun daha kötüydü bu iyilesmis halicanım cok sıkkın
Eki Görüntüle 2296853
Canım demir ilacını hep düzenli kullanın cunku bebek hep bizden çekiyor... Vitamin de besinlerden alamadıklarımızı salıyor. Drum gunde 2 kg balık ye gene de yeterli omega alamasın dedi. Bır akraba hamileliği boyunca ben ılac kullanmam organik beslen em vitamini ı alırım dedı. Doğumdan sonra eve geldi 2 gun sonra hastaneye kaldırıldı eli ayagı tutuyordu.. Dru acayıp kızmıs ama geçmiş ola.. Benim hem eski hem yenı durumum dedıgı besinlerden herseyı alamasın, bebek sen yesen de yemezsen de gelen herseyı emer... O kız agız yazık aylarca tedavi gördü bebegıne bakamadı. Ben o kadar bulantı kusma A ragmen demır hapını bıle ıctım.. Cunkü ben hala bulantı dan dolayı adam akıllı beslenemıyprum. Aksam 6 dan sonra yiyemiyorum ona ragmen aldıgım kılo da 4.5 kg.. Dr hep bebek aldı bebek plesanta toplam 5 kg eder dedi. Bebek önde gıdıyor... En önemlisi ne anneme ne kayınvalıdeye muhtacım. En azından 2 cesit yemegını yapıyom eve supurge tutuyom. Bunlar benım ıcın mucıze valla. 2 erkek cocugunu yıka tırnaklarını kes. Gunde 1 tane etkınlık yap. Uyut gezdir bu bunlar enerji gerektiren şeyler. Eşim hatta diyorko sen dogumdan sonra da dra sor vıtamıne devam et dıyor. Demire devam ediyoruz emzirirken. Cunku ben dogumdan sonra koaturma uykusuzluk cok perisan oluyorumBen sadece gyno ferro sanol kullanıyorum. Bir ay önce test sonucumu aldığımda her şey yolundaydı. Ama bir haftadır halsizlik var yetersiz mi gelmeye başladı acaba. Doktor kontrolüm de bayramdan sonra
kızlar sizlerden bazıları kıyafetleri yıkayıp ütülemiş ben de görünce nolur nolmaz diye eve gelince bebeğin kıyafetlerini yıkadım, mutlu mutlu fotosunu atıyorum aile grubuna kayınvalidem “ne gerek var sanki bayramdan sonra doğum yapacaksın yine kirlenecek” yazmış.annemlerin grubuna gönderdiğimde kendi annem de ütülemekle uğraşma ben yarın gelir ütülerim dedi. yine anne farkını anladım yanii. ayrıca belki erken doğum yapıcam nerden biliyoruz? kıyafetler hazır olmasa keşke hazırlasaydın derlerdi eminim... akşam akşam moralim bozuldu
Evet yemekle beraber alıyordumYemek ile birlikte mi içiyorsun Umay. Yemek ile birlikte kullanmak gerekiyor da. Belki ondan ağrı yapıyordur
Ben özellikle et yerken onunla içiyorum yoksa eti sindirmekte zorlanıyorum. Gerçi magnezyum da ne kadar etki ediyo bilemiyorum. İsterseniz doktorunuzdan hap olarak isteyin bana ikisinden de yazdı
Magnezyum gece yatarken ıc dedı drum. Gece ıcıyorum... Gunde 2 taneyi 1.hamılelıktw kasılma coktu kullanmıştım ama Dr 1 aydan sonra kesmişti.. Druna sor canım fazla kullanmalı mıyım dıye, bazen drlar unu yor bırak demeyi
Bizim ebe de ağızla çekilen aspiratörü önerdi diğer elle sıkılıp yapılanı önermedi. Burun aspiratörü kullanmak şart olur mu acaba ya burnu tıkansa ne olacak bilmiyorum. Aldım bürün aspiratörü ama kullanmaya da çekinirim aman yaaaAman hiç bozmayin morelinizi . Ben ne yapsam daha erken diyodu her iki tarafda şimdi iki ay kaldı diyince ay gelmiş ya diyorlar. Bir de çok büyük değil karnım ama bana çok ağır geliyo tabi. Dışardan bakınca dogumuma daha çok var diye düşünüyorlar sanırım diyorum kendime.
Bugün annem aradı bebeğin yatağını yorganını yastığını falan yapmış bi hevesle aradı. Kv de sağ olsun o da eşime para gönderiyor siz kendi zevkinize göre alın diye. Anlayislilar ama bana da daha erken diyince sinirleniyorum . Ben de bayramdan sonra yıkayıp sadece hastane çıkışlarını utulicem . Çok küçük ufak tefek şeyler kaldı benim
Bir iki tane daha yelek
Burun aspiratöru ( ebem ilk üç ay burun aspiratöru kullanmayın dedi eğitimde)
Hiç morelinizi bozmayın az önce ben de bizimkiler hiç mi dogurmadj bu çocukları nereden aldılar da hiç anlamiyolar bdiyodum
Çok geçmiş olsun.. benım buyuk oğlan 3 yasındaydı sleppy yeni cıkmıstı. Akraba ucuz dıye kızına bırsuru Almış...kızın poposu 2.gunde seninki ne ki bıldıgın kırmızı et oldu. Annesi sürekli degısen bır kadın.. Bezı asla cok tutmaz. Acılmamıs kutuları ıade etti. Hep korktum son zamanlarda olumlu yorumlarda herhalde degısmiş dedim. Ama gecen bir arkadas ila karsılastım dısarda prima evde sleepy kullanıyorum. Sleepy akıtıyor dedi. Ben gene prımadan şaşmayacagım.. İlk basta zaten sureklı 2 saatte bir degısıyorsun. Pişiğe de canım hemen hametan sür anında ıyılestırıyor.Teşekkür ederim. Her bebekte yapmayabilir. Ama ben artik kesin almam. Yenidogan cildi dahada hassas
Sütyen giyilmiyor ki ilk zamanlar..hem süt kanallarına baskı yaptığı için önerilmiyor da(ilk zamanlar) bir de sırtını, belini üşütmemen için atlet daha iyi. Benim önerdiğim atletin boyu uzun, kumaşı bambu..çok rahat bişeyNeden erken olsun canım aşağı yukarı zamanları zaten dolabın içinde duracaklar
Canım en azından günde 1 tane içmelisin akşamları yatmadan önce önerdi doktorum gece rahat etmem açısından bir de maden suyu 2 tane değil onuda sabah öğle gibi 1 tane içersin daha iyi olur ben öyle yapıyorum hatta tatilde 2 taneye çıkarayım mı magnezyumu doktoruma soracağım
Yataşın bebek yatağını aldım canım onu önerdi satıcı farklı bir şey aramadım rahat bir yatak geldi yataşın her ürününü beğeniyorum
Canım dolabın içinde giyilmiyor niye kirlensin ki hem bir şey olsa sen yıkayacaksın yine ahh ne varsa anneler de varBenim annemde öyle yapma sakın gelelim beraber yaparız diyor kız kardeşim Eylül de doğum yapacak nasipse onunkileri gçen gün hallettiler bayram sonrası da inşallah benimkini halledeceğiz
Canım emzirme atleti mi önerirsin bende sütyen düşünmüştüm
Benimkide doğsun herşeyini alırız mantığında, Allah bu kayınvalidelere öyle bir rahatlık vermiş ki ben anlamıyorum..kızlar sizlerden bazıları kıyafetleri yıkayıp ütülemiş ben de görünce nolur nolmaz diye eve gelince bebeğin kıyafetlerini yıkadım, mutlu mutlu fotosunu atıyorum aile grubuna kayınvalidem “ne gerek var sanki bayramdan sonra doğum yapacaksın yine kirlenecek” yazmış.annemlerin grubuna gönderdiğimde kendi annem de ütülemekle uğraşma ben yarın gelir ütülerim dedi. yine anne farkını anladım yanii. ayrıca belki erken doğum yapıcam nerden biliyoruz? kıyafetler hazır olmasa keşke hazırlasaydın derlerdi eminim... akşam akşam moralim bozuldu
En iyisi ebenin dedıgı gıbı agıxla çekilen.. Burun aspiratoru ilerleyen aylarda kurtarıcı. Ben de ilk bebekte korkardım. Ama mecbur kuzular öyle bir rahatlıyor ki. Agıxla kuvvetli nefesle cektıgı ıcın cok cıkıyor. Brono ıyıydiCanım hiç moralini bozma ya saçmalamış işte. Her ihtimale karşı hazırlamak lazım sen en doğrusunu yapmışsın. Kirlense ne zaten yine sen yıkayacaksın sanki kendi yıkayacak
Evet yemekle beraber alıyordum
Hap olarak kullanıldığını bilmiyordum. Kontrole gittiğimde kesin sorucam
Akşam içmeyi deneyeyim yatmadan önce bakalım gene aynı olacak mı
Bizim ebe de ağızla çekilen aspiratörü önerdi diğer elle sıkılıp yapılanı önermedi. Burun aspiratörü kullanmak şart olur mu acaba ya burnu tıkansa ne olacak bilmiyorum. Aldım bürün aspiratörü ama kullanmaya da çekinirim aman yaaa
BEnce erken değil ben de hazıramayı düşünüyorum artıkkızlar ben bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diyorum bu bayram tatilinde. hastane için çantaları da o ara hazırlarım diye düşündüm hazır vaktim varken. 32. hafta oluyor. erken mi olur acaba?
Canm emzirme atletinin içince sudyen kullanılmaz diye biliyorum zaten göğüs pedi kullancaksin o yüzden uçlar belli olmaz.avucum yanıyor gece ellerim şişiyor sabah kalkınca pofuduk bişe gibi oluyorlar
emzirme atlati kullanıp sütyen kullanmasak olur mu canım ben de sadece atlet almayı düşünüyorum. uçları belli eder mi ondan çekiniyorum
biberon temizleyecisi derken
bende sadece kaynatıp yıkamayı düşünüyordum sadece
Ben karbonatı kiloyla aliyorum en kolayıBen baby me %100 bitkisel sabun tozunu kizima 1 yil kullandim. Cok da memnun kaldim. Bunda da aynisini kullanacam. Biberon temizleyicide baby me alacam. Oda bitkisel karbonattan yapiliyor sanırım .
Baby me biberon temizleyiciyi oneririm odz bitkisel karbonattan yapiluyor.
Tabiki yariyor.
Valla ben 40 derece de yikadim hep temiz oldu ve sertlesmedi. 90 da yıkarlarsa tabi sertlesir
Benim de bebis ayaklar asagidaymis keseyi çok zorluo delebilir suyun gelie doğum erken olur dedi. İstirahat verdi. Hiç iş yapmak yok yürümek yasak dedi. Bende sadece valiz hazırlama işi kaldı ihmal etmistim bu haftasonu hazirlicm inşallah. Bayramda bitek anneme gidicem hep evde yatıcam. Doğum bu ne zaman olacağı belli olmazAcaba neresi erkenmiş 3 4 gün önce sancım oldu doktor Doğumu tetikleyebilir dedi hiçde erken degil bizde bi tutuştuk sonra. İlla bi terslik mi olması lazım yanı. Aman duyma sen olumsuzları valla
Aman gözünü seveyim yavaş yavaş yap hepsini Peşpeşe yaparsan haftaya bebeciğini görürsün mazallah.
Bende girdim bu hafta ilk nst me 31 hafta. Oğlumda da 32 de gitmiştim sıkıntı olmaz sanırım aklına kötü getirme cnm
Benim tüm vücudum yanıyor canım. Dıştan dokunduğum her yerim soğuk ama içerden yanıyorum sürekli bir ter basması, yanımdakilere söylüyorum dokunuyorlar kolum bacaklarım buz gibi ama içim yangın yeriKızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum ama sağ avucumun içi alev alev yanıyor soğuk suyun içinden çıkaramıyorumyarın doktora gidicem sorucam bunu bide ben yarın 32 çalışır raporu alıcam 31+6 oluyor ama iş yerinden cuma ganüne izin alamadım 1 gün erken alıcam raporu
Bende hep karbonat kullandım her gün kaynattm . Hatta e bebekte bikac anneye tavsiye ettim karbonat olayini satıcı kız bozuldu.Bıberon temizlemeden asla deterjan kullanmadım.. Suyu ıyıce kaynattım tencerenin ıcıne bır sefer tuz öbur gün karbonat attım. Bıberon fır adına bıle gerek kalmazdı ben hergun yaptığım ıcın bıberon hep tertemizdi.. Ben cam alıyorum. Bıberona deterjan sürmeye korkarım.. 2 cocuk bu sekılde buyudü hatta steril makinesi hedıye gelmıstı. Buhara temızlıyo onu bile kullanmadım bu daha pratik. Tuz ve karbonat anında temızlıyo
Kantoron yağı hiç kullanmadım ama bu bebeginde denicem bende çok tavsiye eden oldu. İnatçı geçmeyen pisikler özellikle diş dönemi bitkisel şeyler daha iyi geliyor. Bende hakiki zeytinyağı kullanirdim oda çok iyi gelirdi. Krem olarak sudo krem desitin hametan bepantol kullandim ufak pisiklerde iyi inatçı pisiklerde hamazinc iyi geliyodu . Pişik dönemi bebeğin beslenmesine dikkat etmek laizm domates yumurta gibi ürünlerden uzak kalmak lazımCanım sarı kantoron yğı sür hemen o bölgenin acısını alıyor. Oğlum 2 sene boyunca diş dönemiishal ve pişikoldu tek care bu oldu mutlaka dene derim
Güzelmiş canım parfümlü değil değil mi içeriği de temiz duruyor ve daha ekonomik gibiBiberon temizleyici almadım
Çamaşır deterjanı olarak bunu aldım canım
Haklısınız aslında daha hijyenik tuz ve karbonat bildiğimiz şeyler bunları bilemiyoruz daBıberon temizlemeden asla deterjan kullanmadım.. Suyu ıyıce kaynattım tencerenin ıcıne bır sefer tuz öbur gün karbonat attım. Bıberon fır adına bıle gerek kalmazdı ben hergun yaptığım ıcın bıberon hep tertemizdi.. Ben cam alıyorum. Bıberona deterjan sürmeye korkarım.. 2 cocuk bu sekılde buyudü hatta steril makinesi hedıye gelmıstı. Buhara temızlıyo onu bile kullanmadım bu daha pratik. Tuz ve karbonat anında temızlıyo
Çok güzel canım bakayım o zaman çok sağolSütyen giyilmiyor ki ilk zamanlar..hem süt kanallarına baskı yaptığı için önerilmiyor da(ilk zamanlar) bir de sırtını, belini üşütmemen için atlet daha iyi. Benim önerdiğim atletin boyu uzun, kumaşı bambu..çok rahat bişey
Benim de bebis ayaklar asagidaymis keseyi çok zorluo delebilir suyun gelie doğum erken olur dedi. İstirahat verdi. Hiç iş yapmak yok yürümek yasak dedi. Bende sadece valiz hazırlama işi kaldı ihmal etmistim bu haftasonu hazirlicm inşallah. Bayramda bitek anneme gidicem hep evde yatıcam. Doğum bu ne zaman olacağı belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?