2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben sadece gyno ferro sanol kullanıyorum. Bir ay önce test sonucumu aldığımda her şey yolundaydı. Ama bir haftadır halsizlik var yetersiz mi gelmeye başladı acaba. Doktor kontrolüm de bayramdan sonra

Ben anladım ki kaynanaların dediklerini duymazdan gelince hayat çekilir hale geliyor yoksa her söyledikleri olay kaynanam bebeği yıkamaya ben kimseye vermem ben yıkarım.dio tepki vermiyorum artık yıldım

Ahh yavrum ya nasıl canı yanıyordur inşallah geçer hemen

Sen daha tecrübelisin tabi de acaba hametan pomad rahatlatır mı

Canım sarı kantoron yğı sür hemen o bölgenin acısını alıyor. Oğlum 2 sene boyunca diş dönemiishal ve pişikoldu tek care bu oldu mutlaka dene derim

Ben sadece gyno ferro sanol kullanıyorum. Bir ay önce test sonucumu aldığımda her şey yolundaydı. Ama bir haftadır halsizlik var yetersiz mi gelmeye başladı acaba. Doktor kontrolüm de bayramdan sonra
Canım demir ilacını hep düzenli kullanın cunku bebek hep bizden çekiyor... Vitamin de besinlerden alamadıklarımızı salıyor. Drum gunde 2 kg balık ye gene de yeterli omega alamasın dedi. Bır akraba hamileliği boyunca ben ılac kullanmam organik beslen em vitamini ı alırım dedı. Doğumdan sonra eve geldi 2 gun sonra hastaneye kaldırıldı eli ayagı tutuyordu.. Dru acayıp kızmıs ama geçmiş ola.. Benim hem eski hem yenı durumum dedıgı besinlerden herseyı alamasın, bebek sen yesen de yemezsen de gelen herseyı emer... O kız agız yazık aylarca tedavi gördü bebegıne bakamadı. Ben o kadar bulantı kusma A ragmen demır hapını bıle ıctım.. Cunkü ben hala bulantı dan dolayı adam akıllı beslenemıyprum. Aksam 6 dan sonra yiyemiyorum ona ragmen aldıgım kılo da 4.5 kg.. Dr hep bebek aldı bebek plesanta toplam 5 kg eder dedi. Bebek önde gıdıyor... En önemlisi ne anneme ne kayınvalıdeye muhtacım. En azından 2 cesit yemegını yapıyom eve supurge tutuyom. Bunlar benım ıcın mucıze valla. 2 erkek cocugunu yıka tırnaklarını kes. Gunde 1 tane etkınlık yap. Uyut gezdir bu bunlar enerji gerektiren şeyler. Eşim hatta diyorko sen dogumdan sonra da dra sor vıtamıne devam et dıyor. Demire devam ediyoruz emzirirken. Cunku ben dogumdan sonra koaturma uykusuzluk cok perisan oluyorum

Canım hiç moralini bozma ya saçmalamış işte. Her ihtimale karşı hazırlamak lazım sen en doğrusunu yapmışsın. Kirlense ne zaten yine sen yıkayacaksın sanki kendi yıkayacak

Yemek ile birlikte mi içiyorsun Umay. Yemek ile birlikte kullanmak gerekiyor da. Belki ondan ağrı yapıyordur
Evet yemekle beraber alıyordum

Ben özellikle et yerken onunla içiyorum yoksa eti sindirmekte zorlanıyorum. Gerçi magnezyum da ne kadar etki ediyo bilemiyorum. İsterseniz doktorunuzdan hap olarak isteyin bana ikisinden de yazdı

Hap olarak kullanıldığını bilmiyordum. Kontrole gittiğimde kesin sorucam

Akşam içmeyi deneyeyim yatmadan önce bakalım gene aynı olacak mı

Bizim ebe de ağızla çekilen aspiratörü önerdi diğer elle sıkılıp yapılanı önermedi. Burun aspiratörü kullanmak şart olur mu acaba ya burnu tıkansa ne olacak bilmiyorum. Aldım bürün aspiratörü ama kullanmaya da çekinirim aman yaaa

Teşekkür ederim. Her bebekte yapmayabilir. Ama ben artik kesin almam. Yenidogan cildi dahada hassas
Çok geçmiş olsun.. benım buyuk oğlan 3 yasındaydı sleppy yeni cıkmıstı. Akraba ucuz dıye kızına bırsuru Almış...kızın poposu 2.gunde seninki ne ki bıldıgın kırmızı et oldu. Annesi sürekli degısen bır kadın.. Bezı asla cok tutmaz. Acılmamıs kutuları ıade etti. Hep korktum son zamanlarda olumlu yorumlarda herhalde degısmiş dedim. Ama gecen bir arkadas ila karsılastım dısarda prima evde sleepy kullanıyorum. Sleepy akıtıyor dedi. Ben gene prımadan şaşmayacagım.. İlk basta zaten sureklı 2 saatte bir degısıyorsun. Pişiğe de canım hemen hametan sür anında ıyılestırıyor.

Sütyen giyilmiyor ki ilk zamanlar..hem süt kanallarına baskı yaptığı için önerilmiyor da(ilk zamanlar) bir de sırtını, belini üşütmemen için atlet daha iyi. Benim önerdiğim atletin boyu uzun, kumaşı bambu..çok rahat bişey

Benimkide doğsun herşeyini alırız mantığında, Allah bu kayınvalidelere öyle bir rahatlık vermiş ki ben anlamıyorum..

En iyisi ebenin dedıgı gıbı agıxla çekilen.. Burun aspiratoru ilerleyen aylarda kurtarıcı. Ben de ilk bebekte korkardım. Ama mecbur kuzular öyle bir rahatlıyor ki. Agıxla kuvvetli nefesle cektıgı ıcın cok cıkıyor. Brono ıyıydi

BEnce erken değil ben de hazıramayı düşünüyorum artık

Canm emzirme atletinin içince sudyen kullanılmaz diye biliyorum zaten göğüs pedi kullancaksin o yüzden uçlar belli olmaz.

Ben karbonatı kiloyla aliyorum en kolayı

Benim de bebis ayaklar asagidaymis keseyi çok zorluo delebilir suyun gelie doğum erken olur dedi. İstirahat verdi. Hiç iş yapmak yok yürümek yasak dedi. Bende sadece valiz hazırlama işi kaldı ihmal etmistim bu haftasonu hazirlicm inşallah. Bayramda bitek anneme gidicem hep evde yatıcam. Doğum bu ne zaman olacağı belli olmaz

Benim tüm vücudum yanıyor canım. Dıştan dokunduğum her yerim soğuk ama içerden yanıyorum sürekli bir ter basması, yanımdakilere söylüyorum dokunuyorlar kolum bacaklarım buz gibi ama içim yangın yeri sor bakalım ne diyecek doktorun

Bende hep karbonat kullandım her gün kaynattm . Hatta e bebekte bikac anneye tavsiye ettim karbonat olayini satıcı kız bozuldu.

Canım sarı kantoron yğı sür hemen o bölgenin acısını alıyor. Oğlum 2 sene boyunca diş dönemiishal ve pişikoldu tek care bu oldu mutlaka dene derim
Kantoron yağı hiç kullanmadım ama bu bebeginde denicem bende çok tavsiye eden oldu. İnatçı geçmeyen pisikler özellikle diş dönemi bitkisel şeyler daha iyi geliyor. Bende hakiki zeytinyağı kullanirdim oda çok iyi gelirdi. Krem olarak sudo krem desitin hametan bepantol kullandim ufak pisiklerde iyi inatçı pisiklerde hamazinc iyi geliyodu . Pişik dönemi bebeğin beslenmesine dikkat etmek laizm domates yumurta gibi ürünlerden uzak kalmak lazım

Biberon temizleyici almadım
Çamaşır deterjanı olarak bunu aldım canım
Güzelmiş canım parfümlü değil değil mi içeriği de temiz duruyor ve daha ekonomik gibi
Haklısınız aslında daha hijyenik tuz ve karbonat bildiğimiz şeyler bunları bilemiyoruz da
Çok güzel canım bakayım o zaman çok sağol

Valla bana da dedi ama ben ise gidip gelmeye devam :/ 2 Eylül de oğlumun okul başlayacak o zamana izin alırım diye dayanmaya çalışıyorum

Kızlar merhaba bugun doktor kontrolune gittim kasılmalarım var kanımda çok kasılıyor dedim nts ye girdim çok şükür sıkıntı çıkmadı bu haftalarda çok harektli olur endişe etme dedi toparlanmasına hareketlerine eğer hareket hissetmezsen uzun saatler o zaman endişelen dedi. Avuç için çok yanıyor dokunamyıorum özellikle geceleri dedim b12 iğnesi verdi ama ben almadım korktum b12 doğal yollarla alıcam eğer geçmezse bi kaç gün gidip alıcam iğneleri. İmom ve kan ilacını aksatma dedi. Çalışabilir raporumuda aldım kızlar. Bide bebeğim zayıf kalmış yemene içmene dikkat et dedi ben ki hiç dikkat etmiyorum ilaçları bile düzenli almıyodum artık yumurta süt muz kaşara ağırlık veririm onun dışında çok şükür sıkıntı yoktu :) hera01 ismihazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…