2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ilk haftada vardı ama geçti şimdi sadece bazen acayip duygusallasiyorum ilaçları bıraktım hamilelikte de çok düzenli kullandığım söylenemezdi gerçi

Stres den uzak dur bi de annen evdeyken çık dışarı hava al biraz dolan iyi gelecektir. Benim annem de 20 sinden sonra gitti bakabilir miyim falan derken sanki hazırmışım gibi hiç zorlanmadım annelik yükleniyor bi anda
İnşallah canım benimde öyle olur bazen ağlıyor susturamıyorum ondan korkuyorum sadece. Çıktım canım kaç defa dışarı gezdim o kötü havadan çıktım ama sütüm yine gelmiyor

Hemen pes etme canim artirabilirsin dereitu yesil uzum ye ben faydasini gordum ayrica milk tea naturpy ben cok faydasini gordum iki uc saatte gogusler dolmaya basladi ama moral ve uykusuzlukta onemli sen biraz dikkat et gelir su aralar azalmanin ve artmanin zamaniymis annem surekli yemene dikkat et diye uyariyor
Tamam canım çok teşekkür ederim yorumun için dediklerini alıcam banada öyle geliyo yemeden kesilmiştim yemek yiyemiyodum birazda yememe dikkat etmem lazım 70 ile doğuma girdim şuan 55 kiloya düştüm

Al bendende o kadar 10 yasindaki kızın yaptığı herşey batıyor bana babamiz da agzini açmaya korkar oldu .babayi gectimde kizima kizip duruyorum sonrada üzülüyorum.

İlkilmemi hoplamami ayirt edebilmek için telefonunu ucus moduna alip kamerasıni aç uyutken takip etmyoksa dr a nasil tam tarif edeceksin.eeg ye gerek varmi bence görsün öyle karar versin.bosuna stres olmasin bebekte.

Şükür sagliklisin ve yanindasin bu onun için çok büyük bir nimet.bardagin dolu tarafından bakmak lazim.sagmak değil de bebeğin memeyi agzina almasi sütü getiriyor sen yine denemeyi birakma.ilerde olmazsada cok denedim olmadi dersin ki inşallah iyiki denemisim sütüm artti yazarsin.
Ek gıda da kademeli yoğurt süte gececegiz ya o zaman unutma ki nasip olursa yine yazarim keçi sütü kullanırsın.benim kizimda sütüm yoktu oda mama çocuğu oldu ama keçi sütü ile eksiğini elimizden geldigince yerine koyduk .

Hayırlı Olsun sağlıkla anali babalı büyüsün.
Haftan normal aslinda başka birseymi var niye vermeyebilirler dedin.
Kesinlikle öyle canım çok şükür ikimizde sağlıklıyız sıkıntılı olan süreci atlattık şuan herşey yolunda ama işte annelik iç güdüsü galiba anne sütü almayınca kızım eksik hissediyorum kendimi . Teşekkür ederim yorumun için keçi sütünü duymuştum hatta onun mamasını alın demişti bi arkadaş ama doktor aptamil conformil önerdi onu içiriyorum ek gıda zamanı dediğini yaparım

kismet cnm bnde suan hastane yolundayım sancim var artmıyor bir türlü bn kontrole gidiyorm bakalm bana ne diyecek . belki bni de yatirir nst durumuna gore sanci yetersizse suni dusunebilirim cunku bebek orda sanci çektikçe sıkıntıya giriyor bebek iyi olsun yeter suni faln hepsi gelir geçer yeterki sağlıkla doğsunlar sende içini rahat tut . :)
Ay hadi inşallah hastane ortamını görünce belki düzene girer ya da çoktan dokuz cm olmuştur amin😁

Erken olmaz mı 42.gün doktor iki ay en ideali dedi kalçası tam oturuyormuş.
Kimyon da yaptık işe yaramadı bizde meryem hortu deniyelim dedik gazını çok iyi çıkartıyor ama sancısı devam etti yavrumun🥺

Bizim dr 1 ay kontrolde yapilacak dedi ben devlette randevu aldım 1ay sonrası yapılmalı diyince 42 gün e aldım.internetten de baktığım 1 ay ile 3 ay arasi ideal zamanmış.
Bimen 2-3 kişiden duydum Biogaia damla çok övüyorlar keşke daha once bilseydik diye.kimyon iyi geldi bize ama büyüdükçe zorlanırsam biogaia alicam bi araştır istersen
37 .6 dogdu 3440gr 50cm boyu var sezaryan sırasında su yutmuş cnm

Haftası boyu kilosu iyi maşallah.gecmis olsun buram önce saglikla alirsin evine.

Al bendende o kadar 10 yasindaki kızın yaptığı herşey batıyor bana babamiz da agzini açmaya korkar oldu .babayi gectimde kizima kizip duruyorum sonrada üzülüyorum.

İlkilmemi hoplamami ayirt edebilmek için telefonunu ucus moduna alip kamerasıni aç uyutken takip etmyoksa dr a nasil tam tarif edeceksin.eeg ye gerek varmi bence görsün öyle karar versin.bosuna stres olmasin bebekte.

Şükür sagliklisin ve yanindasin bu onun için çok büyük bir nimet.bardagin dolu tarafından bakmak lazim.sagmak değil de bebeğin memeyi agzina almasi sütü getiriyor sen yine denemeyi birakma.ilerde olmazsada cok denedim olmadi dersin ki inşallah iyiki denemisim sütüm artti yazarsin.
Ek gıda da kademeli yoğurt süte gececegiz ya o zaman unutma ki nasip olursa yine yazarim keçi sütü kullanırsın.benim kizimda sütüm yoktu oda mama çocuğu oldu ama keçi sütü ile eksiğini elimizden geldigince yerine koyduk .

Hayırlı Olsun sağlıkla anali babalı büyüsün.
Haftan normal aslinda başka birseymi var niye vermeyebilirler dedin.
Bende oyleyim. Kızım beni zivanadan cikariyor. Kiziyorum sonra üzülüyorum oturup ağlıyorum 😞

Tamam canım çok teşekkür ederim yorumun için dediklerini alıcam banada öyle geliyo yemeden kesilmiştim yemek yiyemiyodum birazda yememe dikkat etmem lazım 70 ile doğuma girdim şuan 55 kiloya düştüm
Canim doktor bana sut artsin diye bu damla ve caylari yazdı. Ilac degil alip dene istersen
Screenshot_20191024-222323_WhatsApp.webp

Bizim dr 1 ay kontrolde yapilacak dedi ben devlette randevu aldım 1ay sonrası yapılmalı diyince 42 gün e aldım.internetten de baktığım 1 ay ile 3 ay arasi ideal zamanmış.
Bimen 2-3 kişiden duydum Biogaia damla çok övüyorlar keşke daha once bilseydik diye.kimyon iyi geldi bize ama büyüdükçe zorlanırsam biogaia alicam bi araştır istersen

Haftası boyu kilosu iyi maşallah.gecmis olsun buram önce saglikla alirsin evine.
Canım kimyonu nasıl kullanıyorsun. Melegimin kivrandigini gördükçe bende onunla birlikte ağlıyorum. Artık napcami şaşırdım.boigaia aldık ama sanki fayda etmedi gibi. Gerçi düzenli kullanımdan sonra etki ediyomuş

Ay hadi inşallah hastane ortamını görünce belki düzene girer ya da çoktan dokuz cm olmuştur amin😁
nerdeee 🙄 hastaneye gelince bni aldı bi ağlama 😪😪 olan sanci da gitti sonra hala muayene olamadım. ama olsamda değişmez sanci gitti geri eve giderim😂

Canım kimyonu nasıl kullanıyorsun. Melegimin kivrandigini gördükçe bende onunla birlikte ağlıyorum. Artık napcami şaşırdım.boigaia aldık ama sanki fayda etmedi gibi. Gerçi düzenli kullanımdan sonra etki ediyomuş
Kuzenim toz kimyonu yapiyormus bu hardal rengi olan toz bana baharatci tane kimyonu önerdi ben onunla yapıyorum.2 su bardağı suya 1 tatli kaşığı tane kimyon atip 5-10 dk kaynatiyorum.bebege kasikla 3 çay kaşığı veriyorum ki bugun sagdigin sute karıştırdım mesela içti.sen ilk gün 2 cay kaşığı ver sonra arttirirsin.gerisini ben içiyorum.kendininkine balda karistirabilirsin bana acimsi gelmediği için direk içiyorum.
Sabah aksam dene bakalim insallah faydasi olur sizede. kucaktan omza alana kadar gaakladi ohh be dedim o gaz cikartti ben rahatladim.
İlacta olsa bitkiselde olsa işin sırrı düzenli kullanim.dozu az tutup devamlilik olmali.

Sakin ol gelecegi varsada gelmiyor bebek.
Eve geldim şimdi. Vajinal muayene yapti tetiklensin dedi 3cm aciklik varmis guzel bu ama sanci olmadan hic bisi ifade etmez bol bol yürü çömel kalk dedi . o geceki sanci nstde anca 20 yi gösterdi 😳 merdiven çıkmaktan bacaklarım ağrıdı dedm 🤪 biraz daha sabir sancini tutturman gerek bi şekilde dedi. bebegin kilosu 3 cıktı ultrason farkı sanirm benm doktorda 3280 çıkmıştı gecen hafta

Eve geldim şimdi. Vajinal muayene yapti tetiklensin dedi 3cm aciklik varmis guzel bu ama sanci olmadan hic bisi ifade etmez bol bol yürü çömel kalk dedi . o geceki sanci nstde anca 20 yi gösterdi 😳 merdiven çıkmaktan bacaklarım ağrıdı dedm 🤪 biraz daha sabir sancini tutturman gerek bi şekilde dedi. bebegin kilosu 3 cıktı ultrason farkı sanirm benm doktorda 3280 çıkmıştı gecen hafta
Kiloya takılma saglikla gelsin onemli olan o. Bir iki gune gelecek acilma başlamış hadi hayırlısı

Canım sabah akşam rezene çayı bestlak damla bol dereotu ayva petibör bisküvi ayva hoşafı erik suyu yine tahin helvası ve protein sebze ağırlıklı beslen :KK60:uyandır emzir uykucu oluyorlar ilk günler kendi emdiği yere kadar emer uyuyorsa da uyandırıp saat başı emzirerek iyi yapıyorsun:KK200:
teşekkür ederim verdiğin için bilgilerin için

Bizim doktor da 2.ay dedi ama ben kalmaktan korktuğum için emin olmak istiyorum.

Bende pazartesi günü götürdüm aylık kontrole doltor 2.ayda test yapılsın kalçası o zaman tam oturuyormuş dedi. Bu doktorlar neden böyle yaa her biri farklı birsey söylüyor🤔
Bilemiyorum canım valla hepsi farklı bise söylüyor insanın kafası karışıyor 🙄🙄
Kuzenim toz kimyonu yapiyormus bu hardal rengi olan toz bana baharatci tane kimyonu önerdi ben onunla yapıyorum.2 su bardağı suya 1 tatli kaşığı tane kimyon atip 5-10 dk kaynatiyorum.bebege kasikla 3 çay kaşığı veriyorum ki bugun sagdigin sute karıştırdım mesela içti.sen ilk gün 2 cay kaşığı ver sonra arttirirsin.gerisini ben içiyorum.kendininkine balda karistirabilirsin bana acimsi gelmediği için direk içiyorum.
Sabah aksam dene bakalim insallah faydasi olur sizede. kucaktan omza alana kadar gaakladi ohh be dedim o gaz cikartti ben rahatladim.
İlacta olsa bitkiselde olsa işin sırrı düzenli kullanim.dozu az tutup devamlilik olmali.
Kimyon bende veriyorum çok iyi geliyo bi de arada rezene veriyorum hem uykusu iyi oluyor hem gazını iyi çıkartıyor

Back
X