Ben mecburen hemen yaptıracağım. Bebegimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. 5 gun igne vuruldu. Tekrar idrar kültürü istedi doktor. Yarin sonuc cikacak. Eger temiz cikarsa sunnet gunu belirlenecekBende adam akıllı sayılır bi kahvaltı var onu da en erken 10 da yapabiliyorum öğlen birsey yiyebilecek kadar müsade etmiyor kız sadece bitki çayları ve bol bol su içiyorum akşam yemeğine kadar. Ama kahvaltı da dereotu hurma kuruyemiş yumurta peynir falan yiyorum mutlaka. Kuru incir aldırdım eşime şimdi kaynattım soğutup icicem bi de ağzıma attım süt yapar insallah.
Kilo alımı uykusu belli eder cnm yetiyordur herhalde yetmese anlarsın bizim ilk hafta kilo vereceğine aldı 3700 doğdu 3900 oldu ertesi hafta hiç kilo almadı yine 3900 du bugün 28 günlük ben evde temiz bez ve kıyafetli hali ile 4700 tartıyorum aldı bence kıyafeti kaç gram gelebilir ki diyorum.
Ah ah uyku en büyük dramım 2 çocuk rahat bi koca ile uyku zor. Destekçi yok çocuk mememde büyüğün poposunu tuvalette siliyorum. Yada banyo yaptırıyorum küçük memede. Tam bi 2 cocuklu anne dramı
Ah canım sizi merak ettirmek istemezdim. Üzgünüm. Amin insallah gözümün ucunda göz yası ile dolaşıyorum.
Görüntüsünü kaydettim soracağım Cuma günü ama doğal birsey gibi duruyor tavsiye ederse alacağım mutlaka. Yarın da kuru dut alırım
Bu arada oğlum 6 aylık dikişli ve bölgesel lokal anestezi ile oldu memnun kaldım daha erken bile olabilirmiş demiştim