2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar özel olcak ama doğum sonrası hangi korunma yöntemini düşünüyorsunuz . Doğum kontrol hapı ilk altı kullanilmiomuse galiba. Sütü azaltio diye biliyorum. Daha önce spiral deneyimi olan varmı. Spiral daha çok yattı sanki aklima

Iliskiye girmeyerek korunuyoruz biz simdilik🤣🤣

Maşallah sana, ben büyüğe su tuttuğumu canıma minnet biliyorum:d banyo kelimesini duyunca çocuk terelelli oluyor, hele kafasına su dökülünce tepemize çıkıyor, bir de babası yanındaysa isyanın,nazın haddi hesabı yok. Yine senin oğlan daha insaflı bir yaşta. Küçükler bi 5-6 aylık olunca nispeten daha rahatlarız diye düşünüyorum ama bakalım.

5 6 aylıkken de işe başlayacağım kısmetse pek rahat dönem yok bana sanırım

Kızlar özel olcak ama doğum sonrası hangi korunma yöntemini düşünüyorsunuz . Doğum kontrol hapı ilk altı kullanilmiomuse galiba. Sütü azaltio diye biliyorum. Daha önce spiral deneyimi olan varmı. Spiral daha çok yattı sanki aklima

İlk Doğum sonrası prezervatif ile korunduk sıkıntı yasamadık 6 sene de yine öyle olur sanırım

Kızlar yaaa benim kuşuma bi haller oldu:/ İnanılmaz ıkınmalı bir halde, dün gazlı bişey de yemedim,içmedim..üşütmedim de:/
@dgdln sen yazmıştın galiba, ayaklarına bişey koymuştunuz bebeğinin, neydi o? :KK200:

Kızlar yaaa benim kuşuma bi haller oldu:/ İnanılmaz ıkınmalı bir halde, dün gazlı bişey de yemedim,içmedim..üşütmedim de:/
@dgdln sen yazmıştın galiba, ayaklarına bişey koymuştunuz bebeğinin, neydi o? :KK200:
Canim belki sıcak havlu ise yarar bilen arkadaşlar yazarlar yinede belki biraz masaj da rahatlatır

Valla zaten ayrı uyuyoruz 🤪 ve ben kv ile uyuyorum 😂
Canım şişeye sıcak su koyup ayaklarının kısmına koyuyodum başlarda fayda eder gibi oldu ama sonra işe yaramadı. Ben şimdi her yemekle muskat yemeye başladım .kuzuma veremem. Normalde günlük bi çay kaşığı diyo ben de en fazla bi buçuk olacak şekilde tuketicem.

Daha kirkimiz dolmadi. Dolunca da kanka moduna devam ederiz gibi duruyor 🤦‍♀️

5 6 aylıkken de işe başlayacağım kısmetse pek rahat dönem yok bana sanırım

İlk Doğum sonrası prezervatif ile korunduk sıkıntı yasamadık 6 sene de yine öyle olur sanırım
Prezervatif 🙄🙄 geçen bizim oğlan dolapları karıştırırken bulmuş anne bu ne dedi. Bırak oğlum babanın dedim. Heee tamam babamın bu. Ben baba olcam dedi🤣🤣

Valla zaten ayrı uyuyoruz 🤪 ve ben kv ile uyuyorum 😂

Canım şişeye sıcak su koyup ayaklarının kısmına koyuyodum başlarda fayda eder gibi oldu ama sonra işe yaramadı. Ben şimdi her yemekle muskat yemeye başladım .kuzuma veremem. Normalde günlük bi çay kaşığı diyo ben de en fazla bi buçuk olacak şekilde tuketicem.
Muskatı da soracaktım, çok sağol :KK37:

Dün muskatı bebegime verdim ama gece çok huzursuzdu ondan olmadığını düşünmek istiyorum bugün vermeyip yarın verip tekrar gözlemliyecegim.

Hamile kalmaktan cok korkuyorum ama sadece prezervatif kullanırız. Saglik ocaginda da sordular bugun hatta verdiler de..
Operasyon geçirmeye neden okacak bi seyi asla yaptırmam
Dogum yüzünden alttan muayene edilmekten ruh sagligim bozuldu :olamaz:

Dün muskatı bebegime verdim ama gece çok huzursuzdu ondan olmadığını düşünmek istiyorum bugün vermeyip yarın verip tekrar gözlemliyecegim.
Ya muskat vermeyin kizlar Allah korusun zehirler kendiniz alin ama.bebege vermeyinyetişkin insana bile ağır muskat tabinterihbsizin

Bugün saglik ocagindan aradilar gittik
50 cmdi 53 olmus
3300 dogmustu 4700 olmus
26 günlüğüz

D vitamini verdiler. Gaz yapiyor diyorlardi verip vermemekte kararsizim baska bi d vitamini mi alsam

D vit se verme bence.Ben doktora sunlardan biri olabilir mi diye sormustum ve en usttrkinr baslamistik ama onu da biraktirdi.Baska bir vitamin komplexine baslatti demir surubuyls birliktem

Eklentiler

• Screenshot_20191011-093322_Instagram.webp
    Screenshot_20191011-093322_Instagram.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 64
Bugün saglik ocagindan aradilar gittik
50 cmdi 53 olmus
3300 dogmustu 4700 olmus
26 günlüğüz

D vitamini verdiler. Gaz yapiyor diyorlardi verip vermemekte kararsizim baska bi d vitamini mi alsam
Bende devit veriyorum sadece sorun gaz yapıyor olması mı .
Bebeginede maşallah canım kilo alımı gayet güzel.
Hamile kalmaktan cok korkuyorum ama sadece prezervatif kullanırız. Saglik ocaginda da sordular bugun hatta verdiler de..
Operasyon geçirmeye neden okacak bi seyi asla yaptırmam
Dogum yüzünden alttan muayene edilmekten ruh sagligim bozuldu :olamaz:

10 yil prazervatif arti geri çekilme ile korunduk çift koyuma olunca sakata gelmedik.tek korumaya güvenemiyordum.sezeryanda tuplugasyon oldum korunma derdim olmayacak inşallah.

Memede 1 saat bekletin diye konuşulmuş ama önerilmiyor.benim gözlemlediğimde 10 dk da tek memeyi bitirip doyuyor .sonrasi keyif yapiyor memede. uyursa mememi çıkartıp emziği tıkıp emzirme pozisyonunda 5 dk durup dalinca yatağina koyuyorum.uykusu var ama memede uyumuyorsa 5-10dk uyanik kalip huzursuzsa diğer memeyi veriyorum.yoksa ben iki memeyi birden vermiyorum gerek kalmıyor tek memede doyuyor gibi.

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-06-13-02-42-629_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2019-11-06-13-02-42-629_com.android.chrome.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 51
Neden veriyorsun ki canım. Ben her bitkinin bir yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Üstelik daha hiç bir şeyle karşılaşmamış bebek için

Neden veriyorsun ki canım. Ben her bitkinin bir yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Üstelik daha hiç bir şeyle karşılaşmamış bebek için
Gaz için .veren anneler var.bende şurup ve damlaya karşıyım içinde bidolu katki var.az verdim . bugün vermiycem.sadece kimyon vereceğim gözlemlemek lazım bir süre

Bence baharat türleri kimyon muskat bebeklere ağır gelir kendimde baharatı pek sevmem belki ondanda olabilir yan etkilerler de olur küçücük migdelerinebence sen iç canım.kimyonu sütünle bebeğe geçer rahatlatır inşallah her çocukta farklı tabi ama ben bile caynkasiginucuyla yemem kimyonu:(

Back
X