- 12 Temmuz 2006
- 4.927
- 9.477
- 683
- 39
Benim de sancim o bölgedeydi.
Belim yanlarim hic agirmadi
İlk doğumumda önce kalçama ve bacaklarıma sonra belime vurmuştu. Fark editör demek ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de sancim o bölgedeydi.
Belim yanlarim hic agirmadi
![]()
Her şeyin fazlası zarar, anne sütünün de! - Uzunçorap
Anne sütünün çok olması Türkiye’de nedense pek sorun …uzuncorap.com
Hanımlar üstteki link inşallah bana faydası olacak olan bilgilerden oluşuyo. Ne yaptimsaebas edemedim. Muskat da bi gün işe yaradı. Meğer bebeğim hazımsızlık çekiyormuş çok süt içtiği için. Gerçekten başta iki saatte bir emzirirdim ve huzurlu uyurdu. Kesinlikle okuyun
Ben sezeryan olmuştum. Normal karından ultrason ile bakıldı. Daha normal lohusa kanaması dır. 40, gün ara ara devam ediyor.Slm kizlar 30 eylulde dogum yaptim 15 gun kanamam oldu sonrâsinda 15 gun sari bir akinti oldu bu pazartesi sanirim regli oldum ...bu lohusa kanamasi degildir di mi...cmtesi dogum sonrasi kontrolum var...böyleyken gidilir mi..kontrole gidenler var mi alttan mi bakiliyor
Bizimde varKizlar Ekin' in gobeginde toplu igne basindan biraz az kurumus kan var. Cok ciddi bir durum mu bebeklerde oluyor mu boyle?
Wc ye gitmeye ya da dus almaya vakit olmuyor bazen vallahi yaaKızlar napıyorsunuzz?
Bebeyle uğraşmaktan giremiyorum pek buralara
Kaldı mı Doğurmayan bizden ya![]()
İlk aylar için 1.5 kilo cok degil aslinda her ay ayni almıyor sonuçta .yoksa 1 yaşında 23 24 kilo olurdu. korkutmak için erken olmuş.10 dk memede tut sonra emzik ver gibi yöntemler söyleyecektir diye tahmin ediyorum.bebege nasil diyet uygulayacak ki başka.Kızlar bugün aylık kontrole gittik. Bebeğim 3,700 doğdu. 33 günlüğüz, 5,200 olmuş kilosu. Doktor çok almış dedi. Eğer böyle devam ederse müdahale ederim dedi. Nasıl yani dedim sadece anne sütüyle besleniyor hiç mama takviyesi almadı, bu bi problem mi dedim, anne sütüyle de obezite olabiliyor bebekler dedi. Çok saçma değil mi nette araştırdım böyle bi bilgiye ulaşamadım aksine anne sütü obeziteden korur yazıyor. Ne yapacak yani kilo almaya devam ederse iştahını mı kesecek çocuğumun, çok saçma değil mi böyle bir şey duyan var mı ya![]()
Ben 2 saatte bir emziriyorum daha kısa sürede huysuzlaninca bazen pusette pispisliyor bazen emzik veriyor bazende gaz cikartma pozisyonunda sirt sıvazlıyorum.gazi var evet ama çok kötü durumda degiliz bence.ama yazi daha cok fazka sut üretiminden hizli akışkan gaz okur demiş hani seninki oyke birseymi.benimki hizli akmıyor ama oğlan versem 24 saat memede duracak onu yapmıyorum.![]()
Her şeyin fazlası zarar, anne sütünün de! - Uzunçorap
Anne sütünün çok olması Türkiye’de nedense pek sorun …uzuncorap.com
Hanımlar üstteki link inşallah bana faydası olacak olan bilgilerden oluşuyo. Ne yaptimsaebas edemedim. Muskat da bi gün işe yaradı. Meğer bebeğim hazımsızlık çekiyormuş çok süt içtiği için. Gerçekten başta iki saatte bir emzirirdim ve huzurlu uyurdu. Kesinlikle okuyun
Kızlar normal doğum yaptım bugün 17 gün oldu karnıma dokununca morarmış dokuya dokunur gibi ağrıyo normal mi merak ettim sizlerde de var mı
Kizlar sol göğsümde nohut kadarr sertlik oluştu,birkaç gündür vardı ama bugün farkettim o göğsümde süt azalıyor sanırım..Çaresi var midir? Sagayim dedim olmadı,bebek emiyor ama yine de geçmiyor.ne yapicam bentek göğüsle bebeğime ne kadar yetebilirim ki..
Lohusa kanaması midir bilmem ama azami kırk gün kanama var kabul edilir. Bana doğumdan üçüncü gün sonra alttan bakıldı.Slm kizlar 30 eylulde dogum yaptim 15 gun kanamam oldu sonrâsinda 15 gun sari bir akinti oldu bu pazartesi sanirim regli oldum ...bu lohusa kanamasi degildir di mi...cmtesi dogum sonrasi kontrolum var...böyleyken gidilir mi..kontrole gidenler var mi alttan mi bakiliyor
Benim ki de daha sık emmek istiyor artık ya doymuyor gibi Geceleri çok zor geçiyor.. sürekli memede.Benim de bebeğim çok sık emiyor. Emziriyorum yatırıyorum yarım saat 40 dakika geçmeden sanki üç gündür aç bırakmışım gibi uyanıyor saldırıyor. Ama ihtiyaç fazlası süt üretiyor muyum ondan emin değilim. Dün süt sağdım geceye ama sütüm çok fazla gelmedi. Yani memeyi bitirip yağlı kısma geçiyor mu geçmiyor mu bundan emin değilim.
Hiç duymadım canım ama anne sütü obeziteye sebep olur mu çok saçma. Ne güzel kilo almış , zaten bı kaç aya hareketlenip kilo vercekler. Bence sen olduğu gibi devam et.Kızlar bugün aylık kontrole gittik. Bebeğim 3,700 doğdu. 33 günlüğüz, 5,200 olmuş kilosu. Doktor çok almış dedi. Eğer böyle devam ederse müdahale ederim dedi. Nasıl yani dedim sadece anne sütüyle besleniyor hiç mama takviyesi almadı, bu bi problem mi dedim, anne sütüyle de obezite olabiliyor bebekler dedi. Çok saçma değil mi nette araştırdım böyle bi bilgiye ulaşamadım aksine anne sütü obeziteden korur yazıyor. Ne yapacak yani kilo almaya devam ederse iştahını mı kesecek çocuğumun, çok saçma değil mi böyle bir şey duyan var mı ya![]()
D vitanmini çok önemli canm basindaki yumusak kısım bingildagin kapanmasi için dış ve kemiklerin saglam olması için . Çocuk doktoruna sormak lazimNasil cesaret edip vereyim bi daha esimin dırdırından yildim son birkac saatte![]()
Ben 11. Gün gittim normal doğum olduğu için alttan dikislerimi de kontrol etti ve karından ultrasonla baktı. Ben dede kanama vardı. Valla artık utanma falan kalmadı bendeSlm kizlar 30 eylulde dogum yaptim 15 gun kanamam oldu sonrâsinda 15 gun sari bir akinti oldu bu pazartesi sanirim regli oldum ...bu lohusa kanamasi degildir di mi...cmtesi dogum sonrasi kontrolum var...böyleyken gidilir mi..kontrole gidenler var mi alttan mi bakiliyor
Valla ben anlıyorum gazdan mı yoksa açlıktan mı belli oluyo. Çocuğum ikinirken nefesini falan tutuyo, gözleri kayiyoBenim de bebeğim çok sık emiyor. Emziriyorum yatırıyorum yarım saat 40 dakika geçmeden sanki üç gündür aç bırakmışım gibi uyanıyor saldırıyor. Ama ihtiyaç fazlası süt üretiyor muyum ondan emin değilim. Dün süt sağdım geceye ama sütüm çok fazla gelmedi. Yani memeyi bitirip yağlı kısma geçiyor mu geçmiyor mu bundan emin değilim.
Emzirme diyeti yaptırır yani iki saatte bir emiyorsa 2bucuk saate çıkarır gibiKızlar bugün aylık kontrole gittik. Bebeğim 3,700 doğdu. 33 günlüğüz, 5,200 olmuş kilosu. Doktor çok almış dedi. Eğer böyle devam ederse müdahale ederim dedi. Nasıl yani dedim sadece anne sütüyle besleniyor hiç mama takviyesi almadı, bu bi problem mi dedim, anne sütüyle de obezite olabiliyor bebekler dedi. Çok saçma değil mi nette araştırdım böyle bi bilgiye ulaşamadım aksine anne sütü obeziteden korur yazıyor. Ne yapacak yani kilo almaya devam ederse iştahını mı kesecek çocuğumun, çok saçma değil mi böyle bir şey duyan var mı ya![]()
Ben inek gibi oldum sıkınca fışkırıyoBen 2 saatte bir emziriyorum daha kısa sürede huysuzlaninca bazen pusette pispisliyor bazen emzik veriyor bazende gaz cikartma pozisyonunda sirt sıvazlıyorum.gazi var evet ama çok kötü durumda degiliz bence.ama yazi daha cok fazka sut üretiminden hizli akışkan gaz okur demiş hani seninki oyke birseymi.benimki hizli akmıyor ama oğlan versem 24 saat memede duracak onu yapmıyorum.
Bence doktoru değiştir cnm. İlk bebeğim senin bebeğin gibi ilk aylar bir buçuk kilo birkilo sekiz yüz gram falan alırdı. Doktor hep çok iyi derdi. Boğum boğum bı bebekti topaç gibi. Anne sütü obezlik yapmaz.iki yaşına kadar tosun gibiydi anne sütünü kesince normale döndü. Ne demek önlem alicazKızlar bugün aylık kontrole gittik. Bebeğim 3,700 doğdu. 33 günlüğüz, 5,200 olmuş kilosu. Doktor çok almış dedi. Eğer böyle devam ederse müdahale ederim dedi. Nasıl yani dedim sadece anne sütüyle besleniyor hiç mama takviyesi almadı, bu bi problem mi dedim, anne sütüyle de obezite olabiliyor bebekler dedi. Çok saçma değil mi nette araştırdım böyle bi bilgiye ulaşamadım aksine anne sütü obeziteden korur yazıyor. Ne yapacak yani kilo almaya devam ederse iştahını mı kesecek çocuğumun, çok saçma değil mi böyle bir şey duyan var mı ya![]()
Evet dikişlerin üzeri mor daha doğrusu basinda sonunda ip var ortasi yapıştırma.
Çökük değil benimki hatta sen diyince girip tekrar baktim sezeryan kesi yeri zaten birlesim yeri doğal çökük yani.
Karın sekline takilma o zamanla düzelecek.
İlk sezeryanim sonrasi 1 yil geçmişti içerde birseyler oynar gibiydi sık sık oluyordu karin normal yerine yerlesiyormus normal dedi dr
3.yila kadarda kesi yerini hissetmedim hatta belki daha fazla hissizlik vardi.oda normalmiş
Ne yani anne sütünü azalt mama mı ver demek istedi? Yoksa biraz daha uzun aralıklarla mı emzir demek istedi?Kızlar bugün aylık kontrole gittik. Bebeğim 3,700 doğdu. 33 günlüğüz, 5,200 olmuş kilosu. Doktor çok almış dedi. Eğer böyle devam ederse müdahale ederim dedi. Nasıl yani dedim sadece anne sütüyle besleniyor hiç mama takviyesi almadı, bu bi problem mi dedim, anne sütüyle de obezite olabiliyor bebekler dedi. Çok saçma değil mi nette araştırdım böyle bi bilgiye ulaşamadım aksine anne sütü obeziteden korur yazıyor. Ne yapacak yani kilo almaya devam ederse iştahını mı kesecek çocuğumun, çok saçma değil mi böyle bir şey duyan var mı ya![]()
Bizde de olmuştu göbek düştükten sonra canım, doktor önemli değil demişti, yıkandıkça döküldü şimdi tamamen. Yine de doktora sorun olmazsa, bazı arkadaşların göbek düştükten sonra kalıntı olduğu için gümüş nitratla yakılmasını önermişti doktorları.Kizlar Ekin' in gobeginde toplu igne basindan biraz az kurumus kan var. Cok ciddi bir durum mu bebeklerde oluyor mu boyle?