- 22 Mart 2019
- 1.476
- 3.826
- 53
40 in çıkmasını bekliyoruzDogumdan sonra cinsel iliski yasayan var mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 in çıkmasını bekliyoruzDogumdan sonra cinsel iliski yasayan var mi![]()
Bizim ilk kusmalarimiz öyleydi ağzından burnundan geliyodu sonradan düzeldi hala kusuyor ama sadece ağızdan geliyor bence normalKizlar bi kac sorum var size bebeğim kusamıyor . kusmak isterse burnundan geliyor bebegi boyle olan varmi? veya bu bir sorun mu ? ikincisi yeşil kaka üşüyünce oluyor du dimi saro yeşil karişik kaka yapmış da az once . esim bn yemek hazırlarken battaniyesiz almis kucağına pijamasi da tekti farkedince müdahale ettm ama onda üşütüp hemen yeşil kaka olurmu ki?
Berikko şimdi emzirme sonrası mutfakta tıkınmaktan geliyorum berikkocum düdüklü tencere gördüm aklıma sen geldin, hazır yiyorum demişsin hep kıyamam yok mu düdüklü tavuk butları iki patatesle atsan hemen suyun içine on dakkada çıksa limon sıksan yesen? Güçten de düşersin aç kalırsan ya
Kızlar bugün sabah öğlen ve akşam olmak üzere üç öğün birer bardak rezene anason çayı içtim bebeğim aşırı huzurlu uyudu .anason çok etkiliymis daha önce de sürekli rezene kimyon yapıyodum ama hiç etkisini görmemiştim. O kendini yırtan ağlamalar çok azaldı uykuları huzurlu.
İctigim çaydan olduğunu yatarken fark ettik. Sonra araştırdım kolik bebeklerde özellikle kullanılan doğal bi yontemmis. Sadece az miktarda yapın ben biraz fazla kullandım son uykusundan uyandirmakta zorlandım. Resmen ilk defa salona gittim huzurla oturdum bebegimi de salona aldım aklım habire onda kalmadan tuvalete gittim , mutfakta biseyler yaptım . Kızlar inanın her gün ağlayıp dua ediyodum ben nasıl yapıcam diye . Şükürler olsundiyorum şimdi.
Bugün ilk denememisdi inşallah yarın da böyle olur.
Ayrıca daha emerken gazını çıkarıyo çok rahat. Çaydan olduğunu anlayınca dedim hemen sizlerle de paylaşayım. Rabbim kimseyi darda bırakmasın evlatlarımıza da sağlık sıhhat versinonlar ağlayınca çok kötü oluyorum
İlacı içtikten 2 saat aonrakinemzirmemden yarım saat sonraSizde belirtiler ne zaman sonra çıkmıştı canım
Bende sok oldum vermek istemiyorum oyuzden bebegimi kv ye filan. Esim 3 cocuk 1 torun buyuttu annem diyor ama olsun ozamanla simdi bir degil. Yastiga yuz ustu yatirip kafasina battaniye gecirip uyudu diye birakan kv ye nasl emanet edeyim bebegimi. Hem ben birazda ofkeliyim gerci kv tarafina ondan da bukadar tepkili olabilirim bilmiyorumYastığa yüz üstü.... Yok artık yaaa...
Seninde benim gbi sutun mu az berikko? Ben anlayamiyorum da az mi cok mu gerciEymen de aynı.. Mamasız bi günümüz yok..
Slepp nin kendi sitesinde indirimleri oluyor (sleppy.com.tr) bir de 40 lı ıslak mendilleri kağıt gibi yırtılabiliyor. Annemden öğrendim, parçalayarak kullanıyorum onları daBen de sleepyden memnunun. Naturelive hem katkısız hem yerli. Bir de beyruha var. Ben de onun pişik kremini kullanıyorum hiç pişik olmadık. Sıfır kimyasal @Umay-
Tepkili olmasan da kv nin hareketi hiç güvenilir değil. Ben de kv tarafından pek haz etmem ve çocuk emanet edecek kadar güvenmem. Bebeğimi görmeye geldiğinde sadece bir kez kucağına verebildim:/ kadın çok panik, bi benden önce davranıp almak istedi bebeğimi, battaniyenin içine tortop edip almış çocuğu, anında bıraktırdım kibarca. Hiç güven vermiyor bana hal ve tavırlarıyla. Ona kalırsa benim kv de de iki çocuk iki torun(kaynımın) büyürmüş ama Allah a emanet(anlatmayayım)Bende sok oldum vermek istemiyorum oyuzden bebegimi kv ye filan. Esim 3 cocuk 1 torun buyuttu annem diyor ama olsun ozamanla simdi bir degil. Yastiga yuz ustu yatirip kafasina battaniye gecirip uyudu diye birakan kv ye nasl emanet edeyim bebegimi. Hem ben birazda ofkeliyim gerci kv tarafina ondan da bukadar tepkili olabilirim bilmiyorum
Bir zamanlar uyku problemim vardı bi yerde okumuştum, yatakta rahat ettiğin bir pozisyonda on beş dakika hiç hareket etmeden yatıcaksınız, uykuya dalmanıza yardımcı olur diye bazı geceler tutmuştu o yöntemde, bi de komik gelebilir ama ben sağ kolumla sol kolumu, sol kolumlada sağ kolumu kendime sarılır gibi yapar öyle uykuya dalardım yine o dönem bazı gecelerKızlar sizin de gece uyanınca tekrar uykuya dalmanız zor oluyor mu? Tam Ayıkmasam bebeğimin burnu tıkanır diye korkuyorum, prize takılabilir lamba var onu yakıyorum. Emzir, gazını çıkar derken benim wc ihtiyacım oluyor. Git gel iyice ayıkıyorum ve çoğu zaman uyuyamıyorum bu da gecede 2-3 saat uyku ediyor, bazen gün içinde ya da akşam da uyumuşsam bir saat ancak..büyük kızımda da bu yüzden tükenmiştim. Siz napıyorsunuz? Bir öneriniz olur mu bu konuda?
Uyuşturucu değil de sakinleştirici etkisi süt arttırıcı etkisi ve gaz çıkarmayı kolaylaştırıcı etkisi var . Bebeğim o kadar huzurlu ki. Kendini morarta morarta ağlamanın da uykusuzluğun da bebeğime daha fazla zarar verdiğini düşünüyorum. Ben de gazsız sancısız bebekler için doğru bulmuyorum ama sorun yaşayanlar kullanmalı ki bebeğe de kesinlikle verilmemeli anne sütünden almalı bence.ayrica sanırım çocuğum mama alıyo olsaydı da o sancılara dayanamazdim. İlk defa denedigim bi şeyin istediğim etkiyi verdiğini gördüm. Bebegim şükür huzurlu ben de huzurluyum . Alerjisi olmayan bebekde kullanilabilir diyodu anne sütünden alarak .Canim emzirme danismanim asla onermiyordu bu caylari. Ozellikle anason rakinin da yapiminda kullaniliyor uyusturucu etkisi varmis.
Aynıyız canım. Ben şimdilik gündüz sagdigim sütleri bir beslenme saati biberonla gece verdiriyorum kv hallediyo o zaman uyuyorum ama sonraki fasıllar aynı. Onlar gidince de belli ki ilk zamanlar çok zorlanicam bu konudaKızlar sizin de gece uyanınca tekrar uykuya dalmanız zor oluyor mu? Tam Ayıkmasam bebeğimin burnu tıkanır diye korkuyorum, prize takılabilir lamba var onu yakıyorum. Emzir, gazını çıkar derken benim wc ihtiyacım oluyor. Git gel iyice ayıkıyorum ve çoğu zaman uyuyamıyorum bu da gecede 2-3 saat uyku ediyor, bazen gün içinde ya da akşam da uyumuşsam bir saat ancak..büyük kızımda da bu yüzden tükenmiştim. Siz napıyorsunuz? Bir öneriniz olur mu bu konuda?
Dogumdan sonra cinsel iliski yasayan var mi![]()
Dogumdan sonra cinsel iliski yasayan var mi![]()
Oğlunun Hormon testleri nasil mis gösterdin mi dr a .Sadece incir ye o zaman bol bol ve hurmaaaa![]()