2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yapmadı çok şükür ya, kırmızı toz biber nane kekik kimyon tarçın denedim şimdiye kadar. Geçen de kendimize yaptığım mücverden verdim onun yemeğini yakmıştım yumurta beyazıyla onu da yedi daha önce ufak ufak denemiştim
Ben bazen çubuk tarçın veriyorum eline kemirsin diye çok hoşuna gitti 😂

Aynen oyle bizimde hatta kaka sayisi daha fazla bizde.Emre ilk 4 ay zaten gunde 8 9 defa yapardi.Bugun ugur 2 emre 3. Kakasi.Ama yag,kiyma,sebze vermiyorum su anda.2 gun once 7 8 kez cikti cunku🤷‍♀️

Dışkı sayısı fazla mı

Evet fazlalasti.Gerci 2 hun once 7 8 di dun 3 -4 tu.
[/QUOTE]
He benim öyle değil günde bir veya en fazla 2 o da hep değil sizinki ishal mı oldu acaba ya

Kızlar selam. Ikea antilop kullanıp mama sandalyesinde banyo yaptıran var mi ? Banyo olayı zorlaştı. Vantuzlu sandalyelere baktim ama duşa kabine pek uyumlu değil küvete daha uygun gibime geldi 😑

Kızlar selam. Ikea antilop kullanıp mama sandalyesinde banyo yaptıran var mi ? Banyo olayı zorlaştı. Vantuzlu sandalyelere baktim ama duşa kabine pek uyumlu değil küvete daha uygun gibime geldi 😑
Geçen kendim tabureye oturup dizime oturttum, o şekilde yıkadım. Kendini daha güvende hissetti, daha rahat oldu

Aynen ben de öyle yıkıyorum hatta Müslim Bi örtü seriyorum dizime o zaman kayma da olmuyo
Benim oğlum o kadar hareketli ki normal zamanda bile kucakta tutarken zorlanıyoruz. Büklüm büklüm büküluyor🤪😂 banyo kuvetinin içine çamaşır sepeti koyuyorum . İçine su dolduruyorum. Poposunun altına bı havlu koyup oturuyorum. Hem kaymiyor hem çamaşır sepetinn kenarlarını falan tutuo. Şap şap suya vururken çok mutlu oluo. Öyle bizim banyolar😂

Bebeğinizin ete alerjisi mi var yoksa süt ve süt ürünlerine alerjisi olduğu için mi vermiyorsunuz.
Süt alerjisi kırmızı et ile çapraz reaksiyon veriyor.. ben et yendiğinde noktasal kan oluyordu kakasında ama şimdi o geçti ben yemeye başladım.. sanırım yakında kızım da yemeye başlar.. inşallah

Süt alerjisi kırmızı et ile çapraz reaksiyon veriyor.. ben et yendiğinde noktasal kan oluyordu kakasında ama şimdi o geçti ben yemeye başladım.. sanırım yakında kızım da yemeye başlar.. inşallah
Sizin gibi bende düşünüyordum bir dönem et yemedim bir kaç ay önce ilk ben açtım.ogluma da çorbalarına kuzu kemiği suyu kaynatmıştım.onu ekliyordum.doktorumuz bebeğe eti 6 ayda başlaman gerekiyordu dedi çok şaşırdım hatta insanlarda ete alerji neredeyse hiç olmaz.cok nadir amerikalıların yediği çok az pişmiş et yenirse en fazla o alerji yapar diye bahsetti.gelisimi icin hergun küçük top köfte şeklinde iki parça et vermek zorundasın dedi.bende dün başladım.

Sizin bebiş yoğurt yiyor, yumurta sarısı yiyor daha ne istiyorsun, maşallah 🧿
Bizimkinde et süt ürünü yumurta yok.. çok üzgünüm, tahıl yiyor sadece tavuk suyu bide..
Cnm diyetinizi Nezaman acicaksiniz biz acdik sukurler olsun gecdi artik yogurt yiyebiliyoruz darisi size kanda cikmismiydi alerjisi

Önce ben acdim 3hafta baktim bir sıkıntı olmadi sonra poyraza acdik online doktorunuzla ilerledikçe ama kafama gore degil

ben bebek küvetinde yaptırıyorum oturuyor suyun içine bir kaç oyuncak da koyuyorum. rahat yıkanıyor.

Kızlar bebeğimi gün içinde oyalamak zorlaştı ya bu aralar. Sabah ve öğleden sonra kanguruyla site bahçesinde yürüyüş yapıyoruz. balkonda oyun oynatıyorum sonra salona geçip oyuncaklarla oynuyoruz.evde akvaryum var arada onu izliyor. Kitap okuyorum vs. Ama artık sıkılıyor sanırım öğleden sonra özellikle mızmızlanıyor. Başka napabilirim? Şişme bebek havuzu ve top havuzu bakmaya başladım. Var mı kullanan aranızda

Hanımlar yarin bebeğine sunet yaptircam lutfen önerilerinizi alayim neler yapmalıyım sünnet sonrasi bir sikinti olurmu bezini bir beden buyuk alcam birde bardak falan diyodynuz nasil yapcam bilen yazsin

Kızlar bebeğimi gün içinde oyalamak zorlaştı ya bu aralar. Sabah ve öğleden sonra kanguruyla site bahçesinde yürüyüş yapıyoruz. balkonda oyun oynatıyorum sonra salona geçip oyuncaklarla oynuyoruz.evde akvaryum var arada onu izliyor. Kitap okuyorum vs. Ama artık sıkılıyor sanırım öğleden sonra özellikle mızmızlanıyor. Başka napabilirim? Şişme bebek havuzu ve top havuzu bakmaya başladım. Var mı kullanan aranızda
Kaydırak şişme havuz. Ve renkli toplar aldık yüz adet. İlk oglumdan kalma vardı zaten bı yüz adet daha aldık. Kaydırağı büyük oğlum kullanıyor. Bazen bebeğide kaydiriyoruz. Havuza oturtuyorz toplarla çok egleniyo. Sonra canı sıkılınca havuzdan firar edio😂

Ben vantuzlu yanları açık bi oturak kullanıyorum küvetin içinde . Hiç sorun yaşamadım ama duşa kabine bde uygun sorun yaşayacağımı sanmıyorum . Ikea antilop mama sandalyesi kullanıyorum ama hiç banyo için denemedim ama onda daha rahat olabilir çünkü egilmezsin bel ağrısı yapmaz en azından. Denene bilir.
Biz her gün dışarı çıkıyoruz parka gidiyoruz yanımıza kilim alıyoruz yeşilliklerle gidiyoruz. Açık havada çok mutlu oluyo ve iyi uyuyo eve gelince. Evde biraz kendi oyuncaklarıyla kendisi oynuyo sonra karşılıklı oyunlarımız var. Gün içinde iki defa banyo yaptırıyorum çünkü havale çok sıcak ve isilikler oldu. Öncesinde kuvvetine oyuncaklarını atıyorum sonra yavaş yavaş su döküyorum uzun uzun oynuyo sonra yıkayıp çıkarıyorum . Mama sandalyesinde oturuyo bizimle önüne bir oyuncak koyuyorum onunla oynuyo sıkılınca oyuncağı değiştiriyorum ama evet artık kendi seçimleri var , sıkılıyolar, yeni şeyler öğrenmek istiyorlar. Kitaplar ,kartlar ,toplar ..... Sürekli arayış bitmicek. Bizimki bir de bilinclendikce bilinclendi ama emekleyemiyo istekleri de arttı totosunu yerden biz kaldıralım istiyo

Back
X