2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Isilikler iyice kotulesti.Napsam doktora gotursem mi? Babam da kizdi ne meraklisin bu salgin surecinde doktora gitmeye cocugu o ortama sokmaya diyo😑 devamli yikayip kuruluyorum,bepanten suruyorum hatta pudra bile aldim.Zaten asiri terleyen bir bebek .Ensesini gorseniz felaket😥
Baban haklı canım. Bir de siz İzmirdesiniz orada sıcaktan büyükler bile isilik çıkarır. Evi serinletmek için klima vs bir şey var mı? Ona rağmen mi isilik oluyor?

Denedim 1 defa ama yine deniyim.Baksaniza minyonumun ensesine😥
Ayy canım benim yaaa aynı benim paşa da böyle sırtı kolları. Ben bir gün nişasta bir gün Tuzlu suyla yıkıyorum tabi kesinlikle duruluyorum. Günde iki kere banyo yapıyoruz. Sürekli de el yüz kollar bacakları yıkıyorum ama çok sıcak napsinlar . Bizler bunaliyoruz onların vücutları tolere edemiyo. Bugün burda yağmur yağdı hava bir nebze serinledi baannesi hemen şort thirosrt. Dışarı çıkardı . Biraz ferahladım diye

Kızlar ne zaman tasinacagimiz belli değil ama bu benim ilk tasinmam olacak o yüzden sizlerden iş kolaylaştırıcı bilgiler istiyorum. Yavaştan toparlanmaya başladım

Kızlar ne zaman tasinacagimiz belli değil ama bu benim ilk tasinmam olacak o yüzden sizlerden iş kolaylaştırıcı bilgiler istiyorum. Yavaştan toparlanmaya başladım
Acil olan eşyaları acil diye kolile. En önemli olanları. Eve gider gitme ilk açman gerekenleri. Mesela acil anne, acil bebek şeklinde

Doktordan geldim kızlar bebişim cinsiyeti kız🥰🥰🥰 Öncekinde değiştiği için doktora üst üste sordum boş dimi pipisi yok dimi ekin miyiz😄😄 Bir erkek bir kız ile 1 sene de jubilemi yapar noktayı koyarım. (Insallah)😆😆😆
Cok sevindim allah anali babali büyütsün

Nasil gidiyor hamilelik

Bugün migrostan minies külot bez aldim. Az once giydirdim. Oyle kolaydi ki giydirmesi malum yatmiyor kaciyor altini degistirken.
İnşallah pisik yapmaz gobegini sıkmaz. 23 tanesi 20 liraydi money club karta. 5 numara aldim.

Daha once yürümüyorken sleppy kulot bez kullanmistim. Hem pişik yapmisti hem de gobegini cok sıkmış iz yapmıştı

Doktordan geldim kızlar bebişim cinsiyeti kız🥰🥰🥰 Öncekinde değiştiği için doktora üst üste sordum boş dimi pipisi yok dimi ekin miyiz😄😄 Bir erkek bir kız ile 1 sene de jubilemi yapar noktayı koyarım. (Insallah)😆😆😆
Ayy çok güzel haber sağlıkla gelsin inşallah minnoş hanım😍

Maşallah ne güzel oldular biranda büyüyüp gidecekler inşallah:KK51:
Bende de çok şüpheli bir durum var. Bat bekliyorum :( bakalım hayırlısı

Maşallah 🥰🥰 Allah bağışlasın. Kolay bı doğum olur inşallah. Sen bu hızla uuuuuu😁😁 üç dört görürüz 😂

Burda sezeryan olan ve şuan tekrar hamile olanlar var mı? Ay çok şaşırıyorum sizi tekrar hamile görünce hahahah

Back
X