2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bizde de hiç diş yok 9 ay4 günlük 😭
Biz bir an önce emeklese diye çabalıyorduk eşimle. Artık emekliyor, sürekli bir tehlike çanları...
Epeydir dişlerine bakıyorduk; işte salya artıyor çıkacak, yok salatalığı kemiriyor çıkacak derken sanırım artık çıkarıyor. Etinin içinden bir dişi elime sert sert değiyor. Uykular haram oldu. Kıssadan hisse her gelişme yeni zorluklarla geliyor, keyfi yerindeyse, gece uyuyorsa süper, dişsiz halinizin keyfini çıkar 😃

Çok teşekkür ederim kızlar bunları yapicam ❤
Her bir koliye numara ver ve içindekileri bir kağıda yaz. Acil bir şey olunca arayıp tarayıp o koliyi bulursun. Kolilerin üzerine hangi odaya gideceğini yaz.
Eski evden en son beyaz eşyaları çıkar. Yeni eve ilk onlar çıksın arabadan. Gidince hemen bağlantılarını takıp kullanmaya başlarsınız. Perde vs yıkar yıkar takarsınız. Halıları da yıkamaya ver gidince temiz serersin.

Arkadaşlar merhaba hepinize. Oğlumun üst dişlerden birinde böyle sarı bir leke var. Daha önce böyle bi şey gören var mı? Sizce zamanla geçer mi? Şu korona zamanı en son istediğim şey hastaneye gitmek 😞

Canim dudak bagi var bebeginde. Disleri biraz ayrik cikar ve konusmasinda bozukluklar olabilir. Ameliyat gerekecektir ihmal etme sut disleri dokulup asil disleri cikmadan yaptirmak gerekiyor.

Günaydın kızlarcııık. Üst iki dişimiz çıktı biraz canımız çıktı🙄 altta da dört tane vardı, yukardan çıkan küçücüklerler alttakileri birbirine sürtüyor kırt kırt gıcır gucur sesler yapıyo, var mı sizde de böyle bi huy? Ay o sesi duydukça içim bi tuhaf oluyo, tepki vermiyorum hani dikkatini çekmesin daha arttırmasın diye de ay çok fena. Kırar bile yani öyle bir sürtme

Bizimkinin ust disleri ciktiginda da bir sure gicirdatip baya dislerini sıkmıstı. Sonra ilgisi dagildi pek yapmiyor su aralar.

Denize girdirme imkanın var mı, deniz suyu iyi gelir
Aslinda gidicektik kusadasina yazliga ama annem rahatsiz.Goze alamiyorum hic yoksa deniz suyu hemen koreltiyor.

Baban haklı canım. Bir de siz İzmirdesiniz orada sıcaktan büyükler bile isilik çıkarır. Evi serinletmek için klima vs bir şey var mı? Ona rağmen mi isilik oluyor?
Klima 2 odada tavan pervanesi yatak odalarinda tasinabilen pervane de 2 tane var.Klimayi actigim gece benim bogazim acidi ki uyku modunda .Bir.serinlettim usudum sonra dereceyi uyku sersemi 29 a cikarmisim les gibi terledik😄 pervaneler de 1.kademede calisiyor hep.Korkuyorum olur da bisey olur etkilenirler diye ama sonuc isililk🤦‍♀️

Ayy canım benim yaaa aynı benim paşa da böyle sırtı kolları. Ben bir gün nişasta bir gün Tuzlu suyla yıkıyorum tabi kesinlikle duruluyorum. Günde iki kere banyo yapıyoruz. Sürekli de el yüz kollar bacakları yıkıyorum ama çok sıcak napsinlar . Bizler bunaliyoruz onların vücutları tolere edemiyo. Bugün burda yağmur yağdı hava bir nebze serinledi baannesi hemen şort thirosrt. Dışarı çıkardı . Biraz ferahladım diye

Her mama sonrasi lavaboda resmen ufak capli banyo yaptiriyorum bende .Bir de duslari var .Ona ragmen oldu .Cok sicak cokk🤷‍♀️

Elinde ne kremler var?
Doktora foto atabikir mısın? En kötü ihtimalle bu foto ile eczaneye gitsen o kar dahi yardımcı olur.

Hametan,sudokrem,bepanten baby,talk pudrasi aldim bu isilik icin kisa sureligine,kukurtlu sabun dedi arkadasim onu da aldim.Bekledim su 2 gun belki gecer diye ama yarin doktorumuza hemen gondericem bu fotoyu.O soyler bisey artik.

Aslinda gidicektik kusadasina yazliga ama annem rahatsiz.Goze alamiyorum hic yoksa deniz suyu hemen koreltiyor.

Klima 2 odada tavan pervanesi yatak odalarinda tasinabilen pervane de 2 tane var.Klimayi actigim gece benim bogazim acidi ki uyku modunda .Bir.serinlettim usudum sonra dereceyi uyku sersemi 29 a cikarmisim les gibi terledik😄 pervaneler de 1.kademede calisiyor hep.Korkuyorum olur da bisey olur etkilenirler diye ama sonuc isililk🤦‍♀️

Her mama sonrasi lavaboda resmen ufak capli banyo yaptiriyorum bende .Bir de duslari var .Ona ragmen oldu .Cok sicak cokk🤷‍♀️

Hametan,sudokrem,bepanten baby,talk pudrasi aldim bu isilik icin kisa sureligine,kukurtlu sabun dedi arkadasim onu da aldim.Bekledim su 2 gun belki gecer diye ama yarin doktorumuza hemen gondericem bu fotoyu.O soyler bisey artik.
Benim minik iriydi ilk aylar, boyun ve bez bölgesi hemen isilik oluyordu. Arada da şeffaf kabarcıklar vardı. Hiçbir şey geçirmedi. Büyüğün bir kremi vardı ondan denedim azıcık. Yarım saat içinde seffaflar patladı. Ertesi güne de geçti. Gidince foto ile gösterdim doktora. Meğer isilik değilmiş mantarmis.

Arkadaşlar merhaba hepinize. Oğlumun üst dişlerden birinde böyle sarı bir leke var. Daha önce böyle bi şey gören var mı? Sizce zamanla geçer mi? Şu korona zamanı en son istediğim şey hastaneye gitmek 😞
Antibiyotik kullandı mi hiç? Antibiyotik lekesine benziyor. Yalnız bebeğinizde dudak bağı var. Bir doktor görmeli.

Kizlar merhaba aranızda ogretmen olup ayliksiz izin kullananlar vardi diye hatırlıyorum. Dogumdan hemen sonra mi ayliksiz izin baslatabiliyoruz? Yoksa daha sonra ayrılabiliyor muyuz? Nezamana kadar ayrilabiliriz? Nezamandan itibaren?
Eğer devlet memuru iseniz ücretli 8 haftalık doğum izni bitiminden itibaren 24 ay boyunca, yani beneginiz 26 aylık olana kadar istediğiniz zaman ücretsiz izne ayrılır istediğiniz zaman başlarsınız. Zaman ve sayı size kalmış. Ancak korona sürecinde öğretmenler baslayamadi. Diğer memnurlar başlatıldı ve idari izne ayrıldı. Ama öğretmenlere verilmedi bu hak. Daha doğrusu bazı illerde öğretmenler de başlatıldı. Bazı ilerde baslatilmadi. Ama koronadan bağımsız düşünürsek yukarıda anlattığım gibi.

Kizlar bebislerinize kofteyi nasil pisiriyorsuniz kizartiyormusunuz ??
Köfte sulu yemekte pismeli. Yoksa tıkanır bebek. Blw yaptım büyüğe. Tıkandığı tek şey köfte oldu. Arkadaş fırında pisirmişti. Anlatınca Doktor, bebeklerin aslında en çok su ve köfte ile boğulma tehlikesi geçirdiğini söylemişti. Köfteden soluksuz kalan bebek sayısı kuruywmiaten dolayı tikanann cokcuktan fazla, demişti.

Biz bir an önce emeklese diye çabalıyorduk eşimle. Artık emekliyor, sürekli bir tehlike çanları...
Epeydir dişlerine bakıyorduk; işte salya artıyor çıkacak, yok salatalığı kemiriyor çıkacak derken sanırım artık çıkarıyor. Etinin içinden bir dişi elime sert sert değiyor. Uykular haram oldu. Kıssadan hisse her gelişme yeni zorluklarla geliyor, keyfi yerindeyse, gece uyuyorsa süper, dişsiz halinizin keyfini çıkar 😃

Bizimki emeklemiyo da çok tostos anca dönüyo ordan oraya 🤣 totosu biraz ağır. 10,5 kg olmuş 😨 belimiz ağrımaya başladı eşimle o yüzden emeklesin istiyoruz artık 😕

Cok sevindim allah anali babali büyütsün

Nasil gidiyor hamilelik
Ayy çok güzel haber sağlıkla gelsin inşallah minnoş hanım😍
Maşallah ne güzel oldular biranda büyüyüp gidecekler inşallah:KK51:
Bende de çok şüpheli bir durum var. Bat bekliyorum :KK43: bakalım hayırlısı
Süper cnm kız çocuğu bir başka ama en önemlisi sağlıklı olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.🥰🥰
Çok teşekkür ederimmm hamilelik güzeel gidiyo hatta gün içinde unutuyorum diyebilirim bakalım sağlıkla geçsin ins

Izmire geldik geleli deli gibi su icmek istiyolar.Emzik savasini yapiyolardi da suluk savasi da dahil oldu.Acaba icerler mi belki icmezler diye 1.tane siparis vermistim.Simdi 2. Yi verdim trendyoldan😄 Gece uyanip uyanip su iciyolar.Oyle terliyolar ki normalde evde olsak bez bir kilo cekerdi kesin.Burda terle atiyolar.
Oturak siparis vermistim geldi.Ugur mama sndalyesinden kalkiyor diye.Oturakta da ters döndü😄 tutuna tutuna biyerlere tüm.evi dolasiyo.Emre daha emeklemede ama su haberlerde emekleme yarismasi oluyo ya katilsa ilk 3 garanti😄boyle bir emekleme hizi yok.Kollar hafiften kisa baya hizli hareket ediyor o yuzden😊Annemdeyiz cok.sukur.Cocuklarin mama,corbasina elimi surmuyorum.Annem yapiyo her seyi.Ilk defa enginar yediler.Begendi keratalar.
Ya 2 tane çılgın var demek ki biz bi tane ile çıldıvrıyoruzzzz, 🥳 Rabbim kolaylıklar nasip etsin 😊

Oğlumda yüzde yüz kız dediklerinde Defne Eceye karar vermiştik şimdi Gülce ismi çok hoşuma gidiyor, kız ise tabi😇😇😇
Gülce kızımın adı ❤️
Resmen ismi ile yaşıyor.
Bu kadar mı güler bi bebek 🤱🏻
Düşünün bence de Gülceyi çok kibar ve pek duyulmamış isim

Back
X