- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
Çok çok geçmiş olsun. Yakın zamanda mi kapmia yoksa virüsü alıp dişten dolayı bünyenin zayıfladığı dönemde mi ortaya çıkmış acaba?Oglanda uçuk virüsü çıktıÇocuklarınıza sahip çıkın arkadaşlar .kimsenin kucağına da vermeyin çocuğu
kimden kapatırsa uçuk virüsü kapmış dili boğazı komple yara.2 gündür 38-38.9 arası ateş var 3 gün ateş beklenir dedi dr.iyiki getirmistin tüm yüz sonrasi vücuda yayilirmis.ememiyor yiyemiyor kilo kaybetti sadece su ve öğünlerde 2 kaşık mama ile idare ediyor.halı yok ölü balık gibi kafayi tutamıyorum .mahvetti bizi bu lanet şey.ucukta bir çocukta falan vardı herhalde diyorum bir yetişkin bu derece mal ve sorumsuz olamaz diye düşünmek istiyorum.dis sancısı uykusuzkugundan şikayet ediyordum beterin beteri buldu yavrumu.dikkat edin sizde bu ara boğaz ve ağız içi yaralar çok var dedi doktor.
Asafbebe den ilk adım aldım ben tüm 18-19 numaralar ilk adim ayakkabi olarak üretim yapan içi dışı deri el yapimi ayakkabilari.ayaklarini korusun diye bazen dışarı cikarken giydiriyorum .koltuk boyu tutunarak yürüyor 1-2 aya arada evdede giydiririm düz bassın diye.
Herpes korkulu rüya... Allah tez zamanda şifa versin. Diş etleri sistigi için dış geri gomuluyor ve dişi düştü diyebilir bazı doktorlar. Bir ay kadar sonra dis etleri tam yerine dönüyor ve dişler ortaya çıkıyor. Allah yardımcınız olsun. Çok çok üzüldüm.
Bu arada düz bassın diye ayakkabı giydirmemek gerekiyormuş. Ayak kaslarının oluşup kendi seklini alabilmesi için mümkün olduğunca ayakkabısız. Yeğenim.duztaban. doktor ona dahi evde ayakkabı onermeyip sürekli farklı dokularda yürümesini sağlayın demişti. Halı kağıt tüylü kumaş... Evde ayakkabı uygun değilmiş bebeklerde.