- 21 Ocak 2013
- 408
- 1.179
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitabın adını not aldım ama pek okumaya zaman bulamıyorum kitap okumayı da özledim. Özellikle akşam balkona çıkar ayaklarımı diğer sandalyeye uzatır okurdum . Ne gunlermisKızlar iyi aile yoktur diye bi kitap okuyorum. Çok iyi geliyor. herkes okumalı özellikle de anneler mutlaka okumalı. Benim depresif hallerime ilaç oluyor
Vitiligo olsa acaba demezsiniz diye düşünüyorum sanırım biraz daha soluk net çizgileri olmayan bir leke. Üzerinde kuruluk vs var mıKızlar bebeğimin bacağında yaklaşık 3 aydır beyaz bir leke var. Vitiligo mu acaba diye korkuyorum. Acaba doğumsal leke de kendi büyüdükçe büyüyüp ortaya mı çıktı diye de düşündüm.
Yok kuruluk yok hiç normal derisi sadece o kısmı beyaz. Abisinde de açık kahverengi leke var. Bunda da beyazı mı var acaba diye düşündüm. Biraz araştırdım, büyütüp büyümediği takip ediliyormuş sanırımVitiligo olsa acaba demezsiniz diye düşünüyorum sanırım biraz daha soluk net çizgileri olmayan bir leke. Üzerinde kuruluk vs var mı
Aynı canm demekki böyle yanı hepimiz aynıysak anormal bir durum yokBizdede oyle gozu kapali agliyor gozunu açınca o aglayan cocuk gidiyor resmen gulmeye basliyor
İnşallah geçici bir durumdur. Geçmiş olsunYok kuruluk yok hiç normal derisi sadece o kısmı beyaz. Abisinde de açık kahverengi leke var. Bunda da beyazı mı var acaba diye düşündüm. Biraz araştırdım, büyütüp büyümediği takip ediliyormuş sanırım
Bence artık yanık kalıp oynamak istiyorlar. Uyku da çok olunca gözlerini açmadan ağlıyorlar. Benim ki uyanmak istiyor. Ama uyanamadığı için ağlıyor mesalaAynı canm demekki böyle yanı hepimiz aynıysak anormal bir durum yok![]()
Aynen hocam çok şükür. Çok teşekkür ederimÇok şükür memur öğretmeniz de bu hakkımız var. Memuriyetin en sevdiğim kısmı bu oldu. İnşallah hayırlı uğurlu olsun izniniz hocam :)
Kızlar bebeğimin bacağında yaklaşık 3 aydır beyaz bir leke var. Vitiligo mu acaba diye korkuyorum. Acaba doğumsal leke de kendi büyüdükçe büyüyüp ortaya mı çıktı diye de düşündüm.
Özelden atıyorumBenim oğlumun göbeğinde var, aynı şüpheyle doktora götürdüm, çok korkmuştum. Beyaz büyük ben dedi. Foto atarsaniz benzeyip benzemediğini söyleyebilirim.
İş bankasinin tekerlekler iş basinda diye bjr serisi var. Tekerlekli kitap. Çok seviyorlarBugün daha iyi sanırım damaklari kalinlastigi için yemekte ve emmekte zorlanıyo. Önceden memeyi komple ağzına alan bebe gitti sadece ucunu alan ve azıcık emen bi bebe geldi. İnşallah yeni damaklarina alışır kuzum da toparlar. Yeniden ateslenip dişleri çıkarmaya baslicak diye resmen ödüm kopuyo. Tabi korkunun ecele bi faydası yok inşallah bu sefer ateslenmez. Uykuları bozulmuştu onu toparlamaya başladık .
Değişik sesler çıkarmaya başladı ve çok hoşuna gidiyo. Dişler de çıkmaya başlarsa daha rahat sesleri çıkarır.
Aşırı hassaslasti çok çabuk duygu geçişleri var ama ağlayınca çabuk sakinlrsmiyo eskisi gibi ama gülerken her an aglayabiliyo. Teker gibi bir noktaya bağlı hareket eden şeyler çok dikkatini çekiyo ve minicik tatliş işaret parmağıyla çevirmeye çalışıyo.
Öyle böyle kocaman oldu salıncakta zincirleri tutarak büyükler gibi sallanıyor![]()
Bebeklerde olabiliyormuş. Dediğin gibi büyüyüp büyümesini önemli. Benim büyük oglanda var. Alerjik bebeklerde de olabiliyormus ama o vitilligo değilmiş. Büyümüyor 2 yıldır aynı boyutta. Önemsemiyorum. Arkadaşımın kızında karnında vardı. Dr evet renk açılması ama bu büyümez normal vitilligo gibi düşünme bunu demişti. İlk onda görmüştüm zaten.Yok kuruluk yok hiç normal derisi sadece o kısmı beyaz. Abisinde de açık kahverengi leke var. Bunda da beyazı mı var acaba diye düşündüm. Biraz araştırdım, büyütüp büyümediği takip ediliyormuş sanırım
Çok geçmiş olsun. Ek gıda süreciniz nasıl gidiyor?Benim oğlumun göbeğinde var, aynı şüpheyle doktora götürdüm, çok korkmuştum. Beyaz büyük ben dedi. Foto atarsaniz benzeyip benzemediğini söyleyebilirim.
Çok geçmiş olsun. Ek gıda süreciniz nasıl gidiyor?
Herkes ayni olunca mutlu olmadim degil evham yapmistim bu cocuk ac mi falan diyeAynı canm demekki böyle yanı hepimiz aynıysak anormal bir durum yok![]()
Çok çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim rint hocam, merhabalar :)
Ben ek gıdada hiç sıkıntı yaşamadım diyebilirim. Günde 3 defa veriyorum şu an. Bir öğünde yoğurt, birinde meyve ve sonuncuda kıymalı sebze yemeği şeklinde gidiyoruz. Toplamda 2 çay bardağı yiyor, 8 aylik olmak üzere oğlum. Biraz tombiş bir bebek, o yüzden dikkatli gitmeye çalışıyorum. Ben iki ayağımdan da tirnak yatağı revizyonu geçirdim, 2 haftadır antibiyotik kullanıyorum. Sanırım o yuzden kaka düzenimiz çok ciddi bozuldu. Tek sıkıntımız oyarın biogaia alıp deneyeceğim belki iyi gelir.
En son gittiğimiz doktor ilikli kemik suyunu bir yaşa kadae önermiyorum ağır gelebilir demişti bak sen yazınca hatırladım, ben de çok vermiyorum arada bir ekliyorumCorbalara ilik suyunu kestik keseli cocuklarin ishali duzeldi.Sanirim yaz aylarinda sicaklarda agir geliyor.Kiyma yeterli diyoruz.Haftada bir de balik.Dil baligini pek sevdiler.Corbasini yapiyoruz.