Canm telefonlara çok sık bakma. Ben hep sessizde tutuyorum. Arayanlar olursa zaten hep sonra görüyorum. Müsait olunca dönüyorum bazen. Kafan dinlensin seninde. Yaşadığın yer bına güvenli mi.Evet eşim yanında değil buna rağmen yalnız olmakta benim için sorun yok ama onların içi rahat etmiyo özledik vs diyip geliyorlar ben de torunlari neticede gelmeyin diyemiyorum ama sanırım bundan sonra artık olmaz çünkü yalnız kalmak istediğimi söyledim. Buna rağmen niyeyse benim bebeğime bakabilecegime de içten içe pek inanmadiklarini hissediyorum. Çünkü evdeyken ağlasa hemen kucagimfan alıyorlardı . Yani ben de herşeyini yaparım bebeğimle ilgili asla onlardan yardım istemedim bgunde iki defa banyo yaptırırım dışarı çıkarır gezdiririm ona çok güzel yemekler yapar yediririm buna rağmen anneliğim onlara yetersiz geliyo anlamıyorum.
Annem aradı öğleden önce çocuğu üzme kv den gibi onu gezdir dedi tabi ben yine sinirlendim . Sonra da ben ne dedim ki sinirleniyosun sen böyle degildin sana noldu anlamıyorum lz diyolar bu lafa da ayrı sinirleniyorum . Durup dururken ben bu hale gelmiş gibiyim onların gözünde.