2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hiçbir bilgim yok. Ben de çok merak ediyorum çünkü yine ücretsiz izne ayrılacağım.
Bakalım hayırlısı. Ama oğlumu herhabgi bir yere yollamayacagiz. Yaşı büyük olsa da bu yıl yollamazdim
Bizim buyuk oğlan geçen sene üç ay gitti anaokuluna. Bu sene normalde yine anaokulu yasiydi. Tabiki gitmicek. Öbür sene direk birinci sınıftan başlıcaz. İnşallah her şey düzelir o zamana kadar. Zaten anaokulu benim için toplum kurallarıni öğrensin. Paylaşmayı öğrensin diye gönderdik. Yoksa orda yapılan çoğu etkinliği zaten yapıyoruz. Onların kullandığı DGS setleri üç yaşında başlamıştık zaten. Çok acayip zamanlar yaşıyoruz. Herşey normale dönecek mi. İçimiz rahat bı şekilde sokağa cikabilcekmiyiz. 😔

Merhaba anneler 🥰 Allah nasip ederse bu yılın ekim annesi olucam 🙏 size birşey danışmak istiyorum.. Hastanede gecelik olarak ne tercih ettiniz sezaryen olacak büyük ihtimal.. gecelik mi pijama takımımı kaçar tane olmalı şimdiden teşekkür ederim 😊

Merhaba anneler 🥰 Allah nasip ederse bu yılın ekim annesi olucam 🙏 size birşey danışmak istiyorum.. Hastanede gecelik olarak ne tercih ettiniz sezaryen olacak büyük ihtimal.. gecelik mi pijama takımımı kaçar tane olmalı şimdiden teşekkür ederim 😊
Ben gecelikle rahat ettim. 1 gece kaldim hastanede. Kki takim yeter. Ben 1gecelik kullandim ama yedek olsun mutlaka

Ben iki gecelik iki pijama aldım. 1 gece kaldim hepsini kullandım. Sezaryende pijama da rahat olabilir ama normal doğumda gecelik tavsiye ederim.

Bizim buyuk oğlan geçen sene üç ay gitti anaokuluna. Bu sene normalde yine anaokulu yasiydi. Tabiki gitmicek. Öbür sene direk birinci sınıftan başlıcaz. İnşallah her şey düzelir o zamana kadar. Zaten anaokulu benim için toplum kurallarıni öğrensin. Paylaşmayı öğrensin diye gönderdik. Yoksa orda yapılan çoğu etkinliği zaten yapıyoruz. Onların kullandığı DGS setleri üç yaşında başlamıştık zaten. Çok acayip zamanlar yaşıyoruz. Herşey normale dönecek mi. İçimiz rahat bı şekilde sokağa cikabilcekmiyiz. 😔
Hangi yıl hangi ay doğumlu

Ben pijama kullandım. Sürekli yürümek gerekiyor, yataktan inerken daha rahat geldi bana. Normalde de gecelikle rahat edemem belki o yüzdendir. İki gün kaldım hastanede. 2 kez değiştirdim pijama altını. Yedek 2 tane konmalı bence

Benim agrim ve kanamam cok oldu nedense ve devamli tuvalete gir cik,ped degis,depend degis derken ayagimi zor kaldiriyodum.O yuzden gecelikle daha rahat ettim.2 tane pijama koymustum.Annem ne olur ne olmaz diye bir gecelik koymustu.Iyiki de koymus.Onu giydim hep

Su an icin acmaya cok kararlilar.Bugun tüm okullardaki kronik hastaligi olan ogretmen&idareci bilgileri istendi ilce milli egitimden.Tabi ne olacagini kestiremiyoruz hala.
Deneme tahtası gibi yani. İlkokul çocukları kendini asla koruyamaz ki. Sinirlenir tükürür. Maske takamaz . Bilmiyorum 🤔

Ben pijama kullandım. Sürekli yürümek gerekiyor, yataktan inerken daha rahat geldi bana. Normalde de gecelikle rahat edemem belki o yüzdendir. İki gün kaldım hastanede. 2 kez değiştirdim pijama altını. Yedek 2 tane konmalı bence
Çok teşekkür ederim bende fazlaca koyacam her ihtimale karşı 😊

Benim agrim ve kanamam cok oldu nedense ve devamli tuvalete gir cik,ped degis,depend degis derken ayagimi zor kaldiriyodum.O yuzden gecelikle daha rahat ettim.2 tane pijama koymustum.Annem ne olur ne olmaz diye bir gecelik koymustu.Iyiki de koymus.Onu giydim hep
Evet bu durum benimde aklıma geliyor iki gecelik iki bi pijama bide yedek pijama koyayım diyorum.. sezaryen mi olmuştunuz

İkitane gecelik tek pijama aldım yanıma sezeryan oldum ilk gün doktor kanamama bakmak için külot bile giydirmediler tampon yapıp gecelik giydirdiler sürekli kanamaya bakıyorlar ayaklanincada iyi oluyor benim tercihim mutlaka gecelik al derim

İkitane gecelik tek pijama aldım yanıma sezeryan oldum ilk gün doktor kanamama bakmak için külot bile giydirmediler tampon yapıp gecelik giydirdiler sürekli kanamaya bakıyorlar ayaklanincada iyi oluyor benim tercihim mutlaka gecelik al derim
Evet bende öyle yapayım canım daha rahat olur 👍 kan bulaşıyormu üzerine

Acip kapayacaklar ya da hic acmayacaklar.Almanya acti 1 hafta sonra hemen kapatti yine.
Almanya dönem sonuna kadar açık tuttu ama dönüşümlü olarak eğitim verdiler. Türkiye’de de bildiğim kadarıyla 3 gün bir grup 3 gün diğer grup şeklinde 6 gün eğitim verilmesi planlanıyor.

D dgdln geçmiş olsun yavruna🙏
Benim de büyük kızımda doğuştan, maalesef tedavisi mümkün olmayan ve aşırı destek isteyen bir göz problemi var.
Ben de ilk öğrendiğimde en çok akran zorbalığını dert etmiştim ama zera nın da söylediği gibi akran zorbalığı için herhangi bir görünüşteki kusura ihtiyacı yok merhametten yoksun, düşüncesiz insanlar için.
Göz kapama ödevi verdiler mi bu arada?

Evet bu durum benimde aklıma geliyor iki gecelik iki bi pijama bide yedek pijama koyayım diyorum.. sezaryen mi olmuştunuz
Ben sezeryan oldum. Üç tane picama takımı koydum. O kadar çok terledim ki doğumdan sonra giysi yetişmedi. Bazıları çok ter atarmis. Atlet dört beş tane vardı. Hepsini kullandım. Picama takımların iki takımı alt üst kullandım . Alt temiz kaldı. Ama sırtım çok terledigi için sürekli atlet ve üst değiştirdim. Yazda olsa ayağa mutlaka çorap alın. Yürüyüş yapmak için ince bı yelek yada sabahlık. Çünkü lohusa çabuk üşütür gaz sancısı çok kötü bişey. Rabbim hayırlı kolay bı doğum nasip etsin.

Back
X