Sadece dün yediğim bişey yok ama 3 4 gündür tahin helvası ve fındık ezmesi alıp yemeğe başlamıştım özellikle şuan ikisi üzerinde düşünüyorum. Kanı görünce basım döndü resmen bianda Acaba ağrısı sizisi varmı diye vicdan yapıyorum şuan ben biraz pimpirikliyim ya hemen olgun düşünemiyorum

Çok geçmiş olsun umarım tez vakitte hepsini atlatırsınız hepsini unuturdu dualarım seninle rabbim safi ismiyle şifa versin

Siz nasil anladiniz alerjisi oldugunu ? Bizim kaka baya mukuslu soyledigimde anne sutu alan bebekte olur deyip gectiler bende ustune dusmuyorum acikcasi
Bende aynı şekilde mukusu köpüklü sarı kaka oluyor bikac dr a sordum özelde devlette hatta bitanesine birebir gösterdim hicbir sorun yok kan görürsen yada rengi farklı olursa korkalım bu çok iyi demişti hangi renkten korkalım diyememisimaltını alma panigiyle

Geçmiş olsun bence tahin helvası ve fındık ezmesi yeme alerjik besin onlar olabilir kan için korkulacak bişey olsaydı doktor acil çağırırdı diye düşünüyorum inşallah bi daha olmaz

İkisini de yemeyi bırak. Kan alerjiden oluyor. Ağrısı sızısı olsa sürekli ağlar.Seni çok iyi anlıyorum bende pimpirik bir anneyim en ufacık bir değişikliğinde benim de canım sıkılıyor ama şöyle düşün bunlar çaresi olan durumlar. Rabbim korusun hepimizin evlatlarını.Bu arada yarınki aşılarınız konusunda fikir aldın mı doktorundan belki alerjik durumdan dolayı bir önerisi olabilir

Canım geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yoktur dua edeceğim bol bol Mete için
Kompostolar ve kurudut tarifi baya işe yaradı bende , kurudutu göz kararı yıkayıp az suyla haşlıyorsun 5 dk , diğer tavada tereyağı eriyip içene ekleyip kavuruyorsun ılıkken yiyorsun ben
baya faydasını gördüm

Ne zamandan beri alerjik durumunuz var sizin biz 2 ay 11 gunluguz ilkkez kan geldi
biz eve geldik döküntüler başladı
sonra acayip bi şekilde kustu
döküntü isilik
kusmayı üşütme gaz gibi
sandık
1. ay geçti kilo alımı iyi sayılırdı
isilik diye ustunu azalttım
gecen bişey yok
sampuan degistridim yok

evimde sürekli yoğurt çorbası olur benim
büyük kızım da iştahsız ve yoğurt çorbasini yer ve o yuzden hep yoğurt çorbam olur
ve sütü lıkır lıkır içerim cok severim
tahinli susamli hurmali kek haftada yapiyordum

ne zaman sütü yogurdu yumurtayi kestim
çocuğun rengi açıldı kızarıklık lar gitti
pişik olmuştu gitti arada yeşil kaka cikiyordu gitti kusma ciddi oranda azaldı

arada denedim yumurtayı ve sütü
ama o günler siddetli kustu

Maşallah sıkma canını genel olarak az alıyorlar biraz daha tempolu olacağız. Rota kaç doz 2 doz mu 200 TL

Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Hayır erken doğum olmadı ama 4 gün küvezde kalmıştı. Sen de süt diyetindesin demek. Ben bebeğimin süte alerjisi olduğundan emin değilim. Senin bebeğinde aşırı kusma veya kanlı kaka gibi sorunlar oluyo muydu? Veya sütü kesince bebeğinde ne zaman sonra bi değişiklik gözlemledin? Bir de rota aşısı oldu mu acaba?

canım cok geçmiş olsun çok zor bi süreçtesin. Allah yardımcın olsun tez vakitte atlatın şu günleri.
trabzon hurması
dereotu-ev yoğurdu
bol su
şekersiz ayva kompostosu yap posasıyla ye
yeşil soğan
Çok teşekkür ederim. Yoğurt yiyemiyorum ama ayva kompostosu evet şahane oluyo iyi hatırlattın

bizde sağlık ocağından geldik. 600 gr alıp 2 cm uzamıs. bu aya özel bisey demek ki ebeye gece beslenmesini sordum uykuya da ihtiyacı var çok aç olsa uyanır gayet iyi kilo almış dedi. zaten bu aydan sonra o kadar almayacaklarmış. sadece anne sütü aldığını biliyor mamadan bahsetmedi bile. uyandırmayacagım ben. çocuğun kapasitesi bu aç olmadığını biliyorum bizden de haberler böyle H honey bunch E Elwing6 isisxz

Ahh sorma ben de bunu anlamıyorum. Hayır madem test güvenilmez o zaman niye yaptırdık? 575 lira ödedim o gün yapılan her şeye, para tuzağı mıdır bilmiyorum. 2 tane doktora gittik ikisi de aynı şeyi söyledi, yarın bi alerji profesörüne gidicez bakalım o ne söyliycek. Düne kadar yiyordum süt ürünü bi şey olmadı, şimdi birden kestik ve oğlumda daha çok döküntü oldu. O mukuslu kaka oğlumda da var, afedersin balgam çıkaramıyor ya öksürüğünde, ilaçlarla balgamı söküldü ama tüküremediği için kakayla attı

E Elwing6 canim ben ankaraliyim
ankarada olsam zaten özele asla gitmem doktor ve hastane sayısı yeterliliği üst seviyede
istanbul öyle değil maaalesef
Vahvah85 canim çıkmayacağı için biz test yaptırmadık
ddoktor tanışlar öyle dedi

Çok sağol canım annelik gerçekten çok baskaymis.. Sordum ama cevap vermedi henüz bilemedim

Ayva kompostosu, incir, hurma, içeriğinde gluten var mı emin değilim ama boza var canım, bi de ben ısırgan, rezene, melisa çayları içiyorum, malt içecekleri bi araştır gluten var mı diye, havuç suyu da güzel süt yapıyor, bir de baklagiller güzel süt yapıyor deniyor ama ilk haşlama suyunu at ve bol kimyonla tüket. Eğer yoğurt yasak değilse ayran da süt yapmaya yardımcı olur.

Çok geçmiş olsun, inşallah herşey en yakın zamanda yoluna girer gerçekten bebeklerin sağlığı söz konusunu olunca insan perişan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…