Çok geçmiş olsun zor bir durum
Bronşiolitten korkma. Özenle ve sabırla ilaçları uygula 1haftaya kadar iyileşecek inşaallah. Antibiyotik etkili olması için 10gün kesintisiz kullanmak lazım diyorlar ama benimki hiç içemez fışkırtarak kusardı. Yavaş yavaş ver yutması zor bir ilaç. Ben o dönem stresten mastit oluyordum az daha. o yüzden üzme kendini. Hava verdikten sonra yüzünü yıkayıp kremle. Ve de gözlerini mümkün mertebe korumaya çalış. Motor Sesinden uyuyabilirse uyurken ver

Evet ya antibiyotiği kustu kaç kez bizimki.ne biliyorsa tadını.partikuller rahatsız ediyor sanırım.

Evet ya antibiyotiği kustu kaç kez bizimki.ne biliyorsa tadını.partikuller rahatsız ediyor sanırım.
Biz artık enfeksiyon durumunda iğnesini istiyoruz. Çünkü hastalık sürecinde iştah da gidiyor. Zoraki birşeyler yediriyorum kusunca tüm emeğim çöp oluyor. Kimse kullanmak zorunda kalmaz inşaallah

14-19 hafta atağında kusmalar biter yazoyor. Doğru mu acaba?
Doğması gereken tarihe göre 11haftalık, doğduğu tarihe göre 20 haftalık benim oğlum.
halaa fena kusuyor. Dün öyle bir kuştu ki Sadece omzum sandım baktım ki sütyenin içi çanak gibi dolu Kilo alımı iyi diye bu sebepten doktora gitmedik. Kıyafet yetişmiyor.
Bahsettiğin atak bir sonraki olmalı bizim için

Kızlar biz de bugün sağlık ocağına gittik 5400 olmusuz yani 16 günde yaklaşık 500 gr almış. Hemşire kilo alımı iyi mamayi azaltma çünkü hala ortalamanın altında dedi mamayi azaltmak istiyodum halbuki. Napalim saglikli olsunlar da..

Maşallah güzel almış aslında ama bizim de yarın kontrol var mama miktarına karar vericek doktor

Maşallah sıkma canını genel olarak az alıyorlar biraz daha tempolu olacağız. Rota kaç doz 2 doz mu 200 TL
Yok gayet tek dozu bu fiyattı totalde üc veya dört doz olacak sanırım not yazmış ama cok dikkat edemedim
Buarada özel sigorta karsılıyormus rotayı da menenjitide sizinde vardı sanırım aklında olsun

Yok gayet tek dozu bu fiyattı totalde üc veya dört doz olacak sanırım not yazmış ama cok dikkat edemedim
Buarada özel sigorta karsılıyormus rotayı da menenjitide sizinde vardı sanırım aklında olsun
Özel sağlık sigortanız hangisi acaba? Bende yaptırmayı düşünüyorum da

Dinleniyormusun dedi hayır dedim tüm gün uyumuyor kucakta anlattım dinlenmen lazım su alısın nasıl dedi o gayet iyi dedim ögleden sonra ve yatmadan önce ver dedi belki uykusuzlugu bu yüzdendir dedi (sanmıyorum cunku dogdugundan beri uykusuz diğer aylar 1er kilo alarak gitmişti)
90-120cc arası icebilir dedi
Bikaç tanede kendisi hazır paket verdi hatta denemelik hipp in ama aptamil sma alabilirsin dedi

Gonca evet bizimki en az 600gr almıs olmasını bekliyorduk
3.aydan sonra zaten kilo artısının azalmasını bekliyorduk ancak erken olmus dedi

Riske etmeye gerek yok düşüncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…