Ben en yakın zamanda deneyeyim bunu

Ben de bir cok kez devlette daha iyi oldugunu gorunce biraktim ozeli cidden para tuzagi gibi geliyor..tabiki iyi doktorlarda vardir aama denk gelmek mesele..devlette cok iyi bir doktor buldum o kadar sevecen ki ozeldeki muaynnenin 2 katini yapti cocuga şoka girdik

Masallah canım.Bizim kiz da geceleri güzel uyuduğunda rahatsiz etmiyorum aç olunca zaten uyanıyor.Bizim de yarın sağlık ocağı günü.mama da veriyorum ben.Sağımı artırdım maglum benim kız memeyi diliyle itip duruyor basıyor yaygarayı ne yapayım ne denediysem bıraktı sagıp veriyorum

Biz 2.ay yaptırmıştık calpol tümünü birden çözmüş demek ki

3 ay kilosu yakaladı mı peki
bir de mamayi neye göre vereceksin sütün var diye biliyorum

gonca hanım mı dedi
öznur hanim bize 500gr. min altına düşmeyince sıkıntı yok dedi
mama verince süt azalirsa ya ben de hep bunları düşünü yorum
benim kız 15 gun sonra mümkün değil 7400 olamaz
percentil o kiloyu gosteriyo boy ve baş yakalayabilir belki

kafamda deli sorular

Çok mantıklı

Glutensiz beslenmek için çölyak derneğinin sayfasına bakabilirsin. Orda hangi markalarda yoksa gösteriyor.

Selamlar bizimde kontrol vardı 61 cm boyumuz kilosu da 5800 olmuş baş çevresi 41 cm bıngıldsğına baktı açmı dedi dedim evet aç bıngıldsğına çökğk biraz dedi ben şok ilk defa duydum böyle Bişeyi

anne sütünü hangi sekilde alırsa alsın şifadır Mavikelebek0134 fazla sütünü büyük ogluna iciriyordu masallah ziyan olacagına

Sevindim sorun olmadigina canim bende pzrteso sorucam bi bakalim ne diyecek..kendisi uyaniyo 3 gecedir huysuz cok zaten.2 4 6 seklinde gitii aksam 9 da anca uyudu

Sevindim sorun olmadigina canim bende pzrteso sorucam bi bakalim ne diyecek..kendisi uyaniyo 3 gecedir huysuz cok zaten.2 4 6 seklinde gitii aksam 9 da anca uyudu
9’dan 2’ye kadar deliksiz uyuduysa o ona yetmistir muhtemelen. tabi önceki düzenine göre bi bozulma söz konusu. aşıdan olabilir insallah bir an önce toparlar

Ben başucuna soğan kesiyorum üstüne karanfil saplıyorum sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor çok şükür

Halkekmekte glutensiz ekmek satılıyor bu arada canım tekli paketlerde

Açlık ve bıngıldak ilginç

Canım senin alerji belirtileri neydi nasıl böyle diyet verdi doktor kakada bir sorun varmiydi ben işte dediğim gibi kan parçacığı gördüm bugün doktor yediklerini takip et o dokunmuştur diyor ama bana kalsa sanki hemen gaita kan testi yapılıp araştırılması lazım gibime geliyor ben mi çok büyütüyorum bilemedim

Kızlar bu aylarda bebeklerin göz rengi belli olur mu yani rengi değişir mi
Yani renkli olacaksa maviye çalar lacivert gri olanlar genelde kahveye döner diye okumuştum
Burada bende şeyi merak ediyorum bebeklerinize gözde kayma varmı bazen şasi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…