Yok gayet tek dozu bu fiyattı totalde üc veya dört doz olacak sanırım not yazmış ama cok dikkat edemedim
Buarada özel sigorta karsılıyormus rotayı da menenjitide sizinde vardı sanırım aklında olsun
Bende ona şaşırdım muayene ücreti %20 52 TL ödüyorum , rota aşısıyla 90 lira aldılar benden çok sorgulamadım vay iyi oldu bu menenjiti de karşılıyor öyle mi

Özel sağlık sigortanız hangisi acaba? Bende yaptırmayı düşünüyorum da
Allianz bizimki
Ara bi sor mutlaka
Ben karşılamıyor diye biliyordum gayet nakit ödedim sonra ablam karşılaması lazım dedi sigorta sirketimi aradım dört doz karsılıyoruz dedi
Simdi evraklarla iadeyle ugrasıcam

Bende ona şaşırdım muayene ücreti %20 52 TL ödüyorum , rota aşısıyla 90 lira aldılar benden çok sorgulamadım vay iyi oldu bu menenjiti de karşılıyor öyle mi
Sigorta sirketini aramasam haberim olmayacak gayet ödedik cunku karsılamıyor diye
Bi ara sor derim menenjit icin

Oturup aglicam simdi iyiki fitili vermisim 7.gundu bugun cocuk resmen buyuk insan kakasi gibi kati yapti kabiz olmus..mamada vermiyorum ustelik..gunde 1 kez 60 cc anca iiciyor mamadan desem..daha once fitili koyar koymaz civik yapmisti ama bu seefer cani cikti cocugun ortaligi ayaga kaldirdi yaparken..biraz daha verdim fitil bu sefer sulu yapti normale döndü..neden olur kizlar ya.ben incir vs tuketmeyi biraktim etkiler mi?

Son düzenleme:
Anne sütü alan bebekler için kabız olmaz derler halbuki. İçeride çok biriktiği için mi katılaştı acaba? Fotosunu çekseydin keşke pazartesi doktora gittiğinde gösterirdin. Nolcak bizim bu kakalarla imtihanımız

N NotFair sizde izmirdesiniz değil mi. Oda nem oranınız kaç? Nem fazla olduğu için de tıkanıklık yapıyor olabilir. Aynı durumu bizde yaşıyoruz. Hergün tıkanıyor
Evet canım karşıyaka da oturuyorum. Maalesef nem ölçerim yok onu da almam gerekiyor

Can
Canım zeytinyaginicirmeyi denedinmi

Cektim zaten..cok ilginc sanki tikanmis gibi 2.postada normal yapti doktoeu dinlesem 10gun vermesem nolckti cocugun hali? Bazende dinlememek gerekiyor demekki.. bildigin kabiz olmus cocuk

Kuru incir kayısı fln yesen anne sütüyle beslendiği için etkiler bence.bir de öyle dene canım inşallah düzelir kıyamam yavrum

6 aya kadar tam belli olmaz demişti doktor ama bilemedim. Bir de bizimki gece uyumuyor doğru düzgün, saat başı uyanıyor. Sizin uyku düzeniniz nasıl, oturdu mu biraz
Ben de öyle biliyorum ama bizim kızın hiç değişmedi rengiSaati 2-3 yapıyoruz sonrasında 4 saat uyuyo emiyo 2 saat daha uyuyo emyo ve uyanıyoGündüzleri de memede uyuyo azar azar Bakalım düzelmesini bekliyoruz

Kuru incir kayısı fln yesen anne sütüyle beslendiği için etkiler bence.bir de öyle dene canım inşallah düzelir kıyamam yavrum
Ihmal etmemek lazimmis beslenmeyi bu ara makarna bulgur vs yedim hep..onlarinda etkisi oldu herhalde..cok agladi ya icim gitti zaten

Vericem zeytinyagi..nurse harveys kullaniyoduk icinde var diye vermiyodum gerci damlayida kesmistim ne zamndir gaz sancimiz yok diye
Zeytinyağını uzun uykusuna geçmeden önce ver bence daha iyi olurBir de poposu tahriş olmuş mu diye bak acımış olabilir eğer öyleyse kaka yapmak istemez anestol ile bepantheni karıştırıp sürebilirsin tabi doktoruna da sor istersen.. geçmiş olsun iyi ki fitil uygulamışsın

Sagol canim doktorunuz mu soyledi bephanteni..zor yapti kesin oylr bir sey oldu kixariklikta var

ShinSeGi ısırgan çayını nasıl yapıyoruz,evde papatya,ısırgan var ama hiç içmedim,kendim kurutmustum. karışık olur mu ?

Maşallah güzel almış aslında ama bizim de yarın kontrol var mama miktarına karar vericek doktor
Mama takviyeli anca canım. Dış çıkarma emekleme derken kilo verecekler şimdiden en azından ortalamayı yakalamamiz lazım. Sen de yarın kontrolden sonra yazar mısın sizi de merak ediyorum bakalım ne diyecek

Aslında senin bebişin kilosu da iyi aldığı kilo da çok kötü sayılmaz bence, bu konuyu bayağa araştırdım. Ama tabiki doktor takviye verelim diyorsa ver. Senin kız bile memeye yapışık yaşarken 520 gram aldıysa demekki cidden çok hareketlendi bunlar yakıyorlar yediklerini de. Bi de boya gitme durumu da var. Bizimkinin de boyu çok güzel uzuyor 51 cm doğdu 63 cm olmuştu 3 ay kontrolünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…