Kıyamam yavruya bayağı zorlamıştır sert kaka
Fitili kirdim incelttim koyar koymaz ciglik atti yapamadi..bu kadar beklediigime pisman oldum yok 10 gun bekleymis yok anne sutu aliyomus..3gundur huzursuzdu ondan demek ki sonradan da siviasti..bende biraz dikkat edeyim bakalm belki onunla alakalidir

ShinSeGi Mavikelebek0134 sizde bugun durumlar nasil? Bebegim tum gun huysuz, huzursuzdu. Gece uykusuna yine cok gec daldi (hala basindayim, tam daldi sayilmaz). Bir an uslu uslu duruyor, sonra durduk yere cigligi basiyor kucagima almak zorunda kaliyorum. Emerken de cok huzursuz. Ilk kez bir buyume atagi bizi bu kadar etkiliyor.

Kaçıncı hafta

Evet canım karşıyaka da oturuyorum. Maalesef nem ölçerim yok onu da almam gerekiyor
Bizde Karabağlar dayız. Bizim nem ve sıcaklık ölçer var. Doğalgaz yakmadan önce nem geceleri %87 yi görüyordu şimdi de %75 lerde falan. Doktor %40-60 arası olması lazım diyor. Odayı havalandırıyorum biraz düşüyor geri yükseliyor İzmir de olmamız etken bence

Son düzenleme:
Bizimkide 49cm doğdu 62cm olmus boyuna uzuyor maşallah ama enine kücülüyor
Memeye yapısık ama kakada cok yapıyor burda okuduklarıma bakarak özellikle bicogu üc bes günde bir yaparken bizimki günde üc bes kere bez dolusu yapıyor
Yaramıyormuş sütüm demekki bu ay
Birde matın üstünde yürüttü kızımı bu ay yapmasını bekledigimiz hareket dedi
Eli ayagı durmuyor gercekten emerken bile eller kollar ayrı oynuyor

Ben önceki yazını görmedim canım ya
Noldu 3 gün sancı mı çekti , kaçıncı gün fitil uyguladın
Bizimki fitile galiba alıştı , bazen üç en son 5.günde ayaklarını çok sert çekiyor tekmeler savuruyor , çırpınıyor resmen uyumuyor baya baya etkileri olduğu için bekleyemiyoruz malesef

Ben de doğumdan sonra eşimle baya ayrı kalmak zorunda olduğum için hiç normale dönemeyeceğiz sanmıştım ama çok şükür herşey yoluna girdi bu aralar biraz fazla düşüyor üstüme çocuğumuz uyumamasına rağmen ben de sürekli kaçma modundayım belki o da etkiliyodur çünkü gerçekten çok yorucu oluyor uyumaya bile fırsat bulamıyorum kızım sağolsun

Rota mıdır böyle cığlık cığlıga aglatan
Yaklasık iki saattir susmadan cıglık atarak aglıyor
Mamaymıs aspiratör sesiymiş sallamaymıs hak getire
Dört kişi seferber olduk sırayla kucaktan kucaga alıyoruz olmuyor susmuyor
Calpol verdik ıhlamur verdik bikaç cc mama icti meme aldı diye tok sanırım devam etmedi
Yok yok elim ayagım birbirine girmiş durumda
Sizde de rota böyle mi tepkiler verdi

ben de öyle diyom
kakali bez sayisi fazla burda çocuklar bir hafta diyor

7.gundu bugun son 3gun baya huysuzdu asida oldu onada baglamistim herkes anne sutu aliyo verme dedi doktorlarda dahil..keske beklemeseydim cocuk kabizmis aglaya aglaya yapti..3. 4.gunden sonra zeytinyagi vermeyi planliyorum bir daha..bende incir kayisi vs yemeyi dusunuyorum birde oyle deneyeyim aglamasindanssa fitille yapsin varsin.icim parcalandi esimde guluyo bana sinir oldum abartiyormusum tansyonum oynadi valla yaptiricam derken..

Gecmis olsun kuzuya. Ben diger asilariyla ayni gun yaptirdim. Boyle etkileri olmadi bizde. Calpol verince zaten tum gun uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…