Bir de d vitamininden oluyor diyenler var kabizlik icin limelemon ocean yada wellcare kullanip duzelenler varmis doktora soracagim

Benimki daha fena. Şu saat oldu halaa tam dalamadı. Kolda uyuyor yatağına koyduğumuz an zoruna gitmiş gibi içli içli ağlıyor. Ne gaz varmış arkadaş diyorum çıkar çıkar bitmedi bugün. Sinirlerim yatışsın diye duşa girdim çıktım şuan emziriyorum.
Daha 3gün evvel 8.30da yatıp ilk uykusundan 5 gibi uyanan evladım nerdeeee
Şimdiye kadar büyüme atağı tarihine bile bakmıyordum ben çünkü hiç bir fark olmamıştı. Bu kötü oldu nedense

Bir de d vitamininden oluyor diyenler var kabizlik icin limelemon ocean yada wellcare kullanip duzelenler varmis doktora soracagim

Benimki doğduğundan beri çok kaka yapıyordu günde 3-4-5 değişiyordu geçen bir gaz damlası başladım 5 gün yapmadı gaz damlalarida kabız yapabiliyormuş buarada bizde wellcare kullanıyoruz d vitaminidr gaz yapıyor demislerdi

Ya bu icli icli aglama bizde de oldu bugun. Cok uzuldum. Kiyamam kuzulara. Ben de surekli konustum, sakinlestirmeye calistim ama dedigin gibi yerine koyunca ya icli icli agladi ya da birden ciglik cigliga agladi. Mikirdana mikirdana uykuya daldi. Hemen gecsin neyse bu artik.

Rota aşısı size ne yaptı ki , bende bir değişiklik olmadı biraz uykusuzluk dışında , bugün mü olur acaba
Bide bir gün sonra gaz sancıları yaptı, bir de normalde kaka yapamayan çocuk sık sık kaka yaptı bi huzursuzlaştı, uyumuyor sürekli kucak istiyor vs ama bunları atak haftasından dolayı da yapıyor olabilir

Gaz ilacını da kesmesen 4 aya kadar kullansa

Kaka durumunuz nasil peki ? Gaz damlasini kestim ben zaten ama d vitamini devit veriyordum farkli markalarin oldugunuda bilmiyordum

Yesil mercimek sut yapiyor ve kuru börülce de cok sut yapiyor. Alerji icin ben de diyete basladim tekrar. Sut yumurta ve dana eti. Ama icimden bir ses un da yasaklanacak diyor. Cunku bugday salatasi yedigim gun alevlendi egzamasi.

Tahin ve findik fistik turu seyler cok alerjik.

Kaka durumunuz nasil peki ? Gaz damlasini kestim ben zaten ama d vitamini devit veriyordum farkli markalarin oldugunuda bilmiyordum

Günde 3-4 kez yaparken gaz damlasından sonra 5. Gün yaptı ams katı değildi çok yaptığı zaman gibiydi

Yani renkli olacaksa maviye çalar lacivert gri olanlar genelde kahveye döner diye okumuştum
Burada bende şeyi merak ediyorum bebeklerinize gözde kayma varmı bazen şasi oluyor
Benimkinde cok vardi gozde kayma. Goz doktoru, goz kaslari cok gucsuz oldugu icon boyle zamanla guclenecek ve kaymayacak dedi. Cok sukur artik sasi gibi kaymoyor gozleri. Buyudu ve guclendi.

Yok gayet tek dozu bu fiyattı totalde üc veya dört doz olacak sanırım not yazmış ama cok dikkat edemedim
Buarada özel sigorta karsılıyormus rotayı da menenjitide sizinde vardı sanırım aklında olsun
Bizimkini özel sigorta karşılamadı sizin hangi sigorta

Allianz bizimki
Ara bi sor mutlaka
Ben karşılamıyor diye biliyordum gayet nakit ödedim sonra ablam karşılaması lazım dedi sigorta sirketimi aradım dört doz karsılıyoruz dedi
Simdi evraklarla iadeyle ugrasıcam
Sigortanın kapsamı ne sizin yıllık ne kadar ödediniz bize karşılamadığını söylediler

Cektim zaten..cok ilginc sanki tikanmis gibi 2.postada normal yapti doktoeu dinlesem 10gun vermesem nolckti cocugun hali? Bazende dinlememek gerekiyor demekki.. bildigin kabiz olmus cocuk
Kıyamam ya daha bana geçen 15 güne kadar normal diyorlar yapmaması nasıl dayansın çocuk ne kadar cık zaten iyi yapmışın vermekle fitili. Bizde 4.gün bitti yine gelen giden yok

Biliyor musun ben de aynı bu şekilde düşünüyorum, sadece cesaretim yok, bebeğime zarar vermekten korkuyorum. Yoksa ben de deneme yanılma taraftarıyım çünkü kan sonucu negatif. Nitekim 11 gün oldu süt diyetindeyim ama sanki döküntüleri daha da arttı gibi geliyor bana

Sadece promalt içemiyorum tadını hiç sevemedim, diğerlerini yiyorum çok teşekkür ederim. Kuzu eti bence de süt yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…