Doktor bana da dedi , günde 2 kez az miktarda olsa ishal gibi kaka yapabilir dedi , ama hiç bişey olmadı. Bizde zor uyuma ve mızıldanma oldu sadeceBide bir gün sonra gaz sancıları yaptı, bir de normalde kaka yapamayan çocuk sık sık kaka yaptı bi huzursuzlaştı, uyumuyor sürekli kucak istiyor vs ama bunları atak haftasından dolayı da yapıyor olabilir
Çok teşekkür ederim allah razı olsun, kolay atlatabiliriz inşallahCanim cok gecmis olsun. Tez vakitte iyilesir yavrun insallah.yavrunun sagligiyla sinanmak cok zor, Allah sana da sabir ve kuvvet versin.
Mamaya başlamadan bizim de kakasi günde uç dort kereydi. Mamadan sonra ya hergun ya da bi gün arayla bi kere yapmaya başladı. Onu da sadece mamayi içtiği öğünde yapıyoBizimkide 49cm doğdu 62cm olmus boyuna uzuyor maşallah ama enine kücülüyor
Memeye yapısık ama kakada cok yapıyor burda okuduklarıma bakarak özellikle bicogu üc bes günde bir yaparken bizimki günde üc bes kere bez dolusu yapıyor
Yaramıyormuş sütüm demekki bu ay
Birde matın üstünde yürüttü kızımı bu ay yapmasını bekledigimiz hareket dedi
Eli ayagı durmuyor gercekten emerken bile eller kollar ayrı oynuyor
EvetBebege devit3 ve kendinde kan hapı kullanıyor musun?
Mama alirken hergun yapiyordu ne zaman azalttim gubler uzadi anne sutu alirken kabiz nasil oldu anlamadim bende..mama daha agir geldigi icin yapiyormus anne sutu hafif oldugundan uzun suruyormusMamaya başlamadan bizim de kakasi günde uç dort kereydi. Mamadan sonra ya hergun ya da bi gün arayla bi kere yapmaya başladı. Onu da sadece mamayi içtiği öğünde yapıyo
Yoğurt yemiyorum da badem sütü hiç düşünmemiştim birbakayım ona. Çok teşekkülerCok cok gecmis olsun, kendini kotuye programlama daha neler nelerle sinanacagiz. Hepsi de gecip gidecek. Yesillik, baklagiller, kahvaltida zeytin, recel, domates salatalik filan? Kesin internette boyle diyetler ve tarifler vardir. Yogurt yiyebilitor musun? Suda yulafi haslayip yogurtla karistirip yiyebilirsin, icine biraz da kuru ve taze meyve? Al sana kahvaltiyogurt da yasaksa evde badem sutu yapabilirsin cok kolay.
Çok geçmiş olsun, telaş etme lütfen sakin kalmaya çalış biliyorum çok zor.Alerji belirtileriniz nelerdi sizin bizde bu sabah mukuslu küçük kan parçacıklı yaptık ilkkez 2 3 gündür baya çok tüketiyorum tahin helvasını ondan mı acaba diye düşünüyorum hemen alerji doktoruna gitmemmi lazım bilemedim
Tereyağı tüketemiyorum ama kuru dut evet iyi fikir, teşekkür ederim çok, allah razı olsun. İnşallah sabah doktordan iyi bi haber alırızCanım geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yokturdua edeceğim bol bol Mete için
Kompostolar ve kurudut tarifi baya işe yaradı bende , kurudutu göz kararı yıkayıp az suyla haşlıyorsun 5 dk , diğer tavada tereyağı eriyip içene ekleyip kavuruyorsun ılıkken yiyorsun ben
baya faydasını gördüm
Yarın heralde ayva ve dut alıcam onlar işe yarıyor. Havuç suyu sıkamam da havucun kendisini yiyorum belki artırabilirim iyi fikir. Yoğurt yasak ne yazık ki. Öyle gerçekten, bu 3 ay hastalıkla geçti benim de ömrümden ömür gitti. Çok teşekkür ederimAyva kompostosu, incir, hurma, içeriğinde gluten var mı emin değilim ama boza var canım, bi de ben ısırgan, rezene, melisa çayları içiyorum, malt içecekleri bi araştır gluten var mı diye, havuç suyu da güzel süt yapıyor, bir de baklagiller güzel süt yapıyor deniyor ama ilk haşlama suyunu at ve bol kimyonla tüket. Eğer yoğurt yasak değilse ayran da süt yapmaya yardımcı olur.
Çok geçmiş olsun, inşallah herşey en yakın zamanda yoluna girergerçekten bebeklerin sağlığı söz konusunu olunca insan perişan oluyor
Aa halkekmekte var mı, bilmiyodum teşekkür ederim :)Halkekmekte glutensiz ekmek satılıyor bu arada canım tekli paketlerde
Bence büyütmüyosun, haklı olarak be biraz da yapın öyleyse evham yapıp endişe ediyorsun. Bana sorarsan doktoru dinle, bazı gıdaları çıkar, kendin dene. En azından şu haftasonu bi geçsinCanım senin alerji belirtileri neydi nasıl böyle diyet verdi doktor kakada bir sorun varmiydi ben işte dediğim gibi kan parçacığı gördüm bugün doktor yediklerini takip et o dokunmuştur diyor ama bana kalsa sanki hemen gaita kan testi yapılıp araştırılması lazım gibime geliyor ben mi çok büyütüyorum bilemedim
Yaa evet 10 gün kullanmak gerekiyomuş. Dediğn gibi yavaş yavaş veriyoruz ki kusmasın. Bi kere kustu çünkü. Evde sanki her yerde ilaç var gibi, psikolojim bozuldu resmen. Gözlerini nasıl koruycam bilmiyorum, dün gece kızarmıştı zaten çok üzüldüm. Uykuda kucağıma alınca uyanıyor hemen, keşke uykusunda yapabilsek daha kolay. Sonrasında sulu pamukla sildim hep, krem de kullanayım iyi söyledin. Çok teşekkürler çok sağolÇok geçmiş olsun zor bir durum
Bronşiolitten korkma. Özenle ve sabırla ilaçları uygula 1haftaya kadar iyileşecek inşaallah. Antibiyotik etkili olması için 10gün kesintisiz kullanmak lazım diyorlar ama benimki hiç içemez fışkırtarak kusardı. Yavaş yavaş ver yutması zor bir ilaç. Ben o dönem stresten mastit oluyordum az daha. o yüzden üzme kendini. Hava verdikten sonra yüzünü yıkayıp kremle. Ve de gözlerini mümkün mertebe korumaya çalış. Motor Sesinden uyuyabilirse uyurken ver
Ya yeşil mercimek gaz yapmaz mı, çok çekiniyorum daha hiç yemedim. Off diyet çok zor gerçekten, sonu ne onu da anlamıyorum, diyetle düzelecek ve alerji kalmıycak mı yoksa hiç mi yemiycek aaah ahYesil mercimek sut yapiyor ve kuru börülce de cok sut yapiyor. Alerji icin ben de diyete basladim tekrar. Sut yumurta ve dana eti. Ama icimden bir ses un da yasaklanacak diyor. Cunku bugday salatasi yedigim gun alevlendi egzamasi.
Kaynamış suya bir tutam atıp 5 dk bekletip süzüp içiyorum ben ama ısırgan ve papatyayı ayrı ayrı demle derim ne olur ne olmaz.ShinSeGi ısırgan çayını nasıl yapıyoruz,evde papatya,ısırgan var ama hiç içmedim,kendim kurutmustum. karışık olur mu ?
Tamamen bizim de durum aynıShinSeGi @Mavikelebek0134 sizde bugun durumlar nasil? Bebegim tum gun huysuz, huzursuzdu. Gece uykusuna yine cok gec daldi (hala basindayim, tam daldi sayilmaz). Bir an uslu uslu duruyor, sonra durduk yere cigligi basiyor kucagima almak zorunda kaliyorum. Emerken de cok huzursuz. Ilk kez bir buyume atagi bizi bu kadar etkiliyor.
Evet canım rotadan sonra huzursuzluk oldu bizde de muhtemelen karın ağrısı yapıyor ben öyle düşünüyorum çünkü çok da gaz çıkardı kızım alttanRota mıdır böyle cığlık cığlıga aglatan
Yaklasık iki saattir susmadan cıglık atarak aglıyor
Mamaymıs aspiratör sesiymiş sallamaymıs hak getire
Dört kişi seferber olduk sırayla kucaktan kucaga alıyoruz olmuyor susmuyor
Calpol verdik ıhlamur verdik bikaç cc mama icti meme aldı diye tok sanırım devam etmedi
Yok yok elim ayagım birbirine girmiş durumda
Sizde de rota böyle mi tepkiler verdi
Kiyamam kuzucuga bi daha olmaz inş canımMama alirken hergun yapiyordu ne zaman azalttim gubler uzadi anne sutu alirken kabiz nasil oldu anlamadim bende..mama daha agir geldigi icin yapiyormus anne sutu hafif oldugundan uzun suruyormustabi bizimki direk kabiz yani sindirmekle alakasi yoktu bugun anladim
Devit 3 kabız yapabiliyoemus. Kan hapını sağlık ocağınınkini mi kullanıyorsun? Onun markası nedir? Ocean 400 luk alabilirsin bebek için. Onun içeriğinde zeytinyağı var ve bha içermiyor. Bha içerdigi icin Amerikanın bazı eyaletlerinde yasaklı bile. Kansorejen etkisi varmış sanırım. Bilgine
Kan ilaci da gyno ferro kullaniyorumDevit 3 kabız yapabiliyoemus. Kan hapını sağlık ocağınınkini mi kullanıyorsun? Onun markası nedir? Ocean 400 luk alabilirsin bebek için. Onun içeriğinde zeytinyağı var ve bha içermiyor. Bha içerdigi icin Amerikanın bazı eyaletlerinde yasaklı bile. Kansorejen etkisi varmış sanırım. Bilgine
Rota bizi de mahvetmisti halbuki agizdan daha kolay olur sanmistimRota mıdır böyle cığlık cığlıga aglatan
Yaklasık iki saattir susmadan cıglık atarak aglıyor
Mamaymıs aspiratör sesiymiş sallamaymıs hak getire
Dört kişi seferber olduk sırayla kucaktan kucaga alıyoruz olmuyor susmuyor
Calpol verdik ıhlamur verdik bikaç cc mama icti meme aldı diye tok sanırım devam etmedi
Yok yok elim ayagım birbirine girmiş durumda
Sizde de rota böyle mi tepkiler verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?