Bide bir gün sonra gaz sancıları yaptı, bir de normalde kaka yapamayan çocuk sık sık kaka yaptı bi huzursuzlaştı, uyumuyor sürekli kucak istiyor vs ama bunları atak haftasından dolayı da yapıyor olabilir
Doktor bana da dedi , günde 2 kez az miktarda olsa ishal gibi kaka yapabilir dedi , ama hiç bişey olmadı. Bizde zor uyuma ve mızıldanma oldu sadece

Mamaya başlamadan bizim de kakasi günde uç dort kereydi. Mamadan sonra ya hergun ya da bi gün arayla bi kere yapmaya başladı. Onu da sadece mamayi içtiği öğünde yapıyo

Mamaya başlamadan bizim de kakasi günde uç dort kereydi. Mamadan sonra ya hergun ya da bi gün arayla bi kere yapmaya başladı. Onu da sadece mamayi içtiği öğünde yapıyo
Mama alirken hergun yapiyordu ne zaman azalttim gubler uzadi anne sutu alirken kabiz nasil oldu anlamadim bende..mama daha agir geldigi icin yapiyormus anne sutu hafif oldugundan uzun suruyormus tabi bizimki direk kabiz yani sindirmekle alakasi yoktu bugun anladim

Yoğurt yemiyorum da badem sütü hiç düşünmemiştim birbakayım ona. Çok teşekküler

Çok geçmiş olsun, telaş etme lütfen sakin kalmaya çalış biliyorum çok zor.
Tek belirti var vücudunda kırmızılık. Sadece gövdesinde var. Saçında konak var ve genel olarak cildi çok kuru. Onun dışında 3 doktora sordum kakanın rengi önemli mi diye hayır dediler. Tek önemli olan kan olup olmamasıymış. Yarın gidicem, daha doğrusu sabah gidicem alerji doktoruna, kaka rengiyle ilgili farklı bi şey söylerse yazarım mutlaka

Tereyağı tüketemiyorum ama kuru dut evet iyi fikir, teşekkür ederim çok, allah razı olsun. İnşallah sabah doktordan iyi bi haber alırız

Yarın heralde ayva ve dut alıcam onlar işe yarıyor. Havuç suyu sıkamam da havucun kendisini yiyorum belki artırabilirim iyi fikir. Yoğurt yasak ne yazık ki. Öyle gerçekten, bu 3 ay hastalıkla geçti benim de ömrümden ömür gitti. Çok teşekkür ederim

Bence büyütmüyosun, haklı olarak be biraz da yapın öyleyse evham yapıp endişe ediyorsun. Bana sorarsan doktoru dinle, bazı gıdaları çıkar, kendin dene. En azından şu haftasonu bi geçsin

Yaa evet 10 gün kullanmak gerekiyomuş. Dediğn gibi yavaş yavaş veriyoruz ki kusmasın. Bi kere kustu çünkü. Evde sanki her yerde ilaç var gibi, psikolojim bozuldu resmen. Gözlerini nasıl koruycam bilmiyorum, dün gece kızarmıştı zaten çok üzüldüm. Uykuda kucağıma alınca uyanıyor hemen, keşke uykusunda yapabilsek daha kolay. Sonrasında sulu pamukla sildim hep, krem de kullanayım iyi söyledin. Çok teşekkürler çok sağol

Yesil mercimek sut yapiyor ve kuru börülce de cok sut yapiyor. Alerji icin ben de diyete basladim tekrar. Sut yumurta ve dana eti. Ama icimden bir ses un da yasaklanacak diyor. Cunku bugday salatasi yedigim gun alevlendi egzamasi.
Ya yeşil mercimek gaz yapmaz mı, çok çekiniyorum daha hiç yemedim. Off diyet çok zor gerçekten, sonu ne onu da anlamıyorum, diyetle düzelecek ve alerji kalmıycak mı yoksa hiç mi yemiycek aaah ah

Tamamen bizim de durum aynı

Evet canım rotadan sonra huzursuzluk oldu bizde de muhtemelen karın ağrısı yapıyor ben öyle düşünüyorum çünkü çok da gaz çıkardı kızım alttan

Kiyamam kuzucuga bi daha olmaz inş canım
Bence bunun anne sütü veya mamayla bi ilgisi yok baksana benimki tam tersi mamayla azaldı. Bence tamamen bebislerin bunyesiyle alakalı

Devit 3 kabız yapabiliyoemus. Kan hapını sağlık ocağınınkini mi kullanıyorsun? Onun markası nedir? Ocean 400 luk alabilirsin bebek için. Onun içeriğinde zeytinyağı var ve bha içermiyor. Bha içerdigi icin Amerikanın bazı eyaletlerinde yasaklı bile. Kansorejen etkisi varmış sanırım. Bilgine

Kan ilaci da gyno ferro kullaniyorum bir sorup d vitaminini degistirmekte fayda var.siz de ocean mi kullaniyorsunuz

Rota bizi de mahvetmisti halbuki agizdan daha kolay olur sanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…