Gecmis olsun kuzuya. Ben diger asilariyla ayni gun yaptirdim. Boyle etkileri olmadi bizde. Calpol verince zaten tum gun uyudu.
Doktor da yapmaz bişey dedi ama tam iki bucuk saat krize girmiş gibi cıglık ata ata agladı
Perişan oldu olduk calpol de gösterdiyse de baya gec gösterdi etkisini
Allahtan meningikoku bugun yaptırmamısız

Bizimkini özel sigorta karşılamadı sizin hangi sigorta
Sigortanın kapsamı ne sizin yıllık ne kadar ödediniz bize karşılamadığını söylediler
Ben kurumsal bi sirkette calısıyorum işyerim bana yaptırıyor bende birinci derece yakınlarıma kendimden faydalandırabiliyorum o yüzden paket veya ücreti hakkında bilgim yok
Hastane bizede özel bu ası kapsamıyor dedi sigortayı arayınca öğrendim karşıladığını
Bi dünya gidip evrak aldırdık onlarla ugrasacagım

Mamaya başlamadan bizim de kakasi günde uç dort kereydi. Mamadan sonra ya hergun ya da bi gün arayla bi kere yapmaya başladı. Onu da sadece mamayi içtiği öğünde yapıyo
Sen günde kac kere kac cc veriyorsun
Hic mamaya baslamak istemiyorum cunku zaten cok kaka yapıyor ve emme sonrası aglamıyor kusmalarıda cabası
Fazla hareketli o yüzden veriyor diye düşünüyorum sonucta ac olsa aglak olur bi sekilde memeyle savas verir belli eder kendini ne bileyim
Bi yandanda ya gercekten acsa ve farkında değilse diye üzülüyorum

Evet canım rotadan sonra huzursuzluk oldu bizde de muhtemelen karın ağrısı yapıyor ben öyle düşünüyorum çünkü çok da gaz çıkardı kızım alttan
Annemde karnı ağrıyor dedi
Karnı baya bir sertti zaten aksam
Gaz cok cıkardı ama normaldede cıkardıgı icin asıya yormamıstım belkide sebebi o

Günaydın

Bizde durumlar sizden çok farklı
Benimki uykuya düşkün bu aralar
Gece full uyuyor
Gündüz emiyor yatıyor uzun uzun
Yeni değişimler için uykuya ihtiyacı olduğunu biliyorum
Ama bazen uyansa da sevsem diyorum

Kilo alımını merak ediyorum fakat çok almış gibi gelmiyor gözüme
Haftaya kontrolümüz var zaten

1 saat fark ne önemliymiş oturdum onu düşünüyorum
dün kpa asisindan tozutup sabah altıda uyumuştu genelde 3te uyur bu gece 2 de uyudu ve ben saat 8de dinç bi şekilde kalktım
bu da 6 saat emmedigi anlamina geliyor
gece uykusunun gündüz den farkli olması gereği ile uyandirmiyorum

Biz dün 5.15 de uyuduk. Gündüz tekrar kimyona başlayıp bebise de verdim.gun icin de emdi uyudu.aksam bir süre uyanık kalıp gazını çıkardı,kakasini yaptı ve uyudu.Gece gene bazen saat başı bazen 2 saate kalktı emdi yattı ama o bile iyi geldi banada.sabah 6 da uykumu almıştım ama tadını çıkarayım diye zorla uyumaya çalışınca 8 'de zor kalkıp büyükleri servise zor yetiştirdim

Sizde nasıl tepki verdirdi
Doktorda öyle demişti huzursuzluk agrı ateş yapmaz
Ama demekki her cocuk bir değil buda bir mikrop sonucta basedemedi demekki bünyesi
Surekli aglaama modu..uykuya bile cigik cigliga gitti ve saat 9 10 civari uyudu 8de uyuyan cocuk..ne yapsam olmadi 2.gunu daha cok oldu bizde siz menenjitte olmustunuz sanirim aslinda o daha etkilemis olabilir olanlar menenjite daha agir diyorlar ama bilemiyorum

Ya yeşil mercimek gaz yapmaz mı, çok çekiniyorum daha hiç yemedim. Off diyet çok zor gerçekten, sonu ne onu da anlamıyorum, diyetle düzelecek ve alerji kalmıycak mı yoksa hiç mi yemiycek aaah ah
Bende burda okuyup yapmistim yesilmegi ve cocuk aglamaktan bir hal oldu gazdan..o gunden beri baklagil pisirmedim ama 2gun once canim cok ceki barbunya yaptim onda bile o kdr aglamadi tabii artik gaz olaylarida yavastan bitiyor

Emdikten sonra 60cc verip dene istersen eğer mamayı kusarsa fazla gelmiş demektir

Yok onu ögleden sonra yapalım demiştik işlerimiz var diye
Sonra babamla annem aynı gün yüklenme dediler pazartesiye erteledik
O baya ates falan yapıyormus doktor onu yaptıktan sonra eve gidin calpol verin aksam bir daha verin vs demişti atesinin çıkmasını beklemeden müdahelede bulunun demişti

Emdikten sonra 60cc verip dene istersen eğer mamayı kusarsa fazla gelmiş demektir
Memeyide kusuyor anlayamam ki
Her emme sonrası değil ama genelde emzirdikten onbes yirmi dk sonra kucakta dolanmaya baslayınca artık karnınamı baskı yaptıgımdan veya öne egilince mi oluyor nedir hop cıkartıyor yedigini
Öglen atıyorum 4 gibi ve akşam 8gibi verebilirsin o zaman sütün iyice azalmıs olur dedi
Ben sıkıyorum süt geliyor
Sagıp bakmam lazım aslında ne durumdayız

Arkadaşım aynı sorunu yaşadı . Doktoru süt ürünlerini ve proteini kesmesini söyledi . Akerji testi olmadı . Bizde alerji testi için gitmiştik yapmadı doktor ( vücudunda atopik dermatit çıktı kızımın) yediklerinden kendin farket çocuğunun doktoru kendin ol dedi . Yediklerinin çeşidini azaltarak deneyebilirsin

Bazı bebekler ön sütü içip bırakırlarmış ondan çok kilo alamazlarmış ama seninki de memede çok duruyo yağlı kısmı da alıyodur bence işte sonra kusmasa yarıcak aslındareflü mü var acaba

Kızlar 3 aylık bebeğin kakasının kokması normal mi ya mama ws kullanmıyoruz sadece anne sütü alıyor önceden kokmazdı hiç
Daha dur nasıl kokmaya başlayacak burnunun direği düşer
Normal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…