[QUOT
Bana Dr günde üc defa 60 cc dedi. Ben genelde gece ve sabah ilk emzirmede veriyorum. Bazen dorde çıktığım oluyo bazen gece memede emip uyuyakaliyo hiç vermiyorum. Duruma göre veriyorum yani. Hatta bazen 90 verdiğim oluyo.
Benimki de çok hareketli ve boyuna gidiyo. Bi de gündüz uykusu çok yok memede dalsa veya yarım saat uyusa yetiyo ona biraz da bunlar kiloyu etkiliyodur.
Aç mı kaldı diye endiselenme canım aç çocuk kendini belli eder. Mesela 60cc hazırlıyorum yetmiyo acliktan agliyo o ağlamayı anlarsın zaten 30 daha hazırlıyorum bazen bitiremiyo bile. Bence doktor sana tedbir amaçlı biraz daha kilo alsın emekleme diş çıkarma doneminde zor olmasın diye mama başlayalım demiştir.

O kusma bende de oluyo arada. Kucak çok seviyo ve yüzü dışarı bakacak o zamanda haliyle mideye baskı oluyo ondan oluyo heralde.

Kızlar 3 aylık bebeğin kakasının kokması normal mi ya mama ws kullanmıyoruz sadece anne sütü alıyor önceden kokmazdı hiç
Bizimkinin de kokuyor bazen. Farkli bi sey yemedikleri halde neden bazen kokuyor bazen kokmuyor anlamis degilim. Gecende yine koku geldi, altini actim kaka yapmistir diye ama gazmis. Yani gazi bile kaka gibi koktu bi kere.

Kontrolden geldik Koalacikk 22 günde 560 gram almış doktor bu ay için iyi ama genel kilosu az dedi 5300 şu anda o yüzden mamayı kesinlikle azaltmıyoruz azaltırsak kilo alımı da azalır diğer aylar için şu 10günde 5500 olması için çabalayalım hatta dedi..mama sma devam ve günde 3 kere 60+90+90 verin 4gün sonra 90+90+90 yapın dedi napalım artık mama azaltma hayalleri suya düştüBebişler sağlıklı olsun da gerisini düşünmek istemiyorum

Bir de d vitamininden oluyor diyenler var kabizlik icin limelemon ocean yada wellcare kullanip duzelenler varmis doktora soracagim
Biz ocean'a geçtik. Ama beraberinde pek çok şeyi değiştirdiğimiz için hangisi yaradı tam olarak bilemiyorum. Sokol şurup kullanıyoruz onu vermediğimizde malesef yine yapamıyor.
H honey bunch canım geçmiş olsun. Rota bizde hafif huzursuzluk yaptı, iki gün hatta. Ağızdan verildiği için ben çok önemsemedim ne bileyim ben rahat olunca o da atlattı sanırım. Bir de doktor ateş vs yapmaz deyince hiç korkmadım. Ama iki çeşitmiş bu aşı, biz iki dozlu olanı yaptırdık.

Ocean d vitamini degil mi bugun alalim surubuda doktor mu onerdi

Dün gece çok zor daldı. Çok geçmeden uyandı. Gece boyu 10defadan fazla kalkmışımdır. Sadece 1defa emmek istedi. Diğer uyanışları hep yalnız uyumaktan korkuyor gibiydi. Kucağımda uyuyor, yatağa koyduğumda 5dk sonra çırpınarak uyanıyordu.
2saat önce büyük abdestini yaptı rahatladı.

Bu arada lavman tedavisi işe yaradı, gün sayısı ciddi oranda düştü. Tam olarak düzenli sayılamaz ama ortalama 3günde 1 yapıyor artık. En son cumartesi yapmıştı. Süre uzadığı için sıkıntı yapmış. Halbuki 12gün yapmayıp gayet huzurlu takıldığı olmuştu.
Tüm sıkıntıları bundan mıydı yoksa atak sebebiyle mi bugün görücez bakalım

Th4Lia benim kızımda sadece anne sütü alıyor. Hem kakası hem gazı kokuyor. Hatta kakasını geç yaptığında gazı daha çok kokuyor kaka da öyle. Acaba kokması sıkıntılı bir durum mu? Aklıma takıldı şimdi kontrolümüz ay sonu gidince soracağım doktoruna

Ben de günde 1 kere 60 cc verdim 1 haftadır, bugün kontrol var bakalım kaç gram aldı, eğer az almışsa günde 2 ye çıkarıcam mecbur. İnşallah 120 gramdan fazla almıştır eğer mama verecek olursan uyuma saatinden önce ver biraz daha fazla uyumasını sağlayabilir sen de dinlenirsin biraz, eğer sütünü sağmaya fırsatın varsa sağıp mama yerine onu da verebilirsin takviye. Ben artık çok sık emzirdiğim için sağmaya fırsat bulamaz oldum

Bizimki de çok şükür 5 günde bir filan kendisi kaka yapar oldu ama kakasını yapacağı zaman akşamdan başlıyor huzursuzluk, rahat uyuyamıyor ne zamanki kakayı yapıyor sonra huzurla uykuya dalıyor

Ocean d vitamini degil mi bugun alalim surubuda doktor mu onerdi
Evet ocean d vit 400 ıu bir fıs sıkıyoruz ağzına her gün. Şurubu çocuk gastroentroloji önerdi. Öncesinde duphalac dedi ama yapış yapış olduğu için tıkıyordu çocuğu. Bunu da mamaya katıp veriyoruz. Nurse harveys zinco damla ve d vitaminini sabah aç karna veriyorum daha kolay yaptırıyorlarmış zeytinyağlı olduğu için özellikle ocean d vit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…