Ben Bende var ocean vitamin D3 . Doktorumuz önermişti. 44 liraydı galiba.
Gaz yapar korkusuyla vermedim.
Gaz yapmıyor mu

Ben
Bende var ocean vitamin D3 . Doktorumuz önermişti. 44 liraydı galiba.
Gaz yapmıyor mu
3 aylık olduğundan mı bilmiyorum gaz sorunumuz azaldı. Öyle bir etki görmedim. Ne veriyorsunuz d vitamini peki?

Bizim de 3.denemenin ortasında kız uyanınca bi daha denemeye kalkışmadık eşim sürekli taş atıp duruyor anlamazdan geliyorum
Benim kocam da 2 çocuk olmadan bu kadar istekli değildi, benim de aklıma gelen son şey ve nasıl bahane bulacağımı şaşırıyorum, başım ağrıyo olayını anladım şimdi

Bizim aynı olmuş resmen bakma doktor uç ogun 60cc demişti ben arada 90 verdim de öyle alabildi bu kiloyu da.
Aslinda senin de iyi almış ama işte ortalamanın altindalar. Napalim saglikli olsunlar da ek gıda zamanını beklicez artık..

Canim benim cok gecmis olsun Allah sifa versin ogluna sizin de yardimciniz olsun.
Sut yapar mi bilmiyorum ama tok tutmasi acisindan patates, glutensiz ekmek veya misir unundan yapilan ekmekler yiyebilirsin. Patates unundan yapilan ekmek var mi bilmiyorum. Glutensiz makarnalar mantilar var. Bol bol komposto ic benim aklima bi o geliyor. Bol bol su ic, hurma ye. Yesil mercimek demisti bi arkadas o da sut yapiyomus. Simdilik aklima gelenler bunlar. Umarim en kisa surede duzelir oglun

Bizim oglanin da 10. Gunu bugun kakada. 2 gun zeytinyagi verdim ama yapmadi. Yagin cogunu da tukurdu zaten. Gaz cikariyor cok kotu kokuyor. Yapti diye aciyoruz yok yapmamis. Cok rahatsiz da gorunmuyor bilemedim. Ilk bebek 9. Gun yapmisti 2. Masallah 10 oldu.

Bizimkinin tuhaf bi kokusu var, eşim petrol kokusuna benzetiyor
Bezi prima ise ben de petrol kokusu gibi dusunuyorum. En azindan bizimki oyle kokuyor. Kizim geliyor anne kaka yapmis altini ac diyor ama bezi kokuyor kaka degil.

Ben
Bende var ocean vitamin D3 . Doktorumuz önermişti. 44 liraydı galiba.
Gaz yapmıyor mu
Bende ilk oğlumda vermedim. Sevmiyordu damlayı ve Kan Değerleri çok iyi diye ama zamanla çok düştü ve 2yaşında yaptırdığımız tahlilde ciddi oranda d vitamini eksikliği çıktı. Şuanda Tırnak soyulması var mesela.

Önemini biliyorum. Gaz problemi yaşadık çok .
Hergun güneşe çıkarıyorum.
Bingildaginda veya gelişiminde bir sıkıntı yok şuan.
Yüzünden yada ellerinden d vitamini almasına imkan yok. İhtiyacını karşılamaz. Ocean 400 başlayabilirsiniz. Sadece bingildak ve kilo boy ile sıkıntı olup olmayacağını bilemezsiniz maalesef. Vücutta yeterli d vitamini olmazsa kalsiyum bile emilmiyor. Başka değerlerini etkiler. Yavaş yavas gaz sorunları bitiyor artık. Daha fazla gecikmeden baslaminiz gerektiğini düşünüyorum.

Mama almıyorsa senin yediklerşnden olabilir kayısı falan yemeye çalış

Bizimki de çok şükür 5 günde bir filan kendisi kaka yapar oldu ama kakasını yapacağı zaman akşamdan başlıyor huzursuzluk, rahat uyuyamıyor ne zamanki kakayı yapıyor sonra huzurla uykuya dalıyor
E biz ne zaman düzen kurucaz ya. 5.ay isteklerinin nasıl karşılandığı konusunda bilinçlenmeye başladığı dönem. O yüzden 4 biter bitmez uyku ritüelini düzenini kurarım diyordum da ne beslenme saati belli ne yaptığı saat.
Ben en son zeytinyağı verdiğimde hazımsızlık çekti sanki çok ağladı, arabayla gezdirmemize rağmen susmadı. Bir daha da vermeye korktum. Bizimkinin de gazı çok kokuyordu, şimdilerde yaptığı püff bile pek kokmuyor. Eskisi kadar Beklemediği için sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…