Bugün başladım.
Damla aparatını taktım fiş fisi çıkarıp.
Siz kaç damla veriyorsunuz
1 fiş sıkman yeterli. Damlalikla daha zor oluyor. Ben yanak içine doğru sıkıyorum. Genzine kaçma ihtimali olmuyor. Şifa olsun bebisine..

1 fiş sıkman yeterli. Damlalikla daha zor oluyor. Ben yanak içine doğru sıkıyorum. Genzine kaçma ihtimali olmuyor. Şifa olsun bebisine..
Ben de önce fısfıs kısmını kullanıyordum ama bir gün peçeteye sıktım baktım yağ çıkmadı. Sonrasında damlalık kısmını kullanmaya başladım. Her seferinde fıs fıs kısmıyla başarı sağlayıp sağlayamadığımdan emin olamadım. Damlayı gözüm göre göre veriyorum

Bizim fındık 900 gram almış 4900 Dü 2 ayda 5800 olmuş bana boyu daha çok uzuyo gibi gelmişti öylede olmuş 49 cm doğmuştu şuan 61 cm olmuş hergüm 1 arpa boyu uzarmış çocuklar babanem öyle derdi ve artık göğsümü hiç emmiyor iki gündür önceden geceleri alıyordu iki gündür onu da almıyor sağıp veriyorum ne alırsa kar diye ama 50 anca çıkıyo göğsümü almaması da öyle zoruma gidiyor ki iyyirip feci şekilde ağlıyor 6 aya kadar emseydi bari çok üzülüyorum

Damlalikla kac damla veriyorsunuz insallah kaka problemine cozum olur Pircici

Kilo alimi cok guzel ama.insallah doner memeye.

Damlalikla kac damla veriyorsunuz insallah kaka problemine cozum olur Pircici
Ben damlalık la 3 damla veriyorum zaten içindeki prospektüsünde de yazıyor her fıs 3 damla diye. İçinde bha yok koruyucu tatlandırıcı ve gluten de yok.

Bence vakit kaybetmeden ver fiitili ben 7.gunde verdim bildigin kati yapti cocuk kabiz olmus..aglaya aglaya yapti..ve 3gundur huzursuzdu keske verseymisim daha erken..

Ben damlalık la 3 damla veriyorum zaten içindeki prospektüsünde de yazıyor her fıs 3 damla diye. İçinde bha yok koruyucu tatlandırıcı ve gluten de yok.
Keske daha once kesfetseymisim nasil atlamisim nasil olsa veriyor doktor diye guveniyorsun yok arkaadas her seyi kendin dusunup kendi doktorun kendin olacaksin bazi konularda..verirken uyarsalar ya kabizlik yapabilir vs..diye

Keske daha once kesfetseymisim nasil atlamisim nasil olsa veriyor doktor diye guveniyorsun yok arkaadas her seyi kendin dusunup kendi doktorun kendin olacaksin bazi konularda..verirken uyarsalar ya kabizlik yapabilir vs..diye
Ben ilk ay doktor önerisiyle başka bir vitamin kullandım içinde a ve c vitamini de vardı ama içeriğinde şeker falan varmış. Sonra ocean d vitaminini nette keşfettim doktoru da değiştirdim vitamini de. Şimdi ki doktorumuzda bunu kullanmamızı öneriyor.

Kesinlikle canım bize de pedia-D verdi doktor, içinde bha varmış, araştırmadığıma çok pişman olmuştum. Bunda sadece zeytinyağı var ve kullanımı çok pratik.

Bize dr bi-bac d3 önerdi.Kendi bebegine de kullandığını söyledi.Probiyotik takviyeli imiş

Çocuk ne zaman huzursuz uyusa,ya da hış hış yapsa eşim hah hasta olacak diyip duruyor.deli oluyorum.Olmayacakda da o kötüyü çağırdığı için olacak yaa.sizinkiler de yapıyor mi bizimkine has bir durum mu?

Benim eşimde söylüyor bazen hasta ettik çocuğu yok üşüttük falan şimdi azalttı biraz

Evet aynı almışlardiş dönemi kilo verebilir dedi hatta rotayı 2 hafta sonra gelin öyle yapalım şimdi risk almayalım dedi yani kilo az olunca böyle şeylerde dikkatli davranıyo doktor..ben mamayı doktorun dediği şekilde vermeye başlıcam bi de Menenjiti 9. ayda öneriyorum ben dedi

Biz de gamli baykus ben oldugum icin o bana guluyor dun gece fitil maceramizdan sonra benim mide tansiyon gitti..beni korkutuyosun artik diyo buyudugunde bu cocuk bunlaro anlatir anlatir dalga gecerim seninle diyo kaygili ve endiseli olan benim yani herhalde Allah dagina gore kar veriyor esler ona gore tamamliyor birbirini pimpirik bi esim olsa huniyle dolanmaya baslardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…