Kizlar benim vucudumda bacaklarimda (baldir kismi) yaralar olusuyor bir yere surtmusum gibi kabuk bagliyor kirmizi kirmizi sinek isirigi buyuklugunde..temre sanirim

bir de benim cok kasinmisti yanlislikla kanattim gecen hafta cildimde bir sorun mu var emzirirken falan olan seylerden mi acaba

Çok teşekkür ederim. Mısır unundan ekmeği doktorum da önerdi ama katkısız bulmam zor, evde kendim de yapamam. 1 hafta kadar dikkat edicem çünkü bence unla ilgili bi sıkıntı değil. Evet ayva kompostosu yapıcam o iyi geliyo

Misir ekmegi cok basit yapimi her yemegin yaninada cok yakisiyor..(karadenizli oldugumdan belki ben cok seviyorum ) yogurt yiyebiliyorssn yogurtla..corbalarla..misirunu ve ilik suyla yogurup firina ya da tavada kisik ateste yapabilirsin..

Arkadaşlar bebeğini sallamadan uyutanlar var mı? Omzumda uyumaya alışmıştı onu bıraktırmak için yatakta sallayarak uyumaya alıştırdım. Şimdi de gece sallamayı bıraksam uyanıyor. Gece uykusuna geçtiğinde en fazla kesintisiz 4-5 saat uyuyor uyandıktan sonra da sabaha kadar sallıyorum çünkü sallamayı bıraksam uyanıyor. Bir de akşam 9 sa uyudu 1 de kalktı 1 den sabaha kadar salladım

Biz hic sallamiyoruz. Bir ara besikteyken hafif hafif besigi salladik ama bi etkisi de olmuyor zaten. Hic alismadi o yuzden sallamaya. Bazen baskalari (es ailesinin muhterem uyeleri) bu cocugu uyutucam diye sov yapmak istediginde cocugu sarsa sarsa salliyorlar sinir oluyorum. Cocugum alisik bile degil, ben sallamadan uyutuyorum ama iste sov yapacaklar ya , aa bu cocuk bende uyudu iste diye

Sallamadan nasıl uyutuyorsun yani beşiğe yatırınca uyuyor mu öyleyse süper

Benimde eşimi şirketten yaptırmışlardı kızımında onun üzerinden yaptırdık ak sigorta. Ama kapsamına göre değişiyor zannedersem bizimkini karşılamadı.sende şimdi uğraşırsın ama bir sonrakilerde ona göre işlem yaptırırsın artık.Uğraşmaya değer maliyetler bence

GULUMSE86 evet sari kutusu var. Biz de kullaniyoruz ama fis yaptigimda bazen gidip gitmedigine emin olamiyorum ona bir cozum bulamadim
Bizede doktor söylemişti devit 3 bitince oceana geçin diye ama kağıdını atmışım sanırım. Damla aparatınında olduğunu yazmış kızlar seninkinde yokmu

Benim de oluyır benimki egzama

Bizede doktor söylemişti devit 3 bitince oceana geçin diye ama kağıdını atmışım sanırım. Damla aparatınında olduğunu yazmış kızlar seninkinde yokmu
Evet damlaligi da var onunla veriyodum ilk zamanlar ama oglusun agzini acip tutturmak biraz zor geldi fisi taktim ama arada emin olamiyorum iste bir daha da sıkmak istemiyorum cok olmasin diye

GULUMSE86 evet sari kutusu var. Biz de kullaniyoruz ama fis yaptigimda bazen gidip gitmedigine emin olamiyorum ona bir cozum bulamadim
Bende fıs tan şüphelendim peçeteye sıktım bir gün baktım boş yağ çıkmıyor. O yüzden kızım ağzını zor açtığı için akşamları eşimle birlikte damlatıyoruz.

Geç yaptıgında kokması belki normaldir hani beklediğinden kokabilir belki ama normalde sadece anne sütü alan bebeğin kakasının kokması ilginç çünkü yeni yenş kokmaya başladı. Nette araştırdımda ek gıda alan bebeklerde kokmaya başlar diyor. Gazı koksa üşütmüştür belki dicem ama. Ben doktora sordum doğduğu ilk gün kakasını yapabildimi falan sordu sonra poposunda kakanın cıktıgı yere baktı falan ama alerji doktoruna gidicez belki onla alakalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…