Alerji mi var sizde de. Benim kızımda alerjik ama neye olduğunu bulamadım. Yüzünde kızarıklıklae oluyor sonra geçiyor bazen de çok nadir vücudunda. Ellerinde bilek kısmında ve kulak arkasında egzema var. Poposunda da kızarıklık var ama pişik değil acaba onla mı alakalı.

Sirtina kadar kaka yapti az önce dün ki fitil hala etki ediyor mu acaba

Bize süt alerjisi olabilir dedi. Test yaptırcaz oyuzden

Canim kilo alımı çok iyi maşallah boy da öyle. Bu aylarda çevreyi keşfediyorlar yeni şeyler öğreniyorlar belki ondan meme reddi yasiyosunuzdur. Beni de bi ara sadece uykuluyken emdi dans ederken gezerken anca öyle emzirdim. Ara ara hala istemediği oluyo sıkma canını emer tekrar. Bıraktı tamamen diye de düşünme instagramda emzirme danışmanlarına yazabilirsin. Geri donus yapanlar var bildiğim kadarıyla.

Benim kv de hapsursa hasta oldu diyo ellerine bakiyo bak soğuk usutmus diyo elleri biraz daha soğuk olur zaten anlatamadım gitti. Annenin başında illa bi hastalık hastası olur he de geç

İyi yapmisiniz aşıları ertelemekle. Ben de sünneti istiyorum ama iyice toparlanması lazım napalim diş çıkarma dönemine ortalama kiloyla girsinler en azından

Maşallah kuzuya.Benim kız da aynı başlarda emiyordu şimdi ortalığı yıkıyor diliyle öyle ittiriyorki mecbur sağıp veriyorum eskisi gibi çok süt de yok 20 cc 30cc 50cc ne kadar çıkarsa veriyorum.çoğunlukla mama.saglikli olsunlar da

Sallamadan nasıl uyutuyorsun yani beşiğe yatırınca uyuyor mu öyleyse süper
Aksam emzirme sonrasi once besigine koyuyorum. Kendi kendine aguluyor, emzik veriyorum bir sure sonra daliyor. Ben yaninda bekliyorum. Ama cogu zaman ilk koymada uykuya gecmiyor. Emzigi dustukce agliyor ben veriyorum. Cok aglarsa kucagima alip sakinlestiriyorum. Zaten kucagimda direkt uyuyor ama yerine koyunca uyaniyor. Bi kac kez tekrardan sonra o da pes ediyor galiba, sonunda uykuya daliyor gunduz de ya kucagimda uyutuyorum ya da anakucaginda kendi kendine uykuya daliyor.

Evet damlaligi da var onunla veriyodum ilk zamanlar ama oglusun agzini acip tutturmak biraz zor geldi fisi taktim ama arada emin olamiyorum iste bir daha da sıkmak istemiyorum cok olmasin diye
Ben mama kaşığına damlatıyorum bizimki aç gözlü olduğu için kaşığı görünce ağzını açıyor Nerden biliyor onla yemek yendiğini bilmiyorum.ağzına alınca ağzı yüzü büzüşüyor ama yutuyor genelde.

Maşallah bebişeBenimki asla pes etmiyo iki başak burcunun inatlaşması sonucu hep küçük hanım kazanıyo

Bana dr 2 3 ay arası kakası kokmaya başlayacak demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…