Maşallah bebişeBenimki asla pes etmiyo iki başak burcunun inatlaşması sonucu hep küçük hanım kazanıyo
Onlarin inadini yerimmm. Bizimki bi kac gundur cok huzursuz ama. Uyutmak da iskence. Simdi koydum yerine bakayim, bir saattir agliyordu ciglik cigliga. Sonra da memede gulucukler sacti. Derdi ne anlasam.

Siz hangi ara girip hangi ara yazıyorsunuz ben evde 10 gündür tekim ac Karnımi doyuramıyorum bizim bebisi sallamaya da alıştırdılar gündüz sürekli sallıyorum uyanık iken de kucağımda, eşim okuldan gelince mutfağa nasıl saldırıyorum buraya girmek hayal gibi çok lüks bana :/

Oğlumda da benzer bi şey var ya, bugün gittik alerji doktoruna, egzama dedi, besin alerjisi olmayabilir bile diyet yapma, deneme yanılma ile zamanla bulacaksın dedi. Ben yine de süt diyetime devam ediyorum en azından bi 15 gün görmek istiyorum

Gece değil de gündüz hep sallıyorum. Gece uykusuna geçiş olunca kurtuluyorum ama bir ara pusette sabaha kadar kendisini sallatiyordu

oyun halısında durmuyor mu? gündüz uykusu yok mu? hiçbiri yoksa emzirirken yada kucağımda bile giriyorum
ben yaklasık 10 gündür tekim diyebilirim. üstüne tek kalmayım diye birileri kalıyor bende görümcem kız kardesim vs. ev sahibi olduğum için daha çok işim oluyor gece zaten tekim. oluyor bir sekilde kafa dağıtmak icin bile giriyorum. ama fazlasıyla yoruldum şu günlerde.

Bugün gittik doktora. İlk sorduğu şey kakada kan var mı. Gittiğim diğer 3 doktor da aynı soruyu sordu ve önemli olan kandır, kakanın rengi değil dediler. Gördüğün çok az kan dışında aşırı kusma ve deride döküntü görüyosan bi alerji doktoruna gidebilirsin, tek seferlik bi durum olduysa biraz daha rahat edebilirsin

Arkadaslar pedia-d'de mi zararli icerik var? Bize hastaneden devit verilmisti, onu kullandik hep. Bu hafta aile hekimine gittigimde baska d vitamini yazar misiniz dedim, devit'te paraben varmis. Pedia alin dedi, onda paraben yok. Hatta 2 kutu yazmis. Simdi bu da mi zararli ya

:)) yaa sakin ol, hepsi geçecek. Ben mesela şu an uyudu diye girdim internete, nasılsa bi 20 dakikaya kalkacak :)
Sallanmak bebekler için olumlu bi durumdut, duyu bütünlüğünü sağlar kendilerini iyi hissederler ve 3 aylık bebekler genelde alışkanlık değil ihtiyaç belirtileri gösterirler. Kucağında hafif hafif salla, kısık sesle konuş vs. Zaten uyku eğitimi bile 4. Aydan sonra veriliyor çünkü rutin dediğimiz şeyi bile o zaman anlamlandırıyorlar. Sıkma canını, zamanı geldiğinde uyku için hepimiz dertli olucaz nasılsa )))

Eklentiler

• IMG-20191128-WA0019.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 41
Emzirirken

Anakucaginda da durmuyor uyanıksa kucağımda olacak bir de paşam gezecek oturduğumda da kiziyor emzirme bizde tam değil keyfi istediğinde biberona alıştığı için onun rahatlığı istiyor. Bana da birileri gelse hiç affetmem :) her açtığımda bir sürü sayfa oluyor okuyacağım diyorum uyanıyor biz başa sarıyoruz sayfalarda kalıyor

Benim annem ve esim, bebeği sallamaya alıştırdılar öyle böyle değil görsen ne yapıyorsunuz dersin eve her gelenler de dedi zaten de anlayana. Cevapta durmuyor alisti zatenler oldu simdi tek bana kalinca nefes alamiyorum. Karnimi doyuramıyorum desem yeri. Izine ayrılıp seneyi kapatmayı düşünüyordum ama vazmigrcsem diyorum 6 aylık olduğunda gideyim bile diyorum

Biz alerji doktoruna gitmedik. Çocuk doktorumuz linola krem verdi sürekli nemlendir dedi. Beslenmem le ilgili hiç birşey söylemedi. Ben kendimce acaba neye alerjisi var diye bulmaya çalışıyorum. İster istemez canım sıkılıyor. Ay sonu kontrolde tekrar görüşeceğim doktoruyla bakalım ne diyecek

Kızlar bizim kızın diş çıkarma belirtileri erken başladı sanki yaklaşık 2 haftadır belki daha fazla tükürük yapmaya başladı sürekli ıslatıyor kıyafetini değiştirmek zorunda kalıyorum bi de artık emzik almıyo ya göğsümle oynuyo yada parmağıyla diş etini ovalıyo iyice sertleşmiş bi de diş etleri bugün diş kaşıyıcı aldı babası ne kadar faydası olur bilemiyorum sizce napmak lazım bu zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…