Isırmaya başladılar miiii. Bizim dişsiz civciv fena ısırıyor diş çıkınca napacam bilmem.Inşallah unutur bir an onceee
Bizimki 1. Ay bittikten sonra göğüs ucumu ağzında gevelemeye başladı o zamandan beri ısırıyor bazen çığlık atıyorum o derece dişleri çıkınca napcaz biz hiç bilmiyorum

Canim bizimki de boyle ama ben dis cikardigini dusunmedim. Eli surekli agzinda bizimkinin. Ellerini tanima asamasinda. Zaten bilincli kullanmaya basladiktan sonra her seyi agizlarina goturecekler. Benimkinin de agzinin suyu akiyor hep. Kiyafetler hep islak. Ama bence bu dis belirtisi degil. Su videoya bir bak istersen.

Bezi prima ise ben de petrol kokusu gibi dusunuyorum. En azindan bizimki oyle kokuyor. Kizim geliyor anne kaka yapmis altini ac diyor ama bezi kokuyor kaka degil.
Yok yok bizimkinin direk kakası petrol gibi tuhaf kokuyor ben 3 farklı bez bağlıyorum bezle de alakalı değil yani

Maddi imkanın varsa bi emzirme danışmanından filan yardım alsan? Hatta bazı devlet hastanelerinde ücretsiz yardımcı oluyorlar emzirme konusunda. Bir de burdaki arkadaşlar demişti face de emzirme akademisi diye bir gurup var ordan da yardımcı oluyorlar

Ben bi ara akşamları rutinlerini yaptırdıktan sonra omzumda biraz pışpışlayıp mayışınca yatağına koyup biraz da orda pış pış yapıp uyutuyordum ama bu aralar mümkün değil sallanmadan uyumuyor hatta sallanarak bile zor uyuyor biraz huysuzluk var üstünde ya aşıdan ya da atak haftasında.

Canım bizde 2 aylıkken başladı bu belirtiler ama sağlık ocağı diş çıkarma belirtisi değil dönemsel şeyler bunlar dedi, doktorumuz da tükürük olayını sindirim sistemleri geliştiği için oluyor dedi. Ellerini de tanımak amaçlı ağızlarına götürüyorlarmış. Bizde el yeme, tükürük akıtma şuan ciddi boyutlarda. Elini yerken kendini öğürttürüyor

Yok yok bizimkinin direk kakası petrol gibi tuhaf kokuyor ben 3 farklı bez bağlıyorum bezle de alakalı değil yani
Benim oğlanın kakası da bayagı kokuyor prıma kullanıyorum ama bezden kaynaklanmıyor. Kakayla birlikte havaya hoş bir koku yayılıyorinsallah normaldir.

Isırmaya başladılar miiii. Bizim dişsiz civciv fena ısırıyor diş çıkınca napacam bilmem.Inşallah unutur bir an onceee
Ayy benimki ilk aydan beri isiriyor. Isirmasi uetmiyor kafasini saga sola ceviriyor. Alt disleri hafif kabardi gibi. Daha cikmaz ama kasiniyor sanirim. Korkuyorum koparcak mememi diye.

çok biriktiyse sadece son sayfayı okuyorum ama genelde pek biriktirmiyorum

2 gundur sut urunu ve yumurta yemiyorum ama 6anaklarindaki kizarikliklar artti. Dun tahin pekmez yemistim. Acaba ondan mi oldu diyorum. Cok sinir bozucu bu alerji durumu.
Ya gulutene alerjisi var ya da tahin pekmeze. Sut ve yumurta degil bence. Cunku 3 hafta sut yumurta tuketmedim o donemde hafif sönmüştü egzamalar. Fakat su anda gayet kirmizi yanaklari ve hizla yayiliyor. Cok moralim bozuldu. Kaka da yapmadi. Huzirsuz da degil. Yani huzirsuzlugu herzamanki gibi.

geçmiş olsun canım ya
bu alerji
bişey demek istemiyorum Allah razı olmaz diye onca hasta çocuk var
ya da çocuk sahibi olamayan can'lar
bu günümüze şükür

geçmiş olsun canım ya
bu alerji
bişey demek istemiyorum Allah razı olmaz diye onca hasta çocuk var
ya da çocuk sahibi olamayan can'lar
bu günümüze şükür
Evet canim bugunumuze sukur. Karninda cok var. Bacaklarinda da hergun yenileri cikiyor. Yanaklardakiler de cok yayildi. Bugun cenesinde de cikti. Kiyamiyorum kuzuma teyzesi.

Tahin den olmuş olabilir. Kaka yapmaması da muhtemelen alerjiye bağlı bence. Alerji durumu gerçekten çok sinir bozucu çok yıpratıyor insanı. Neye olduğunu bilmeyince daha da kötü. Bizde de yüzünde oluyor kızarıklık geçiyor sonra tekrar oluyor ama neye tepki verdiğini bende bulamadım hala.

Ahh bu anneler. Benim annem de hızlı salladı bi kere kucağında, ben öyle yapmıyorum diye uyardım. Başka bi sürü şeyi uyardığım için aramız pek iyi değil zaten. Bebek bi tek sana kaldıysa şanslısın hemen kullan bunu, istediğin gibi büyüt bebeğini. Kucakla, hafif salla bazen dans et keyif almaya bak. Uykuya geçerken destek istiyorlar işte. Sıkma canını bi şeye. Yemek de geceden hazırlarsan kendin için çok iyi oluyor. Biliyorum yorgunluk ve uyku ağır basıyor. Sling veya kanguruyu da düşünebilirsin eğer kucağa alıştırmakla ilgili kaygın yoksa

Süt ürünleri tuketmedigin dönemi bir hatırlasana canım. Tahin yememiş yada az tüketmiş olabilirsin. Alerjik çocuklarda tahmini susamlı da yasakliyorlar.asit içeren sebze meyvelere de alerjisi olabilir. Domates ve kırmızı sebze meyveleri çıkar bir müddet diyetinden. Doktorumuz bana da süt alerjisi dedi. Baktım diyetle düzelen bir durum yok domates ve kuruyemis çıkardım Cocuk düzeldi. Birde sana zahmet bana o alerji oluşan bölgelerden Bi foto atar mısın özelden? Bakayım...

Ben sadece emzirirken bakabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…