- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Bizimki 1. Ay bittikten sonra göğüs ucumu ağzında gevelemeye başladı o zamandan beri ısırıyor bazen çığlık atıyorum o dereceIsırmaya başladılar miiii. Bizim dişsiz civciv fena ısırıyor diş çıkınca napacam bilmem.Inşallah unutur bir an onceee
Canim bizimki de boyle ama ben dis cikardigini dusunmedim. Eli surekli agzinda bizimkinin. Ellerini tanima asamasinda. Zaten bilincli kullanmaya basladiktan sonra her seyi agizlarina goturecekler. Benimkinin de agzinin suyu akiyor hep. Kiyafetler hep islak. Ama bence bu dis belirtisi degil. Su videoya bir bak istersen.Kızlar bizim kızın diş çıkarma belirtileri erken başladı sankiyaklaşık 2 haftadır belki daha fazla tükürük yapmaya başladı sürekli ıslatıyor kıyafetini değiştirmek zorunda kalıyorum bi de artık emzik almıyo ya göğsümle oynuyo yada parmağıyla diş etini ovalıyo iyice sertleşmiş bi de diş etleri bugün diş kaşıyıcı aldı babası ne kadar faydası olur bilemiyorum sizce napmak lazım bu zamanda
saol canım bizim evde abla için 1000 lik vardı da kafam karıştı bi anBir fıs sabah ac karna..ya da 3 damla damlalikla..dedi arkadaslarr
Kardeş yaparız onlara diye korkuyorlar herhaldeBizimki iki kez izin verdi üçüncüye fırsat gelmediBir de sarılsak uyanıyor mızıldanıyor bu ara güldürüyor bizi
Yok yok bizimkinin direk kakası petrol gibi tuhaf kokuyorBezi prima ise ben de petrol kokusu gibi dusunuyorum. En azindan bizimki oyle kokuyor. Kizim geliyor anne kaka yapmis altini ac diyor ama bezi kokuyor kaka degil.
Maddi imkanın varsa bi emzirme danışmanından filan yardım alsan? Hatta bazı devlet hastanelerinde ücretsiz yardımcı oluyorlar emzirme konusunda. Bir de burdaki arkadaşlar demişti face de emzirme akademisi diye bir gurup var ordan da yardımcı oluyorlarBizim fındık 900 gram almış 4900 Dü 2 ayda 5800 olmuş bana boyu daha çok uzuyo gibi gelmişti öylede olmuş 49 cm doğmuştu şuan 61 cm olmuş hergüm 1 arpa boyu uzarmış çocuklar babanem öyle derdi ve artık göğsümü hiç emmiyor iki gündür önceden geceleri alıyordu iki gündür onu da almıyor sağıp veriyorum ne alırsa kar diye ama 50 anca çıkıyo göğsümü almaması da öyle zoruma gidiyor ki iyyirip feci şekilde ağlıyor 6 aya kadar emseydi bari çok üzülüyorum
Ben bi ara akşamları rutinlerini yaptırdıktan sonra omzumda biraz pışpışlayıp mayışınca yatağına koyup biraz da orda pış pış yapıp uyutuyordum ama bu aralar mümkün değil sallanmadan uyumuyor hatta sallanarak bile zor uyuyor biraz huysuzluk var üstünde ya aşıdan ya da atak haftasında.Arkadaşlar bebeğini sallamadan uyutanlar var mı? Omzumda uyumaya alışmıştı onu bıraktırmak için yatakta sallayarak uyumaya alıştırdım. Şimdi de gece sallamayı bıraksam uyanıyor. Gece uykusuna geçtiğinde en fazla kesintisiz 4-5 saat uyuyor uyandıktan sonra da sabaha kadar sallıyorum çünkü sallamayı bıraksam uyanıyor. Bir de akşam 9 sa uyudu 1 de kalktı 1 den sabaha kadar salladım
Canım bizde 2 aylıkken başladı bu belirtiler ama sağlık ocağı diş çıkarma belirtisi değil dönemsel şeyler bunlar dedi, doktorumuz da tükürük olayını sindirim sistemleri geliştiği için oluyor dedi. Ellerini de tanımak amaçlı ağızlarına götürüyorlarmış. Bizde el yeme, tükürük akıtma şuan ciddi boyutlarda. Elini yerken kendini öğürttürüyorKızlar bizim kızın diş çıkarma belirtileri erken başladı sankiyaklaşık 2 haftadır belki daha fazla tükürük yapmaya başladı sürekli ıslatıyor kıyafetini değiştirmek zorunda kalıyorum bi de artık emzik almıyo ya göğsümle oynuyo yada parmağıyla diş etini ovalıyo iyice sertleşmiş bi de diş etleri bugün diş kaşıyıcı aldı babası ne kadar faydası olur bilemiyorum sizce napmak lazım bu zamanda
Benim oğlanın kakası da bayagı kokuyor prıma kullanıyorum ama bezden kaynaklanmıyor. Kakayla birlikte havaya hoş bir koku yayılıyorYok yok bizimkinin direk kakası petrol gibi tuhaf kokuyorben 3 farklı bez bağlıyorum bezle de alakalı değil yani
Ayy benimki ilk aydan beri isiriyor. Isirmasi uetmiyor kafasini saga sola ceviriyor. Alt disleri hafif kabardi gibi. Daha cikmaz ama kasiniyor sanirim. Korkuyorum koparcak mememi diye.Isırmaya başladılar miiii. Bizim dişsiz civciv fena ısırıyor diş çıkınca napacam bilmem.Inşallah unutur bir an onceee
Normalmi yani şuan 3 aylıkBana dr 2 3 ay arası kakası kokmaya başlayacak demişti
çok biriktiyse sadece son sayfayı okuyorumAnakucaginda da durmuyor uyanıksa kucağımda olacak bir de paşam gezecek oturduğumda da kiziyor emzirme bizde tam değil keyfi istediğinde biberona alıştığı için onun rahatlığı istiyor. Bana da birileri gelse hiç affetmem :) her açtığımda bir sürü sayfa oluyor okuyacağım diyorum uyanıyor biz başa sarıyoruz sayfalarda kalıyor
geçmiş olsun canım ya2 gundur sut urunu ve yumurta yemiyorum ama 6anaklarindaki kizarikliklar artti. Dun tahin pekmez yemistim. Acaba ondan mi oldu diyorum. Cok sinir bozucu bu alerji durumu.
Ya gulutene alerjisi var ya da tahin pekmeze. Sut ve yumurta degil bence. Cunku 3 hafta sut yumurta tuketmedim o donemde hafif sönmüştü egzamalar. Fakat su anda gayet kirmizi yanaklari ve hizla yayiliyor. Cok moralim bozuldu. Kaka da yapmadi. Huzirsuz da degil. Yani huzirsuzlugu herzamanki gibi.
Evet canim bugunumuze sukur. Karninda cok var. Bacaklarinda da hergun yenileri cikiyor. Yanaklardakiler de cok yayildi. Bugun cenesinde de cikti. Kiyamiyorum kuzuma teyzesi.geçmiş olsun canım ya
bu alerji
bişey demek istemiyorum Allah razı olmaz diye onca hasta çocuk var
ya da çocuk sahibi olamayan can'lar
bu günümüze şükür
EvetNormalmi yani şuan 3 aylık
Tahin den olmuş olabilir. Kaka yapmaması da muhtemelen alerjiye bağlı bence. Alerji durumu gerçekten çok sinir bozucu çok yıpratıyor insanı. Neye olduğunu bilmeyince daha da kötü. Bizde de yüzünde oluyor kızarıklık geçiyor sonra tekrar oluyor ama neye tepki verdiğini bende bulamadım hala.2 gundur sut urunu ve yumurta yemiyorum ama 6anaklarindaki kizarikliklar artti. Dun tahin pekmez yemistim. Acaba ondan mi oldu diyorum. Cok sinir bozucu bu alerji durumu.
Ya gulutene alerjisi var ya da tahin pekmeze. Sut ve yumurta degil bence. Cunku 3 hafta sut yumurta tuketmedim o donemde hafif sönmüştü egzamalar. Fakat su anda gayet kirmizi yanaklari ve hizla yayiliyor. Cok moralim bozuldu. Kaka da yapmadi. Huzirsuz da degil. Yani huzirsuzlugu herzamanki gibi.
Ahh bu anneler. Benim annem de hızlı salladı bi kere kucağında, ben öyle yapmıyorum diye uyardım. Başka bi sürü şeyi uyardığım için aramız pek iyi değil zaten. Bebek bi tek sana kaldıysa şanslısın hemen kullan bunu, istediğin gibi büyüt bebeğini. Kucakla, hafif salla bazen dans et keyif almaya bak. Uykuya geçerken destek istiyorlar işte. Sıkma canını bi şeye. Yemek de geceden hazırlarsan kendin için çok iyi oluyor. Biliyorum yorgunluk ve uyku ağır basıyor. Sling veya kanguruyu da düşünebilirsin eğer kucağa alıştırmakla ilgili kaygın yoksaBenim annem ve esim, bebeği sallamaya alıştırdılar öyle böyle değil görsen ne yapıyorsunuz dersin eve her gelenler de dedi zaten de anlayana. Cevapta durmuyor alisti zatenler oldu simdi tek bana kalinca nefes alamiyorum. Karnimi doyuramıyorum desem yeri. Izine ayrılıp seneyi kapatmayı düşünüyordum ama vazmigrcsem diyorum 6 aylık olduğunda gideyim bile diyorum
Süt ürünleri tuketmedigin dönemi bir hatırlasana canım. Tahin yememiş yada az tüketmiş olabilirsin. Alerjik çocuklarda tahmini susamlı da yasakliyorlar.asit içeren sebze meyvelere de alerjisi olabilir. Domates ve kırmızı sebze meyveleri çıkar bir müddet diyetinden. Doktorumuz bana da süt alerjisi dedi. Baktım diyetle düzelen bir durum yok domates ve kuruyemis çıkardım Cocuk düzeldi. Birde sana zahmet bana o alerji oluşan bölgelerden Bi foto atar mısın özelden? Bakayım...2 gundur sut urunu ve yumurta yemiyorum ama 6anaklarindaki kizarikliklar artti. Dun tahin pekmez yemistim. Acaba ondan mi oldu diyorum. Cok sinir bozucu bu alerji durumu.
Ben sadece emzirirken bakabiliyorumSiz hangi ara girip hangi ara yazıyorsunuz ben evde 10 gündür tekim ac Karnımi doyuramıyorum bizim bebisi sallamaya da alıştırdılar gündüz sürekli sallıyorum uyanık iken de kucağımda, eşim okuldan gelince mutfağa nasıl saldırıyorum buraya girmek hayal gibi çok lüks bana :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?