Canım ben baktım bunlara baya bi araştırma yaptım ama diş belirtisi dışında başka bişeye yer bulamadım kv ve annem de aynı şeyi söylemişlerdi ben önemsememiştim henüz erken olduğunu için ama şu an haklı olduklarını düşünüyorum gerçekten erken belirtilermiş elini ağzına götürme gibi değil işaret parmağını damağına diş etine falan sürüyor baya kaşıntısı var yani bugün diş kaşıyıcı biraz rahatlattı çok huzursuzdu bi kaç gündür

Emzik ve biberon varsa çöpe atın diyorlar emzirme akademisinde Doğrudur benim bebiş de meme başı karmaşası yaşıyor emzik ve biberon yüzünden. ) saat arayla biberonla mama veriyoruz, ben olmadığımda kv ya da eşim uyutacağı zaman emzik veriyor bir kaç kez kv'ye bıraktık, çocuğun iyice kafası karıştı sanırım memenin sadece ucunu alıp emiyor bugünlerde çok canım yanıyor, umarım düzelir.

Bizimki elini ağzına götürme değil bildiğin işaret parmağıyla diş etini damağını kaşıyo göğsümün ucuyla resmen kaşımaya çalışıyo emerken

Bizde de emzik sanırım işi biraz bozuyor, emziği de çevremde herkes ver ver dedi durdu. Şimdi genelde uyku amaçlı kullanıyorum ama ondan bile bağımlısı oldu biberon yok bizde, zor da olsa kaşıkla veriyorum mamayı. Bi kaç hafta sonra da alıştırma bardağı alıp deneyeceğim. Bizim de mama hayatımızdan çıkamayacak gibi

Ben de ya bez koyuyorum ya da önlük takıyorum çünkü kıyafet değiştirmekten gına geldi. Dediğin gibi önü hep ıslak

Ben de linola kullanıyorum, ayaklarındaki kuruluğu baya geçirdi ama gövdesindekileri geçirmedi, onlar baya egzama zaten. Çocuk doktoru süt diyetine devam dedi, gittiğim alerji uzmanı prof gerek yok dedi, ben şimdilik devam etmeye karar verdim. İnşallah en kısa sürede biter bu durum, gerçi benimki böyleymiş hayatı boyunca alerjik olcakmış ama en azından bununla yaşamayı öğreniriz

Biz bugün doktora gittik. Kızım 1 haftada 150 gram almış. Doktor ilk 3 ay haftalık en az 200 gram, 3.aydan sonra haftalık en az 150 gram almasını bekliyoruz şuan durum iyi aynen devam dedi. Aç olduğunu hissedersen mama ver dedi. Ama ben bu hafta her gün 1 kere 60 cc mama vermiştim onla anca 150 gram almış demekki biz de mamaya devam

Evet canim bugunumuze sukur. Karninda cok var. Bacaklarinda da hergun yenileri cikiyor. Yanaklardakiler de cok yayildi. Bugun cenesinde de cikti. Kiyamiyorum kuzuma teyzesi.
canım ya bir an evvel şifa diliyorum
biz dietle iyiyiz şükür
sadece noktacıklar duruyor extrem bişey yediğim zaman dokunursa çıkıyor

sadece ne yiycemi düşünürken zorlanıyorum

Linola krem kurulukta işe yaradı benim, yüzüne kullandım pek etki etmedi, bugün linolanın yüz kremini aldım kullandım o işe yaradı sanki biraz geçti kızarıklığı. Tavsiye ederim yani. Acaba senin kuzunun neye alerjisi var, benimki de belli değil henüz. İstersen bi alerji uzmanına gidin belki o bi fikir verir

Evet ben de bi haftadır önlük takıyorum rahat ettik

Evet canim bugunumuze sukur. Karninda cok var. Bacaklarinda da hergun yenileri cikiyor. Yanaklardakiler de cok yayildi. Bugun cenesinde de cikti. Kiyamiyorum kuzuma teyzesi.
Ahhh canım benim yaa, bi alerji doktoru görsün derim, sen de sanırım gıdaları tek tek deniyosun. Süt diyeti yapınca işe yaramış olmazsa gene başla bi süre

çok biriktiyse sadece son sayfayı okuyorum ama genelde pek biriktirmiyorum
Vallahi ben de bulduğum fırsatta yazamıyorsam bile hemen okuyuveriyorum ödev gibi oldu benim için:)tahmini dogum tarihimiz 8 eyluldu fakat benim kiz 17 ağustosta gelmişti bahsetmistim.ağustos anneleri grubuna baktim ama yok yapamadım:)eminim ordaki anneler de mukemmeldir ama yabancı gibi oldum ne bileyim:))

bende ağustos sonunda doğma ihtimali vardı orayı takip ettim bi süre ama yetisemedim çok sayfa birikiyordu. ki 1 eylül’de doğum yaptım

Cok dogru soyluyorsun canim. Once kendimi iyi hissetmem gerekiyor. Bugun hava guzeldi aldim oglumu ciktim disari biraz yuruyus yaptim. Annemi aradim yururken. Normalde hep bir korkuyla acardim telefonu yine laf sokacak mi bir sey soyleyrcek mi diye. bu sefer cok iyi hissederek aldim telefonu elime guzel de konustuk cok sukur. Yeni tasindik bu tarafa bu yuzden hicbir yer bilmiyorum. Kuaför bakindim biraz. Baya dolasmisiz ama oyle guzel geldi ki bana. Kendim pozitif olunca esime de yansidi bu. Gercekten once can onemliymis.sonra zaten kendiliginden iyi oluyor her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…