- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Canım ben baktım bunlara baya bi araştırma yaptım ama diş belirtisi dışında başka bişeye yer bulamadım kv ve annem de aynı şeyi söylemişlerdi ben önemsememiştim henüz erken olduğunu için ama şu an haklı olduklarını düşünüyorum gerçekten erken belirtilermiş elini ağzına götürme gibi değil işaret parmağını damağına diş etine falan sürüyor baya kaşıntısı var yani bugün diş kaşıyıcı biraz rahatlattı çok huzursuzdu bi kaç gündürCanim bizimki de boyle ama ben dis cikardigini dusunmedim. Eli surekli agzinda bizimkinin. Ellerini tanima asamasinda. Zaten bilincli kullanmaya basladiktan sonra her seyi agizlarina goturecekler. Benimkinin de agzinin suyu akiyor hep. Kiyafetler hep islak. Ama bence bu dis belirtisi degil. Su videoya bir bak istersen.
Emzik ve biberon varsa çöpe atın diyorlar emzirme akademisindeMaddi imkanın varsa bi emzirme danışmanından filan yardım alsan? Hatta bazı devlet hastanelerinde ücretsiz yardımcı oluyorlar emzirme konusunda. Bir de burdaki arkadaşlar demişti face de emzirme akademisi diye bir gurup var ordan da yardımcı oluyorlar
Ben sadece emzirirken bakabiliyorum
Bizimki elini ağzına götürme değil bildiğin işaret parmağıyla diş etini damağını kaşıyoCanım bizde 2 aylıkken başladı bu belirtiler ama sağlık ocağı diş çıkarma belirtisi değil dönemsel şeyler bunlar dedi, doktorumuz da tükürük olayını sindirim sistemleri geliştiği için oluyor dedi. Ellerini de tanımak amaçlı ağızlarına götürüyorlarmış. Bizde el yeme, tükürük akıtma şuan ciddi boyutlarda. Elini yerken kendini öğürttürüyor
Bizde de emzik sanırım işi biraz bozuyor, emziği de çevremde herkes ver ver dedi durdu. Şimdi genelde uyku amaçlı kullanıyorum ama ondan bile bağımlısı olduEmzik ve biberon varsa çöpe atın diyorlar emzirme akademisindeDoğrudur benim bebiş de meme başı karmaşası yaşıyor emzik ve biberon yüzünden. ) saat arayla biberonla mama veriyoruz, ben olmadığımda kv ya da eşim uyutacağı zaman emzik veriyor bir kaç kez kv'ye bıraktık, çocuğun iyice kafası karıştı sanırım memenin sadece ucunu alıp emiyor bugünlerde çok canım yanıyor, umarım düzelir.
Ayyy kıyamam kuzuya. O zaman belki erken çıkar sizinBizimki elini ağzına götürme değil bildiğin işaret parmağıyla diş etini damağını kaşıyogöğsümün ucuyla resmen kaşımaya çalışıyo emerken
Ben de ya bez koyuyorum ya da önlük takıyorum çünkü kıyafet değiştirmekten gına geldi. Dediğin gibi önü hep ıslakkızlar benim bebeğim de acayip salya akıtıyor. saat başı önlük değiştiriyorum. bu durumda olanlar önlük takın bence. babaannem üstü sürekli ıslak kalıp boynuna göğsüne temas ederse hasta olur dedi. bazen büyükleri dinlemek gerekiyor
Ben de linola kullanıyorum, ayaklarındaki kuruluğu baya geçirdi ama gövdesindekileri geçirmedi, onlar baya egzama zaten. Çocuk doktoru süt diyetine devam dedi, gittiğim alerji uzmanı prof gerek yok dedi, ben şimdilik devam etmeye karar verdim. İnşallah en kısa sürede biter bu durum, gerçi benimki böyleymiş hayatı boyunca alerjik olcakmış ama en azından bununla yaşamayı öğrenirizBiz alerji doktoruna gitmedik. Çocuk doktorumuz linola krem verdi sürekli nemlendir dedi. Beslenmem le ilgili hiç birşey söylemedi. Ben kendimce acaba neye alerjisi var diye bulmaya çalışıyorum. İster istemez canım sıkılıyor. Ay sonu kontrolde tekrar görüşeceğim doktoruyla bakalım ne diyecek
1 fis ya da damlalikla 1 damla dedi doktorEki Görüntüle 2562541 arkadaşlar dozaj nasıl ayarliyorsunuz ??
canım ya bir an evvel şifa diliyorumEvet canim bugunumuze sukur. Karninda cok var. Bacaklarinda da hergun yenileri cikiyor. Yanaklardakiler de cok yayildi. Bugun cenesinde de cikti. Kiyamiyorum kuzuma teyzesi.
Linola krem kurulukta işe yaradı benim, yüzüne kullandım pek etki etmedi, bugün linolanın yüz kremini aldım kullandım o işe yaradı sanki biraz geçti kızarıklığı. Tavsiye ederim yani. Acaba senin kuzunun neye alerjisi var, benimki de belli değil henüz. İstersen bi alerji uzmanına gidin belki o bi fikir verir2 gundur sut urunu ve yumurta yemiyorum ama 6anaklarindaki kizarikliklar artti. Dun tahin pekmez yemistim. Acaba ondan mi oldu diyorum. Cok sinir bozucu bu alerji durumu.
Ya gulutene alerjisi var ya da tahin pekmeze. Sut ve yumurta degil bence. Cunku 3 hafta sut yumurta tuketmedim o donemde hafif sönmüştü egzamalar. Fakat su anda gayet kirmizi yanaklari ve hizla yayiliyor. Cok moralim bozuldu. Kaka da yapmadi. Huzirsuz da degil. Yani huzirsuzlugu herzamanki gibi.
Evet ben de bi haftadır önlük takıyorum rahat ettikkızlar benim bebeğim de acayip salya akıtıyor. saat başı önlük değiştiriyorum. bu durumda olanlar önlük takın bence. babaannem üstü sürekli ıslak kalıp boynuna göğsüne temas ederse hasta olur dedi. bazen büyükleri dinlemek gerekiyor
Ahhh canım benim yaa, bi alerji doktoru görsün derim, sen de sanırım gıdaları tek tek deniyosun. Süt diyeti yapınca işe yaramış olmazsa gene başla bi süreEvet canim bugunumuze sukur. Karninda cok var. Bacaklarinda da hergun yenileri cikiyor. Yanaklardakiler de cok yayildi. Bugun cenesinde de cikti. Kiyamiyorum kuzuma teyzesi.
biri boynunda diğeri kaloriferde sürekli devir daim yapıyorumBen de ya bez koyuyorum ya da önlük takıyorum çünkü kıyafet değiştirmekten gına geldi. Dediğin gibi önü hep ıslak
Vallahi ben de bulduğum fırsatta yazamıyorsam bile hemen okuyuveriyorum ödev gibi oldu benim için:)tahmini dogum tarihimiz 8 eyluldu fakat benim kiz 17 ağustosta gelmişti bahsetmistim.ağustos anneleri grubuna baktim ama yok yapamadım:)eminim ordaki anneler de mukemmeldir ama yabancı gibi oldum ne bileyim:))çok biriktiyse sadece son sayfayı okuyorumama genelde pek biriktirmiyorum
Borooshbaby aldim ben gecen gun. Su an cok memnunum. Ergonomik olmasi gereken tum ozellikleri tasiyor. Instagramdan bir bak istersenBir de kanguru markası önerir misiniz
bende ağustos sonunda doğma ihtimali vardı orayı takip ettim bi süre ama yetisemedimVallahi ben de bulduğum fırsatta yazamıyorsam bile hemen okuyuveriyorum ödev gibi oldu benim için:)tahmini dogum tarihimiz 8 eyluldu fakat benim kiz 17 ağustosta gelmişti bahsetmistim.ağustos anneleri grubuna baktim ama yok yapamadım:)eminim ordaki anneler de mukemmeldir ama yabancı gibi oldum ne bileyim:))
Cok dogru soyluyorsun canim. Once kendimi iyi hissetmem gerekiyor. Bugun hava guzeldi aldim oglumu ciktim disari biraz yuruyus yaptim. Annemi aradim yururken. Normalde hep bir korkuyla acardim telefonu yine laf sokacak mi bir sey soyleyrcek mi diye. bu sefer cok iyi hissederek aldim telefonu elime guzel de konustuk cok sukur. Yeni tasindik bu tarafa bu yuzden hicbir yer bilmiyorum. Kuaför bakindim biraz. Baya dolasmisiz ama oyle guzel geldi ki bana. Kendim pozitif olunca esime de yansidi bu. Gercekten once can onemliymis.sonra zaten kendiliginden iyi oluyor her seyÖnce can sonra canan diye bir laf bilirmisin
Öncelik her zaman sensin
Bırak eşinle iyi olmayı bi kenara kendi psikolojin icin bişeyler yapmalısın
Kuaförüm sacımı boyamıyor hamileyim diyeydi simdi emziriyorum sütten gecer diye
Benim kız gündüz hic uyumuyor ve kucakta gecede 11den önce asla yatmıyor hamileyken eşim boyuyordu ama vakit yok kızım kucagında bitkiselde olsa o kokuyu solumamalı napıcam mecbur 34yasımda kendi kendime sacımı boyamayı öğrendim sende yapabilirsin
Ev işleri icin iki haftada bir en azından yardımcı alabilirsin ben bi süpürge bi vileda yapıyorum anca o kadar saclarım inanılmaz dökülüyor kızımda zaten emerken cok cekiyor her yer kıl mecbur yapıyorum ama ütü cam detay kadının işi
Benim eşimde Avrupa yakasının bi ucunda calısıyor biz Anadoluda ortalarda oturuyoruz git gel dedigin gibi 6 gibi gidiyor 8 gibi geliyor bi kere bana ama çalışıyorum yorgunum ama uykum var dedi burnundan getirdimben cocugu babamın evinden getirmedim, analıgın mesaisi yok, keske bende diyebilsem saat oniki oldu yatayım altıda kalkayım işe gideyim ama cocugun saati olmuyır işte gibi gibi konusup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?