bende ağustos sonunda doğma ihtimali vardı orayı takip ettim bi süre ama yetisemedim çok sayfa birikiyordu. ki 1 eylül’de doğum yaptım
Ben 31 Agustos'la Eylul gorunumlu Agustos annesi oldum ama kendimi Eylul annesi olarak goruyorum. Neredeyse cocugumun dogum gununu karistiricam

Evet canim bizimki de hirsla emiyor ellerini. Ben de emzigo gezdirdim damaginda pek hosuna gitti. Doktoru da dis kasinmalari baslar bu ara dedi. Eldivenler var aslinda jel yerine onlardan almayi dusunuyorum ben

Farkettigim kan bir kere oldu daha ben kakasinin genelde resmini çekiyorum önceki cektiklerimi inceledim 1 tanesinde yine gördüm ama çok küçük damla yada pıhtı gibi bir tane Kafam çok karıştı bugün kan gelmedi kontrol ediyorum devamli. Derisinde de henüz bişey yok kusmasida çok nadir ama bakalim

Evet tam da cumlesi bu iste: sevgi ihtiyacim unutuldugunda hircinlasiyorum. Zaten erken geldigi zaman kendisi aliyor oglumu beni biraz kendi halime birakiyor. Dune kadar gece gunduz gercektrn cok yoruldum cok yiprandim haliyle fazlasiyla gergindim. Cok sukur bugün daha yapici bakiyorum olaylara.

Arkadaslar ben de sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum. Pompa almak istiyorum ben. Onceden medela miydi neydi onun hastane tipi olanindan kiralamistim ama oglum biberona alisir diye bir de sanki sagdigimda memede sut kalmayacak oglum uyaninca emziremicem die korktum sagmadim geri verdik. Simdi sanki sutum azaliyor gibi. Beslenmem de kotuydu duzeltmye basladim. Simdi yeniden almak istiyorum sizce nasil alayim? Manuel mi yoksa elektrikli mi? Ev tipi mi hastane tipi mi? Mochi almayi dusunuyordum ama forumda yorumlari okudum da mastit yapıyormuş vs. Zaten sanki ilk sutu cikariyor yagli kisim kaliyor gibi geliyordu bana yorumlari okuyunca vazgectim almaktan.hastane tipine devam mi etsem ki?

canım ya bir an evvel şifa diliyorum
biz dietle iyiyiz şükür
sadece noktacıklar duruyor extrem bişey yediğim zaman dokunursa çıkıyor

sadece ne yiycemi düşünürken zorlanıyorum
Bizimki ilerledi baya. Sanurim kortizonlu krem kullanmadan gecmeyecek. Kizimda da olmustu ama cok kucuk bir alandi. Oglumda cok fazla. Zaten kari koca alerjik ve hassas ciltliyiz. Kizimiz da paketli gida ve seker yediginde kabariyor kizariyor. Simdi oglumuz daha da alerjik.

Ahhh canım benim yaa, bi alerji doktoru görsün derim, sen de sanırım gıdaları tek tek deniyosun. Süt diyeti yapınca işe yaramış olmazsa gene başla bi süre
Alerji uzmanina randevu aldik. Sut ve yumurta diyeti ise yaramamisti ama alerji uzmani 1 hafta siyet yapip gelin dedigi icon tekrar basladim sut yumurta diyetine. Uzman dana etini de yasakladi.

Bana da arkadasim onermisti. Mesaj atip aklindaki her seyi sorabilirsin guzel ve hizli cevap veriyorlar
Ebebekte var o ucu dis kasima seklinde eldiven. 65 veya 69 tl ye vardi. 1 de 19.90 a vardi. 19.90 tl olan hisortili ses cikaran bir modeldi. Igisini de ceker. Ben almadim ama ondan almayi düşünüyorum . Normal dis kasima aldim hic ilgisini cekmedi.

Ben avent elektrikli kullaniyorum cok memnunum. Hastane tipini hastanede kullandim cok bilmiyorum hastane tipini. Ama medela icon de iyi diyorlar. Avwnt isini gorur. Manuelde bolekler cok yoruluyor.

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorm benim kızım 2 Aylık birde 2.5 yaşında oğlum var (oğlum mikrosefali yani baş çevresi olması gerektiğinden küçük dolayısıyla gelişimi oldukça geri) 2 aylık bebekleriniz neler yapıyor? Eylül 27 doğumlu kızım. 2 Aylık bebek neler yapar bende bilmiyorum. Annem bu kiz az hareket ediyor dedi içime bir acaba daha düştü sizden bilgi istiyorum. Kızıma yakın zamanda doğan çocuklarınız neler yapıyor.

Gecmis olsun oncelikle.
Benimki aguliyor, elini emiyor. Baska da birsey yapamiyor daha. 3,5 aylik oldu. Ellerini kesfediyor henuz.

Ya arkadaşlar bu cocuklar neden böyle alerjik kimi görsem cocugu alerjik. Sezeryan doğumla doğan cocukların alerjik olma ihtimali fazlaymış sanırım ondan oluyor. İnşallah cok uzun sürmez bu durum y

Kızlar emzirme atleti önerilerinizi alabilir miyim? Dagiden almıştım çok da memnunum ama daha uygun fiyatlı birşey bakıyorum. Ten internet sitesinde 30 lira atletler ama kalıpları nasıl bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…