gece yatmadan ne veriyorsun mama mi
yazını çıkarıyor musun
kusuyor mu sik sık
bir de ankara kurudur evi surekli nemlendir kalorifere ıslak bişey ser ben bile ankarada geniz yanması kuruluk la ilk gece mutlaka sorun yaşarım

Oyle yapacagim canim..yumurtada yemicem ne yerim kahvaltida bilmiyorum
Süt diyetinde yumurta serbest ama yine de ekle istersen. Ben kahvaltıda muz ceviz hurma domates salatalık zeytin yiyorum. Gerçi şimdi domatesle cevizi çıkardım.
Acıktıkça da zeytin atıştırdım. İnşallah alerji değildir öyle denk gelmiştir, ah bunların bi de ek gıdası var

İçinde süt olan hiçbir şeyi yemiyosun ya ondan yazdım. Bisküvi bile yasak ya içinde azıcık süt var üstelik pişiriliyor. Ama dediğin doğru olabilir bunu denemek lazım hani kaşarda bi şey olmayıp beyaz peynirde çoğalabilir. Doktorum bana içinde süt olan hiçbir şey tüketme demişti. Ben başladım gerçi diyeti açmaya, gözlemliyorum şu an bebeğimi, umarım alerji yapan şeyi bulurum. Alerji doktoru ne yersen ye bu çocuk alerjik hep böyle olucak dedi ama yine de dikkat ediyorum

O asiri cilt kurulugu icin mustela stelopia losyon versi dr. Cidden cok guzel. Zaten ustunde de cok kuru ciltler icin?yaziyor. Tavsiye ederim.
Aa evet doktorumuz da bu losyonu önerdi, linoladan sonra bunu alıcam. Sen de memnun kalmışsın süper o zaman

canim eğer yoğun diyetse büsküvi de yok zaten
başlangıç bu sorunu çözmüyorsa genişletiyorsun
mesela yumurtada öyle
herşeyde eser miktar da olsa yumurta var ama kekle
omlet yapip yemek
ya da bir çorbaya terbiyenin içinde bulunmasi aynı şekilde tolere edilmiyor

Anladım, ne yoğunlukta yediğin önemli diyosun. Yumurta haşlayıp yemek alerji yapabilir ama kekin içindeki yumurta tolere edilebilir. Bu durumda kaşarı tolere etmek daha kolay diyorsun. Teşekkür ederim :)

O yastık yok gibi birşey canım. Bizim beşik yanlardan ayarlamalı, 2 kademe eğim veriyorum nasıl anlatsam beşiğin baş tarafının yerden yüksekliği 100cm ise ayak tarafı 92-94cm falandır. Bazen çok kıpırdadığında ayak ucuna doğru kayıyor hatta küçük bir Battaniyeyi katlayıp yatağının altından eğim verebilirsin.
Allah korusun bir daha yaşatmasın inşaallah kalbine de rahatlık versin

Anladım, ne yoğunlukta yediğin önemli diyosun. Yumurta haşlayıp yemek alerji yapabilir ama kekin içindeki yumurta tolere edilebilir. Bu durumda kaşarı tolere etmek daha kolay diyorsun. Teşekkür ederim :)
rica ederim canim
bu peynir işi once kendi gozlemimdi sonra arastirrken alerji makleleri okurken şöyle diyordu
yıllanmış lar daha az alerji yapar örnek de bu peynirler...

Oyle yapacagim canim..yumurtada yemicem ne yerim kahvaltida bilmiyorum
Canım bi de mamayı tamamen kesmiş miydin hatırlayamadım, normal mamaların içinde de inek sütü varmış, diyetteyken o mamadan da bebeğe vermemek gerekiyor. Raporla alınan bi mama var ondan kullanılıyor, aklında olsun. İnşallah bi kereliktir, geçicidir

Biz yaptırmadık rotayı. Döküntü vs alerjimiz yok. Dediğin doğru tespit olabilir

Belki pamukcuktur. Aft ise emzir baska onerim yok. Baska aft cikacak mi kontrol et. Atesi var mi ona da bak. Sutun gecirir.
Doktor aft dedi foto attım alt damagi kıpkırmızı ortada beyaz bir delik gibi bişey ateş olmadı daha da çok yükselir mi ki ya şans eseri farkettik

Doktor aft dedi foto attım alt damagi kıpkırmızı ortada beyaz bir delik gibi bişey ateş olmadı daha da çok yükselir mi ki ya şans eseri farkettik
Geçmiş olsun canım. Biraz zor geçer ve acılıdır maalesef. Aft için verilen ve baya kötü tatlı bir ilaç vardı. Adını hatırlayamadım. Doktoruna danış istersen.

Bende rotayı yaptorcaktim bu yüzden yaptiramiyorum şimdi

Sabrın sonu selamettir diyoruz ve şimdiden geçip giden zamanları evde koşuşturmalarımı hayal ediyorum kurdeşen ben daha öncede olmuştum ve ciddi bir tedavi sürecine girmiştim , stres ve sıcak tetikliyor kaşımazsan yayılmıyor şimdilik geçmesin bekliyorum az bir yerde var bakalım gerekirse kremi sorarım teşekkür ederim anne bebek ilişkisi gerçekten birbirini iyileştiren mucizevi birşey evet su tüketimi çok önemli bende artıracağım

Ayni durumdayız canım benimde Eylül'de 2 sene oldu annemi toprağa vereli Eylül'de toprağa verdim bende Eylül doğumluyum şimdi kızımda Eylül dogumlu.. olsaydı herşey bambaşka olurdu hep durup durup ağlıyorum kızımın yüzüne baktıkça bende anneannesiz büyüdüm kızımda öyle büyücek şimdi boğazım düğümleniyor..

Ben yine rahat durmadım tek ayağımın üzerine basamadığım için havada , kek yaptım
Yarım kuzenim, eşi ve kardeşi gelecek , annemi de alacaklar gelirken. Halim harap ama ilk gelmek istediğinde 40ı dolmamıştı ve kuzenime siz yabancı değilsiniz diyerek ertelemiştim şimdi ne durumda olursam olayım erteleyemezdim Buzlukta börek vardı , kek yaptım , eşime ev yapımı yapılan biryerden kurupasta aldırdım , sabahta havuçlu yoğurtlu salata yaparım yeter
Neden ben misafir gelince duramıyorum Allahım

Allah başımızdan eksik etmesin canım onları sağlığı yerinde olsun da canım yine gelir sen gidersin üzülme allah kavuştursun

Ben de sut yigurt cok tuketiyordum. Su an 12 gundur diyetteyim. En az 1 ay daha surecek. Tek tek deneyecegim neye alerjisi oldugunu bulana dek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…