Ay çok geçmiş olsun canım hemen kapıyor çocuklar canım bende kendi battaniyesini sermeden yatırmam temiz deselerde hep derim ben tedbirimi alıyımda taktir allahın diye temiz desenlerde kendi battaniyeni sericen sonra biz çekiyoruz iyileşene kadar dertlerini de anlatamıyorlar bir daha hasta olmasın inşallah kuzucuk annesi

Doktor aft dedi foto attım alt damagi kıpkırmızı ortada beyaz bir delik gibi bişey ateş olmadı daha da çok yükselir mi ki ya şans eseri farkettik
Sanmiyorum birsey olmaz. Ben dusurmistum ilk bebegi ve damagi yarilmisti. O zaman bile bol bol emzir demisti acildeki doktor. Emzirince kanamasi durmustu. Emzirince seninkinin afti da gecer muhtemelen.

Cook teşekkür ederim böyle minik iken coook zor imiş. Dediğin gibi yapmak lazım bana da ders oldu

Çok geçmiş olsun. Büyük korku yaşamışsın. Ya ne kadar temiz olabilir ki. Hastaneye gitme fikri bile stres bana. Geçen ay doktora gittiğimizde alt açma örtüsü serdim kullan at olanlardan. Orda unutmuşum. 5gün sonra tahlil sonuçları için gittim benim serdiğim örtü duruyordu (başın geldiği taraf karışmasın diye işaret koyuyorum ordan tanıdım)

Valla haklısında içim rahat etmiyor hadi şunuda yapayım bunuda yapayım diğer misafirede yetişir derken bi bakıyorum pert halde bu saat oldu yatağa zor attım kendimi. En doğrusunu sen yapıyorsun

Aynen onuda yapayım bunuda yapayım derken çocuğumun ilgisini eksik ediyorum çok kızıyorum kendime ama içim rahat etmiyo benimde

Artık oyuncaklar ilgisini çekmeye başladı bizimkininde ve özellikle kırmızı olanlara dikkat ediyor siyah beyazdan sonra ilk kırmızıyı görmeye başlarlarmış heralde o yüzden kırmızı bir bebeği var dikkatlice izliyor onuda

Artık kadının başına cidden önemli bişey gelse inanmayacaksın yani o kadar rol yaptıki. Senin kinin aynısı benimkide ama farklı şehirlerdeyiz Allahtan telefonla bile yetiyor bize

Ben de çok korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı. Uyut dediler uyuttum ama altı açılınca uyandı tabiki. Işlem boyunca başını okşadım konuştum o da yardımcı oldu gözünü benden ayırmadı hiç sesini çıkarmadı. Ve ben işlemin bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim heralde ucundan azıcık lafina çok inanmışım eskiden bu işi berberlerin falan yapmasına çok şaşırdım.
Sonrasinda da bir kere bile canı yanmadı. Yansa ağlardı. Ağrı kesici fitili 3 kereden sonra vermedim ben de. Bardak falan da kapatmadık, doktora sordum hayır hiç gerek yok iyileşmesini geciktirir ancak dedi, normal hayatımıza devam ettik kucağa almakta vs de hiç sıkıntı olmadı. Bu arada bizim doktorumuz 48 saat sonra oturma banyosuyla bandajı çıkarmamızı ve 3 gün sabah akşam 10ar dk oturma banyosu önerdi iyileşmeyi hızlandırır diye
Sizin nasıl geçti? Çabucak iyileşsin inşallah küçük adamlar

Yaşarken diğer tarafa uğradım geldim çok tsk ederim. Bende seriyordum da doktor hanım temiz koyabilirsin deyince ayıp olmasın diyebiraktim

Yani her gun yumurtasa tuketiyordum boyle bise olmuuyodu zaten.sen neye oldugunu bulabildinmi

A evet cok mantikli oyle yapayim cok tskler

Ben de sut yigurt cok tuketiyordum. Su an 12 gundur diyetteyim. En az 1 ay daha surecek. Tek tek deneyecegim neye alerjisi oldugunu bulana dek.
Dun peynir yemedim puturukler gecmis sanki..1 saatte cikip sonen alerji olur mi bilmiyorum bende duzenli yogurt yiyordum 1 hafta yemede devam edicem..yumurtada yiyordum hergun sen cikarttinmi yumurtayi..bir doktorada gidicem tabii boyle olmaz

Aman Allahım bu nasıl birşey çocuklar resmen hastanede hasta olacaklar Allah korusun

Sanmiyorum birsey olmaz. Ben dusurmistum ilk bebegi ve damagi yarilmisti. O zaman bile bol bol emzir demisti acildeki doktor. Emzirince kanamasi durmustu. Emzirince seninkinin afti da gecer muhtemelen.
İnşallah canım sana bir şey sorcam bende süt yumurta diyetindeyim şuan salam sucuk yiyebiliyor muyuz sandviç yada tost yemek istiyorum artık patates zeytin bıktım

Kızlar deliricem ya , bizimki iyice huy değiştirdi birkaç gündür 1-1.5 saatte bir açılıyor ama 30-40 cc içiyor , sık be az içiyor sürekli bir koşturup süt yetiştirme telaşı , hayır içip bitirse neyse hep ziyan ediyor

Yani her gun yumurtasa tuketiyordum boyle bise olmuuyodu zaten.sen neye oldugunu bulabildinmi
Hayır bulamadım maalesef. Aksi gibi ev sinek kaynıyo yediler hep kuzumu pislikler, sinek mi egzama mı belli değil bazı yerleri. Sen şimdi bugün başladın ya, yarın akşam dikkat et bakalım bi değişiklik var mı

Kızlar oğlum uykusundan bazen bağırarak sinirli bir şekilde ağlayarak uyanıyor Rüya görüyordur herhalde dedim geçen rüya gördüğüne şahit oldum. Uyurken göz kapakları hızlı hızlı hareket ediyordu sonra uykudayken dudak büzerek iç çekmeme başladı. Kabus görüyor herhalde dedim, başını okşadım, konuştum uyanmadı. Kucağıma aldım normalde uyanır nasıl derin uyuyorsa uyanmadı ama sakinleşti, yerine yatırdım. Başında olmasam yine ağlayarak uyanacaktı belli. Bugün de ağlayarak uyandı. Bu aralar stresliyim acaba sütümden ona mı yansıyor diye kendimi suçlamaya başladım.

Dört gün oldu süt ürünleri ve yumurta yemiyorum ama kızarıklıklar hala oluyor sonra geçiyor anlamadım bende. Egzema olsa hemen geçmez bileklerindekiler kesin egzema onlar hep duruyor. Ama yüzündekileri anlamıyorum bende kızarıyor sonra geçiyor tekrar kızarıyor. Boşuna mı diyet yapıyorum acaba diyorum kendime alerji doktoru da diyet yapma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…