Ay çok geçmiş olsun canım hemen kapıyor çocuklar canım bende kendi battaniyesini sermeden yatırmam temiz deselerde hep derim ben tedbirimi alıyımda taktir allahın diye temiz desenlerde kendi battaniyeni sericen sonra biz çekiyoruz iyileşene kadar dertlerini de anlatamıyorlar bir daha hasta olmasın inşallah kuzucuk annesiKızlar Ben yine giremedim sayfalar yine birikmiş. Herzamanki gibi :) bebekleri özel veya devle5 hastane sağlık ocağı götürdüğünüzde dikkat edin mümkün mertebe çabuk çıkın kendi battaniye örtülerinizi serin. Biz magdur olduk gittik geldik saglikocagindaki doktorumuz temiz sermeyin yatirin lutgen dedi dun cocugu uykudan uyandiramadim hiç uyumayan çocuk tepkisiz idi yüzüne üfle kaldır hopla zıpla vur dürt çocuk kaç dakika sonra tepki verdi tabi bu sırada ne halde olursunuz tahmin edin daha sonra üstünü soyuyorum soyarken uyuyor kucakta uyuyor acile götürdük 37 dereceye çıkmış ateş-i yolda soyduk resmen ona rağmen 37 idi daha sonra kendimize geldik enfeksiyonu hemen kapıyorlarmış dikkat edin çok zor öyle hareketsiz görmek ama sakin kalın benin gibi panik yapıp ortalığı ayağa kaldirmayin evde tektim ablamı kartaldan getirttim
Sanmiyorum birsey olmaz. Ben dusurmistum ilk bebegi ve damagi yarilmisti. O zaman bile bol bol emzir demisti acildeki doktor. Emzirince kanamasi durmustu. Emzirince seninkinin afti da gecer muhtemelen.Doktor aft dedi foto attım alt damagi kıpkırmızı ortada beyaz bir delik gibi bişey ateş olmadı daha da çok yükselir mi ki ya şans eseri farkettik
Cook teşekkür ederim böyle minik iken coook zor imiş. Dediğin gibi yapmak lazım bana da ders olduAy çok geçmiş olsun canım hemen kapıyor çocuklar canım bende kendi battaniyesini sermeden yatırmam temiz deselerde hep derim ben tedbirimi alıyımda taktir allahın diye temiz desenlerde kendi battaniyeni sericen sonra biz çekiyoruz iyileşene kadar dertlerini de anlatamıyorlar bir daha hasta olmasın inşallah kuzucuk annesi
Çok geçmiş olsun. Büyük korku yaşamışsın. Ya ne kadar temiz olabilir ki. Hastaneye gitme fikri bile stres bana. Geçen ay doktora gittiğimizde alt açma örtüsü serdim kullan at olanlardan. Orda unutmuşum. 5gün sonra tahlil sonuçları için gittim benim serdiğim örtü duruyordu (başın geldiği taraf karışmasın diye işaret koyuyorum ordan tanıdımKızlar Ben yine giremedim sayfalar yine birikmiş. Herzamanki gibi :) bebekleri özel veya devle5 hastane sağlık ocağı götürdüğünüzde dikkat edin mümkün mertebe çabuk çıkın kendi battaniye örtülerinizi serin. Biz magdur olduk gittik geldik saglikocagindaki doktorumuz temiz sermeyin yatirin lutgen dedi dun cocugu uykudan uyandiramadim hiç uyumayan çocuk tepkisiz idi yüzüne üfle kaldır hopla zıpla vur dürt çocuk kaç dakika sonra tepki verdi tabi bu sırada ne halde olursunuz tahmin edin daha sonra üstünü soyuyorum soyarken uyuyor kucakta uyuyor acile götürdük 37 dereceye çıkmış ateş-i yolda soyduk resmen ona rağmen 37 idi daha sonra kendimize geldik enfeksiyonu hemen kapıyorlarmış dikkat edin çok zor öyle hareketsiz görmek ama sakin kalın benin gibi panik yapıp ortalığı ayağa kaldirmayin evde tektim ablamı kartaldan getirttim
Valla haklısında içim rahat etmiyor hadi şunuda yapayım bunuda yapayım diğer misafirede yetişir derken bi bakıyorum pert halde bu saat oldu yatağa zor attım kendimi. En doğrusunu sen yapıyorsunKizom ne pastasi. Gitsin esin markete cibuk kraker biskuvi yanina da cay. Bosversene misafir agirlamayi. Bebekli evden ne bekleye ekler. En fazla hic bisey hazirlamamis derler arkandan. Derlerse desinler. Ben oyle yaptim son zaman ne yapayim. Benekten onemli degil hicbir sey. Esim salonu ve mutfagi supurup sildi bende kek yaptim. Yanina da hazir bisiler alip oyle agirladim. Cok abartmayin hazirlik isini.
Aynen onuda yapayım bunuda yapayım derken çocuğumun ilgisini eksik ediyorum çok kızıyorum kendime ama içim rahat etmiyo benimdeDoğru söze ne denir. Madem ortak arkadaşlarla geleceksiniz, bari bir defada gidelim de tekrar tekrar iş çıkmasın ev sahibine demiyorlar. Misafir ağırlamaya bayılırım, elim hızlıdır, buzluğum da ağzına kadar kek kurabiye börekle dolu. Ana misafir gelmeden önce ev toplamak gerekiyor, bir yandan ıslak bir iki ikram yapayım diyorum, ben stres olunca bebek de huzursuz oluyor vs
Şu mükemmelliyetçiliği üzerimden atmam lazım. İki çocukluktan atamadım ama artık atmalıyım. 3 çeşit diye yola çıkıp, 7-8 çeşitle sofra kuruyorum. Uykumdan çalıyorum, kızlarımla yapabileceğim etkinliklerden ve sabrımdan çalıyorum. Oysa keşke rahat bir insan olsam da bir tatlı yapsam yanına da eşim bir pasta alsa hiç stres olmayacağım ama yapamıyorum. İlla herşey mükemmel olmalı
Artık oyuncaklar ilgisini çekmeye başladı bizimkininde ve özellikle kırmızı olanlara dikkat ediyor siyah beyazdan sonra ilk kırmızıyı görmeye başlarlarmış heralde o yüzden kırmızı bir bebeği var dikkatlice izliyor onudaKızlar bizim oyun halımız da bu. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Benimki bayağı huysuz bir bebek ona rağmen ilgisini çekti. Heyecanlanıyor gördüğünde bile :) YAlnız üste takılan müzik ve sesli bir oyuncağı daha var. O resimde görünmüyor ama baya ilgi çekici. Özellikle akşam saati duvarda hareket eden renkli yıldızlar oluşuyor, ona bayılıyor bizimki.
Artık kadının başına cidden önemli bişey gelse inanmayacaksın yani o kadar rol yaptıki. Senin kinin aynısı benimkide ama farklı şehirlerdeyiz Allahtan telefonla bile yetiyor bizeEsime de kiyamiyorum . Yazik elinden birsey gelmiyor ki. Kalpten yatiyormus simdi. Kalp yetmezliginden. Daha once de kalp yetmezligi demislerdi yogun bakimda ama kalp doktorlari gordu 2 ayri kardiyoloji doktoru ama kan sulandirici veril gonderdiler. Koahi daha onemli diye. Fakat simdi kalp daha onemli demis dr. Bilmjyorum nedir ne degildir ama bu kadari tesaduf olamaz diyorum.
Ben de çok korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı. Uyut dediler uyuttum ama altı açılınca uyandı tabiki. Işlem boyunca başını okşadım konuştum o da yardımcı oldu gözünü benden ayırmadı hiç sesini çıkarmadı. Ve ben işlemin bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim heralde ucundan azıcık lafina çok inanmışımKizlar benim de gozume uyku girmiyor. Sunnet olacagiz bugun insallah. Ama sanki ben olacakmisim gibi korkuyorum. Kafamda deli sorular var. Su an bile duyabiliyorum oglumun aglayislarinikucakta sakinlesen bir cocuk benim oglum. O bardagi koyunca kucaga alinabilecek mi ki? Insallah cabucak gecer ya
Yaşarken diğer tarafa uğradım geldimÇok geçmiş olsun. Büyük korku yaşamışsın. Ya ne kadar temiz olabilir ki. Hastaneye gitme fikri bile stres bana. Geçen ay doktora gittiğimizde alt açma örtüsü serdim kullan at olanlardan. Orda unutmuşum. 5gün sonra tahlil sonuçları için gittim benim serdiğim örtü duruyordu (başın geldiği taraf karışmasın diye işaret koyuyorum ordan tanıdım)
Geçmiş olsun canım sütten hastalık geçmezmiş bol bol emzirmen gerekiyo maske takabilirsin ben öyle yapmıştımHem emzirip hem sağıp veriyorum süte geçiyorsa bile yapacak bişey yok zaten de benimle yakın temasta olup virüs kapması düşündürüyor aslında beni
Yani her gun yumurtasa tuketiyordum boyle bise olmuuyodu zaten.sen neye oldugunu bulabildinmiSüt diyetinde yumurta serbest ama yine de ekle istersen. Ben kahvaltıda muz ceviz hurma domates salatalık zeytin yiyorum. Gerçi şimdi domatesle cevizi çıkardım.
Acıktıkça da zeytin atıştırdım. İnşallah alerji değildir öyle denk gelmiştir, ah bunların bi de ek gıdası var
A evet cok mantikli oyle yapayim cok tsklerO yastık yok gibi birşey canım. Bizim beşik yanlardan ayarlamalı, 2 kademe eğim veriyorum nasıl anlatsam beşiğin baş tarafının yerden yüksekliği 100cm ise ayak tarafı 92-94cm falandır. Bazen çok kıpırdadığında ayak ucuna doğru kayıyor hattaküçük bir Battaniyeyi katlayıp yatağının altından eğim verebilirsin.
Allah korusun bir daha yaşatmasın inşaallah kalbine de rahatlık versin
Dun peynir yemedim puturukler gecmis sanki..1 saatte cikip sonen alerji olur mi bilmiyorum bende duzenli yogurt yiyordum 1 hafta yemede devam edicem..yumurtada yiyordum hergun sen cikarttinmi yumurtayi..bir doktorada gidicem tabii boyle olmazBen de sut yigurt cok tuketiyordum. Su an 12 gundur diyetteyim. En az 1 ay daha surecek. Tek tek deneyecegim neye alerjisi oldugunu bulana dek.
Aman Allahım bu nasıl birşeyÇok geçmiş olsun. Büyük korku yaşamışsın. Ya ne kadar temiz olabilir ki. Hastaneye gitme fikri bile stres bana. Geçen ay doktora gittiğimizde alt açma örtüsü serdim kullan at olanlardan. Orda unutmuşum. 5gün sonra tahlil sonuçları için gittim benim serdiğim örtü duruyordu (başın geldiği taraf karışmasın diye işaret koyuyorum ordan tanıdım)
İnşallah canım sana bir şey sorcam bende süt yumurta diyetindeyim şuan salam sucuk yiyebiliyor muyuz sandviç yada tost yemek istiyorum artık patates zeytin bıktımSanmiyorum birsey olmaz. Ben dusurmistum ilk bebegi ve damagi yarilmisti. O zaman bile bol bol emzir demisti acildeki doktor. Emzirince kanamasi durmustu. Emzirince seninkinin afti da gecer muhtemelen.
Hayır bulamadım maalesef. Aksi gibi ev sinek kaynıyo yediler hep kuzumu pislikler, sinek mi egzama mı belli değil bazı yerleri. Sen şimdi bugün başladın ya, yarın akşam dikkat et bakalım bi değişiklik var mıYani her gun yumurtasa tuketiyordum boyle bise olmuuyodu zaten.sen neye oldugunu bulabildinmi
Dört gün oldu süt ürünleri ve yumurta yemiyorum ama kızarıklıklar hala oluyor sonra geçiyor anlamadım bende. Egzema olsa hemen geçmez bileklerindekiler kesin egzema onlar hep duruyor. Ama yüzündekileri anlamıyorum bende kızarıyor sonra geçiyor tekrar kızarıyor. Boşuna mı diyet yapıyorum acaba diyorum kendime alerji doktoru da diyet yapma dediHayır bulamadım maalesef. Aksi gibi ev sinek kaynıyo yediler hep kuzumu pislikler, sinek mi egzama mı belli değil bazı yerleri. Sen şimdi bugün başladın ya, yarın akşam dikkat et bakalım bi değişiklik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?