Dökme kalan sütlerini, bana doktor demisti sutu mamayı dökme öyle dökerseniz yetisilmez demiştir. Hatta biz süt 3 saat oda sıcaklığı mama yarim saat değil mi dedik hayır 6 saate kadar durabilir tekrar verirsiniz demisti. Daha önce de yazmıştım 6 saat olarak biliyorum diye

Çiğ domates ve kuruyemis yiyiyor musun?

Buraya kaç kere yazdım sayısını unuttum. Bebekleri alerjik olanlar kırmızı sebze meyvelerden özellikle çiğ domatesden ve kuruyemis fındık, fıstık, ceviz tüketme meyi deneyin. Süt diyeti yapıp fayda görmeyenler bu yazdıklarımı deneyin. Beni de boş yere süt diyetine soktu doktorumuz. Halbuki domates ve kuruyemis gurubuna alerjimiz varmış. Onları tüketmeyi bıraktım. Kendim buldum deneye yanila.

Tahin de ciddi alerjilere sebep olabiliyor. Susam, tahin de yiyorsaniz onu da kesin. Eminim süt diyetinden sonuç alamıyorsaniz sebebi bunlar... Unutmadan bal kabağı bile bizde alerjik reaksiyon gösterdi. Kırmızı tonlardaki yiyecekler maalesef alerji yapıyor. Özellikle çilek ve çiğ domates. Bilginize...

Çiğ domates ve kuruyemis yiyiyor musun?
Kuruyemiş yemiyorum. Çiğ domateste cuma günü salata da yemiştim ama onun etkisi mi bilemedim şimdi. Bugün yüzünde tek tarafında hatta kızarıklık oluyor geçiyor sonra tekrar oluyor anlayamıyorum
Bende süt ürünleri ve yumurtadan olduğunu düşünmüyorum artık ama kuruyemiş de yemiyorum. Tahin de yemiyorum. Sabah kan altıda zeytin ve pekmez yedim.

Eviniz sıcak mı? Çok kalın giydiriyor musun bebeğini ? Malesef sıcakta egzama gibi kızarıklıklara yol açıyor . Tecrübe ile sabit .

Ama ısıtıp veriyoruz , 1 saat içinde tekrar ısıtıp verme şansımız var yine kalınca 3 kez tekrar ısıtmak ne kadar doğru bilemiyorum

Yaa sana da mı diyet yapma dedi, bana da dedi ben yine de yaptım. Şimdi 2 gündür yapmıyorum diyet, akşama sütlaç yicem bakalım ne olacak. Benimkinin de yüzü geçti vücudu duruyo, kremine devam ediyorum. Ben domatesten şüphelendim şimdi onu kestim, domates diyeti :)) bi de böyle deniycem. Gerçekten insan biraz da kendi kendinin doktoru oluyor, belli bi şeye alerjisi varsa ve bunu keşfedersem kesinlikle yazıcam buraya da

Doktorlariniz neye dayanarak diyet yapmayın dediler

Annem gidince iki gün ağladım bebeğim 5 günlüktü. Babam gelemedi bile, kırkımız çıkınca biz götürdük bir daha kimse kimseyi görmedi işte. Allah kavuştursun babacığına yine.

Ama ısıtıp veriyoruz , 1 saat içinde tekrar ısıtıp verme şansımız var yine kalınca 3 kez tekrar ısıtmak ne kadar doğru bilemiyorum
Ya 100luk çıkar mesala onu iki defa da her türlü yer ben o şekilde verdim doktorun dediği gibi hiç sorun olmadı dokme yaziktit valla sagip cikana kadar mahvoluyiruz

Bizim ciltte kızarıklık yok ama sesli pütürlü kaka ve makatta kizariklik vardı hiçbirşeyi kesmeden devam ettim 3 gün önce kaşarlı 2 yumurtadan omlet yaptım yedim ses çoğalıp kaka miktarında azalma olunca direk yumurtayı kestim kaka düzene girdi dunle bugün birsüre yemeyip takip edicem bakalım belki on gün sonra bi yumurta yersem aynısı olursa kesinleşir diye tahmin ediyorum bakalım umarım benim kuruntumdur bide alerjik durum huysuzluk yapıyormu bilginiz varmı

Kızlar bu gece oğlumla yalnızız, eşim şehir dışında. Böyle anlarda çok çaresiz hissediyorum kendimi, özgüvenim düşüyor sanki bebekle tüm gece başedemeyecekmişim gibi. Oysa tüm gece ben ilgileniyorum ama eşimin yanımızda uyuması bile yetiyor

Aslında dışarı çıkabilsen sanada bebisede iyi gelir avm kapanana kadar dolaşırsın hem yorgun düşüp uyuyakalirsiniz yada bebisi uyut cay kahve ne varsa tv yi ac yanlizlik partisi yap oh mis kafani dinle eşinin yokligunuda düşünüp aklına getirme içerde dizi izliyo gibi dusunne bilim yanlız değiliz artık bizim tutanagimiz evlatlarımız var onlar için sağlam durmamız gerekiyor yıpratma kendini

Diyet yapma neden dedi ?
Z Zzynp19 bende peynir yumurta vs yemedim 2gundur daha duzgun cildi o püturlük gitti bir de hep pastorize sut kullaniyorduk ilk kez o sutlacida acik sutten yapmistim acaba ondan mo diyorum..bugun az bir sey ayran ictim pastorize bakalim fark edickmi dedim kizariklik yok simdilik..bir de sekerden supheleniyorum ne zaman cikolata nutella vs yesem kendimde kasiniyorum

Peynir yogurt cikolatadan supheleniyorum bende :) bir de bu mevsimde domatisi zaten tuketmemek lazim domates diye kimbilir ne yiyoruz.. bizimde yuzumuzde vardi baya gecti bugun puturluk bile yoktu

Biz de boyleyiz canim surekli emme pesinde emip emip kusuyor bazen sut yokmu diye gogsumu sıkıyorum gayette var..iyice kullaniliyorum arrtik ay ilerledikce zillilik orani artiyor cigliklar falan..surekli meme icin aglamak..

Eviniz sıcak mı? Çok kalın giydiriyor musun bebeğini ? Malesef sıcakta egzama gibi kızarıklıklara yol açıyor . Tecrübe ile sabit .
Evimiz 22-23. 5 derece. Kıyafet olarak tek kat giydiriyorum hep iç zıbın üstüne uzun kol zıbın altında patikli pantolon çorap bile giydirmiyorum.Yani bununla alakalı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…