Dökme kalan sütlerini, bana doktor demisti sutu mamayı dökme öyle dökerseniz yetisilmez demiştir. Hatta biz süt 3 saat oda sıcaklığı mama yarim saat değil mi dedik hayır 6 saate kadar durabilir tekrar verirsiniz demisti. Daha önce de yazmıştım 6 saat olarak biliyorum diyeKızlar deliricem ya , bizimki iyice huy değiştirdi birkaç gündür 1-1.5 saatte bir açılıyor ama 30-40 cc içiyor , sık be az içiyor sürekli bir koşturup süt yetiştirme telaşı , hayır içip bitirse neyse hep ziyan ediyor☹
Çiğ domates ve kuruyemis yiyiyor musun?Dört gün oldu süt ürünleri ve yumurta yemiyorum ama kızarıklıklar hala oluyor sonra geçiyor anlamadım bende. Egzema olsa hemen geçmez bileklerindekiler kesin egzema onlar hep duruyor. Ama yüzündekileri anlamıyorum bende kızarıyor sonra geçiyor tekrar kızarıyor. Boşuna mı diyet yapıyorum acaba diyorum kendime alerji doktoru da diyet yapma dedi
Kuruyemiş yemiyorum. Çiğ domateste cuma günü salata da yemiştim ama onun etkisi mi bilemedim şimdi. Bugün yüzünde tek tarafında hatta kızarıklık oluyor geçiyor sonra tekrar oluyor anlayamıyorumÇiğ domates ve kuruyemis yiyiyor musun?
Eviniz sıcak mı? Çok kalın giydiriyor musun bebeğini ? Malesef sıcakta egzama gibi kızarıklıklara yol açıyor . Tecrübe ile sabit .Kuruyemiş yemiyorum. Çiğ domateste cuma günü salata da yemiştim ama onun etkisi mi bilemedim şimdi. Bugün yüzünde tek tarafında hatta kızarıklık oluyor geçiyor sonra tekrar oluyor anlayamıyorum
Bende süt ürünleri ve yumurtadan olduğunu düşünmüyorum artık ama kuruyemiş de yemiyorum. Tahin de yemiyorum. Sabah kan altıda zeytin ve pekmez yedim.
Ama ısıtıp veriyoruz , 1 saat içinde tekrar ısıtıp verme şansımız var yine kalınca 3 kez tekrar ısıtmak ne kadar doğru bilemiyorumDökme kalan sütlerini, bana doktor demisti sutu mamayı dökme öyle dökerseniz yetisilmez demiştir. Hatta biz süt 3 saat oda sıcaklığı mama yarim saat değil mi dedik hayır 6 saate kadar durabilir tekrar verirsiniz demisti. Daha önce de yazmıştım 6 saat olarak biliyorum diye
Yaa sana da mı diyet yapma dedi, bana da dedi ben yine de yaptım. Şimdi 2 gündür yapmıyorum diyet, akşama sütlaç yicem bakalım ne olacak. Benimkinin de yüzü geçti vücudu duruyo, kremine devam ediyorum. Ben domatesten şüphelendim şimdi onu kestim, domates diyeti :)) bi de böyle deniycem. Gerçekten insan biraz da kendi kendinin doktoru oluyor, belli bi şeye alerjisi varsa ve bunu keşfedersem kesinlikle yazıcam buraya daDört gün oldu süt ürünleri ve yumurta yemiyorum ama kızarıklıklar hala oluyor sonra geçiyor anlamadım bende. Egzema olsa hemen geçmez bileklerindekiler kesin egzema onlar hep duruyor. Ama yüzündekileri anlamıyorum bende kızarıyor sonra geçiyor tekrar kızarıyor. Boşuna mı diyet yapıyorum acaba diyorum kendime alerji doktoru da diyet yapma dedi
Doktorlariniz neye dayanarak diyet yapmayın dedilerYaa sana da mı diyet yapma dedi, bana da dedi ben yine de yaptım. Şimdi 2 gündür yapmıyorum diyet, akşama sütlaç yicem bakalım ne olacak. Benimkinin de yüzü geçti vücudu duruyo, kremine devam ediyorum. Ben domatesten şüphelendim şimdi onu kestim, domates diyeti :)) bi de böyle deniycem. Gerçekten insan biraz da kendi kendinin doktoru oluyor, belli bi şeye alerjisi varsa ve bunu keşfedersem kesinlikle yazıcam buraya da
Annem gidince iki gün ağladım bebeğim 5 günlüktü. Babam gelemedi bile, kırkımız çıkınca biz götürdük bir daha kimse kimseyi görmedi işte. Allah kavuştursun babacığına yine.Babamin terlikleriBenim annem yok belki hatirlarsiniz. 1,5 sene oldu onun yoklugu o kadar agir ki babam hafifletiyordu biraz da olsa... 1.5 aydir yanimdaydi az once gitti kapidan ugurladim gozlerimde yaslarla salona girer girmez bir de terliklerini gorunce ayagindan oylece cikarmis oldugu gibi koymus... simdi ben o bos terlikleri gorunce nasil aglamayayim. Rabbim kimseyj annesiz babasiz birakmasin hele ki gurbette hic koymasin. Artik yalnizim...
Ya 100luk çıkar mesala onu iki defa da her türlü yer ben o şekilde verdim doktorun dediği gibi hiç sorun olmadı dokme yaziktit valla sagip cikana kadar mahvoluyiruzAma ısıtıp veriyoruz , 1 saat içinde tekrar ısıtıp verme şansımız var yine kalınca 3 kez tekrar ısıtmak ne kadar doğru bilemiyorum
Bizim ciltte kızarıklık yok ama sesli pütürlü kaka ve makatta kizariklik vardı hiçbirşeyi kesmeden devam ettim 3 gün önce kaşarlı 2 yumurtadan omlet yaptım yedim ses çoğalıp kaka miktarında azalma olunca direk yumurtayı kestim kaka düzene girdi dunle bugün birsüre yemeyip takip edicem bakalım belki on gün sonra bi yumurta yersem aynısı olursa kesinleşir diye tahmin ediyorum bakalım umarım benim kuruntumdurTahin de ciddi alerjilere sebep olabiliyor. Susam, tahin de yiyorsaniz onu da kesin. Eminim süt diyetinden sonuç alamıyorsaniz sebebi bunlar... Unutmadan bal kabağı bile bizde alerjik reaksiyon gösterdi. Kırmızı tonlardaki yiyecekler maalesef alerji yapıyor. Özellikle çilek ve çiğ domates. Bilginize...
Buda mantıksız gelmedi bana amaDoktorlariniz neye dayanarak diyet yapmayın dediler
Aslında dışarı çıkabilsen sanada bebisede iyi gelir avm kapanana kadar dolaşırsın hem yorgun düşüp uyuyakalirsinizKızlar bu gece oğlumla yalnızız, eşim şehir dışında. Böyle anlarda çok çaresiz hissediyorum kendimi, özgüvenim düşüyor sanki bebekle tüm gece başedemeyecekmişim gibi. Oysa tüm gece ben ilgileniyorum ama eşimin yanımızda uyuması bile yetiyor
Çok mantıklı bence de. bir de şimdi alerji çıkmayıp sonra çıkabilir demesi drların düşündürücüBuda mantıksız gelmedi bana ama
Dört gün oldu süt ürünleri ve yumurta yemiyorum ama kızarıklıklar hala oluyor sonra geçiyor anlamadım bende. Egzema olsa hemen geçmez bileklerindekiler kesin egzema onlar hep duruyor. Ama yüzündekileri anlamıyorum bende kızarıyor sonra geçiyor tekrar kızarıyor. Boşuna mı diyet yapıyorum acaba diyorum kendime alerji doktoru da diyet yapma dedi
Peynir yogurt cikolatadan supheleniyorum bende :) bir de bu mevsimde domatisi zaten tuketmemek lazimYaa sana da mı diyet yapma dedi, bana da dedi ben yine de yaptım. Şimdi 2 gündür yapmıyorum diyet, akşama sütlaç yicem bakalım ne olacak. Benimkinin de yüzü geçti vücudu duruyo, kremine devam ediyorum. Ben domatesten şüphelendim şimdi onu kestim, domates diyeti :)) bi de böyle deniycem. Gerçekten insan biraz da kendi kendinin doktoru oluyor, belli bi şeye alerjisi varsa ve bunu keşfedersem kesinlikle yazıcam buraya da
Biz de boyleyiz canim surekli emme pesinde emip emip kusuyorKızlar deliricem ya , bizimki iyice huy değiştirdi birkaç gündür 1-1.5 saatte bir açılıyor ama 30-40 cc içiyor , sık be az içiyor sürekli bir koşturup süt yetiştirme telaşı , hayır içip bitirse neyse hep ziyan ediyor☹
Evimiz 22-23. 5 derece. Kıyafet olarak tek kat giydiriyorum hep iç zıbın üstüne uzun kol zıbın altında patikli pantolon çorap bile giydirmiyorum.Yani bununla alakalı değilEviniz sıcak mı? Çok kalın giydiriyor musun bebeğini ? Malesef sıcakta egzama gibi kızarıklıklara yol açıyor . Tecrübe ile sabit .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?