En iyi ben anlarim herhalde haftanın 4 günü eşim olmuyor neredeyse ve hamileyken bile bu kadar tedirgin olmuyordm bebek olalı yanlız kalamiyorum haftasonu gittiğinde anneme bırakıyor hafta içi de bi şekilde idare ediyorum ama uyuyamiyorum o kadar uykusuz kalmama rağmen.. Gece de ben ilgileniyorum ama dediğiniz gibi uyuması bile yetiyor

Bana diyet yapmana gerek yok dedi çok hafif Egzeması dedi. Ama için rahat edecekse bir hafta bir hafta dene istersen dedi. Domates bende cuma yemiştim ama yemiycem artık zaten mevsimi de değil yememek daha sağlıklı. Bulursan yaz lütfen

Atopik dermatitin çok hafif düzeyde olduğunu söyledi bu yüzden diyet yapma dedi. Bir de deri testi yapıldı süt ve yumurtaya negatif çıktı. Çikolata yapıyor olabilir sizde.

Doktor bize huzursuz bir bebek mi diye sordu. Yani alerjik bebekler huzursuz olurmuş. Popoda kızarıklık bizde de var. Kakasıda her defasında olmasada gürültülü. Bunları söyledim ama pek yorum yapmadı bunlarla ilgili.

Evimiz 22-23. 5 derece. Kıyafet olarak tek kat giydiriyorum hep iç zıbın üstüne uzun kol zıbın altında patikli pantolon çorap bile giydirmiyorum.Yani bununla alakalı değil
[
Evimiz 22-23. 5 derece. Kıyafet olarak tek kat giydiriyorum hep iç zıbın üstüne uzun kol zıbın altında patikli pantolon çorap bile giydirmiyorum.Yani bununla alakalı değil
Ev ısısı normalmiş . Bizim ev 24-25 derece ne yaptıysam eşimi bir türlü ikna edemiyorum dereceyi düşürmekle ilgili . Vücudundaki kızarıklıkların sıcaktan olduğunu asla kabul etmiyor. Prof. A götürdük atopik dermatit dedi . Süt alerjisi diyeti yapma aksine üstüne git dedi. Ki bende yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum . 4-5 gündür bir krem önermişti onu sürüyorum geçti . Dün misafirliğe gittik arabada üstünde ince montuyla pusette uyuyaklınca sadece önünü açtım uyusun diye rahatsız etmedim uyandığında terlemişti ve üstünü değiştirmek için soyduğumda kızarıklıkların geri geldiğini gördüm . Bu ayki kontrolünde kendi doktorumuz bi hasta bebeğinin videolarını açtı . Alerji testine kadar herşey yapılmış bebeğe . Vücudunun neredeyse her yerinde yüzünde sırtında göğsünde vs. Kabuklu gibi kızarıklıklar kocaman kocaman . Ve bebek çok huzursuz kaşınıyor. Sebebinin en sonunda sıcaklıktan olduğunu anlamışlar . Duş suyunun derecesini bir tık daha serin yapmaya başlamışlar ve geçmeye başlamış. Bize de prof atopik dermatit dedi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü kızımda kaşınma huzursuzluk falan yok.

Kaka gürültülü olunca alerjik bebek mi oluyor? Bilmediğim için soruyorum çünkü bizimki de baya coşturuyo

Atopik dermatitin çok hafif düzeyde olduğunu söyledi bu yüzden diyet yapma dedi. Bir de deri testi yapıldı süt ve yumurtaya negatif çıktı. Çikolata yapıyor olabilir sizde.
Kizlar bu alerji testleri icin cocuk hast.larina mi gitmek lazim bende test yaptirmak istiyorum ama?

Ben bizzat yaşadım sıcakta oğlumun yüzü sivilcelendi hep..doğduktan sonra 1 ay ev çok sıcaktı biraz annemde biraz kaynanamlarda kalmıştım havalarda sicakti o aralar hep yüzü dökmüştü..ne zaman ki evimize geldik soguklar başladı yüzü geçti evimizin sıcakgi şimdi 22 23 derece

Aaa biz de alerji kervanina katildik galiba bebegim az once kanli ve mukuslu kaka yapti. Fotografini cekip doktoruna attim. Bi daha olursa cocuk gastroya gidin dedi. 2 gundur sut iciyorum ve cok ceviz yedim. Onlar yapmis olabilir dedi. Onlari kesicem, insallah bi daha olmaz.

Kızlar biraz rahat olun bence yüzde kızarıklıl sivilcelenmeler ara ara olabilir..çok aşırı belli bi durum olmadığı sürece acaba alerjimi vardı diye kendinizi ve bebeğinizi yıpratmayın..
Psikolojimiz çok etkileniyo kendimdwn biliyorum bi şeyi okuyum acaba benim çocugumda da olacakmi korkusu başlıyo ve başıma geliyo meme reddi oldu zaten ..geçende rotadan 2 gün sonra kanlı gaita oldu ama bu sefer kafayi takmadim olabilir dedim aşıya verdim hemen doktora gideyim ne oluyo demedim.bide yüzünde bi pütürlük var onuda mustelayla nemlendiriyorum..
Tabi domatese kuruyemislere dikkat edin ama resmen burda bazen toplu hezayan yaşıyoruz biraz rahat olalım

Doktorlariniz neye dayanarak diyet yapmayın dediler
Metehan'ın kendi doktoru diyete devam dedi, hatta ben şu an bozmak ve denemek istemesem doktor 6 aya kadar devam dedi bana. Ben denemek istiyorum dedim ve bozdum, doktorun bilgisi dahilinde.

Bana diyet yapma diyen alerji profesörü, bebekte egzama var bunu diyetle geçiremezsin, bebeğin alerjik bi yapısı var sen ne yersen ye egzaması olacak, her gün ılık banyo ve günde 2 kez nemlendir dedi.
Her gün banyo yaptır diye gittiğim 4 doktor da söyledi.

Prof. Diyet yapma demesine rağmen ben yine de yaptım, o bebeğin vücuduna bakıp bunları söyledi. Şimdi süt diyetimi bozuyorum, domates ve ceviz fındığı kesiyorum. 20 gündür tahin de yemiyorum. Kendi kendime bulmaya çalışıcam belki de profun dediği gibi yiyecekle ilgisi yoktur. Zamanla öğrenicem

Allah başımızdan eksik etmesin gerçekten, ben bir de gurbetteyim, mecbur yalnız kalıyorum, aynen hamileyken böyle tedirgin olmuyordum.

Peynir yogurt cikolatadan supheleniyorum bende :) bir de bu mevsimde domatisi zaten tuketmemek lazim domates diye kimbilir ne yiyoruz.. bizimde yuzumuzde vardi baya gecti bugun puturluk bile yoktu
:)) ay haklısın valla aslında normal olarak yemememiz lazım.
Çikolatadan da olabilir tabi alerjik bi şey çikolata. Bi de açık süt pastörize süt farklı da olabiliyormuş o da yapmış olabilir. Aynen sen de deneme yanılma yap bakalım. Doktorlara kalsak 6 ay diyet. Hayır diyet yaparım da kesin ona mı alerjisi var bilmiyorum ki. Bak hemen geçmiş seninki ne güzel, yarın ya da salıdan itibaren biraz biraz yersin gene gözlemlersin

Hiç yalnız çıkmadım bebekle, gece hiç çıkamam sanırım zaten hala yabancıyım bu şehre Evet annemle babam da o sana yoldaş olacak artık diyor ama biraz büyüdüklerinde anlicaz sanırım bunu Bebek bensiz uymuyor ki hemen hissediyor yokluğumu odanın içinde, beşiği hep ayrıydı ama yine de alıyor sanırım kokumuzu. İnşallah güzel uyur da atlatırız bu geceyi.

Kaasarda yemedim onuda bi sure yemeyip sonra yiyerek gozlemlicem bakalim insallah sende bulursunda daha rahat edersin

Kizlar 1.5togluk uyku tulumu icine uzun kollu zibin ic atlet ve alt giydirdim..müslinle yarim kundak yaptim.ince yorganida beline kadr orttum kombi 40 50de falan yaniyo..kalin gelir mi? Usutmeyim derken birde terden hasta etmiyim..hep 2kat giydiriyordum uyku tulumu alinca bu aksam deneyeyim dedim

Sizin gittiğiniz doktor da benimkilerin benzerini söylemiş diyetlil bir durum yok dedi. Hatta alerji testi %90 negatif çıkacak ama istiyorsanız yaptıralım dedi ve negatif çıktı. Çünkü besin kaynaklı olduğunu düşünüyordu. Siz ne kullanıyorsunuz krem? Bu arada gürültülü kakayı ben doktordan duymadım netten okudum bence onun da alakası yok alerji ile

Kizlar bu alerji testleri icin cocuk hast.larina mi gitmek lazim bende test yaptirmak istiyorum ama?
Ben alerji doktoruna gittim o istedi. Ama gittiğin çocuk doktorunun bulunduğu hastanede test yapılıyorsa o da isteyebilir heralde

Merhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Sizde süreç nasıl ilerledi ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…