En iyi ben anlarim herhalde haftanın 4 günü eşim olmuyor neredeyse ve hamileyken bile bu kadar tedirgin olmuyordm bebek olalı yanlız kalamiyorum haftasonu gittiğinde anneme bırakıyor hafta içi de bi şekilde idare ediyorum ama uyuyamiyorum o kadar uykusuz kalmama rağmen.. Gece de ben ilgileniyorum ama dediğiniz gibi uyuması bile yetiyorKızlar bu gece oğlumla yalnızız, eşim şehir dışında. Böyle anlarda çok çaresiz hissediyorum kendimi, özgüvenim düşüyor sanki bebekle tüm gece başedemeyecekmişim gibi. Oysa tüm gece ben ilgileniyorum ama eşimin yanımızda uyuması bile yetiyor
Bana diyet yapmana gerek yok dedi çok hafif Egzeması dedi. Ama için rahat edecekse bir hafta bir hafta dene istersen dedi. Domates bende cuma yemiştim ama yemiycem artık zaten mevsimi de değil yememek daha sağlıklı. Bulursan yaz lütfenYaa sana da mı diyet yapma dedi, bana da dedi ben yine de yaptım. Şimdi 2 gündür yapmıyorum diyet, akşama sütlaç yicem bakalım ne olacak. Benimkinin de yüzü geçti vücudu duruyo, kremine devam ediyorum. Ben domatesten şüphelendim şimdi onu kestim, domates diyeti :)) bi de böyle deniycem. Gerçekten insan biraz da kendi kendinin doktoru oluyor, belli bi şeye alerjisi varsa ve bunu keşfedersem kesinlikle yazıcam buraya da
Atopik dermatitin çok hafif düzeyde olduğunu söyledi bu yüzden diyet yapma dedi. Bir de deri testi yapıldı süt ve yumurtaya negatif çıktı. Çikolata yapıyor olabilir sizde.Diyet yapma neden dedi ?
Z Zzynp19 bende peynir yumurta vs yemedim 2gundur daha duzgun cildi o püturlük gitti bir de hep pastorize sut kullaniyorduk ilk kez o sutlacida acik sutten yapmistim acaba ondan mo diyorum..bugun az bir sey ayran ictim pastorize bakalim fark edickmi dedim kizariklik yok simdilik..bir de sekerden supheleniyorum ne zaman cikolata nutella vs yesem kendimde kasiniyorum
Doktor bize huzursuz bir bebek mi diye sordu. Yani alerjik bebekler huzursuz olurmuş. Popoda kızarıklık bizde de var. Kakasıda her defasında olmasada gürültülü. Bunları söyledim ama pek yorum yapmadı bunlarla ilgili.Bizim ciltte kızarıklık yok ama sesli pütürlü kaka ve makatta kizariklik vardı hiçbirşeyi kesmeden devam ettim 3 gün önce kaşarlı 2 yumurtadan omlet yaptım yedim ses çoğalıp kaka miktarında azalma olunca direk yumurtayı kestim kaka düzene girdi dunle bugün birsüre yemeyip takip edicem bakalım belki on gün sonra bi yumurta yersem aynısı olursa kesinleşir diye tahmin ediyorum bakalım umarım benim kuruntumdurbide alerjik durum huysuzluk yapıyormu bilginiz varmı
Evimiz 22-23. 5 derece. Kıyafet olarak tek kat giydiriyorum hep iç zıbın üstüne uzun kol zıbın altında patikli pantolon çorap bile giydirmiyorum.Yani bununla alakalı değil
[
Ev ısısı normalmiş . Bizim ev 24-25 derece ne yaptıysam eşimi bir türlü ikna edemiyorum dereceyi düşürmekle ilgili . Vücudundaki kızarıklıkların sıcaktan olduğunu asla kabul etmiyor. Prof. A götürdük atopik dermatit dedi . Süt alerjisi diyeti yapma aksine üstüne git dedi. Ki bende yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum . 4-5 gündür bir krem önermişti onu sürüyorum geçti . Dün misafirliğe gittik arabada üstünde ince montuyla pusette uyuyaklınca sadece önünü açtım uyusun diye rahatsız etmedim uyandığında terlemişti ve üstünü değiştirmek için soyduğumda kızarıklıkların geri geldiğini gördüm . Bu ayki kontrolünde kendi doktorumuz bi hasta bebeğinin videolarını açtı . Alerji testine kadar herşey yapılmış bebeğe . Vücudunun neredeyse her yerinde yüzünde sırtında göğsünde vs. Kabuklu gibi kızarıklıklar kocaman kocaman . Ve bebek çok huzursuz kaşınıyor. Sebebinin en sonunda sıcaklıktan olduğunu anlamışlar . Duş suyunun derecesini bir tık daha serin yapmaya başlamışlar ve geçmeye başlamış. Bize de prof atopik dermatit dedi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü kızımda kaşınma huzursuzluk falan yok.Evimiz 22-23. 5 derece. Kıyafet olarak tek kat giydiriyorum hep iç zıbın üstüne uzun kol zıbın altında patikli pantolon çorap bile giydirmiyorum.Yani bununla alakalı değil
Kaka gürültülü olunca alerjik bebek mi oluyor? Bilmediğim için soruyorum çünkü bizimki de baya coşturuyoDoktor bize huzursuz bir bebek mi diye sordu. Yani alerjik bebekler huzursuz olurmuş. Popoda kızarıklık bizde de var. Kakasıda her defasında olmasada gürültülü. Bunları söyledim ama pek yorum yapmadı bunlarla ilgili.
Kizlar bu alerji testleri icin cocuk hast.larina mi gitmek lazim bende test yaptirmak istiyorum ama?Atopik dermatitin çok hafif düzeyde olduğunu söyledi bu yüzden diyet yapma dedi. Bir de deri testi yapıldı süt ve yumurtaya negatif çıktı. Çikolata yapıyor olabilir sizde.
Ben bizzat yaşadım sıcakta oğlumun yüzü sivilcelendi hep..doğduktan sonra 1 ay ev çok sıcaktı biraz annemde biraz kaynanamlarda kalmıştım havalarda sicakti o aralar hep yüzü dökmüştü..ne zaman ki evimize geldik soguklar başladı yüzü geçti evimizin sıcakgi şimdi 22 23 dereceEv ısısı normalmiş . Bizim ev 24-25 derece ne yaptıysam eşimi bir türlü ikna edemiyorum dereceyi düşürmekle ilgili . Vücudundaki kızarıklıkların sıcaktan olduğunu asla kabul etmiyor. Prof. A götürdük atopik dermatit dedi . Süt alerjisi diyeti yapma aksine üstüne git dedi. Ki bende yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum . 4-5 gündür bir krem önermişti onu sürüyorum geçti . Dün misafirliğe gittik arabada üstünde ince montuyla pusette uyuyaklınca sadece önünü açtım uyusun diye rahatsız etmedim uyandığında terlemişti ve üstünü değiştirmek için soyduğumda kızarıklıkların geri geldiğini gördüm . Bu ayki kontrolünde kendi doktorumuz bi hasta bebeğinin videolarını açtı . Alerji testine kadar herşey yapılmış bebeğe . Vücudunun neredeyse her yerinde yüzünde sırtında göğsünde vs. Kabuklu gibi kızarıklıklar kocaman kocaman . Ve bebek çok huzursuz kaşınıyor. Sebebinin en sonunda sıcaklıktan olduğunu anlamışlar . Duş suyunun derecesini bir tık daha serin yapmaya başlamışlar ve geçmeye başlamış. Bize de prof atopik dermatit dedi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü kızımda kaşınma huzursuzluk falan yok.
Metehan'ın kendi doktoru diyete devam dedi, hatta ben şu an bozmak ve denemek istemesem doktor 6 aya kadar devam dedi bana. Ben denemek istiyorum dedim ve bozdum, doktorun bilgisi dahilinde.Doktorlariniz neye dayanarak diyet yapmayın dediler
Allah başımızdan eksik etmesin gerçekten, ben bir de gurbetteyim, mecbur yalnız kalıyorum, aynen hamileyken böyle tedirgin olmuyordum.En iyi ben anlarim herhalde haftanın 4 günü eşim olmuyor neredeyse ve hamileyken bile bu kadar tedirgin olmuyordm bebek olalı yanlız kalamiyorum haftasonu gittiğinde anneme bırakıyor hafta içi de bi şekilde idare ediyorum ama uyuyamiyorum o kadar uykusuz kalmama rağmen.. Gece de ben ilgileniyorum ama dediğiniz gibi uyuması bile yetiyor
:)) ay haklısın valla aslında normal olarak yemememiz lazım.Peynir yogurt cikolatadan supheleniyorum bende :) bir de bu mevsimde domatisi zaten tuketmemek lazimdomates diye kimbilir ne yiyoruz.. bizimde yuzumuzde vardi baya gecti bugun puturluk bile yoktu
Hiç yalnız çıkmadım bebekle, gece hiç çıkamam sanırım zaten hala yabancıyım bu şehreAslında dışarı çıkabilsen sanada bebisede iyi gelir avm kapanana kadar dolaşırsın hem yorgun düşüp uyuyakalirsinizyada bebisi uyut cay kahve ne varsa tv yi ac yanlizlik partisi yap oh mis kafani dinle eşinin yokligunuda düşünüp aklına getirme içerde dizi izliyo gibi dusunne bilim yanlız değiliz artık bizim tutanagimiz evlatlarımız var onlar için sağlam durmamız gerekiyor yıpratma kendini
Kaasarda yemedim onuda bi sure yemeyip sonra yiyerek gozlemlicem bakalim:)) ay haklısın valla aslında normal olarak yemememiz lazım.
Çikolatadan da olabilir tabi alerjik bi şey çikolata. Bi de açık süt pastörize süt farklı da olabiliyormuş o da yapmış olabilir. Aynen sen de deneme yanılma yap bakalım. Doktorlara kalsak 6 ay diyet. Hayır diyet yaparım da kesin ona mı alerjisi var bilmiyorum ki. Bak hemen geçmiş seninki ne güzel, yarın ya da salıdan itibaren biraz biraz yersin gene gözlemlersin
Sizin gittiğiniz doktor da benimkilerin benzerini söylemiş diyetlil bir durum yok dedi. Hatta alerji testi %90 negatif çıkacak ama istiyorsanız yaptıralım dedi ve negatif çıktı. Çünkü besin kaynaklı olduğunu düşünüyordu. Siz ne kullanıyorsunuz krem? Bu arada gürültülü kakayı ben doktordan duymadım netten okudum bence onun da alakası yok alerji ileEv ısısı normalmiş . Bizim ev 24-25 derece ne yaptıysam eşimi bir türlü ikna edemiyorum dereceyi düşürmekle ilgili . Vücudundaki kızarıklıkların sıcaktan olduğunu asla kabul etmiyor. Prof. A götürdük atopik dermatit dedi . Süt alerjisi diyeti yapma aksine üstüne git dedi. Ki bende yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum . 4-5 gündür bir krem önermişti onu sürüyorum geçti . Dün misafirliğe gittik arabada üstünde ince montuyla pusette uyuyaklınca sadece önünü açtım uyusun diye rahatsız etmedim uyandığında terlemişti ve üstünü değiştirmek için soyduğumda kızarıklıkların geri geldiğini gördüm . Bu ayki kontrolünde kendi doktorumuz bi hasta bebeğinin videolarını açtı . Alerji testine kadar herşey yapılmış bebeğe . Vücudunun neredeyse her yerinde yüzünde sırtında göğsünde vs. Kabuklu gibi kızarıklıklar kocaman kocaman . Ve bebek çok huzursuz kaşınıyor. Sebebinin en sonunda sıcaklıktan olduğunu anlamışlar . Duş suyunun derecesini bir tık daha serin yapmaya başlamışlar ve geçmeye başlamış. Bize de prof atopik dermatit dedi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü kızımda kaşınma huzursuzluk falan yok.
Ben alerji doktoruna gittim o istedi. Ama gittiğin çocuk doktorunun bulunduğu hastanede test yapılıyorsa o da isteyebilir heraldeKizlar bu alerji testleri icin cocuk hast.larina mi gitmek lazim bende test yaptirmak istiyorum ama?
Merhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Sizde süreç nasıl devam etti paylaşır mısınız? Teşekkürler...Olur inşallah canım doktorların her dediğini takmamak lazım aslında, bana da 27 haftalıkken 1 kilo çıktı. Karın çevresi 25 hafta ile uyumlu çıkmıştı. Gelişme geriliği yok ama olmaya müsait dedi protein ağırlıklı beslen dedi. Ogünden beri öyle besleniyorum.
Merhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Sizde süreç nasıl ilerledi ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? TeşekkürlerOlur inşallah canım doktorların her dediğini takmamak lazım aslında, bana da 27 haftalıkken 1 kilo çıktı. Karın çevresi 25 hafta ile uyumlu çıkmıştı. Gelişme geriliği yok ama olmaya müsait dedi protein ağırlıklı beslen dedi. Ogünden beri öyle besleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?