seni cok iyi anlıyorum canım. biz de yalnız birkaç gün kaldık. benim eşim de gece uyanmıyor, uyanması gereken durum olmuyor doğrusu. ben emziriyorum uyuyor zaten. ama sanki onun yanımda yatması yetiyordu. kendimi boşlukta gibi hissediyordum. gercekten babaların gölgesi yetiyormus. Allah kavustursun

bana kalın gibi geldi. tabi bebeğinin sıcağı sevip sevmediğini en iyi sen bilirsin. misal benim kızım hiiiic sevmiyor sıcağı. hani çıplak bırakayım üşüsün asla ağlamaz. ben gece uzun kollu zıbın ve pijama takımı giydiriyorum sadece. çorabı da bıraktık terlemeden ötürü. ince battaniye ile yarım kundak yapıyorum. uyuduktan sonra kolları açıyorum. üstüne de ince polar örtüyorum. ev gece 20 derece bırakıyoruz. gündüz ise 21-22.

kızlar. bu mukuslu/kanlı kaka durumunu araştırdım biraz. alerjik olup olmadığını anlamak için her türlü diyeti deneyen anneler. bebeğiniz önsütü fazla alıyor olabilir mi? açıkçası bizim belirtilere de benziyor. benim bebeğim de mukuslu kaka yapıyor ama hiç alerjik olduğunu düşünmemiştim ta ki burda okuyana kadar. gürültülü, ıkınarak, mukuslu ve bazen kokulu kaka yapıyor. önsüt fazlalığından dolayı olan belirtilerin aynısı. tek fark benim bebeğim çok huzursuz değil. her emzirme öncesi önsütü 2-3 dk elimle sağmayı düşünüyorum. bu belirtilerde azalma görürsem anlarım ki sebebi bu. görmezsem bize de doktor yolu gözükür bir de bu yöntemi deneyin

Dun peynir yemedim puturukler gecmis sanki..1 saatte cikip sonen alerji olur mi bilmiyorum bende duzenli yogurt yiyordum 1 hafta yemede devam edicem..yumurtada yiyordum hergun sen cikarttinmi yumurtayi..bir doktorada gidicem tabii boyle olmaz
Cocuk alerjiye gittim. Yumurta sut urunleri ve dana eti yasak. Disarda yemek sorun oluyor sadece mercimek corbasi icebiliyorum. Kuzu eti bile yiyemiyorum sutte marine ettikleri icin.

İnşallah canım sana bir şey sorcam bende süt yumurta diyetindeyim şuan salam sucuk yiyebiliyor muyuz sandviç yada tost yemek istiyorum artık patates zeytin bıktım
Ben tost yemedim cunku sucukta dana eti var. Kasarda zaten sut. Salam da ayni sekilde. Nen zaten salam yemiyorum. Bana tavuk eti de yasak. Ziytine devam.

Ya bu ara hep kisa kisa emiyor ama ben genelde ayni memeyi ust uste veriyorum az emdigi icin. Benim bebegim de iki uc gundur ozellikle uykuya geciste cok huzursuzdu. Bir derdi var gibi soylene soylene uyumaya calisiyor ama saatlerce uykuya gecemiyor. Kuzumun karni agriyordu belki senin kizinin kakasinda da kan var mi? Ben ilk kez bugun gordum, sok oldum. Insan korkuyor. Sen bi dene bakalim. Ben de cevizi, sutu tuketmicem bakalim. Normalde sut icmem, iki gundur faydali olacagini dusunup iceyim dedim icmez olaydim. Doktor da faydasi yok icme dedi.

Sagol canim benim.yok bardagin agiz kismindan bikac parmak asagida kesip agiz kismini koyuyorum. Orasi daha yuvarlak cunku koydugumda keskin olmuyor. Merhem icin gunde 4 defa demis doktor esime. Ben de bir surup bir surmuyorum. Islak birakmamaya calisiyorum bezin sari cizgisi mavi oljnca hemen degistiriyorum altini. Kaka yapinca da hic bekletmeden aliyorum. Bugun daha iyi gibi masallah. Ben de ilk defa az once kendim surdum merhemi. Diyorum ki ben pipiyi bu halde gorunce travma yasadim resmen. Cocugu buyumeden sunnet ettirdigimiz iyi olmus.
Olsun sen de butun acilari bi kerede yasasin kurtulsun diye dusunmussundur ben olsam ben de oyle yaptirirdim sanirim.
Cocuklarimiz hic aci cekmese hic hasta olmasa keske

Hadi size de gecmis olsun islem sirasinda ben yaninda olamadim babasi vardi disaridan sesini duymak bile icimi paramparca etti ama keske yaninda olsaymisim diyorum cunku bence cani acidigi icin degil korktugu icin agladi o kadar. Islem bitip kucagima verdiklerinde bile susmadi yavrum emzirmeye calistim almadi o kadar tuttum tuttum kendimi emzirmeye gittigimde basladim ben de aglamaya.. cok sukur eve geldikten sonra aglamadi bir daha.
Bizde bandaj fln yok hic. Doktor bardaga da gerek duymadi ama hastaneden getirdigimizde bezine yapismisti yara kismi o yuzden bardak koyuyorum ben hem yapismasin hem kakasi bulasmasin diye.oturma banyosu vs hicbir sey soylemedi bize doktor. Pazartesiden itibaren her gun yikayin dedi ama ben yarin da tutacagim sali baslayacagim yikamaya.
Ben de agrisi oldugunu dusunmuyoum ama agrirsa diye dun gelince calpol, aksam yatarken de fitil verdim. Bu sabah da sanki merhemi surerken tepki veriyor gibi geldi bana yine calpol verdim. Sonra baska vermedim. Insallah olmaz ama agrisi olursa gece veririm artik

Kizlar size yine bir sey danisacagim. Su oglumun dunyaya geldigi gün yasadiklarimi bilenler bilir. 3.5 ay oldu ama ben bu travmayi hala atlatamiyorum. Esimden , ailesinden cikariyorum sanirim acisini.. ciddi ciddi terapiye gitmeyi dusunuyorum ama oglumla evde tekiz. Bir fikriniz var mi sizce oglum hazir yurumuyorken konusmuyorken o da yanimdayken terapi alabilir miyim? Yoksa o da duyup etkilenir mi soylediklerimden

Ya benim kızın da egxemasi mi var bilmiyorum boynunda yuvarlak kızarıklıklar çıkıyor sonra o kirmixilik yerini beyaz renge bırakıyor beyaz leke şeklinde kalıyor anlamadım bir türlü ne olduğunu

Ya hirilti ve kulak arkası kabuklanma belirtileride var bizim kızın bazen balgamı yutamamis gibi hiriltisi oluyor yutkuna yutkuna geçiriyor ve kulağımizin arkasında kabuk var kahverengi şekilde. Hamd olsun çok huzursuz daha olmadı gözlemliyorum bakayım

O görüntüden eser kalmayacak iyilesecek canım. Gayet olması gerektiği şekli alıyor. Azcık zamana ihtiyacın var. 10 12 gün sonra baya düzeliyor. Bizim sadece dikişler var üstünde. Geri kalan yara bere olayları geçti gitti. Darısı başına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…