Kaşlarında değilde göz kapaklarında kabuklanma oluyor kaşıma gibi sürtünce sarı sarı dökülüyor. El bileklerimizdeki kuruluk bizim bariz egzema ki o kısımları tam ağzına değdiremiyor. Doktorda tasdikledi onların egzema olduğunu. Kulak arkalarında da kuruluk ve egzema var

deneyip paylasalım canım. hayır bizimkinde çok şükür kan yok. yesilus da demişti sanırım mukuslu kakayı. sadece mukus var. ama alerji belirtileri değil de önsüt fazlalığı belirtileri var daha çok.
aa onu duymamıştım hiç. peki bunlar alerjikse biz ek besinde napıcaz?

Her çocuğun sıcağı tolere edişi farklı, gece ara ara kontrol et terleyecek mi diye. Ben uyku tulumu yerine polar tulum giydiriyorum onunla bile terliyor bazen. O yüzden uyku tulumu almaktan vazgeçtim şimdilik
Canim polar terletir zaten. Ben uyku tulumunu o elyaflilardan degil de pamuklu aldim. Perla diye bir magazadan. Cist kat dokunmus pamuk kumastan dikmisler. Normal tulum ama kalin. Bunu giydirince ortme sakin dediler. Zaten kizimda da kullanmistim pamuklu cist kat penye gibi bi kumasi bardi. Ben baya buyuk aldim 1 yas icin ama yikaninca ceker bebek rahat etsin dedim. Tavsiye ederim cok guzel. Kumasi yumusacik be cok kalin.

P Pekmutlu Ben de dusunuyorum..surekli mutsuz haldeyim..hep calisma hayatim oldu ilk kez evdeyim ilk kez istedigim gibi harcama yapamiyorum ilk kez ede bu kadar uzun sureli vakit geciriyorim her seye ragmen tek kizimla oyalanirken iyi geliyor guluyorum..bugun disari ciktik suratim 5 karisti..esimde zaten laf olsun diye cikarrtiyo sonra avmye gitttik bana cocuga bakayim sen dolas dedi koltukta oturdu..kendimi evcil hayvan gibi hiissettim sanki dolasmaya cikartti..ortak hicbir sey yapmiyoruz hatta horladigi icin salonda yatiyo artik cocuk uyaniyo cunku..1 haftadr yoktu geldi yine ayni cocukla yine ben ilgileniyorum ben uyutuyorum.
Didardan donduk kiz uyudu bu da uyumus uyandi yanima geliyo bende ittim..boyle evlilik yurumez dedim yalniz yasiyorum cocuk dogdugundan beri dedim ki yasadigim seylerde az degil..otur bir dusun bakalim ortak ne yaptik diye dedim..9da da geldim odaya o da yine salonda yatti..yorgundum uyuyakalmisim diyo..1 haftadr cocuga bakiyorum ki bu hafta yapmadii seyleri yapti ben yorgunum demedim..insan 2 sohbet bekliyo ne bileyim biz boyle degildik..cok guzel bi hayatimiz vardi ama cok farklu bir boyut aldi evliligimiz..insan istiyor ki sen onca cabalarken ozel ilgi gosterilsin..bir haftasonu özel bir sey dusunsun hadi bunaldin suraya gidelimm desin..bak bu haftasonuda egitim var ama gezme amacli git dedim yine ben ailemin yanina gidicem onlar resmen 3 gun yayla havasi falan alacaklar abantta..benide anca avmye getirip hadi dolas diyo..cok ofkeliyim ya cidden bencilce geliyo

Son düzenleme:
Seni de gotursun yaninda. Beraber gidin. Bebegin ilk yillari boyle oluyor malesef. En sqglam evlililkler bile buraz sarsiliyor uzulme sen geçecek hepsi.

Bİzde bugün eşimin babaannesine gitmiştik 4-5 kadın psikolojimi alt üst ettiler sağolsun çocuğum 2-3 gündür ekstra bi huysuz, belki gazı var belki atak döneminde bilmiyorum özellikle gündüz uykuları çok problemli. Orda da uyumadı, uyuyamadıkça ağladı, kucakta sabit durmaktan sıkıldı dolaşmak istedi hep (ki bence normal bişey), emerken güzel emsin hem belki uyur diye ben ayakta pışpışlayarak emzirdim vs derken ordaki bütün kadınlar başladı aç bu çocuk, huysuz bu, mutsuz bu bebek, sen buna her öğün mama da ver, sen bunu fena alıştırmışsın gezmeye, bu böyle uyksuz olmaz büyüyemez vs Ayyy hepsi felaket tellalı gibi üstelik hem emzirip hem mama verip gitmiştim fazla gelmiş kustu bile orda karnı o derece toktu. eve gelene kadar zor dayandım. Eve gelince de çocuğum başladı gülücükler atmaya, belki de o ortamı sevmedi. Ama şimdi artık eşimin tarafında herkes bunun dedikodusunu yapar durur sütü yetmiyor, mutsuz o çocuk, aç o çocuk, bakmıyorlar vs vs vs biz iki acemiyiz gelip de bi yardım edenimiz, yol gösterinimiz yokki diye laf soktum ama kimse üstüne alınmadı. Öğüt veren çok ama gelip bi ucundan tutan yok.

Tek bi cevap
Amannnnnn boşver salla
Kime ne laf etmek düşer ya
Sen onu istedin, onu o kadar bekledin ve sen onu doğurmuşsun
Dış kapının mandalları diğerleri.
Kafana bile takma
Konuşsun dursunlar.
Sanki gelip bi gün bakacak kadar büyükler mi?
Yooo sadece akılları ve sözleri beleş.
Bebekler ortamlarını tanıyor o yüzden evde huzurlular
Bizimki de başka evde uyumuyor canım
Bu günlerin keyfini çıkart güzel kafanı yorma onlara bak sonra sinir sahibi olursun

Günaydın ❤

Oğlumun döndüdüğünü dün fark ettik
Yere yatırdım bi sağa bi sola döndü tosbağam

Netim yok bakamıyorum pek
Ama aklımla kalbim sizde canlarım ❤
Canım benimki de öyleydi. 15 gün sonra yüzüstü dönebildi ancak. Dikkatli olmak, bebişleri yalnız bırakmamak lazım.

Canım benimki de öyleydi. 15 gün sonra yüzüstü dönebildi ancak. Dikkatli olmak, bebişleri yalnız bırakmamak lazım.
Evet canım yalnız bırakmıyorum
Maşallah size de
Yavaş yavaş yuvarlanır bundan sonra
Acelemiz yok
Büyümüşte dönüyormuş dedim ya çok tatlıydı
Büyüdüğünü görmek büyük nimet

hiiiiiiç takma. benim bebeğim de öyleydi. her gittiğim yerde aç mı bu çocuk sütün mü yetmiyor nağmeleri. sırf sütümden tatmin olmak için mochi aldım. gercekten acaba yok mu diye düsündüm. ve sonuc emdiği memeden bile 40 cc çıkıyordu. dedim morci bu çocuk kalabalığı sevmiyor. çünkü aynen dediğin gibi eve girer girmez gülücükler saçıyor. ha kendi ruh sağlığım için yine gidiyorum bi yerlere. çocuğum huysuzlandığında dönüyorum. gittiğim evler müsaitse kimsenin olmadığı bi odaya geçip altını açıyorum. konuşuyorum masaj yapıyorum rahat bişeyler giydiriyorum. ve orada uyutuyorum. uyuyor da. ama sen onu iyi beslediğine inanıyorsan daha da kimseyi takma

Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor malesef. Sanki o dönemlerden gecmediler. Zaten kucağa alistirmisin diyenlere anlam veremiyorum kucak çocuğu onlar başka ne zaman bu kadar kucagimiza alabilcez. Aç demelerine ben de çok ofkeleniyorum benden iyi mi bilceksiniz. Boşver arkandan konusurlarsa da konuşsunlar.

E Elwing6 dün biz de bi hava almaya çıktık sanki ben evcil hayvan da beni mecburen gezmeye çıkarmış gibi hissettim yalnız değilsin trip attım disardayiz keyfini çıkar niye trip atiyosun diyo

Yanii o kadar belli ki zorunluluk gibi cikarrttigi bir seyler bakacaktim mesela insan fikir istiyo swn git gez dedi bana ya :)) tek yaptigimiz aktivite yemek yemek birlikte..bir de alkol tuketimide basladi baya 2gunde bir yani..eskiden cumartesileri vardi..aksam yine icmis..adamin tek kisilik hayati varda dahilnolamiyoruz sanki ha dahil olmak icin ugrasda vermiyorum bir de onunla ugrasamicam valla inceldigi yerden kopar kafasindayim..
Plm123 ben salagim ya aile butcesini dusunuyorum..yurtdisi hadi neyse ama abanttaki otelde bizim ucreti karsilamazlar tabii 3gun icin bin lira vermeyelim sen git dedim..gitmesede olabilcek bir yer ama sirf heves ediyo diye is arkadaslariyla falan gitsin dedim bu sogukta ne isim var cocukla yoksa ailemin yaninda ama yok iste ben ne kadr fedakar davraniyorsam bir o kadar aptal yerine koyuluyorum herhalde..bana bir gun sende baban gibisin affetmem der ama affedersin demisti iki sariliyo hemen dusuyorum biliyo..bundan sonra cidden kendine gelmedigi surece eskisi gibi olmayacagim olamiyorumda zaten..yuzune boyle evlilik yurumez dedigime gore resmen bende tuketiyo kendini

Bit yerde okumuştum artık anne karnında olmadıklarının tamamen farkında oldukları için böyle bağırarak çığlık çığlığa uyanabilürlermiş bizimkide ara ara böyle uyanıyor
Ben de öyle düşünüyordum ama çok fazla rüya gördüğünü farkettim, sonra acaba ben stresliyken ona mı yansıyor acaba diye düşündüm

Elimden geldigince insanlarla ozellikle yaslilarla muhattap olmamaya calisiyorum bu ara bizimkide oyle..ne bileceklet atak haftasi vs.desen yuzune bakarlar bönbön..80 yasinda kadin bana sutun yok deyip benim bir sutum olurdu fiskirirdi deyisinden sonra anladimki insanlar kotuu..3gun sonra ölecek hala kotuluk pesinde..o yuzden guldum gectim..hic takma biz hepimiz iyi anneleriz ki burada en ufak seyde arastiriyor soruyor ogrenmeye calisiyoruz kimseye kantlamak zorunda da degiliz

Günaydın ❤

Oğlumun döndüdüğünü dün fark ettik
Yere yatırdım bi sağa bi sola döndü tosbağam

Netim yok bakamıyorum pek
Ama aklımla kalbim sizde canlarım ❤
Ne guzel masallah onaaa bizimki zorluyor ama yuzustu sirtustu donemiyor..bu donemde kundak yapanlar donmeye basladiktan sonra tehlikeymis kundak aklinizda olsun 4.aydan sonra birakin yavas yavas deniliyor

Ben öylelerine doktor herşey yolunda diyor. Bunlar normalmiş diyorum

Ben de ilk kez evdeyim. Hatta işi abartım sanırım çünkü 3 aydır doktor dışında dışarı çıkmıyorum. Gezmek için 1 kez dışarı çıktım o da 1 saat. Evet bunalıyorum ve kesinlikle haklısın eşin desteği çok önemli bu süreçte. Ben de buraya yazmıştım eşim akşam eve gelince yorgunum bugün demişti bebeğe bakmamıştı ve ben çok sinirlenmiştim. İnsan fiziksel yükün azalmasını istediği gibi duygusal destek de arıyor. Ama sonra üstüne gitmedim ve kendi kendine yardım etmeye başladı. Onların da bizim gibi ruhsal inişleri çıkışları var. Biz anne olduysak onlar da baba rolünde zaman zaman bocalayabilirler. Ona zaman ver ve bu süreçte yorulduğunu destek olması gerektiğini yoksa ruhsal ve fiziksel olarak tükendiğini iyi bir dille söylemeyi dene bence. Bir de biz fedakarlıktan aman eşim sabah işe gidecek yorulmasın diye bazen bebek bakımına dahil etmiyoruz eşleri sanırım ama dahil etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…