Her çocuğun sıcağı tolere edişi farklı, gece ara ara kontrol et terleyecek mi diye. Ben uyku tulumu yerine polar tulum giydiriyorum onunla bile terliyor bazen. O yüzden uyku tulumu almaktan vazgeçtim şimdilik
Ya bizim kiz da sevmez pek giyinmeyi ama oda 22 21 derece falan oluyor o yuzden sordum ama evet yine gereksiz bir sey aldim sanki banada kalin geldi cunku

HaDi insallah bakalim

Biz 5.gune banyo yaptirdik. O şekilde önerildi ve sabun şampuan kesinlikle değmeyecek dedi. Bunlar da bir enteresan. Her doktor farklı uygulamalar yaptırıyor.

Kızlar ya benimki meme reddine yine başladı nasıl olacak ne yapayım ben bilmiyorum..mamayıda kesmiştim oysaki..uykuya gitmiyo gece 4 oluyo öyle 4 de uyudu mu 9 q kadar uyuyo ama..memeyi güzelce aldığı yok hep uyku aralarında bazen onda bile ağlıyor öyle bi tedirgin içiyo ki ittire ittire beni
Karanlıkta denedim gürültüyle denedim yatirarak denedim ayakta denedim yok

Zaten sünetten çok korkuyorum. Öteleyip duruyorum. İyice korktum
Ben de cok korkuyordum ama hic korkma canim kendimden ve yasadiklarimdan yola cikarak veriyorum bu tavsiyeyi ,) elbet yapilacak o sunnet. Geciktirmeden cocuk buyumeden yaptiriver. Dedim ya oglum bir hastanede korktugu icin bir de eve gelince bezi yapistigi icin agladi. Uyusturucunun etkisj gecince kiyametler kopar sandik ama o etki ne zaman gecti, gecti mi onu bile anlamadık. Kisacasi korkulcak hicbir sey yokmus. Sadece -yalan yok- aglamasini duyunca buyuk bir aci kapliyor vucudunu, kalbini. Ama sonrasinda sana bakisi, bi de gulup sirinlikler yapısi unutturuyor hepsini

Lokal anestezi mi oldu

Anne mutlu olursa çocuklar da daha mutlu olur.Kendinizi iyi hissetmek adına gideceğiniz için bence bebeginiz kotu etkilenmeyecektir.Kavgalı gurultulu sesin yukseldigi bir ortam da olmayacagi icin iciniz rahat olsun bence.
Bebekle gitme imkanınız yoksa online psikologlar var.ben hiç denemedim ama arastırmıstim lohusa depresyonundayken.

Bit yerde okumuştum artık anne karnında olmadıklarının tamamen farkında oldukları için böyle bağırarak çığlık çığlığa uyanabilürlermiş bizimkide ara ara böyle uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…