Hadi size de gecmis olsun
islem sirasinda ben yaninda olamadim babasi vardi disaridan sesini duymak bile icimi paramparca etti
ama keske yaninda olsaymisim diyorum cunku bence cani acidigi icin degil korktugu icin agladi o kadar. Islem bitip kucagima verdiklerinde bile susmadi yavrum emzirmeye calistim almadi
o kadar tuttum tuttum kendimi emzirmeye gittigimde basladim ben de aglamaya.. cok sukur eve geldikten sonra aglamadi bir daha.
Bizde bandaj fln yok hic. Doktor bardaga da gerek duymadi ama hastaneden getirdigimizde bezine yapismisti yara kismi o yuzden bardak koyuyorum ben hem yapismasin hem kakasi bulasmasin diye.oturma banyosu vs hicbir sey soylemedi bize doktor. Pazartesiden itibaren her gun yikayin dedi ama ben yarin da tutacagim sali baslayacagim yikamaya.
Ben de agrisi oldugunu dusunmuyoum ama agrirsa diye dun gelince calpol, aksam yatarken de fitil verdim. Bu sabah da sanki merhemi surerken tepki veriyor gibi geldi bana yine calpol verdim. Sonra baska vermedim. Insallah olmaz ama agrisi olursa gece veririm artik