Hahahahah cok iyi yaka igneleri oldular benim psikolojimi birazda kilo olayi bozdu kendimi cok cirkin hissediyorum 44 beden oldum hicbir seyim olmuyo ki ben almayi giymeyi cok severim resmen bir sey bulamaz oldum zevkime göre..hamilelikte tek ozlemim o yuksek bell kotlarimdi hicbirine giremedim bir surede giremem..birde bana yalandan karim halaa cok guzelsin falan dddikce daha cinlerim tepeme cikiyo

Bilemezdin ki canım uzme kendini. Sen karnı burnunda halinle bile yalnız birakmamissin anneni o dönemde hala daha bakabilir miyim diye dusunuyodun.
Iste keske onceligim ailem olsaydi dedim..o yuzden sende bosver kv kp..git ailende kal

Çok haklısın yaa. Dün bana da eşimin eniştesi çocuk çok ağlıyor muhabbeti olunca akıl veriyor emdikten sonra ağlıyorsa mama ver mama bulamadıysan hiç dertme pirinç unuyla yap bi muhallebi yedir eskiden mama mı varmış diyor erkeklere kadar uzadı konu, resmen gündem maddesi olduk ona sinir oldum.

O zaman kendin sevdiğin şeyleri yapmaya çalış. 3 çeşit yemek yapıyorum filan diyordun o tarz şeylerle çok uğraşmak yerine seveceğin bir iki alt yazılı diziye başla. Ben gündüzleri kızı yanım da uyutup sesini iyice kısıp alt yazılı dizi açıyorum,mümkünse eğlenceli diziler emzirirken izlemek için de Türkçe dublaj diziler veya Türk dizilerim var sevdiğin arkadaşların varsa onlarla görüş. Benim burda çok yakın arkadaşım da yok 2-3 sevdiğim arkadaşım var ama kahve içmeye çağırdım 2 kere çocuklar hasta bebeğine bulaşır şimdi dediler gelmediler ben de aramadım bi daha. Ben de dizilere verdim kendimi

Azcık daha sabır, kilolar da gidecek. Şu kuzuların anne sütüne ihtiyacı azalsın hep beraber diyet spor yapalım, birbirimizi motive edelim. Eltim ikiz doğurdu kız sıfır bedenken 80 kiloyu görmüş, emzirirken daha da çok aldım diyor. Şimdi ikizleri büyüdü kendi ise manken gibi 50 kilo. Bu sene az tombik dolaşırız seneye zayıflar havamızı atarız

Ayy inşallah ya 1 kilo verdim diye mutlu oluyorum bende sabahki şoku saymazsam vericem ama kucağımda sipamla 60 olucam

Aynen öyle ya psikolojim alt ust cocugum için kendimi birakmiyorum. Eşimi de çok seviyorum çok ilgili orası ayrı ama ev ev ustune olmuyor.
Ben de sürekli çalıştım şimdi evde olmak da çok bunaltti. Ustune de bu durum. Oğlum sürekli kucak isteyen canı istedi mi emen istemeyince aç bile kalsa emmeyen zor bi bebek. Neyle ugrasacagimi şaşırdım..

Bende aşırı takıntılıyım kilo konusunda ama moral iyi olmayınca dogum sonrasi homili gırtlak abandim sut olsun diye , doğumdan zaten herkes eksi ile çıkarken ben artı kiloyla çıktım hala çözemedim onuda 1 kilo verdiğime inanamadım dünden buyana, hiç veremiycem sanmistim 1 kilo hiçbişey ama adet olamıyorum yemeğide kesmeden evde hareketlerim zaten sınırlı bu şartlarda gittiyse düzeni oturduğumuzda illaki vericez giyilecek o yüksek bel pantullar

Kızlar tartımız taşınma esnasında kırılmıştı. Ne kadar kilo verdim bilmiyordum. Dün tartıldım. 64 ile hamile kalmıştım, 10 kilo almıştım. Şu an 65,3 kiloyum. Sadece hamurişi yiyorum. Alerji yüzünden süt ürünleri, yumurta gaz yüzünden de neredeyse hiçbir sebzeyi yemiyorum. Bu kadar hamurişine iyi vermişim. Galiba kızın huysuzluğuna borçluyum bu durumu.

Evet evet oyle yapicam benimde pek kimse yok ama kendi kendime yeterim

Ay insallah ya dogru zaman gececek bebisler buyuyecek..nette ikiz doguran bi kadini takip ediorum incecik bebisleri 6 aylik..almayanda almiyo bizede su icsek yariyor herhalde

Insallah canim benim cok kiloya meyilli vucudum spor yapiyordum zaten hep..sut olsum diye yerken bende de oyle oldu simdi ekstra bir sey yemiyorum sutum var anlamadim bu isi

Bu arada sabah kasarli tost yedim tekrar yuzumiz boyle oldu..1saat icinde sondu yine..demekki sute peynire yarinda sadece yumurtayi denicem..ama banada yememek sacma geliyo sanki..ustune gidilse bagisiklik kazanmazmi o yiyecege karsi Z Zzynp19 Plm123

Eklentiler

• 20191216_132256.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 58
Enisteye sorsan kac kere doyurmus kendi evladini acaba

Kızlar alerjiyle ilgili yazdıklarınızı okuyorum benim bebişte yok ama daha önce besin alerjim yoktu emzirmeye başladığımdan beri bende başladı ama yine de yiyorum vücut alışsın diyeBugün sağlık ocağındaki doktor da doğru yapıyosun hatta bebekte olursa yine de ye vücudu alışsın dediDün pazar olduğu için bizde de aynı gezdirme muhabbeti oldu hatta eşimle sabah tartıştıkBu süreç böyle olucak sanırım ama ben de tavrımı değiştirmeye karar verdim

Ay insallah ya dogru zaman gececek bebisler buyuyecek..nette ikiz doguran bi kadini takip ediorum incecik bebisleri 6 aylik..almayanda almiyo bizede su icsek yariyor herhalde
Valla evde tıkılıp kalmaktan da oldu, sıkıntıdan yemeye içmeye veriyor insan kendini. Bi de süt yapsın kafası var. Yeme içmeyi azaltınca bile bizim kiloların çoğu gider

Güzel kuzu yaa, ben de dün akşam peynir ve sütlaç yedim, sabah alnında vardı bu kırmızılıkların aynısı, sonra geçti anlayamadım bi türlü. Göğsündekiler de bi azalıp bi çoğalıyor. Sütten mi oluyo neyden oluyor çözemedim bi türlü. Hayır sütü bıraktığımda da tam iyileşmedi ki.
Alnında gene çıkarsa ben de atarım fotoğraf, aynısı oluyor, bi de göz kapağında ve kaşında da çıkıyor. İstersen sen de direkt bi alerji doktoruna git, geçen burdan bi arkadaş gidecekti ankarada üniversitede bi profesöre, bi bak istersen ya da emin olmak için biraz daha uzun 1 hafta kadar bi diyet yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…