HahahahahResmen kandırmacaşimdi yaptığımı anlatmayınca halime gül moral olsun 10 dkkdir kendi kendime gülüyorum normalde pek tartılmam dün tartıldım 68.5 çıktım 2 kilo fln vermişim onun mutluluğu bugünde aldım tartiyi elime dünki aynı noktaya getireyimde kayma olmasın çokta hassasım he tartiyi ayagimla yerlestiriyorum telefonda da eşimle konuşuyoruz bian şok oldum 76 konuşmayı bozmadım ama sürekli yer değiştirip tekrar tartılıyorum aynı sonunda çatladım eşime bağırıyorum niye bozdun bu tartiyi sen ben dün 10 mekik çektim hani 10 tane yetiyo fln adam neye uğradığını şaşırdı o anlayana kadar benim jeton düştü neyseki bastım kahkayi çocuğu kucağımda unutmusum meğer senin acil terapi alman lazım dedi kapadım yüzüne telefonu iyi ettim oh velhasıl neyseki çok şükür 10 mekik ise yaramasada hala 68 bucugum evin her köşesinde kucağımda çocuk yokken tartıldım
Iste keske onceligim ailem olsaydi dedim..o yuzden sende bosver kv kp..git ailende kalBilemezdin ki canım uzme kendini. Sen karnı burnunda halinle bile yalnız birakmamissin anneni o dönemde hala daha bakabilir miyim diye dusunuyodun.
Çok haklısın yaa. Dün bana da eşimin eniştesi çocuk çok ağlıyor muhabbeti olunca akıl veriyor emdikten sonra ağlıyorsa mama ver mama bulamadıysan hiç dertme pirinç unuyla yap bi muhallebi yedir eskiden mama mı varmış diyorYasli insanlari gectim, erkek akrabalar sutun nasil deyince sinir oluyorum ben ya. Hayir sevdigim de insanlar ama sanane benim sutumden enistecim. Sutum yetmese sen mi vericen, tobe tobe. Dunyanin en sacma sorusu, sutun nasil. Sanane yahu. Iyi ya da kotu bu cocuk doyuyor. Bu sorunun cevabinin sana hicbi faydasi da yok. Ayrica bence bir erkegin bunu sormasi cok ayip. Ama iste sevdigim insanlar olunca cok sukur deyip gecistiriyorum.
O zaman kendin sevdiğin şeyleri yapmaya çalış. 3 çeşit yemek yapıyorum filan diyordun o tarz şeylerle çok uğraşmak yerine seveceğin bir iki alt yazılı diziye başla. Ben gündüzleri kızı yanım da uyutup sesini iyice kısıp alt yazılı dizi açıyorum,mümkünse eğlenceli dizilerCok cok haklisin..valla simdilik tum bunlari yapacak gucu kendimde bulamiyorum kendim iyi olsam cabalicam bir seyler icinde zaten kendi icimde verdigim mucadeleler var ailemden uzaktayim annemi cok ozluyorum vs. Vs..bir muddet onun yaptigi gibi kendi basima takilicam belki hatalarinin farkina varabilir
Azcık daha sabır, kilolar da gidecek. Şu kuzuların anne sütüne ihtiyacı azalsın hep beraber diyet spor yapalım, birbirimizi motive edelim. Eltim ikiz doğurdu kız sıfır bedenken 80 kiloyu görmüş, emzirirken daha da çok aldım diyor. Şimdi ikizleri büyüdü kendi ise manken gibi 50 kilo. Bu sene az tombik dolaşırız seneye zayıflar havamızı atarızHahahahahcok iyi yaka igneleri oldular benim psikolojimi birazda kilo olayi bozdu kendimi cok cirkin hissediyorum 44 beden oldum hicbir seyim olmuyo ki ben almayi giymeyi cok severim resmen bir sey bulamaz oldum zevkime göre..hamilelikte tek ozlemim o yuksek bell kotlarimdi hicbirine giremedim bir surede giremem..birde bana yalandan karim halaa cok guzelsin falan dddikce daha cinlerim tepeme cikiyo
Ayy inşallah ya 1 kilo verdim diye mutlu oluyorum bende sabahki şoku saymazsam vericem ama kucağımda sipamla 60 olucamAzcık daha sabır, kilolar da gidecek. Şu kuzuların anne sütüne ihtiyacı azalsın hep beraber diyet spor yapalım, birbirimizi motive edelim. Eltim ikiz doğurdu kız sıfır bedenken 80 kiloyu görmüş, emzirirken daha da çok aldım diyor. Şimdi ikizleri büyüdü kendi ise manken gibi 50 kilo. Bu sene az tombik dolaşırız seneye zayıflar havamızı atarız
Aynen öyle ya psikolojim alt ust cocugum için kendimi birakmiyorum. Eşimi de çok seviyorum çok ilgili orası ayrı ama ev ev ustune olmuyor.Valla seni ve sabrını tebrik ediyorum... Ben olsam çoktan göndertmiştim. Eşime ya aileni yolla ya da ben ailemin yanına gidiyorum demiştim. O ne öyle yapışıp kaldılar. Hayır faydaları olsa amenna, faydadan çok zararları var anladığım kadarıyla
Bende aşırı takıntılıyım kilo konusunda ama moral iyi olmayınca dogum sonrasi homili gırtlak abandim sut olsun diye , doğumdan zaten herkes eksi ile çıkarken ben artı kiloyla çıktım hala çözemedim onudaHahahahahcok iyi yaka igneleri oldular benim psikolojimi birazda kilo olayi bozdu kendimi cok cirkin hissediyorum 44 beden oldum hicbir seyim olmuyo ki ben almayi giymeyi cok severim resmen bir sey bulamaz oldum zevkime göre..hamilelikte tek ozlemim o yuksek bell kotlarimdi hicbirine giremedim bir surede giremem..birde bana yalandan karim halaa cok guzelsin falan dddikce daha cinlerim tepeme cikiyo
Evet evet oyle yapicam benimde pek kimse yok ama kendi kendime yeterimO zaman kendin sevdiğin şeyleri yapmaya çalış. 3 çeşit yemek yapıyorum filan diyordun o tarz şeylerle çok uğraşmak yerine seveceğin bir iki alt yazılı diziye başla. Ben gündüzleri kızı yanım da uyutup sesini iyice kısıp alt yazılı dizi açıyorum,mümkünse eğlenceli dizileremzirirken izlemek için de Türkçe dublaj diziler veya Türk dizilerim var sevdiğin arkadaşların varsa onlarla görüş. Benim burda çok yakın arkadaşım da yok 2-3 sevdiğim arkadaşım var ama kahve içmeye çağırdım 2 kere çocuklar hasta bebeğine bulaşır şimdi dediler gelmediler ben de aramadım bi daha. Ben de dizilere verdim kendimi
Ay insallah yaAzcık daha sabır, kilolar da gidecek. Şu kuzuların anne sütüne ihtiyacı azalsın hep beraber diyet spor yapalım, birbirimizi motive edelim. Eltim ikiz doğurdu kız sıfır bedenken 80 kiloyu görmüş, emzirirken daha da çok aldım diyor. Şimdi ikizleri büyüdü kendi ise manken gibi 50 kilo. Bu sene az tombik dolaşırız seneye zayıflar havamızı atarız
Insallah canimBende aşırı takıntılıyım kilo konusunda ama moral iyi olmayınca dogum sonrasi homili gırtlak abandim sut olsun diye , doğumdan zaten herkes eksi ile çıkarken ben artı kiloyla çıktım hala çözemedim onuda1 kilo verdiğime inanamadım dünden buyana, hiç veremiycem sanmistim 1 kilo hiçbişey ama adet olamıyorum yemeğide kesmeden evde hareketlerim zaten sınırlı bu şartlarda gittiyse düzeni oturduğumuzda illaki vericez giyilecek o yüksek bel pantullar
Enisteye sorsan kac kere doyurmus kendi evladini acabaÇok haklısın yaa. Dün bana da eşimin eniştesi çocuk çok ağlıyor muhabbeti olunca akıl veriyor emdikten sonra ağlıyorsa mama ver mama bulamadıysan hiç dertme pirinç unuyla yap bi muhallebi yedir eskiden mama mı varmış diyorerkeklere kadar uzadı konu, resmen gündem maddesi olduk ona sinir oldum.
Bende oyle dusunuyorumDr bana aksine ye bağışıklık kazansın dedi
Valla evde tıkılıp kalmaktan da oldu, sıkıntıdan yemeye içmeye veriyor insan kendini. Bi de süt yapsın kafası var. Yeme içmeyi azaltınca bile bizim kiloların çoğu giderAy insallah yadogru zaman gececek bebisler buyuyecek..nette ikiz doguran bi kadini takip ediorum incecik bebisleri 6 aylik..almayanda almiyo bizede su icsek yariyor herhalde
Güzel kuzu yaa, ben de dün akşam peynir ve sütlaç yedim, sabah alnında vardı bu kırmızılıkların aynısı, sonra geçti anlayamadım bi türlü. Göğsündekiler de bi azalıp bi çoğalıyor. Sütten mi oluyo neyden oluyor çözemedim bi türlü. Hayır sütü bıraktığımda da tam iyileşmedi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?