Benim 32. Haftaya kadar sata uyumlu gidiyordu sonra bozuldu karın çevremiz bizimde 10 gün geriydi sonuç olarak 2400 Gr doğdu 37 haftada ben beslenemedim ondan olabilir 3 kilo ile bitti hamileliğim bulantılar yuzunden. İlk kızımda bastan beri geriydi karın çevresi 34+6 da 2200 doğdu bu hamileliğimde de 2. Deki kadar bulantım olmasada 6 kilo ile bitti. Benim bu kadar yapı mi beslenememi bilmiyorum minik bebeklerim çok şükür sagliklilar. Bazen bebeği besleyen damarlarda direnç olabiliyor ondan zayıf olabiliyormus bizim dooplerdr sıkıntı yoktu

Kulak arkasinda kabuklanma bizde de vardi. Doktorumuz zeytinyagi surmemizi onerdi, ben banyoda sicak suyla yumusatip zeytinyagi suruyorum.

Oyle yapacagim canim sonuk durumda suan sizinde sut olabilir o zamab her zaman ayni siddette cikmiyo demekki

Ay aman boşver bebeğin uslu olsa tatlı tatlı gülse her yerde bunu konuşup nazar edecekler , hiç gerek yok bu arada benim kızımda evinde çok huzurlu çok şükür , kalabalığı sevmiyor biraz oyalıyoruz ama evimi arıyor işe gidip kayınvalideye bıraktığımda çok korkuyorum kızım için üzülüyorum nasıl alışacağız

Bebek küçükken böyle sorunlar oluyormuş , hiç olmayanda var ama genelde dağılıyor kafalar , ruhen de kopukluk oluyor . Alkol sıklığı beni de deli eder , eniştem sık sık içer mesela çok saçma gelir , ne derdin varda içip duruyorsun yani keyifse o kadar keyif iyi değil , dedikleir gibi küçük bir bebeğiniz de var yani çok anlamsız , o kadar kendi keyfine düşmesin. Sorumluluk sadece çalışıp evi geçindirmek değil , çocuğuna sana şimdiye kadar ki tüm emeklere karşı , geleceğe karşı da sorumluluk var. Hayat artık daha farklı bence abuk sabuk vakit geçireceğine size nasıl daha kaliteli zaman ayırabilir onu düşünmeli
Bu söylediklerim sadece seninki için değil hepimizinkiler sebeplenebilir
Benimki de beni deli ediyor , ayağımı sakatladım üstüne basamıyorum , üstüne grip oldum , misafir gelecek evi temizledi , geceleri süt ısıtıp getiriyor izinde baya yardımcı oluyor zaten başka şansı da yok gayet güzel ama neden söylenip şikayet ediyorsun sonra yaptıklarının bir anlamı kalmıyor yani şikayet etmeyi bırak durumum ortada bizim eviniz bizim kızımız diyorum özür diliyor bir süre sonra tekrar aynı şey

Kızlar gün içerisin de bebeğinizle aktivite anlamında neler yapıyorsunuz ?

Oyle yapacagim canim sonuk durumda suan sizinde sut olabilir o zamab her zaman ayni siddette cikmiyo demekki
Bencede tabiki dahil etmek lazım , onların bebeklerine yaptığı eşlerine destek olmak değil babalık aslında , uzaktan da babalık olmuyor yani geçen gün eşime bunu gönderdim , birden daha bir duyarlı olmaya başladı

Sağol canım benim, bu gece geliyor inşallah. Gecemiz güzel geçti oğluşum iyi uyudu maşallah, darısı bu geceye. Gerçekten gölgeleri yetiyormuş Allah başımızdan eksik etmesin.

Kızlar gün içerisin de bebeğinizle aktivite anlamında neler yapıyorsunuz ?
Canım enn çok konuşuyorum her şeyi anlatıyorum ne yapiyosam ayrıntılı. Mesela pencereden baktiriyorum yakınımızda okul var öğrenciler ne yapiyosa anlatıyorum araba geçince mesela kırmızı araba geçti gibi gibi anlatıyorum. Hayvan sesleri çıkarıyorum guluyo.
Evi turluyoruz mesela perde kapı buzdolabı buzdolabının ustundeki susler yatak başlığı gibi herşeye dokunduruyorum ne olduğunu anlatıyorum.
Bebek şarkılarını hareketleriyle söylüyorum yegenime bakarken öğrenmiştim onları. En çok kırmızı balikta guluyo mesela.
Yerde dönme hareketleri yapıyoruz yanına uzaniyorum bana doğru yan donuyo mesela. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Başka fikirleri olan varsa biz de yapalım

ah canim benim çoğumuz aynı durumdayiz sanirim
ben yıllardır çalışıyorum birikimim de var inan birikimimi harcamam bile olay ben çok gezmeyi seven bi insan değilim ama ben de işlerim için bir es istiyorum ama yok yani yok ...
inan işim ve kariyerim için bile destek bulamıyorum erkekler garip
...
85 gündür salonda ikamet ediyor...
çocuğumuz malum alerjik reflülu ve bazen kusma ataklari yaşıyor tıkanıyor.. yani yardim gerekiyor her yanim
kusmuk oluyor çarşaf degistirmek üst degistirmek v.s.
yalnızım bazen daha da yalnız hissediyorm kimsem yok bi bırakıp derslerime gideyim
ne biliyim ya çok şükür kuzularımız sağlıklı ondan büyük nimet yok diyip dişimi sıkıyorum ve kocama da bileniyorum
"sanki herşey annem yok diye böyle "

Öküzleşti yani iyi de benim eşimde işe gidiyor gece yardıma kalkıyor kıyas gibi düşünme yani her gün kalkma da rastgele haftada 1-2 kalk bari bir ihtiyacın var mi diye sor. Benim eşim çocuk konusunda hep yardımcı oldu ama ev işlerinde iyi değil , ben en başından beri nazlı, hassas, kırılgan bir tip olduğum ve öyle davrandığım içim o da güncellenip bir üst sürüme geçti ama üstüne bizim aile kavgaları gelince rüyalardan uyandım , öküzüm geri geldi yine de kızımızla ilgilenip ona koşmaya devam etti. Üstüne benim buhastaşık olayları gelip herşey ona yüklenince şimdi isyanlarda bizimki de dizi gibi bitmedi atraksiyonlar lohusalıkla başladı şuan 12.bölüm sonu
Ama duygusal anlamda yeni yeni ılınmaya başladık ama sanki yeni tanışıyor ilişkiye yeni başlıyor seviyesindeyiz öyle yabaniiii

parmak kuklası var canım. şarkı açıp o kuklayla oynatıyorum. biraz da bu güzel havalardan d vitamini nasipleniyoruz

Bana göre malesef hata sende , adamı bu kadar bireyselliğe neden itiyorsun , sinema mi bizim ilk sinemamız ya kız baya büyütüp babaanneye bıraktığımız zaman yada yine kızımız büyüyüp hepberaber çizgifilm izlemeye gittiğimiz zaman olabilir. Senin eşine alan tanımana gerek yok , alan tanıma karşılıklı olur o işe gidiyor sadece yorulmuyor ki kafasını dağıtıp başka bir dünyaya da dalıyor, ama sen onun bıraktığı yerde belli bir donör içindesin. Arkadaşlarıyla da sosyalleşiyor, alkolle de sosyalleşiyor. Sonra seninle vakit geçirmeye gelince yorgun kusura bakmasın. Ben bulaşarak taviz vermem , yolarım adamı

Canim bunlar daha cok kucuk. Arkadaslar saymis yapabilecegin aktiviteleri zaten. Aslinda yapmamiz gereken en onemli sey onlarla konusmak. Gelisimleri icin bu cok onemli. Dokunmak, konusmak, gulumsemek duygusal gelisimleri icin de cok onemli. Bir de her gun bir sure yuz ustu tutmayi ihmal etme.

E Elwing6 evet evet bende kızı sallarken eşim geldi kapıdan , hadi kızım uyu anne baba saati başlasın senin gibi bebekler çoktan uyudu dedim alt mesajı verdim , ertesi gün kız uyudu ben telefonda takılıyorum , eşim geldi ne bekliyorsun gelsene bende seni bekliyorum dedi ama boş boş oturmak ve ödem planlarımızı konuşmak için yani yanlış anlama emekli gibi takılıyoruz hahahh

Ya hakkini yiyemem mutfagi toparlar evi supurur ama su son zamanlarda kendine donmus vaziyette evlilige bir sey dokunduda her sey ters gidiyor gibi..universite evinde sankide 2aksamda bi alkol aliyo..bugun lavaboya doktum bi kismini bi kisminida sakladim onlarida doktum diyicem yeniyilda cikartirim belki..soylemekle anlamadi belki anlar.benim olayim duygusal bosluk sadece..o uzaklastikca bende uzaklasiyorum haberi yok..duygusal olarak tatmin olsam yinr umrumda olmaz kalkmis kalkmamis..ilgi bekliyorum ama kendinle ilgilenmektten bize vakit kalmiyor bu sira..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…