Seni anlıyorum ama koyvermek basıl bir duygu bilmiyorum. Valla tamam eşimin içinde de var biraz beni üzmeme kırmamaya çalışma düşüncesi fakat , bunları kazanmak için elim yakasında gezdim yıllarca , her saçma hareketinde telefonda değil yüzyüze konuşup gerekçe aradım , açıklama istedim o kadar net be egosuzdumki tüm kartlar açık, kaçacak yeri yoktu. Benim hislerimi önemsemeyi öğrendi , zamanla azalıyor gibi oluyor ilişkimiz monotonlaşıyor , her evlilikte olabileceği gibi zorluklarda boşanma akıllardan geçebiliyor belki ama kafaya kaka kaka hesap vermeyi öğrendi , ben yapıyorsam o da yapacak. Hatta o benden daha mantıklı olacak ki beni toplayacak. Arkadaşlarım da annemde söyler sen adam ettin diye tamam özünde vardı ama benim emeğimle çaba ve özverimle ilişkide hakkım olanı almaya çalıştım hep. Yeri geldiğinde zorluklarda biraz dik dur dedim, yeri geldi beni evini aileni korumak kollamak zorundasın dedim , yeri geldi aklını başına topla bana bu şekilde davranmana müsade etmiyorum dedim öyle öyle kazıdım aklına 1.56 boyumla baya iş becermişim he , bide görümcemin nazarı olmasa daha iyi olurdu da neyyysseeeEnerjim tukendi cidden diyorum ya hem cocukla ugras butun gun bir de bir seyler icin cabala..bunu soyleyince kziiyor ama aman aman agir isi de yok 9da gidip 6da evde oluyo..ne kadar zor olabilir dusummek bazi seyleri..ittirmekten yoruldum ya hevesimde kalmadi hicbir sey icin..boyle boyle sevdiigim ne varsa vazgectim..ben cok severdim duygularimi yazarak anlatmayi baktim karsiligi yok sustum
.makinami alir fotograf cekerdim sirf onun icin cikardim o yanimda sıkıldıkca vazgectim..sabahlari gulerek uyanirdim o somurttmaya basladikca gerildikce gerildim..sagolsun kisiligimde degisti..dediklerinode uzun zamandir yapiyorum en son kahvalti icin mekan sectim ne kadr zordu bi haftasonu gidelim demek..cidden koyverdim ya artik
Evet annem yanimda olsaydi benim icinde her sey daha kolay olacakti.ben bakarim sen calisirsin derdi.bakmasa yanimda dursa yeterdi planladigimiz gibi gitmiyor her sey..bizim eksikligimiz sevgi acligi bence.benim kocamda dalgin bi insan farkina varamiyo ic dunyamin ne yazik ki..ona gore ne var ki..yeterince destek oluyor..uyutuyor ev isinde destek oluyor..(!) Her sey bitiyor o zaman cunku..bana yaklasmasi bile romantik degil o zaman icimden hicbir sey gelmiyo..her seyi dalgaya almasindan dusuncesiz davranmasindan cok bunaldim..burayida bdv a dondurdum ama cocuk olduktan sonra degisen hayatlara sahit olmak demekki herkes yasiyor ayni seyleri olduah canim benim çoğumuz aynı durumdayiz sanirim
ben yıllardır çalışıyorum birikimim de var inan birikimimi harcamam bile olay ben çok gezmeyi seven bi insan değilim ama ben de işlerim için bir es istiyorum ama yok yani yok ...
inan işim ve kariyerim için bile destek bulamıyorum erkekler garip
...
85 gündür salonda ikamet ediyor...
çocuğumuz malum alerjik reflülu ve bazen kusma ataklari yaşıyor tıkanıyor.. yani yardim gerekiyor her yanim
kusmuk oluyor çarşaf degistirmek üst degistirmek v.s.
yalnızım bazen daha da yalnız hissediyorm kimsem yok bi bırakıp derslerime gideyim
ne biliyim ya çok şükür kuzularımız sağlıklı ondan büyük nimet yok diyip dişimi sıkıyorum ve kocama da bileniyorum
"sanki herşey annem yok diye böyle "
Naptin, viski cok pahali!Ya hakkini yiyemem mutfagi toparlar evi supurur ama su son zamanlarda kendine donmus vaziyette evlilige bir sey dokunduda her sey ters gidiyor gibi..universite evinde sankide 2aksamda bi alkol aliyo..bugun lavaboya doktum bi kismini bi kisminida sakladim onlarida doktum diyicem yeniyilda cikartirim belki..soylemekle anlamadi belki anlar.benim olayim duygusal bosluk sadece..o uzaklastikca bende uzaklasiyorum haberi yok..duygusal olarak tatmin olsam yinr umrumda olmaz kalkmis kalkmamis..ilgi bekliyorum ama kendinle ilgilenmektten bize vakit kalmiyor bu sira..
Yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor. Kafasını biraz kaldırıyor hemen koyuyor ağlamaya başlıyorCanim bunlar daha cok kucuk. Arkadaslar saymis yapabilecegin aktiviteleri zaten. Aslinda yapmamiz gereken en onemli sey onlarla konusmak. Gelisimleri icin bu cok onemli. Dokunmak, konusmak, gulumsemek duygusal gelisimleri icin de cok onemli. Bir de her gun bir sure yuz ustu tutmayi ihmal etme.
Bi de boyle koca bulamazsin diyor mu?Evet annem yanimda olsaydi benim icinde her sey daha kolay olacakti.ben bakarim sen calisirsin derdi.bakmasa yanimda dursa yeterdi planladigimiz gibi gitmiyor her sey..bizim eksikligimiz sevgi acligi bence.benim kocamda dalgin bi insan farkina varamiyo ic dunyamin ne yazik ki..ona gore ne var ki..yeterince destek oluyor..uyutuyor ev isinde destek oluyor..(!) Her sey bitiyor o zaman cunku..bana yaklasmasi bile romantik degil o zaman icimden hicbir sey gelmiyo..her seyi dalgaya almasindan dusuncesiz davranmasindan cok bunaldim..burayida bdv a dondurdum ama cocuk olduktan sonra degisen hayatlara sahit olmak demekki herkes yasiyor ayni seyleri oldu
.
İşte aslında eşinin yaptığı detaylarda gizli, sana olan ilgisizliği canım benim. hani nasıl benim kızım emziğe çok düşünce onsuz yapamayıp ağzından düşünce uyanacak kadar bağlanıyor işte o dönem benim mememden uzaklaşıyor. Eşimde dedi geçen emziğe saplandı kaldı yine memeden uzaklaştı dedi. Yani seninkinde de uyaran fazla olunca sana odaklanamıyor gibi geldi. Önce o sosyalliği ve alkolü azaltacak ki seninle daha fazla olabilsin. Sen benimle ilgilensin ilişkimiz kaldığı yerden devam etsin isterse kalkmasa da olur ben hallederim diyorsun ya , yanlış orda saklı hayır efendim gece de kalkacak misal veriyorum seninle çay da içecek sohbette edecek he vakti kalıyorsa öyle watsapta sosyalleşecek. Ama öncelikle dışarda sosyelleşip , sonra watsapta, sonra kendiyle ve alkolle sosyalleşip bebeği ve evle ilgilenecek , e sen neredesin en sonda yani yorgun olduğu zamana denk geldinYa hakkini yiyemem mutfagi toparlar evi supurur ama su son zamanlarda kendine donmus vaziyette evlilige bir sey dokunduda her sey ters gidiyor gibi..universite evinde sankide 2aksamda bi alkol aliyo..bugun lavaboya doktum bi kismini bi kisminida sakladim onlarida doktum diyicem yeniyilda cikartirim belki..soylemekle anlamadi belki anlar.benim olayim duygusal bosluk sadece..o uzaklastikca bende uzaklasiyorum haberi yok..duygusal olarak tatmin olsam yinr umrumda olmaz kalkmis kalkmamis..ilgi bekliyorum ama kendinle ilgilenmektten bize vakit kalmiyor bu sira..
Benimki de pek sevmiyor ama sirt ve kol kaslarinin gelisimi icin onemli. Simdi biraz daha fazla durabiliyor. Onune oyuncak gibi bir sey koy, ona versin dikkatini.Yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor. Kafasını biraz kaldırıyor hemen koyuyor ağlamaya başlıyor
Bizimkinde ince dusunce yok..bende bir o kadar kirilganim belki o da yoruluyordur bilmiyorum..illaki emeklerimiz var 4 yil uzak iliski yuruttuk yeri geldi 3ayda 1 gorustuk..cocuk olmadanda cidden ruya gibiydi her sey bilmiyorum umarim toparlariz.tek tarafli mucadele veremicek kadr yorgunum..sadece son 3 ayda yasadiklarim bile yeter..bunu goremeyip benden beklentisi varsa cidden yapamam yani..tek basima cocuk buyutuyorum yapacagi tek sey ilgi sevgi..Seni anlıyorum ama koyvermek basıl bir duygu bilmiyorum. Valla tamam eşimin içinde de var biraz beni üzmeme kırmamaya çalışma düşüncesi fakat , bunları kazanmak için elim yakasında gezdim yıllarca , her saçma hareketinde telefonda değil yüzyüze konuşup gerekçe aradım , açıklama istedim o kadar net be egosuzdumki tüm kartlar açık, kaçacak yeri yoktu. Benim hislerimi önemsemeyi öğrendi , zamanla azalıyor gibi oluyor ilişkimiz monotonlaşıyor , her evlilikte olabileceği gibi zorluklarda boşanma akıllardan geçebiliyor belki ama kafaya kaka kaka hesap vermeyi öğrendi , ben yapıyorsam o da yapacak. Hatta o benden daha mantıklı olacak ki beni toplayacak. Arkadaşlarım da annemde söyler sen adam ettin diye tamam özünde vardı ama benim emeğimle çaba ve özverimle ilişkide hakkım olanı almaya çalıştım hep. Yeri geldiğinde zorluklarda biraz dik dur dedim, yeri geldi beni evini aileni korumak kollamak zorundasın dedim , yeri geldi aklını başına topla bana bu şekilde davranmana müsade etmiyorum dedim öyle öyle kazıdım aklına 1.56 boyumla baya iş becermişim he , bide görümcemin nazarı olmasa daha iyi olurdu da neyyysseee
Evet aynen oyle oldu..yurtdisindan geldi 1hafta gorusmemisiz peerisam olmusum tek basima cocuk bakmaktan babamla oturup ictiler..o aksam salonda yatti ertesi gun bi hava almaya ciktik ama eli yine telefonda avmye gittik beni birakip oturdu kendi..bi yemek yedik iste :) eve geldik uyudu..neymis yorgunmus..cunku avm gezildi gorevini tamamladi..ben 1haftadir yorgundum o ne olacak ? Dun gece kavga ettik gece yine icmis sabaha karsi emzirmeye kalktim yerdeydi..babasin artik ya beni gorunce kalkiyo birdeİşte aslında eşinin yaptığı detaylarda gizli, sana olan ilgisizliği canım benim. hani nasıl benim kızım emziğe çok düşünce onsuz yapamayıp ağzından düşünce uyanacak kadar bağlanıyor işte o dönem benim mememden uzaklaşıyor. Eşimde dedi geçen emziğe saplandı kaldı yine memeden uzaklaştı dedi. Yani seninkinde de uyaran fazla olunca sana odaklanamıyor gibi geldi. Önce o sosyalliği ve alkolü azaltacak ki seninle daha fazla olabilsin. Sen benimle ilgilensin ilişkimiz kaldığı yerden devam etsin isterse kalkmasa da olur ben hallederim diyorsun ya , yanlış orda saklı hayır efendim gece de kalkacak misal veriyorum seninle çay da içecek sohbette edecek he vakti kalıyorsa öyle watsapta sosyalleşecek. Ama öncelikle dışarda sosyelleşip , sonra watsapta, sonra kendiyle ve alkolle sosyalleşip bebeği ve evle ilgilenecek , e sen neredesin en sonda yani yorgun olduğu zamana denk geldin
Haftada 2 halısaha maçı mi yok artık sende pilatese git o zamanCanım bizim bebek 6 buçuk seneden sonra oldu. İnan şu 3 ayda ettiğimiz kavgaları 6 buçuk senede etmedikbebek gelince işler epey değişiyor. Ama hep düzelecek umuduyla bakıyorum. Geçicek bugünler inşallah. Sen kendini kasma, kendinden fedakarlık yapma yeter. Nasıl mutlu hissedecksen öyle yap. Benim de eşim şikayetçi ortak bişeyler yapamamaktan ama napayım çocuk sürekli uyanıp durduğu için bi film bile izlemeyemiyoruz, bir filmi 3-4 günde bitiriyoruz eşim de evde sıkıldığı için telefonuna oyunlar yükledi, 2 akşama halı saha maçı ayarladı vs. Onlar çocuğu kendi sorumluluğu gibi görmüyor, çocuk bizim çocuk biz mecburuz onlarsa merhamet edip yardımcı oluyorlar kendilerince bi de yardımcı oluyoruz diye takdir, tebrik bekliyorlar.
Evet..baskalari yardim etmiyormus da o ediyormusBi de boyle koca bulamazsin diyor mu?baska erkekler hic yaedim etmiyor, kiymetimi bil vs vs. Benimki diyor da.
Valla umurumda olmadi baya cani yanacak bir tanesini sakladimNaptin, viski cok pahali!saka maka bir balik burcu olarak seni cok iyi anliyorum. Arkadaslar oneride bulunmus sen adim at vs diye. Haklilar belki ama bunca is, guc, yorgunlugun icinde bunu da mi biz dusunecegiz diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Kadinlara cok fazla yuk bindiriliyor, biz de sanki gorevimizmis gibi kaniksiyoruz. Oysa evliligi ayakta tutmaya calismak iki tarafin da gorevi.
Seni görünce kalkıyor he birdeEvet aynen oyle oldu..yurtdisindan geldi 1hafta gorusmemisiz peerisam olmusum tek basima cocuk bakmaktan babamla oturup ictiler..o aksam salonda yatti ertesi gun bi hava almaya ciktik ama eli yine telefonda avmye gittik beni birakip oturdu kendi..bi yemek yedik iste :) eve geldik uyudu..neymis yorgunmus..cunku avm gezildi gorevini tamamladi..ben 1haftadir yorgundum o ne olacak ? Dun gece kavga ettik gece yine icmis sabaha karsi emzirmeye kalktim yerdeydi..babasin artik ya beni gorunce kalkiyo birdebende hepsini doktum bugun simdide kuzenim geliyo birazda ben kafa dagiticam cocuga baksin 4gun..ha haftasonu yine otelde egitime gidiyor beyfendi..egiitim altinda gezme :) istemese gitmez ama gidiyor bende sirf degisiklik olsun diye git falan diyorum..yok ya yaranilmaz.
Ben kısa kol çıtçıtlı badi giydiriyorum canım ev gece 22-23 derece oluyor, lcw'ninki 2,7 tog, hm'inki daha ince, kolunun altına kadar da peluş battaniyesini çekiyorum elleri dışarda uyuyor bizimki.Kizlar 1.5togluk uyku tulumu icine uzun kollu zibin ic atlet ve alt giydirdim..müslinle yarim kundak yaptim.ince yorganida beline kadr orttum kombi 40 50de falan yaniyo..kalin gelir mi? Usutmeyim derken birde terden hasta etmiyim..hep 2kat giydiriyordum uyku tulumu alinca bu aksam deneyeyim dedim
Benim esim oglumuza olup bitiyor. Geceden sabaha ozluyor-mus. Butun gece ben ilgileniyorum ama sabaha karsi pilim bitiyor benim. Uyumasi uzun suruyor, oyalanmak istiyor bebis. Kalk biraz da sen bak ben de uyuyayim biraz diyorum, cok uykusuzmus, biraz daha uyusun alirmis. Hayir butun gece uyumayan benim, bana cok uykum var dedikce deli oluyorum. Artik fazla istememeye basladim. Zaten onun isi aksamlari ve performans uzerine oldugu icin yormamaya calisiyorum. Mumkun oldugu kadar mecbur kalmasam yardim istemiyorum. Ama ben de insanim, pilim bitiyor. Ama sonra lafta geceden sabaha oglunu ozluyormus. Bir de benim esimin siradan bir isi yok. Ise gitmiyor gunduzleri. Ama butun gun telefonda is gorusmesi yapiyor. Evde ama yok gibi. Disaridan baksan cok ideal ama onun isi gucunden bana sira gelmiyor. Sunla gorusucem, bunla gorusucem. Tut su cocugu iki dakika, tamam su telefon gorusmesini yapayim, tamam tuvalete gideyim (yarim saat tuvalet mi olur!) , falanca aradi onunla gorusmem lazim vs. Resmen bana sira gelmiyor. Bugun ben de cemkirdim. Kahvalti masasi toplanacak, bulasik makinesi dolu. Beyimiz saat ikide disari cikacak. Telefon gorusmesi bitti, gel iki dk makineyi bosaltmama yardim et diyorum, tuvalete gidecekmis! Ben de cemkirdim artik. Isine hic karismiyorum. Is oldugu icin darlamiyorum ama resmen biktim gun icindeki bir milyon telefon konusmasindan. Bi de ben dus almak icin bile plan yapmak zorundayken beyimiz tuvalette yarim saat kaliyor, telefonunda oyun oynuyor cunku.Evet..baskalari yardim etmiyormus da o ediyormusbana birak git dolas der ama ciksam 2.saatte arar.hep laf olsun
Biktim bende mis gibi yapilmaasindan
Sanırım bu laf fix bi bardak su verince kendilerini mübarek eşsiz görüyorlar o ev toplanmasada olur böyle diyeceksen dokunma demi ruhu öküz benjmkininde şimdi sizin beyi karistirmayayimBi de boyle koca bulamazsin diyor mu?baska erkekler hic yaedim etmiyor, kiymetimi bil vs vs. Benimki diyor da.
Valla benimki hep yoldan cikmisti bile bile evlendim birazSeni görünce kalkıyor he birdeya sızacak kadar içiyor demek yoldan çıkıyor söyleyeyim. Bende epey içip dağıtmışlığım vardır anlıyorum fakat hiç sırası değil yani çocuklaşmanın. Bekarlığını mi özledim içip sıçacaksan yallah dışarı diye kovarım valla boyuma bakmadan ay içimdeki 15 yaşındaki kız çocuğu ile 60 yaşımdaki olgun halim savaş veriyor
Hm hangi model görsel atabilir misinBen kısa kol çıtçıtlı badi giydiriyorum canım ev gece 22-23 derece oluyor, lcw'ninki 2,7 tog, hm'inki daha ince, kolunun altına kadar da peluş battaniyesini çekiyorum elleri dışarda uyuyor bizimki.
Benimki asiri duygusaldir, ama bazen oyle bir okuzlesiyor ki sasiyorum.Sanırım bu laf fix bi bardak su verince kendilerini mübarek eşsiz görüyorlar o ev toplanmasada olur böyle diyeceksen dokunma demi ruhu öküz benjmkininde şimdi sizin beyi karistirmayayim
Sen herşeye müsade etmekle hata yapıyorsun , neden bu kadar free davranıyorsun. Cool olmamın sırası mi siz flörtmüsünüz sen eve tıkılmış çocuk bakıyorsun akşam eşini bekleyip 2 güzel vakit geçirelim diye bekliyorsun. Hem şikayetçi olup Birde tatile gönderiyorsunYaaa tam anlatmak istedigimkesinlikle oyle ben fedakarlik yapiyorum dedim bir konusma sirasinda hemem ben yapmiyor muyum? Yahu napiyosun 2 saat ilgilenebiliosun zaten..kendo anlatiyo babama az bi cikmisti zor basettim baba diye dusun bu cocukla kac saat birlikteyiz evden disari cikmadan..e senide ozgur birakiyorum masallah geziyorsun istediigin gibi e eeve geldiginde de esinle ilgilenmek ne kadar zor olabilir ki..biz de sikayetci olan benim cunku 8de uyutuyorum cocugu o kadar zmaan var ki paylasmak isteyene..ya her seyi gec gun icinde iki guzel bir sey yazsa yeter..yok ya cidden bencillik dizboyu.bundan sonra bende kendi keyfime bakicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?