Yaaaa b*kun icinde oturmaktan ne anliyolar bizde de 2lavabo var biri ona tahsisli bak israrla icme dememe ragmen o lavaboda sigara iciyor birde ben sinirlenince guluyo yaaa daha cok deliriyorum arsizsinn laf anlamazsin diyorum hala espriler karimmllar falan beni ciddiye almiyo apacik belli yani..bizimki 9da gidip 6da geliyo cok rahat isi var boyle dedigimde kucumsuyomusum kazanmak zordu o mertebeyi belki ama isi cok kolay..ben ona ragmen uyandirmiyorum zate agir uykusu cocugu emanet edemem..dedigin gibi hassasiz ama anlamakta zor olmasa gerek koskoca okumus etmis bilgili insanlar..insanin yuzune baktinmi halini anlarsin..insallah canim insallah az hasarla atlatiriz

Evet evet kesinlikle bende bu kaniya vardim fazla ozgur biraktim ne yapsa sesim cikmadi cikmadikca beyfendi yalniz yasamaya basladi.. hemen ucuyorum bu seferde sizin evlilik catirdamasin aman

Yaaa istanbulda toplasalim

Aynen bian ooo diyorum benim bey kendine gelmiş fln ama içindeki öküzü bianda çıkarabiliyor sanırım babalikta ağır bi yük zamanla alışıp adapte olacaklar umarim
Ya bazen dusunuyorum, o olmasa ben yine bu cocuga bakarim. Ama ben, biz anneler, olmasak bunlar bebege bir gun bakamaz. Aslinda cok aci bir durum. Biz kadinlar cok gucluyuz, her seyi sirtlayabilecek yapiya sahibiz. Ama beylerimiz bunca rahatliga ragmen babaliga alisacaklar daha. Acizler yeminle.

Sütün nasıl deyince iyi selamı var de sende

Cok afedersin ama gercekten esin tam bir bencil ve henuz baba olamamis. Bebekli hayat ona zor gelmis ve icerek bu hengameden siyrilmaya calisiyor. Evde tuvalette sigara icmek de ne? Ogrenci evinde mi saniyor kendini hala acaba? Sen ne zor donemlerden gectin hala da duzelmis degilsin, yalnizsin, sen de bebekli hayatina alismaya calisiyorsun ve bunu tek basina yapiyorsun . Cok da guzel ustesinden geliyorsun ama esin gelemiyor ve kendini ickiye veriyor cok aci... Sen guclu bir kadinsin hic uzulme bebegin biraz daha buyuyunce daha iyi olacaksin hepsi gececek

Valla en vurdumduymaz benimkidir.Birde evde bebek dışında sürekli kavga halinde 2 çocuk var.
Benimki iş yapmaz,gece oda geç yatar .evde olduğu müddetçe bebeği satıyorum ona.O kadarını da yapsın.Is verdiğim zaman tamam der ama o iş kalır gider.
Nerdeyse her akşam kahveye gider.Okuldan 4 te geliyor zaten.7de tekrar çıkıyor.O 3 saat ve kahve dönüşü bebek onda.Gazini çıkarıp uyutuyor.
Geçen akşam kahve içtik.Ustune su istedi.Kucagimda çocuk vardi tek elle dolduramam kendin iç giderken de tepsiyi götür dedim.Beyefendi tepsiyi götürürken benim kahve bardağını devirdi.Yere sütlü kahvenin dibi döküldü.Tek elle su doldurmadım diye bana söyleniyor aklınca.Actim ağzımı yumdum gözümü.Ben senin bir taraflarını fazla kaldırdım anlaşılan diye.Allah sana muhtaç etmesin beni.Elden ayaktan düşüp sana muhtaç kalacaksam alsın canimi vs.Pesimde kedi gibi dolanıyor ıste tepsi düşünce sinirden demiste bilmem neyde.Dengesizler cidden.
Ben öyle çok çeşit yemek yapamıyorum istesem yaparım ama gerek yok okadar yorulmama. Dün kıymalı makarna yaptım "tek elle anca bu "dedim yüzüme bakıyor.Tek elle mevzusu uzun süre döner bizim evde artık.

Zaman zaman bana da öyle bi his geliyor. Ama sevgimiz yeter uç aylık daha bebeklerimiz çok fazla da bisey yapılamıyor ki

Zaman zaman bana da öyle bi his geliyor. Ama sevgimiz yeter uç aylık daha bebeklerimiz çok fazla da bisey yapılamıyor ki
Kucaginda evi gezdirmenin cok faydasini goreceksin.
Fis fis kayıkçı oynayabilirsin artık kol kasları güçlenmeye başlıyor.
Bugün eşim ayaklarını bir yere dayayıp kucağında oturturken ellerinden hooop diyerek ona doğru çekmiş sonra guuuum diyerek geri bacağına yatırmış.5-10 kez tekrar etmişler.Bana hoop dedim diye anlatırken ufaklık kendini öne ittiriyor hemen öğrenmiş.

Elalem sütümüzle kafayı bozdu:)))biz olmasak neye takacaklar bilmem vallahi.Lohusayken akrabalardan biri bizim bir tanıdık var sütü öyle bolmuşki çocuk boğuluyormuş nerdeyse diye anlatıyordu.Ay ben bir ağladım.Şimdi olsa gülerim ama o psikolojiyle..Bunları anlatan da kadın aynı yollardan geçti diyorsun ama nafile.Şu an mama ağırlıklı besleniyor bebeğim çok şükür sağlıklı kilosu boyu zihinsel gelişimi..Daha ne isterim çok şükür

Oh içimin yağları eridi , bir eşini azarlayan daha buldum hahahah

Kesinlikle bencil..yapacak bir sey yok dogumdan sonra oglunun uykusunu benden cok dusunen bir anne yetistirmis ne desek bos..insallah canim cok sagol

Of erkekler de tam çocuk kaçmaya yer arıyorlar

Benim minnosum kahkaha atmiyor yani sesli gulmuyor henuz ama cok gulec hep siritik hep guluyor ama sesli degil sizinkilerde durum nedir
Normalde sadece guluyor ama uzerini giydirirken farkettim gidiklaniyor. O zaman kahkaha atiyor. Tabi ben de dayanamiyorum her body degistigimizde gidikliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…