Yaaaa b*kun icinde oturmaktan ne anliyolarBenim esim oglumuza olup bitiyor. Geceden sabaha ozluyor-mus. Butun gece ben ilgileniyorum ama sabaha karsi pilim bitiyor benim. Uyumasi uzun suruyor, oyalanmak istiyor bebis. Kalk biraz da sen bak ben de uyuyayim biraz diyorum, cok uykusuzmus, biraz daha uyusun alirmis. Hayir butun gece uyumayan benim, bana cok uykum var dedikce deli oluyorum. Artik fazla istememeye basladim. Zaten onun isi aksamlari ve performans uzerine oldugu icin yormamaya calisiyorum. Mumkun oldugu kadar mecbur kalmasam yardim istemiyorum. Ama ben de insanim, pilim bitiyor. Ama sonra lafta geceden sabaha oglunu ozluyormus. Bir de benim esimin siradan bir isi yok. Ise gitmiyor gunduzleri. Ama butun gun telefonda is gorusmesi yapiyor. Evde ama yok gibi. Disaridan baksan cok ideal ama onun isi gucunden bana sira gelmiyor. Sunla gorusucem, bunla gorusucem. Tut su cocugu iki dakika, tamam su telefon gorusmesini yapayim, tamam tuvalete gideyim (yarim saat tuvalet mi olur!) , falanca aradi onunla gorusmem lazim vs. Resmen bana sira gelmiyor. Bugun ben de cemkirdim. Kahvalti masasi toplanacak, bulasik makinesi dolu. Beyimiz saat ikide disari cikacak. Telefon gorusmesi bitti, gel iki dk makineyi bosaltmama yardim et diyorum, tuvalete gidecekmis! Ben de cemkirdim artik. Isine hic karismiyorum. Is oldugu icin darlamiyorum ama resmen biktim gun icindeki bir milyon telefon konusmasindan. Bi de ben dus almak icin bile plan yapmak zorundayken beyimiz tuvalette yarim saat kaliyor, telefonunda oyun oynuyor cunku.
Icimi bosalttim ben de, ama hakkini yemek de istemiyorum. Yardimlari da cok. Ama galiba bizim duygusal ve fiziksel durumumuz su anda cok hassas oldugu icin beklentilerimiz de yuksek. Adamlarsa genel olarak okuz.
Zamanla cocuga gore sekillenecek evliligimiz de. Ben de cok ozluyorum bebekten onceki evliligimizi. Ama bir daha oyle olmayacak. Bebekle yeni bir sekil alana kadar sancili bir donem. Az hasarla atlatmaya bakalim.
Evet evet kesinlikle bende bu kaniya vardim fazla ozgur biraktim ne yapsa sesim cikmadi cikmadikca beyfendi yalniz yasamaya basladi.. hemen ucuyorumSen herşeye müsade etmekle hata yapıyorsun , neden bu kadar free davranıyorsun. Cool olmamın sırası mi siz flörtmüsünüz sen eve tıkılmış çocuk bakıyorsun akşam eşini bekleyip 2 güzel vakit geçirelim diye bekliyorsun. Hem şikayetçi olup Birde tatile gönderiyorsunsende alemsin. Bak şimdi sen İstanbul’a bir bilet al doğru bana gel birlikte takılalım
Aynen bian ooo diyorum benim bey kendine gelmiş fln ama içindeki öküzü bianda çıkarabiliyorBenimki asiri duygusaldir, ama bazen oyle bir okuzlesiyor ki sasiyorum.
Yaaa istanbulda toplasalimSen herşeye müsade etmekle hata yapıyorsun , neden bu kadar free davranıyorsun. Cool olmamın sırası mi siz flörtmüsünüz sen eve tıkılmış çocuk bakıyorsun akşam eşini bekleyip 2 güzel vakit geçirelim diye bekliyorsun. Hem şikayetçi olup Birde tatile gönderiyorsunsende alemsin. Bak şimdi sen İstanbul’a bir bilet al doğru bana gel birlikte takılalım
Ya bazen dusunuyorum, o olmasa ben yine bu cocuga bakarim. Ama ben, biz anneler, olmasak bunlar bebege bir gun bakamaz. Aslinda cok aci bir durum. Biz kadinlar cok gucluyuz, her seyi sirtlayabilecek yapiya sahibiz. Ama beylerimiz bunca rahatliga ragmen babaliga alisacaklar daha. Acizler yeminle.Aynen bian ooo diyorum benim bey kendine gelmiş fln ama içindeki öküzü bianda çıkarabiliyorsanırım babalikta ağır bi yük zamanla alışıp adapte olacaklar umarim
Sütün nasıl deyince iyi selamı var de sendeYasli insanlari gectim, erkek akrabalar sutun nasil deyince sinir oluyorum ben ya. Hayir sevdigim de insanlar ama sanane benim sutumden enistecim. Sutum yetmese sen mi vericen, tobe tobe. Dunyanin en sacma sorusu, sutun nasil. Sanane yahu. Iyi ya da kotu bu cocuk doyuyor. Bu sorunun cevabinin sana hicbi faydasi da yok. Ayrica bence bir erkegin bunu sormasi cok ayip. Ama iste sevdigim insanlar olunca cok sukur deyip gecistiriyorum.
Cok afedersin ama gercekten esin tam bir bencil ve henuz baba olamamis. Bebekli hayat ona zor gelmis ve icerek bu hengameden siyrilmaya calisiyor. Evde tuvalette sigara icmek de ne? Ogrenci evinde mi saniyor kendini hala acaba? Sen ne zor donemlerden gectin hala da duzelmis degilsin, yalnizsin, sen de bebekli hayatina alismaya calisiyorsun ve bunu tek basina yapiyorsun . Cok da guzel ustesinden geliyorsun ama esin gelemiyor ve kendini ickiye veriyor cok aci... Sen guclu bir kadinsin hic uzulme bebegin biraz daha buyuyunce daha iyi olacaksin hepsi gececekYaaaa b*kun icinde oturmaktan ne anliyolarbizde de 2lavabo var biri ona tahsisli bak israrla icme dememe ragmen o lavaboda sigara iciyor birde ben sinirlenince guluyo yaaa daha cok deliriyorum arsizsinn laf anlamazsin diyorum hala espriler karimmllar falan beni ciddiye almiyo apacik belli yani..bizimki 9da gidip 6da geliyo cok rahat isi var boyle dedigimde kucumsuyomusum kazanmak zordu o mertebeyi belki ama isi cok kolay..ben ona ragmen uyandirmiyorum zate agir uykusu cocugu emanet edemem..dedigin gibi hassasiz ama anlamakta zor olmasa gerek koskoca okumus etmis bilgili insanlar..insanin yuzune baktinmi halini anlarsin..insallah canim insallah az hasarla atlatiriz
Ay evet yaa gelirim vallaYaaa istanbulda toplasalim
Zaman zaman bana da öyle bi his geliyor. Ama sevgimiz yeter uç aylık daha bebeklerimiz çok fazla da bisey yapılamıyor ki@morcivertkedi parmak oyunu nasıl birşey?
Koalacikk benimki de kırmızı balığı seviyor. Bende şarkılar söylüyorum. Kartları gösteriyorum konuşuyorum. Oyun halısını sevmiyor.
Sanki yeterince ilgilenmediğimi düşünüyorum gelişimi için
Şimdi ben soracaktım , hazıra kondum
Kucaginda evi gezdirmenin cok faydasini goreceksin.Zaman zaman bana da öyle bi his geliyor. Ama sevgimiz yeter uç aylık daha bebeklerimiz çok fazla da bisey yapılamıyor ki
Elalem sütümüzle kafayı bozdu:)))biz olmasak neye takacaklar bilmem vallahi.Lohusayken akrabalardan biri bizim bir tanıdık var sütü öyle bolmuşki çocuk boğuluyormuş nerdeyse diye anlatıyordu.Ay ben bir ağladım.Şimdi olsa gülerim ama o psikolojiyle..Bunları anlatan da kadın aynı yollardan geçti diyorsun ama nafile.Şu an mama ağırlıklı besleniyor bebeğim çok şükür sağlıklı kilosu boyu zihinsel gelişimi..Daha ne isterim çok şükürAynen kesinlikle insan biraz moral verir, teselli eder. Sen yoruldun ver az biz oyalayım sen bi bardak çay iç der. Nerdeeeee... Kadınlardan da 2 si yaşlıydı diğerleri çok yaşlı da sayılmaz 40-50 civarı yaşları ama kafalar yaşlı, düşünceleri örümcek tutmuş. Biri gelmiş yanıma sütün var mı diyoryok ben boş meme emdirmekten keyif alıyorum ondan verdim çocuğun ağzına, tövbe yarabbim. Dediğin gibi aman uzak olsunlar, ayda bir görüyorum yetiyor. Geçen sefer gittiğimizde çok usluydu, güzel güzel uyudu bi Allahın kulu aaa ne huzurlu ne mutlu çocuk demedi ama
Uykuda atıyordu 1 haftadır uyanıkken de sesli gülmeye başladı.Benim minnosum kahkaha atmiyor yani sesli gulmuyor henuz ama cok gulec hep siritik hep guluyor ama sesli degil sizinkilerde durum nedir
Oh içimin yağları eridi , bir eşini azarlayan daha buldum hahahahValla en vurdumduymaz benimkidir.Birde evde bebek dışında sürekli kavga halinde 2 çocuk var.
Benimki iş yapmaz,gece oda geç yatar .evde olduğu müddetçe bebeği satıyorum ona.O kadarını da yapsın.Is verdiğim zaman tamam der ama o iş kalır gider.
Nerdeyse her akşam kahveye gider.Okuldan 4 te geliyor zaten.7de tekrar çıkıyor.O 3 saat ve kahve dönüşü bebek onda.Gazini çıkarıp uyutuyor.
Geçen akşam kahve içtik.Ustune su istedi.Kucagimda çocuk vardi tek elle dolduramam kendin iç giderken de tepsiyi götür dedim.Beyefendi tepsiyi götürürken benim kahve bardağını devirdi.Yere sütlü kahvenin dibi döküldü.Tek elle su doldurmadım diye bana söyleniyor aklınca.Actim ağzımı yumdum gözümü.Ben senin bir taraflarını fazla kaldırdım anlaşılan diye.Allah sana muhtaç etmesin beni.Elden ayaktan düşüp sana muhtaç kalacaksam alsın canimi vs.Pesimde kedi gibi dolanıyor ıste tepsi düşünce sinirden demiste bilmem neyde.Dengesizler cidden.
Ben öyle çok çeşit yemek yapamıyorum istesem yaparım ama gerek yok okadar yorulmama. Dün kıymalı makarna yaptım "tek elle anca bu "dedim yüzüme bakıyor.Tek elle mevzusu uzun süre döner bizim evde artık.
Valla sakinimdir normalde ama damarıma bastımı iş değişiyorOh içimin yağları eridi , bir eşini azarlayan daha buldum hahahah
Kesinlikle bencil..yapacak bir sey yok dogumdan sonra oglunun uykusunu benden cok dusunen bir anne yetistirmis ne desek bos..insallah canim cok sagolCok afedersin ama gercekten esin tam bir bencil ve henuz baba olamamis. Bebekli hayat ona zor gelmis ve icerek bu hengameden siyrilmaya calisiyor. Evde tuvalette sigara icmek de ne? Ogrenci evinde mi saniyor kendini hala acaba? Sen ne zor donemlerden gectin hala da duzelmis degilsin, yalnizsin, sen de bebekli hayatina alismaya calisiyorsun ve bunu tek basina yapiyorsun . Cok da guzel ustesinden geliyorsun ama esin gelemiyor ve kendini ickiye veriyor cok aci... Sen guclu bir kadinsin hic uzulme bebegin biraz daha buyuyunce daha iyi olacaksin hepsi gececek
Of erkekler de tam çocuk kaçmaya yer arıyorlarBenim esim oglumuza olup bitiyor. Geceden sabaha ozluyor-mus. Butun gece ben ilgileniyorum ama sabaha karsi pilim bitiyor benim. Uyumasi uzun suruyor, oyalanmak istiyor bebis. Kalk biraz da sen bak ben de uyuyayim biraz diyorum, cok uykusuzmus, biraz daha uyusun alirmis. Hayir butun gece uyumayan benim, bana cok uykum var dedikce deli oluyorum. Artik fazla istememeye basladim. Zaten onun isi aksamlari ve performans uzerine oldugu icin yormamaya calisiyorum. Mumkun oldugu kadar mecbur kalmasam yardim istemiyorum. Ama ben de insanim, pilim bitiyor. Ama sonra lafta geceden sabaha oglunu ozluyormus. Bir de benim esimin siradan bir isi yok. Ise gitmiyor gunduzleri. Ama butun gun telefonda is gorusmesi yapiyor. Evde ama yok gibi. Disaridan baksan cok ideal ama onun isi gucunden bana sira gelmiyor. Sunla gorusucem, bunla gorusucem. Tut su cocugu iki dakika, tamam su telefon gorusmesini yapayim, tamam tuvalete gideyim (yarim saat tuvalet mi olur!) , falanca aradi onunla gorusmem lazim vs. Resmen bana sira gelmiyor. Bugun ben de cemkirdim. Kahvalti masasi toplanacak, bulasik makinesi dolu. Beyimiz saat ikide disari cikacak. Telefon gorusmesi bitti, gel iki dk makineyi bosaltmama yardim et diyorum, tuvalete gidecekmis! Ben de cemkirdim artik. Isine hic karismiyorum. Is oldugu icin darlamiyorum ama resmen biktim gun icindeki bir milyon telefon konusmasindan. Bi de ben dus almak icin bile plan yapmak zorundayken beyimiz tuvalette yarim saat kaliyor, telefonunda oyun oynuyor cunku.
Icimi bosalttim ben de, ama hakkini yemek de istemiyorum. Yardimlari da cok. Ama galiba bizim duygusal ve fiziksel durumumuz su anda cok hassas oldugu icin beklentilerimiz de yuksek. Adamlarsa genel olarak okuz.
Zamanla cocuga gore sekillenecek evliligimiz de. Ben de cok ozluyorum bebekten onceki evliligimizi. Ama bir daha oyle olmayacak. Bebekle yeni bir sekil alana kadar sancili bir donem. Az hasarla atlatmaya bakalim.
Normalde sadece guluyor ama uzerini giydirirken farkettim gidiklaniyor. O zaman kahkaha atiyor. Tabi ben de dayanamiyorum her body degistigimizde gidikliyorumBenim minnosum kahkaha atmiyor yani sesli gulmuyor henuz ama cok gulec hep siritik hep guluyor ama sesli degil sizinkilerde durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?