Evet evet kesinlikle bende bu kaniya vardim fazla ozgur biraktim ne yapsa sesim cikmadi cikmadikca beyfendi yalniz yasamaya basladi.. hemen ucuyorum bu seferde sizin evlilik catirdamasin aman
Kucaginda evi gezdirmenin cok faydasini goreceksin.
Fis fis kayıkçı oynayabilirsin artık kol kasları güçlenmeye başlıyor.
Bugün eşim ayaklarını bir yere dayayıp kucağında oturturken ellerinden hooop diyerek ona doğru çekmiş sonra guuuum diyerek geri bacağına yatırmış.5-10 kez tekrar etmişler.Bana hoop dedim diye anlatırken ufaklık kendini öne ittiriyor hemen öğrenmiş.
Naptin, viski cok pahali! saka maka bir balik burcu olarak seni cok iyi anliyorum. Arkadaslar oneride bulunmus sen adim at vs diye. Haklilar belki ama bunca is, guc, yorgunlugun icinde bunu da mi biz dusunecegiz diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Kadinlara cok fazla yuk bindiriliyor, biz de sanki gorevimizmis gibi kaniksiyoruz. Oysa evliligi ayakta tutmaya calismak iki tarafin da gorevi.
EElwing6
evet evet bende kızı sallarken eşim geldi kapıdan , hadi kızım uyu anne baba saati başlasın senin gibi bebekler çoktan uyudu dedim alt mesajı verdim , ertesi gün kız uyudu ben telefonda takılıyorum , eşim geldi ne bekliyorsun gelsene bende seni bekliyorum dedi ama boş boş oturmak ve ödem planlarımızı konuşmak için yani yanlış anlama emekli gibi takılıyoruz hahahh
Merhaba arkadaslar,
Bebegimin bugun uc ayi bitti dorduncu ayina girdi. Genel olarak bir sikintisi yok cok sukur ama 15 20 sayfa once okuduklarim kafami karistirdi. Gunde bir kez bazen iki kez kaka yapiyor. Kakasi hep sulu ve gürültülü. Ve karni cok gurulduyor. Kakasinda renk degisikligi, kan, mukus, kotu koku vs yok. Vucudunda döküntü, kabarikli, kizariklik, kasinti vs de yok. Acaba gurultulu ve sulu kakayla karin guruldamasi bir sikintinin belirtisi mi?
Merhaba arkadaslar,
Bebegimin bugun uc ayi bitti dorduncu ayina girdi. Genel olarak bir sikintisi yok cok sukur ama 15 20 sayfa once okuduklarim kafami karistirdi. Gunde bir kez bazen iki kez kaka yapiyor. Kakasi hep sulu ve gürültülü. Ve karni cok gurulduyor. Kakasinda renk degisikligi, kan, mukus, kotu koku vs yok. Vucudunda döküntü, kabarikli, kizariklik, kasinti vs de yok. Acaba gurultulu ve sulu kakayla karin guruldamasi bir sikintinin belirtisi mi?
Valla benim adımlarım tatlı tatlı ve didaktik herkes yapıcı olamıyor malesef bazen yolunu bulamıyor , yol göstermek gerekiyor. Hatasını düzeltmesi için bile bazen bekliyorum gelişme yoksa hayırdır diye soruyorum ne yapayım geçiştirmek iyi gelmiyor ilişkilere , her şeyi konuşma taraftarıyım , adım kimden gelirse gelsin sonuç iyi olsunda
Kizlar sizin bebekler de yabancilara tepki vermeye basladi mi? Benimki iki gundur evde yabanci bir yuz gorunce agliyor. Dun halasini gordu (ilk kez sayilir) dudagini buzusture buzusture agladi. Bugun annemi gorunce de once yuzune bakti benim kucagimdayken. Hatta gulumsedi. Ama annem kucagina alinca icli icli agaldi bana bakarak. Onu almami istedi sanki. Gitgide baglaniyoruz birbirimize
Kizlar sizin bebekler de yabancilara tepki vermeye basladi mi? Benimki iki gundur evde yabanci bir yuz gorunce agliyor. Dun halasini gordu (ilk kez sayilir) dudagini buzusture buzusture agladi. Bugun annemi gorunce de once yuzune bakti benim kucagimdayken. Hatta gulumsedi. Ama annem kucagina alinca icli icli agaldi bana bakarak. Onu almami istedi sanki. Gitgide baglaniyoruz birbirimize
Evet canım 2 hafta önce Bizimki de halasinda durmadı gözü hep bendeydi.
2 gün önce de dede ve babaanneye aynı şekilde davrandı bir iki gülümsüyor sonra hop beni ariyor
Ay aman boşver bebeğin uslu olsa tatlı tatlı gülse her yerde bunu konuşup nazar edecekler , hiç gerek yok bu arada benim kızımda evinde çok huzurlu çok şükür , kalabalığı sevmiyor biraz oyalıyoruz ama evimi arıyor işe gidip kayınvalideye bıraktığımda çok korkuyorum kızım için üzülüyorum nasıl alışacağız ☹
İllaki alışır canım hiç üzülme. En azından kayınvaliden bebeğinin bildiği devamlı gördüğü biri o yüzden çok yadırgamaz. Güvenilir olduğu için senin de aklın kalmaz. Tek sorun görümcemin çocuğu