Reflü için ilaç var mıah canim benim çoğumuz aynı durumdayiz sanirim
ben yıllardır çalışıyorum birikimim de var inan birikimimi harcamam bile olay ben çok gezmeyi seven bi insan değilim ama ben de işlerim için bir es istiyorum ama yok yani yok ...
inan işim ve kariyerim için bile destek bulamıyorum erkekler garip
...
85 gündür salonda ikamet ediyor...
çocuğumuz malum alerjik reflülu ve bazen kusma ataklari yaşıyor tıkanıyor.. yani yardim gerekiyor her yanim
kusmuk oluyor çarşaf degistirmek üst degistirmek v.s.
yalnızım bazen daha da yalnız hissediyorm kimsem yok bi bırakıp derslerime gideyim
ne biliyim ya çok şükür kuzularımız sağlıklı ondan büyük nimet yok diyip dişimi sıkıyorum ve kocama da bileniyorum
"sanki herşey annem yok diye böyle "
Canim benimkinin alerjilerinin yeni ciktigi zaman benziyor. Ustune gitme olayina ben katilmiyorum. Cunku kizim 8 yasinda ve hala sekerli paketli urin yediginde cikiyor boyle egzamalar. Biz bayramda 2 gunde yedigi 6 seker ile acillik olduk. Bence diyet mantikli. Ben de bugun ilk defa yogurtlu kek yaptim. Bakalim bu hafta neler olacak.
Sadece geceleri uyuttuğu içim senin nasıl bir yükün altında olduğunun farkında değil. Bebek bakımında senin yaptığın diğer şeyleri ( gece uyutmak gibi) o da yapsa seni daha iyi anlayacaktır. Eşimi gece ben uykusuzluktan bayılcam diyerek bir kaç kez kaldırdım ve sonra ben bir gece dayanamadım aen ger gün böylesin Allah sana kolaylık versin dedi. Kalkmasaydı normal kolay bir şeymiş gibi gelirdi ona. Gece kalkınca ne kadar zorlandığımı tecrübe etmiş oldu. O yüzden yapabiliyorsan gece çok zorlandığın bir an uyandırıp bakmasını rica edebilirsin. İşi çok dikkat gerektiren bir işse ertesi günün tatil olduğu bir gece uyandırabilirsin. Ama seni çok iyi anlıyorum. İnsan bu süreçte duygusal destek arıyor en çok da eşten bekliyor bu desteği. Hele ki ilk kez anneliği tecrübe ediyorsa bilmediği bir rolü, annelik rolünü tecrübe ediyor, bocalıyor. Eski kimlikten yeni bir kimliğe bürünüyor sanki.Yeni rolüne alışma sürecinde duygusal olarak desteğe çok ihtiyaç duyuyor. Zamanla seni anlayacağını umuyorum. Biraz kendine ve eşine zaman ver. Bu arada aklıma geldi erkeklerin kafası bizden farklı çalışıyor. Alışveriş merkezinde bebeği alıp sana gez dediği zaman kendince sana iyilik yaptığını düşünmüş olabilir. Yani bebeği alayım da rahat rahat gezsin gibi. Bir de böyle düşün.O kadar perisam haldeyim babamda dedi ona cok zor bu kiz 5 kisiye bedel diye evet ya iyi bas ediyo dedi babama sence farkinda degil mi ? Tek yaptigi sey geeceleri uyutmak..ben onda degilim zaten dedigim gibi duygusal olarak ac birakilmaya tahamulum yok o zaman daha hircin oluyorum diger turlu her seyi ustleniyorum ama duygusuzluga ve bencillige tahamul edemiyorum..hic gece kaldirmadim hicte neden bakmiyosun demedim..1hafta uzagimizda olup ilk sarildigi sey viskisi olunca insan kaldiramiyo..seytan diyo bosalt hepsini buguneskiden film acar izlerdik simdi ben yorgunluktan uyuyakaliyorum..tiyatroya giderdik plan yapardik vs..cocukla olacak seyler degil kabul ama yerine insan bir seyler koymayi dener..onca stres yasiyor yaninda olayim der..haftanin 3gunu icip icip kendi basina dizi izliyor ya da telefonda :))) sende yapiyosun diyo bana karsimda konusan insan olmayinca ne yapacaksam
1 hafta yetmez diyet icin. Ben 15 gundur cok sıkı diyet yapiyorum. Bugun yogurtlu kek yaptim denemek icin. Yarina belli olur herhalde.Güzel kuzu yaa, ben de dün akşam peynir ve sütlaç yedim, sabah alnında vardı bu kırmızılıkların aynısı, sonra geçti anlayamadım bi türlü. Göğsündekiler de bi azalıp bi çoğalıyor. Sütten mi oluyo neyden oluyor çözemedim bi türlü. Hayır sütü bıraktığımda da tam iyileşmedi ki.
Alnında gene çıkarsa ben de atarım fotoğraf, aynısı oluyor, bi de göz kapağında ve kaşında da çıkıyor. İstersen sen de direkt bi alerji doktoruna git, geçen burdan bi arkadaş gidecekti ankarada üniversitede bi profesöre, bi bak istersen ya da emin olmak için biraz daha uzun 1 hafta kadar bi diyet yap
insallah bir an önce toparlarsınız siz de canımNe mutlu size..daim olsun
Bizimki ceviz adam şarkısına bayılıyor, hareketlerini yaparak söylüyorum bi de gülücükler atıyor. Şuan onlar in en güzel gelişim araçları sesli oyuncaklarmış, beyin nöronlarını harekete geçiriyormuş. İşitme duyuları görme duyularından daha iyiymiş o yüzden sesli oyuncaklar ilgilerini çekiyormuş. Oyun halısı çok etkiliymiş bu sebeple. Çıngıraklarla oyun da yapabilirsin.morcivertkedi parmak oyunu nasıl birşey?
@Koalacikk benimki de kırmızı balığı seviyor. Bende şarkılar söylüyorum. Kartları gösteriyorum konuşuyorum. Oyun halısını sevmiyor.
Sanki yeterince ilgilenmediğimi düşünüyorum gelişimi için
Evet aynen öyle valla doğru dedinİllaki alışır canım hiç üzülme. En azından kayınvaliden bebeğinin bildiği devamlı gördüğü biri o yüzden çok yadırgamaz. Güvenilir olduğu için senin de aklın kalmaz. Tek sorun görümcemin çocuğu
Kullandigim uygulamada da bu donemde yuzleri tanidigini yaziyordu. Gercekten artik bana ve babasina farkli bakiyor, icimiz eriyor tabi o da bize sevgiyle bakinca.Evet canım 2 hafta önce Bizimki de halasinda durmadı gözü hep bendeydi.
2 gün önce de dede ve babaanneye aynı şekilde davrandı bir iki gülümsüyor sonra hop beni ariyor
eşim dile getirmese de içten içe zayıflamamı istediği için Platese gitmemi seve seve kabul ederHaftada 2 halısaha maçı mi yok artık sende pilatese git o zamanbenimkinin BJK kombinesi var maça gitmiyor habire satmaya çalışıyor satamıyorda biletleri ama yorgunluktan gidemiyor tabi çok gitmek isterse arkadaşımı çağırırım ama öyle bir rutini olamaz , ay ben çok feministim galiba
Aslında sorumluluklarıma aşırı bağlıyım karşımdaki de kendi üzerine düşeni yapacak onun peşindeyim
Ay ben d3 gidikliyorum. Altini acarken bile gidiklankyor.Normalde sadece guluyor ama uzerini giydirirken farkettim gidiklaniyor. O zaman kahkaha atiyor. Tabi ben de dayanamiyorum her body degistigimizde gidikliyorum
Simdiden gecmis olsun. Sorunsuzca gecer insallah. Ama sunnetliyken kaka yapmasini dert etme. Benimki gunde 2-3 kez yapti. Bi sorun olmadi. Hemen temizliyorum zaten normalde de. Pipisine hic bulasmadi kaka. Bardak da engelliyor biraz.Yarin sunnetimiz var kizlar dua edin. Kaka yapmadi benimki daha. 8. Gun bugun. Yarin sunnetten once kakasini mutlaka yapmasi lazim yoksa sunnetli sunnetli yapar heryer kaka olur. Vazelin ve zeytjnyag ise yaramadi
Kocamla da ozel hayat olaykarina giristim gecen hafta ama cok canim yandi. Uzun sure denemem muhtemelen.
Kocalar malesef adapte olamiyorlar bebekli hayata. Biz ilk bebekte cok kavgalar ettik. 2.de biraz astik cok sukur ama kaynanayi bikiyorsunuz ona gitmekten bize vakti kalmiyor.
Hm hangi model görsel atabilir misin
var canim gastrotus kullanyirum azincaReflü için ilaç var mı
Güya 14.hafta kusmalar bitermiş bizim coştuvar canim gastrotus kullanyirum azinca
9HaDi insallah bakalim
Evet diyetteyim şuan canımBizimki ilk kez bugun dedigin sekilde yapti. Diyet mi yapiyorsun?
Canım diyetinyavas yavaş deneye deneye acicazdeneyip paylasalım canım. hayır bizimkinde çok şükür kan yok.yesilus da demişti sanırım mukuslu kakayı. sadece mukus var. ama alerji belirtileri değil de önsüt fazlalığı belirtileri var daha çok.
aa onu duymamıştım hiç. peki bunlar alerjikse biz ek besinde napıcaz?
Ay bencede çok , hantallaşsın 2 sahiden çok yaeşim dile getirmese de içten içe zayıflamamı istediği için Platese gitmemi seve seve kabul ederya çok kızıyorum ben de haftada 2 halı saha maçı mı olur illa gideceksen haftada bir git diye, neymiş efenim spor olarak gidiyormuş gitmezse hantallaşacakmış iyice vs vs vs evde her türlü spor aleti var yap evde sporunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?