Reflü için ilaç var mı

Canim benimkinin alerjilerinin yeni ciktigi zaman benziyor. Ustune gitme olayina ben katilmiyorum. Cunku kizim 8 yasinda ve hala sekerli paketli urin yediginde cikiyor boyle egzamalar. Biz bayramda 2 gunde yedigi 6 seker ile acillik olduk. Bence diyet mantikli. Ben de bugun ilk defa yogurtlu kek yaptim. Bakalim bu hafta neler olacak.

Sadece geceleri uyuttuğu içim senin nasıl bir yükün altında olduğunun farkında değil. Bebek bakımında senin yaptığın diğer şeyleri ( gece uyutmak gibi) o da yapsa seni daha iyi anlayacaktır. Eşimi gece ben uykusuzluktan bayılcam diyerek bir kaç kez kaldırdım ve sonra ben bir gece dayanamadım aen ger gün böylesin Allah sana kolaylık versin dedi. Kalkmasaydı normal kolay bir şeymiş gibi gelirdi ona. Gece kalkınca ne kadar zorlandığımı tecrübe etmiş oldu. O yüzden yapabiliyorsan gece çok zorlandığın bir an uyandırıp bakmasını rica edebilirsin. İşi çok dikkat gerektiren bir işse ertesi günün tatil olduğu bir gece uyandırabilirsin. Ama seni çok iyi anlıyorum. İnsan bu süreçte duygusal destek arıyor en çok da eşten bekliyor bu desteği. Hele ki ilk kez anneliği tecrübe ediyorsa bilmediği bir rolü, annelik rolünü tecrübe ediyor, bocalıyor. Eski kimlikten yeni bir kimliğe bürünüyor sanki.Yeni rolüne alışma sürecinde duygusal olarak desteğe çok ihtiyaç duyuyor. Zamanla seni anlayacağını umuyorum. Biraz kendine ve eşine zaman ver. Bu arada aklıma geldi erkeklerin kafası bizden farklı çalışıyor. Alışveriş merkezinde bebeği alıp sana gez dediği zaman kendince sana iyilik yaptığını düşünmüş olabilir. Yani bebeği alayım da rahat rahat gezsin gibi. Bir de böyle düşün.

1 hafta yetmez diyet icin. Ben 15 gundur cok sıkı diyet yapiyorum. Bugun yogurtlu kek yaptim denemek icin. Yarina belli olur herhalde.

Bizimki ceviz adam şarkısına bayılıyor, hareketlerini yaparak söylüyorum bi de gülücükler atıyor. Şuan onlar in en güzel gelişim araçları sesli oyuncaklarmış, beyin nöronlarını harekete geçiriyormuş. İşitme duyuları görme duyularından daha iyiymiş o yüzden sesli oyuncaklar ilgilerini çekiyormuş. Oyun halısı çok etkiliymiş bu sebeple. Çıngıraklarla oyun da yapabilirsin.

Evet aynen öyle valla doğru dedin bizimki ben lohusayken girdiği işten 1 ay sonra çıktı şimdi iş görüşmelerine gidiyor çocuğu kitlemeye yer arıyordu zaten normalde de, işe girince tamamen yıkılır onlara artık evdeki 2 bekar kardeşin hiçbir hayatı kalmayacak resmen

Evet canım 2 hafta önce Bizimki de halasinda durmadı gözü hep bendeydi.
2 gün önce de dede ve babaanneye aynı şekilde davrandı bir iki gülümsüyor sonra hop beni ariyor
Kullandigim uygulamada da bu donemde yuzleri tanidigini yaziyordu. Gercekten artik bana ve babasina farkli bakiyor, icimiz eriyor tabi o da bize sevgiyle bakinca.

eşim dile getirmese de içten içe zayıflamamı istediği için Platese gitmemi seve seve kabul eder ya çok kızıyorum ben de haftada 2 halı saha maçı mı olur illa gideceksen haftada bir git diye, neymiş efenim spor olarak gidiyormuş gitmezse hantallaşacakmış iyice vs vs vs evde her türlü spor aleti var yap evde sporunu

Yarin sunnetimiz var kizlar dua edin. Kaka yapmadi benimki daha. 8. Gun bugun. Yarin sunnetten once kakasini mutlaka yapmasi lazim yoksa sunnetli sunnetli yapar heryer kaka olur. Vazelin ve zeytjnyag ise yaramadi
Kocamla da ozel hayat olaykarina giristim gecen hafta ama cok canim yandi. Uzun sure denemem muhtemelen.
Kocalar malesef adapte olamiyorlar bebekli hayata. Biz ilk bebekte cok kavgalar ettik. 2.de biraz astik cok sukur ama kaynanayi bikiyorsunuz ona gitmekten bize vakti kalmiyor.

Simdiden gecmis olsun. Sorunsuzca gecer insallah. Ama sunnetliyken kaka yapmasini dert etme. Benimki gunde 2-3 kez yapti. Bi sorun olmadi. Hemen temizliyorum zaten normalde de. Pipisine hic bulasmadi kaka. Bardak da engelliyor biraz.

H honey bunch sen menenjit aşısını yaptırmıştın sanırım ateş oldumu sonrasında birde nerden yapıldı aşı. Bizde yarın yaptırcaz da

Canım diyetinyavas yavaş deneye deneye acicaz

Ay bencede çok , hantallaşsın 2 sahiden çok ya çocuk olmasa neyse sende çıkardın kafana göre , ama 2 taraflı düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…