Bence de üstüne gitmemek lazım ama dokunan şeyi bir 3 ay sonra tekrar deneyip gözlemlemek gerekirmiş ,

belki kisiden kisiye deisir belki de ben feministim
erkekler genelde yuz verince astar istediğinden
adim atanin kadın olmasin diyorum
valla bu ara kadın programlarina da saplandim aşağı yukarı hep aynı durum

Kızlar bu ciltte döküntü nasıl oluyor benim kızımın rengi yeni acildi ve açıldıkça farkettim ellerinde bacak dirseklerinde ve ayaklarının yanında simetrik şekilde yani her iki uzvundada aynı yerde kahverengiye dönük cilt tonundan daha koyu lekeler var üzerine suruncede kuru kuru böyle hafif kabuk gibi nedir sizce bu mu döküntü

belki kisiden kisiye deisir belki de ben feministim
erkekler genelde yuz verince astar istediğinden
adim atanin kadın olmasin diyorum
valla bu ara kadın programlarina da saplandim aşağı yukarı hep aynı durum
Ama ben adım atıyorsam doğru ata oynuyorumdur karşılığını almayacağım şeye hiç girişmem yani birde şöyle düşünmek lazım ilişkiyi sen yönetiyorsun yön veriyorsun bir nevi , ilişkinin beyni sen oluyorsun Bendeki özgüvene bak

Zaten sünetten çok korkuyorum. Öteleyip duruyorum. İyice korktum
Öteleme canım ne kadar çabuk yaptırırsan o kadar iyi. Gün geçtikçe etrafı daha iyi algılıyorlar ve daha çok hareketleniyorlar. Kanama olmaması için yakarak yapılıyor. Şükür biz hiç sünnet yüzünden ağlamadık. Ne ilk çişinde ne de işlem sırasında. Ağrı kesici fitili üc kez verdim belki ücüncüyü vermesem bile olurdu ama acır diye korktum. Bak bitti gitti haberi bile olmadı yoksa çok büyük travma bi erkek için.

5 aylıkken ancak yaptırabileceğim.

Ay bencede çok , hantallaşsın 2 sahiden çok ya çocuk olmasa neyse sende çıkardın kafana göre , ama 2 taraflı düşünmek lazım
Valla ben de kasmıyorum artık, evle ilgili işleri olduğu kadar yapıyorum. Hiiiiç kendimi paralamıyorum. Eşim de beklentiye girmiyor alıştı bu duruma, senin işin çok zor diyor. Erkekler rahat rahat takılsın biz evde çeşit çeşit yemek yapıcaz, evi temiz tutacaz diye uğraşalım hem de uyumayan emmeyen kucakçı bir bebekle.... Oldu canım. Bebiş azcık büyüsün, havalar da az ılısın ben de kendime programlar koyacağım, o haftada 2 halı saha maçının acısını çıkartacağım ondan

Bence de üstüne gitmemek lazım ama dokunan şeyi bir 3 ay sonra tekrar deneyip gözlemlemek gerekirmiş ,
Basladik bakalim diyeti acmaya yogurt ile. Kek de fena olmadi. Sadece cok kabarmadi be rengi beyaz oldu.

of of benim makinalar hiç durmuyor yika kurut kaldir üst degistir yatak yastik v.s. kılıf değiştir kuzum iyi olsun da canımız sağolsun da gerisi boş ama hepsi de zaman ve iş
Cajim doktor bana reflu icin yatagijin basucunu yukseltmemi soyledi. Puset gibi dik olsun, duz yere yatirma dedi. Emzirirken de dik pozisyonda tutuyotum. Duz yere yatarsa kusuyor benimki de. Besigi ayaklarindan yukselttik.

Günaydın

Akşam 12 ye geliyordu tosbağam emdi ve uyudu.
Gece 5 de uyandım üstüm hep ıslak göğüslerim dolmuş taşmış şok oldum

Kıyafetlerimi değiştirip Emzirdim hemen, şimdi yine aynı durumdayım

Yemeklerden değilde sanırım dün yaptığım kek yüzünden oldu

Aa kek mi yapıyor benim de 2 kere oldu. Islak kek yemiştim

kekin tarifi lütfen

tarçınlı cevizli elmalı kek yemiştim ben de benim süt fazlalığım var onu anladım. önsütü 1-2 dk elimle sağıp emziriyorum artık
Elma değilde tarçın cevize havucu da ilave edip yapıyorum tam atom kek oluyo
Hiç sağmadım ben kendimi ya
Bizim dana sömürüyo sadece beni

@honey bunch sen menenjit aşısını yaptırmıştın sanırım ateş oldumu sonrasında birde nerden yapıldı aşı. Bizde yarın yaptırcaz da
erken değil mi menenjit aşısı için? Bize 5 Ve 7 aylarda yazmış doktor. Burda pek çok arkadaş 9. ayda yaptırmayı düşünüyor. Biz rota yaptırdık, onun için de pek çok şey yazıldı. Allah korusun çocuklarımızı.

1 hafta yetmez diyet icin. Ben 15 gundur cok sıkı diyet yapiyorum. Bugun yogurtlu kek yaptim denemek icin. Yarina belli olur herhalde.
Benim oğlumun başında konak var. Öncesinde kaşlarında vardı, relactaz diye bir damla kullandık laktozu ekarte eden, tesadüf Konak geçti o zaman. Sonra bıraktık başında çıktı. Süt alerjisinden olabilir mi diye düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…