Canim benimkinin alerjilerinin yeni ciktigi zaman benziyor. Ustune gitme olayina ben katilmiyorum. Cunku kizim 8 yasinda ve hala sekerli paketli urin yediginde cikiyor boyle egzamalar. Biz bayramda 2 gunde yedigi 6 seker ile acillik olduk. Bence diyet mantikli. Ben de bugun ilk defa yogurtlu kek yaptim. Bakalim bu hafta neler olacak.
Valla benim adımlarım tatlı tatlı ve didaktik herkes yapıcı olamıyor malesef bazen yolunu bulamıyor , yol göstermek gerekiyor. Hatasını düzeltmesi için bile bazen bekliyorum gelişme yoksa hayırdır diye soruyorum ne yapayım geçiştirmek iyi gelmiyor ilişkilere , her şeyi konuşma taraftarıyım , adım kimden gelirse gelsin sonuç iyi olsunda
belki kisiden kisiye deisir belki de ben feministim
erkekler genelde yuz verince astar istediğinden
adim atanin kadın olmasin diyorum
valla bu ara kadın programlarina da saplandim aşağı yukarı hep aynı durum
of of benim makinalar hiç durmuyor yika kurut kaldir üst degistir yatak yastik v.s. kılıf değiştir kuzum iyi olsun da canımız sağolsun da gerisi boş ama hepsi de zaman ve iş
Kızlar bu ciltte döküntü nasıl oluyor benim kızımın rengi yeni acildi ve açıldıkça farkettim ellerinde bacak dirseklerinde ve ayaklarının yanında simetrik şekilde yani her iki uzvundada aynı yerde kahverengiye dönük cilt tonundan daha koyu lekeler var üzerine suruncede kuru kuru böyle hafif kabuk gibi nedir sizce bu mu döküntü
belki kisiden kisiye deisir belki de ben feministim
erkekler genelde yuz verince astar istediğinden
adim atanin kadın olmasin diyorum
valla bu ara kadın programlarina da saplandim aşağı yukarı hep aynı durum
Ama ben adım atıyorsam doğru ata oynuyorumdur karşılığını almayacağım şeye hiç girişmem yani birde şöyle düşünmek lazım ilişkiyi sen yönetiyorsun yön veriyorsun bir nevi , ilişkinin beyni sen oluyorsun Bendeki özgüvene bak
Öteleme canım ne kadar çabuk yaptırırsan o kadar iyi. Gün geçtikçe etrafı daha iyi algılıyorlar ve daha çok hareketleniyorlar. Kanama olmaması için yakarak yapılıyor. Şükür biz hiç sünnet yüzünden ağlamadık. Ne ilk çişinde ne de işlem sırasında. Ağrı kesici fitili üc kez verdim belki ücüncüyü vermesem bile olurdu ama acır diye korktum. Bak bitti gitti haberi bile olmadı yoksa çok büyük travma bi erkek için.
Öteleme canım ne kadar çabuk yaptırırsan o kadar iyi. Gün geçtikçe etrafı daha iyi algılıyorlar ve daha çok hareketleniyorlar. Kanama olmaması için yakarak yapılıyor. Şükür biz hiç sünnet yüzünden ağlamadık. Ne ilk çişinde ne de işlem sırasında. Ağrı kesici fitili üc kez verdim belki ücüncüyü vermesem bile olurdu ama acır diye korktum. Bak bitti gitti haberi bile olmadı yoksa çok büyük travma bi erkek için.
Valla ben de kasmıyorum artık, evle ilgili işleri olduğu kadar yapıyorum. Hiiiiç kendimi paralamıyorum. Eşim de beklentiye girmiyor alıştı bu duruma, senin işin çok zor diyor. Erkekler rahat rahat takılsın biz evde çeşit çeşit yemek yapıcaz, evi temiz tutacaz diye uğraşalım hem de uyumayan emmeyen kucakçı bir bebekle.... Oldu canım. Bebiş azcık büyüsün, havalar da az ılısın ben de kendime programlar koyacağım, o haftada 2 halı saha maçının acısını çıkartacağım ondan
of of benim makinalar hiç durmuyor yika kurut kaldir üst degistir yatak yastik v.s. kılıf değiştir kuzum iyi olsun da canımız sağolsun da gerisi boş ama hepsi de zaman ve iş
Cajim doktor bana reflu icin yatagijin basucunu yukseltmemi soyledi. Puset gibi dik olsun, duz yere yatirma dedi. Emzirirken de dik pozisyonda tutuyotum. Duz yere yatarsa kusuyor benimki de. Besigi ayaklarindan yukselttik.
erken değil mi menenjit aşısı için? Bize 5 Ve 7 aylarda yazmış doktor. Burda pek çok arkadaş 9. ayda yaptırmayı düşünüyor. Biz rota yaptırdık, onun için de pek çok şey yazıldı. Allah korusun çocuklarımızı.
Benim oğlumun başında konak var. Öncesinde kaşlarında vardı, relactaz diye bir damla kullandık laktozu ekarte eden, tesadüf Konak geçti o zaman. Sonra bıraktık başında çıktı. Süt alerjisinden olabilir mi diye düşünmeye başladım.