Benim oğlumun başında konak var. Öncesinde kaşlarında vardı, relactaz diye bir damla kullandık laktozu ekarte eden, tesadüf Konak geçti o zaman. Sonra bıraktık başında çıktı. Süt alerjisinden olabilir mi diye düşünmeye başladım.
Konak bizde de var. Alerji doktoru seboreik dermatit dedi konak için. Hatta kaşlarında da var. Benim bebeğim de ayrıca egzema da var bir kaç yerinde. Alerji doktoru bana Süt alerjisi konakla belli etmez kendini.Gerçekten süt alerjisi olan bebeklerde bariz belirtiler olur dedi.
Kuzu eti cok sut yapti bende.kemikli kuzu etini haslayip etini sote, suyunu da corba yaprigim gunlerde memisler tasti. Kac defa denedim kuzu etindenmis. Dun 5 saat emziremedim hastanede kosturmaktan. Benim de memis akmis ilk defa.
Bizimkide yapmiyor bu pozisyonda masaj yardimiyla yapti hep belki isine yarayan olur mukus azalmisti peynir sut yemedim yumurta yedim yumurtada kizarmadi :) demekki sut ve sut urunleri
Benim kaynana taburcu oldu bugun. Esim once onu almaya gitti. Oglen de bizi aldi hastaneye gidecegiz insallah. Evden cikmadan evi supurur oyle cikariz diye palan yapiyordum kendi kendime ama mumkun olmadi. Canimi sıkmak istemiyorum. Kalp yetmezligi diyen doktoru da daha onceki doktorlar gibi gogus hastaliklarina gitsin demis. Ama hastaneden taburcu oldugu gun baska bolume muayene olamiyormus sisyem geregi. O nedenle esim gorumcem ile annesini ozel hastaneye birakti orada gogus hastaliklarina gorunecek. Bizde yola ciktik hastane icin. Yanima gogus pompami aldim cunku bu cocuk ac bekleyecek oralarda.
Dun uzun sure emzirmedim diye midir nedir adetim geldi. Bebek emdikten sonra kesildi ama bu sabah lekelenme seklinde yine basladi. 4. Ayda adet oldum bu bebekte.
ben minicik minicik tattırıyorum. ve 6 ayı beklemicem tam 5 dolsun kücük kücük baslarız :) instagramda kaymaklisambali var biliyo musun? bebeği prematüre doğdu ve doktoru 17. haftadan sonra ek gıdaya baslayabilirsin demis.
Kuzu eti cok sut yapti bende.kemikli kuzu etini haslayip etini sote, suyunu da corba yaprigim gunlerde memisler tasti. Kac defa denedim kuzu etindenmis. Dun 5 saat emziremedim hastanede kosturmaktan. Benim de memis akmis ilk defa.
Ağzım sulandı ha
Bende dana etini öyle yapıyorum
Suyunu hem çorbaya hem bulgur pilavında kullanıyorum yanına da yeşil salata mis gibi oluyor. Hatta pazar menümdü
Bol bol süt olsun ye canım afiyet bal olsun paşaya
ben minicik minicik tattırıyorum. ve 6 ayı beklemicem tam 5 dolsun kücük kücük baslarız :) instagramda kaymaklisambali var biliyo musun? bebeği prematüre doğdu ve doktoru 17. haftadan sonra ek gıdaya baslayabilirsin demis.
Hayır bilmiyorum canım öyle dr takibi yapmıyorum
6 aya kadar herşeyden yedirmiş oluyorum ben. Kızım şuan herşeyi yer ayrım yapmaz 4 ay olmadan başlamıştım
Şimdi de öyle yapacağım inşallah.
Tatsın tatsın cimcime baksın nasılmış tatları
Geçen gün çikolata uzattık nasıl yalıyor sıpam
Hayır bilmiyorum canım öyle dr takibi yapmıyorum
6 aya kadar herşeyden yedirmiş oluyorum ben. Kızım şuan herşeyi yer ayrım yapmaz 4 ay olmadan başlamıştım
Şimdi de öyle yapacağım inşallah.
Tatsın tatsın cimcime baksın nasılmış tatları ☺
Geçen gün çikolata uzattık nasıl yalıyor sıpam
Benim kaynana taburcu oldu bugun. Esim once onu almaya gitti. Oglen de bizi aldi hastaneye gidecegiz insallah. Evden cikmadan evi supurur oyle cikariz diye palan yapiyordum kendi kendime ama mumkun olmadi. Canimi sıkmak istemiyorum. Kalp yetmezligi diyen doktoru da daha onceki doktorlar gibi gogus hastaliklarina gitsin demis. Ama hastaneden taburcu oldugu gun baska bolume muayene olamiyormus sisyem geregi. O nedenle esim gorumcem ile annesini ozel hastaneye birakti orada gogus hastaliklarina gorunecek. Bizde yola ciktik hastane icin. Yanima gogus pompami aldim cunku bu cocuk ac bekleyecek oralarda.
Dun uzun sure emzirmedim diye midir nedir adetim geldi. Bebek emdikten sonra kesildi ama bu sabah lekelenme seklinde yine basladi. 4. Ayda adet oldum bu bebekte.
Biz biraktik canin etkisino kaybetti zaten..dönencenin klasik muzikleri doga sesleri var onunla uyuyo gunduzleri gece acmiyorum..bizde de sallanarak uyuma var bakalim nasil birakacagiz :)