Belki daha bana da yanılınır diye dememiştir

Teşekkür ederim canım, kan ilacı olarak ne kullanıyorsun acaba?

Bana doktor imom verdi içeriğinde omega ve gerekli diğer takvimler var. Efa mom da güzel New life firmasının olduğu için güvenilir de. Bu ikisini bi araştır istersen.

Günaydın cicekleeeeerr
Bende erkek dedikten sonra Cumartesi kontrole gittim kıza da benzıyor dedı sonra ay erkekte olabılır dedı carsamba günü tekrar gıdecem ama pipiyi gormustuk anlamadım gitti cok merak edıyorummmm sizde oyle olan oldu mu ? Suan 12+5 im

Ben hala sık acikiyorum...sıksık acikinca atistirmalik biseyler olsun hem de saglikli olsun istiyorum ne yiyorsunuz.bazen ufak ufak pogca yapiyorum 2gun yiyorum git gel :)))
Valla cnm cok bir sey yiyemiyorum ne yesem karnim sisiyor midem agzimda hiasediyorum

Kızlar hiç öyle düşünmeyin biz evlendik 4 ay sonra bebek istedik kızım 5 ay bekletti bizi ben artık aglıyordum olmayacak mı çocuğumuz diye sonra hamile kaldım inanın çocuk doğduktan sonra daha çok bağlanıyorsunuz ikinci için geç kaldık kızım 6 yaşımda @ateşböcegi o yüzden hiç. Erken mi diye düşünme buyuyunce diyeceksinki iyii yapmışım ikiz gibi büyüyecekler inşallah hayalim peşpeşe yapmaktı ama nasip 6 yıl sonrsymış

3 yaşında kızım var dün gece sabaha kadar ayağında salla diye ağladı ben yatırdım o kalktı salla diye sabaha kadar salladım en son uykudan kriz geçirdim 2 3 yaş aşırı zor memeden kestiğin için tepki veriyordur bir de hamile olduğunu anladıysa ondan bile yapar kızım karnıma tekme atıyor bilerek misafir geliyor diye 1 saat kesintisiz ağladığını bilirim geçecek inşallah sinir yaptığı zaman çok ağladığı zaman sarılıyorum biraz rahatlıyor bol bol sarıl ona bebek karnında hareket etmeye başladığında mutluluğun artı cak bence ne güzel bir nimet evlat çok zor ama çok güzel emanetler

bana vinalac yazdı bugün doktor. ama henüz almadım. hangisini alacağım konusunda kararsızım. bi kaç gün dene istersen bulantıların devam ederse doktoruna söyleyip değiştir canım.

Kızlar doktoru magnezyum veren oldu mu? Kabızlığa da iyi geliyormuş da ondqn sordum? Gidince danışcam içebilir miyim diye
bana bugün verdi. magnezyum calcinee. ben açık açık söyledim bugün wc ye çıkamıyorum doğal yöntemlerle de olmuyor dedim yazdı sonunda. yazmasaydı gidip kendim alacaktım.

Ben de kalabalık aile çocuğuyum ve yeğenlerim elimde büyüdü cocuklara deli olurum cok severim herkes de kendin yap da sev der hep bir laf sokma
Kayın validem ve ekurileri bile benim 2. Çocugun derdine düştü aşırı sorumluluk sahibiyim çocuk sevmemz demek çok çocuk yapacağız anlamına gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…