2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar moralim bozuk NT: 3,2 mm çıktı .
Genetiğe yönlendirdi doktor, 16. Hafta da amniyosentez yapılacak. Kan sonuçlarım da , 10 gün sonra çıkacakmış .
Canım haftan baya ileri değil mi senin? İkili 11-13 haftalar arası yapılıyor. Yani 11.haftada yapıldığında daha inçe çıkıyor. İnş bir problem yoktur canım, içini ferah tutmaya çalış.
Kızlar yine kanamam oldu bu sefer miktar fazla koyu renk pıhtı şeklinde, hemen koştuk doktora yine bebek iyi, düşük tehlikem var progestan başladık , dua edin bize
Geçmiş olsun canım. Neden oldu ki kanaman? Yordun mu kendini

Yakınmışız canım aklınızda bulunsun yine inşallah gerek kalmaz tabi ki hiçbir zaman.(tepecik hastsnesinde)yalnız 3 kromozoma bakıyorlar 13/18/21.
Amin canım. Aklımda olacak. Teşekkür ederim

Ben de çok öksürüyorum bir haftadır ve de çok kustum kusarkende çok kastım, kanamam başladı ben de buna bağlıyorum

Bir haftadır raporlu yatıyordum ama hem öksürük var hem kusma kusarken çok zorlanıyordum zaten, bi de 2 yaşında oğlum var çok nadir olsa da taşıyorum arada hepsi üst üste geldi galiba

Ben de çok öksürüyorum bir haftadır ve de çok kustum kusarkende çok kastım, kanamam başladı ben de buna bağlıyorum
aynen canım ben bi kaç kere kustum onun dışında olmadı ama kuserken iç organlarım yerinden oynuyor benim resmen felaket öyle devam etseydim ne olurdu bilmiyorum öksürük için ballı zencefil pekmez falan tüket benim büyük oranda geçti ama alerjik olduğum için sürekli de bi öksürük var öncekiler çok dayanıklıymış şimdi öksürsek düşük riski afedersin kabızım vc de ıkınmaya korkuyorum

Evet 20. Haftada söyleyecek iste
Sinir etti beni çatladım resmen
Pipisi var gibi ama bilmiyorum diyor
Millet 12/13 de öğreniyor ya
Carsamba devlet hastanesine gideceğim belki oradaki dr söyler :)
oo senin doktor da baya inatmış ha resmen inat etmiş söylemiyor devlet bile daha önce söyler yani 16 da söylüyorlar devlette bende o zaman öğrenicem daha öğrenmedim :)

oo senin doktor da baya inatmış ha resmen inat etmiş söylemiyor devlet bile daha önce söyler yani 16 da söylüyorlar devlette bende o zaman öğrenicem daha öğrenmedim :)
Evet ben sormasam cinsiyet hakkında yorum bile yapmayacaktı
Sorunca da yarım ağız
Tüp bebek benim bebeğim
Kendi dr um yani bebeği yapan dr
Zaten biliyor ne olduğunu
Allah gönlünden geçeni verir ins canım

Canım ben kuran kursu mülakatına girmiştim bayan hoca mülakatta gusülsüzsün bebeğini emzirmen lazım ne yaparsın demişti tabi bende daha o zaman 20 yaşındaydım bu konuda hiç bilgim yoktu okumamışımda sonradan öğrenmiştim gusulsüz olan annenin bebeğine sütü haram gibi bi durum söz konusu değil ama gusül alana kadar emzirme durumu olduğunda her seferinde göğsünü yıkaman yani yıkamamız lazımmış

Bende sonucu doktoruma göstericem o ilaç kullanmaya devam et derse valla kullanırım napıyım enfeksiyon erken doğuma yol açıyomuş çünkü kuzum foto o kadar kötüki bu haftamda çocuğun eli ayağı kolu bile belli değil devletin ultrasonu olunca, atayım genede.

Eklentiler

• 0F1C779F-4C86-4392-B987-4615B4EDE73D.webp
    36 KB · Görüntüleme: 120
Evet ben sormasam cinsiyet hakkında yorum bile yapmayacaktı
Sorunca da yarım ağız
Tüp bebek benim bebeğim
Kendi dr um yani bebeği yapan dr
Zaten biliyor ne olduğunu
Allah gönlünden geçeni verir ins canım
Git sen devlet hastanesine ,16.haftandasın zaten rahat bir şekilde söylerler.Onlara göre kolay geliyor tabiki ama insan netleştirmek istiyor.Benim de 2 gün sonra kontrolüm ,sırf cinsiyet için gidiyorum.Ölüyorum heyecandan

Biz de cinsiyet için gittik iste
Havamıızi aldık
Evet kolay sanırım
Gideceğim Çarşamba’ya aldım randevu
İns Allah gönlüne göre versin
Ben kız çok istiyordum ama basından beri de erkek hissediyordum :)
Netteki hurafelerin hepsi de erkek için bende çıkıyor :)

Cinsiyet belli oldu mu?Maşallah kuzuya
Bir daha bakmak şartıyla buyuk olasıkla kız dedı :)
Kendı doktoruma gırcektım dogum cıktı ya bende gırdım bıldıgım baska doktora yanı bence artık kız degısmez dıye dusunuyorum ama yıne beklıcem soylemıcem detaylıya kadar sabretsem... ama bende gordum usg bebegın alt bolgesıne tuttu bısey yok boş...

Sen ne zaman gıdeceksın kesınlestımı erkek oldugu

Amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.Bana iki tane doktor da 12.haftamda kemik yapısından dolayı ,bir de Bebek önde olduğu için Erkek dedi,ama yine de netleştirmek,pipiyi görmek istiyorum.Hiç bu kadar pipi merakım olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…