2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Hergün degil de hafta 2 gün 3 gün içilebilir belki canım.. Bende içiyorum hatta portakal havuç greyfurt karışık yapıyorum.

Canım yaşadıklarına üzüldüm ama olumsuz düşünmemen çok güzel zaten birşey olsaydı 2li çıkarsı esne kalınlığı yada burun kemiği kısmında bir belirti verirdi. Zamanın geçmediyse bence ilk başta git 4lü testi yaptır ve hatta detaylıyıda yaptır ondan sonra yeni test için düşünün. Ailen uzaktaysa be durumdan habersiz olduklarından torunlarının cinsiyetini merak ediyorlardır. Eşine gelince erkekler malum daha babalık nedir bilmiyorlar ama biz rahme düştüğü andan itibaren anne oluyoruz onlar anca doğunca oluyor.
Benim eşimde testler hakkında konuşuyorduk git mutlaka yaptır eğer varsa bir durum bu dünyaya diğer insanlara bağımlı bir çocuk dünyaya getirmem istemem tamam hiç birşeyin garantisi yok sağlıklı doğum sonrada hasta olabilir Allahın taktiri ama bu artık bile bile bağımlı kendine bakamayacak muhtaç bir biryer getireceksin bu bizden ziyade ona haksızlık bir hayatı olamayacak diye konuşmuştu. Bizler aslında tamamen duygusal düşünüyoruz Allah biliyor ya aldıramam gibi geliyor ama bir yandanda mantıklı düşününce hak vermiyor değilim.
benimde ikilim temiz çıktı şimdi 3lü mü 4 lümü ne yaptılarsa onun sonucunu bekliyoruz Allahım hepimiz için hayırlısını versin inşallah. Şunuda söyleyim şuanda sen ne hissediyorsan bebişinde onu hissediyor şimdi onun için güçlü olma zamanı herşey gönlünce olsun canım

Canım hiç bilmiyorum valla 20 cm dedi ama nasıl hesapladı hiç bilmiyorum.
Tamamıdır muhtemelen. Doktor yavaş yavaş tamamen boyunu ölçmeye baslayacagiz baş-popo yerine demişti geçen haftalarda. Belli bir haftadan sonra tamamen boyları ölçülüyormuş, o bu haftalar demek ki.

Benim esimde aynilarini söylemişti .eger bir kizimiz olmasa belki bir ihtimal ama butun zamani alakayi gunu 24 saattenn30 cikarip o bebege vermemiz gerekecek demisti.bende o zaman daha farkli bakmıştım

Ne kadar emrivaki işler ya. Halbuki özellikle perinatoloji bolumundekilerin bakması tercih ediliyormuş ayrıntılı ultrasonda. Bazı özel hastanelerdeki doktorlarin bu yanı çok kötü.

Biz 3 kız kardeşiz kardeşimin de 3 kızı var :) 7 yaşındaki yeğenim bile teyze ben erkek istiyordum evde hep kız var ya dedi Ama Rabbim biliyor gönlümden geçen gizli gizli hep kızdı
ya kız susluon bıcır bıcır oluo ya bnde severm ama zaten ılk cocuk kızı erkegı olmaz yeter kı saglıklı hayırlı olsunlar. ama herkes bısey soluo ıste sankı sıparısle gelıo

Kuzum içini ferah tut inan bir çok kişinin su an bu durum da bende dahil. Ve bugün öğrendim ki çevremde su an benimle aynı zamanda kalan 2 kişinin daha test sonuçları riskli çıkmış . Dün biri amniyosentez yaptırmış ve temiz haberini almış . Tek doktora bağlı kalmayın , durumun durumum var mı bilmiyorum git yine yaptır canım testi .

Eşinin tutumuna gelecek olursak , erkekler düz mantıktır onların varolusun da bu. Değiştiremezsin. Hem dediğin gibi bütün belirtileri sen yaşıyorsun. Senin gibi bağlanmasını bekleme. Şu an o da küçük çaplı bir şok yaşıyor. İdare edin birbirinizi. Umarım herşey güzel sonuçlanır

Olur oyle arada bosver gercek prensi bulmak icin arada kurbaga opmek gerekebilir hepimiz yapiyoruz o hatalari cok sükür suan mutlusun ve en onemlisi de o :))

Valla ben kendimi kötü saniyordum midem hala kötü de baya hafifledi diyebilirim. Senin icinde dua edicem insallah bian once toparlarsin azalir bu durumlar canim

Bugün gittim benim paşam 14 haftalik olmus :)) boyuda 8 cm olmus zipir velet :) senin 1 hafta önde galiba benden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…